Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:27 - 31/03/2023

ΚΙ ΟΜΩΣ… ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΗ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στις 2023/03/28 ότι εξαρθρώθηκε τρομοκρατικό δίκτυο μουσουλμάνων Πακιστανών, που είχαν εισέλθει σαν μετανάστες στη χώρα μας, εργάζονταν ως χειρώνακτες ανά την επικράτεια και είχαν στόχο να προκαλέσουν το δυνατόν πιο πολύνεκρη επίθεση σε εβραϊκό εστιατόριο – συναγωγή φέρνει στο μυαλό δημοσίευμα της μεγάλης ισραηλινής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Ynet από το 2019 ότι ‘τα ελληνικά κέντρα βοήθειας μεταναστών διευθύνονται κυρίως από ισραηλινούς’.

Η αίσθηση της έκτασης της υποστήριξης των εβραϊκών οργανώσεων και προσώπων στην εισροή μεταναστών και προσφύγων στις δυτικές κοινωνίες είναι τόσο διαδεδομένη που οι νεοναζιστές Αμερικάνοι απευθύνουν εναντίον τους το σύνθημα ‘Δεν Θα Μας Αντικαταστήσετε’ και προσωποποιούν το φαινόμενο στο όνομα του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος.

Μάλιστα η υποστήριξη αυτή είναι κάτι που αποδέχονταικαι Εβραίοι αναλυτές, αλλά το αποδίδουν στο ότι για ιστορικούς λόγους οι ομοεθνείς τους έχουν αναπτύξει αισθήματα αλληλεγγύης προς τους ξένους.

Εύλογος συλλογισμός βέβαια είναι ότι, αν είναι γεγονός η διάθεση καλωσορίσματος των ξένων από τους Εβραίους, τότε το εύπορο κράτος του Ισραήλ λόγω και της εγγύτητάς του με χώρες εξαγωγής (μη Εβραίων) προσφύγων και παράτυπων οικονομικών μεταναστών θα έπρεπε να είναι πρωτεύων προορισμός τους…

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ επειδή καμία ειδησεογραφική δίαιτα δεν μπορεί να είναι πλήρης μόνο με ό,τι σερβίρουν τα ΜεγάλαΜΜΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 03/31/2023 @ 3:27 ΜΜ

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΛΑ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο “ΑΝΑΔΟΧΟΣ” ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ,Ο ΕΒΡΑΙΟΣ(ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ) ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Ο “ΑΝΑΔΟΧΟΣ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ(ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ(ΠΑΛΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ)

  2. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 03/31/2023 @ 3:40 ΜΜ

    *ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΛΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ “Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ”(ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ)

  3. KALLISTRATOS FM 03/31/2023 @ 4:06 ΜΜ

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΠΟΡΟ..ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟ2% ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ? Γ @ Ω ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

  4. Γιωργος 03/31/2023 @ 10:26 ΜΜ

    Μην μου πεις πεφτω απο τα συννεφα…
    Οι εβραιοι κανουν τετοια πραγματα?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*