12:33 - 17/03/2023

Μια ερευνα που κανουμε και θελουμε την δικη σας βοηθεια !

Διαφημίσεις

Θα σας δωσουμε εναν καταλογο προσφορων και θελουμε την πραγματικη σας αποψη για τις τιμες! Σιγουρα οι νοικοκυρες θα γνωριζετε καλυτερα και θελουμε να δουμε αν αυτες οι τιμες ειναι ικανοποιητικες για το καθημερινο σας πορτοφολι παντα με βαση βεβαια την σημερινη εκτοξευση των τιμων σε ολα ! Θελουμε την σωστη συγκριση σας με τιμες που βλεπετε καθε μερα στο ραφι ! Περιμενουμε στα σχολια λοιπον για το αν θα ψωνιζατε με αυτες τις τιμες απο ενα σουπερ μαρκετ !

Prosperity Network

https://www.facebook.com/groups/783876376159978

Οσοι θελετε να ειστε μαζι μας στην Δημιουργια του Σουπερ Μαρκετ των ανθρωπων οπου τα κερδη του Σουπερ Μαρκετ θα μοιραζονται στους πελατες του συμπληρωστε την φορμα απο κατω ..Ολοι Μαζι Μπορουμε Να Κανουμε Τα Παντα !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Οι τενεκεδες φετα και λευκο τυρι μου τραβηξαν το εδιαφερον και σαν προιντα/ποσοτητα/συσκευασια, και σαν τιμη

  2. Πολυ στοχευμενες ερωτησεις και αποριες
    αλλα αν σταληθεια υπηρχε εστω και η παραμικρη
    πιθανοτητα ακομα και να ηταν μια στο εκατομμυριο
    πιστευω οτι αυτες οι σαυρες ουτε σε ακτινα 100
    χιλιομετρων δεν θα περναγανε απο κει κοντα οποτε
    η παρουσια τους και μονο στον τοπο του εγληματος
    καταριπτει ολα αυτα τα ερωτηματα.

  3. Βασίλης 03/17/2023 @ 2:17 ΜΜ

    Πότε θα έρθει Θεσσαλονίκη αυτό το σούπερ μάρκετ.?

  4. Κοιτάξτε…επειδή το ψάχνω πολύ το θέμα σούπερ μάρκετ….θα σας πω ότι σε κάποια προϊόντα υπάρχουν καλύτερες τιμές και σέ κάποια άλλα προϊόντα ίδιες με των κλασσικών σούπερ μάρκετ….άρα έχουμε ίδιες-και καλύτερες…οπότε συμφερει

  5. Dimosthenis Stamatatos 03/17/2023 @ 3:09 ΜΜ

    Πολύ καλές τιμές

  6. Ηττω υπέρ δικαίου 03/17/2023 @ 3:25 ΜΜ

    Νίκο οι τιμές είναι ότι καλύτερο σε σύγκριση με τις τιμές των δύο μάρκετ που έχουμε εδω στη περιοχή.ειδικα η φέτα είναι τιμή χονδρικής.

  7. Το κιλό είναι η τιμή φίλε μου, όχι όλος ο τενεκές!!

  8. Γειά σας. Γνωρίζοντας βιωματικά πόσο δύσκολες Αγοραστικα είναι οι μέρες που διανύουμε, και ίσως και αυτές που έρχονται θα σχολιάσω, ακριβώς αληθώς, ότι οι παραπάνω τιμές είναι “κρατημένα” σε μια λογική τιμή κατά μέσω όρο σε σχέση πάντα με τα μικρά s. marker, όχι τις μεγάλες αλυσίδες.. Η τιμές κατά μέσο όρο σε όλα είναι λογικές με πτωτική τάση σε αρκετά προϊόντα, Για κάποιον που θέλει κ. Μαγιονέζα!! Γειά σας. Καλή Επιτυχία! Για το Καλό.. Πάντα. Ευχαριστώ.

  9. Βιβή Παυλίδου 03/17/2023 @ 3:39 ΜΜ

    Νικόλα όσο μπόρεσα έκανα έρευνα σε κάποια από τα παραπάνω προϊόντα.
    Σήμερα 17/3
    ΑΒ Όλα τα Μελισσα με 25%εκπ. 1.10€
    Ο μασουτης 1.11€
    Κανελονια 1.62
    Τορτελινια από 3.50 – 4.50€ ανάλογα την μάρκα
    Του μασουτη 1.79 (250γρ)
    Αγκρινο καρολινα 2.08
    Κυκνος 1τεμ.χάρτινο πλατιά συσκευασία 2.03
    Βιταμ 800γρ 4.50 με έκπτωση
    Flair cottage 3.30
    Αλεύρι αλλατινη 3χ1κιλο 4.46
    Φαρινα 1τεμάχιο από 1-1.70€
    Ήβη πορτ. 1.60
    Ultrex blue 3.88
    Essex 50 μεζ.6.37
    Rol μαύρα υγρό 4.60.
    Λουμιδης που δεν τοχεις, 21€/κιλό 😢

  10. Σαπουντζή Μαριανθη 03/17/2023 @ 3:44 ΜΜ

    Δεν νομίζω οτι με αυτές τις τιμές θα υπάρξει κάποιος που δεν θα θελήσει να ψωνίσει απο ένα τέτοιο super market! Εύχομαι τα καλύτερα και την πραγματοποιηση αυτής της ιδέας απο καρδιάς!!!!

  11. Βιβή Παυλίδου 03/17/2023 @ 3:47 ΜΜ

    Το ελαιόλαδο που έχεις στα προϊόντα δεν το βρήκα, ούτε στα Ελληνικά Μάρκετ – Κρητικος
    Πλέον το φθηνότερο είναι στα 6€/λίτρο
    Επίσης το ρολό της Εντλεςς θυμάμαι , 4€ + έχει.

    Είπα πως τα σημειώνω για μια γιαγιά γειτόνισσα που θελει να ψωνίσει. 😁

  12. Πολύ καλές τιμές !θα άλλαζα την κέτσαπ heinz με κύκνος κέτσαπ και όλα τα προϊόντα κύκνος επίσης την helmans,Ultrex θα της πετούσα έξω.

  13. Μια χαρά τιμές για τα επώνυμα προϊόντα. Κάπου υπάρχει διαφορά με τα ανώνυμα που είναι πιο φθηνά. Γενικά πάντως ναι θα αγόραζα.

  14. Πασχαλης 03/17/2023 @ 10:16 ΜΜ

    Είμαι υπάλληλος σε σούπερ Μάρκετ στην Δράμα…(τα τελευταία 20 χρόνια)..οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές στα πιο πολλά προϊόντα!!

  15. Χριστόφορος 03/17/2023 @ 11:50 ΜΜ

    Κάποιες είναι πολύ καλες άλλες ίδιες και άλλες πιο ακριβές γενικά με τις προσφορές που παίζουν πρέπει να κοιτάμε πριν ψωνίσουμε !!

  16. Απροσαρμοστος-Ασυμβιβαστος 03/18/2023 @ 10:01 ΜΜ

    με όσους συζήτησα τις τιμές αυτές πήρα την ίδια απάντηση…πολύ καλές τιμές

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*