Διαφημίσεις

Το sinεμα sinημιν συνεμα συνσινεμα της ζωης σου Asinema εναντίον/vs Πολυκαθρεπτισμού/Multimirrow /συνενμά sinenma μαγικού μουσείου [μασομασονομουζείου]

Και ο τέκτων εποίησεν σινεμα διά να συμμετάσχεις συναίμα ημίν.

Διά να χαθείς όχι η ψυχή σου αλλά εσύ διότι η ψυχή είσαι εσύ όχι το κρέας σου εσύ, πρέπει να συμμετάσχεις με κόπους και πόνους, θέλει αγώνα η κόλλασσυ, θέλει κακίαν και τόλμην η απώλεια ψυχής! Επειδή εσύ δεν τα γνωρίζεις θα σου τα ειπώ ότι αυτά τα ψάλλουν ύμνους οι προχωρημένοι τέκτονες…. Μέσα τους και έξω τους…. Να έχεις τα αρχίδια να τα βάζεις με Τον Θεόν και να αντέχεις την κόλλαση σημαίνει είσαι παλλικάρι λένε, μπλαμπλουμπλέου! Κάτσε να σε καίγω μία εβδομάδα χωρίς να αποθαίνεις και τα λέμε !

Το φως!

Αυτή η έννοια που είναι η κορυφαία όλων των διαλογισμών ή και του διαλογισμού της Μεσογείου, έκανε πολλή ζημία σε ψυχές !

Και πριν ανόητε αρχίσεις να υβρίζεις το φως ή να υποψιάζεσαι ότι το σκότος είναι καλύτερον, περίμενε να το αναλύσουμε.

Το σκότος είναι μία άλλη μορφή φωτός και το φως μία άλλη μορφή σκότους. Δεν σου το είπα; Σου το είπα, αλλά διαλογίστηκες να εννοήσεις, τήρησες νουν συνέσεως και υπομονής διά να αντιληφθείς και ενώ πάντοτε σου παραδίδω πληθώρα πληροφοριών, αναλύσεων, ερευνών και κατευθυντήριων γραμμών. Δεν λέγω κάποιοι με βεβαιότητα τα αντιλαμβάνονται και τα γνωρίζουν καλύτερα απ’ εμένα αλλά εσείς οι άλλοι τους βλέπετε και τους Ευαναγνωρίζετε;…. Αφού δεν αντιλαμβάνεστε καν διά ποίους ωμιλάω, τους περιμένετε οπωσδήποτε σπουδαίους και περιβλεπτούς, περίφημους και αρεστούς….

Δεν σου είπα ότι ισχύει η Τετραπιθανότητα;

Δεν σου είπα ότι ασπούμε το φώς ενυπάρχει ως α] αγαθόν φως β] κακόν φως γ] ουδέτερον φως δ] ανάμεικτον φως και:

Α] Αγαθή Χρήση Φωτός Β] Κακή Χρήση Φωτός Γ] Ουδέτερη Χρήση Φωτός Δ] Ανάμεικτη Χρήση Φωτός.

Τι άλλον χρειάζεσαι ινά εννοήσεις;

Ασπούμε ότι έχεις μία ασθένεια που την βλάπτει το φως, τότε θα αποφεύγεις ολότερα ή πολύ το φως ή το φως εκείνον που σε βλάπτει, διότι υπάρχουν απειροπίκιλλα φώτα.

Ασπούμε ότι είσαι λερωμένος και εγγίζεις το φως , θα καείς , όπως κόπηκαν αι χείραι του ρυπαρού που προσπάθησε να εγγίξει το Πάναγνον Πανάγιον Σώμαν της Παναγίας όταν εκοιμήθηκε….

Ασπούμε ότι θέλεις να διεισδύσεις σε μυστήρια και είσαι βδέλυγμα θα καείς ! Ακόμη και οι παλαιοί μάγοι το γνώριζαν , πριν κάνουν μαγείες π.χ. εις την Σολομωνική και άλλες έπρεπε να νηστεύσουν 40 ημέρες ώστε να μην δαιμονιστούν ή έστω να μην σκοτωθούν , άσε που μπορεί να τους περίπαιζε ο διάβολος αλλά οπωσδήποτε εάν δεν νύστευαν τους επιτίθετο και βεβαίως εάν δεν ευρίσκοντο εντός του μαγικού κύκλου ασφαλείας έξ’ όπου επικαλούντο πνεύματα και δαίμονες και τους εξανάγκαζαν να υπηρετήσουν τους μάγους….

Βλέπεις τι συμβαίνει εδώ;

Υπάρχουν διαφόρων σκοπών μαγείες και βεβαίως οι σύγχρονοι μάγοι δεν νηστεύουν, διότι είναι φιλορυπαροί και εις τις μαγείες τους υπηρετούν τους δαίμονες ή και υψηλόβαθμους δαίμονες και οι υψηλόβαθμοι δαίμονες παραχωρούν υποτακτικούς δαίμονες προς ποίηση τινής πανουργίας υπέρ των σατανιστών μάγων και βεβαίως υπέρ του διαβόλου αυτοί. Εξού και ο διάβολος θα παραχωρήσει πλήρην εξουσία εις τα εγκόσμια θηρία εν καιρώ Αντιχρίστου ήτοι σε όλους τους βασιλείς υποτακτικούς του διαβόλου διότι θα είναι συνδιάβολοι εν σαρκί, όπως αντίστοιχα οι Αγίοι εισίν θεοί και σύνθεοι εν Χριστώ Αγίας Τριάδος και διά Του  Αγίου Πνεύματος ζουν και υπάρχουν και μέσα τους πλέον τίποτε άλλον παρά Θέλημαν Αγίου Πνεύματος, αφού σκότωσαν πρωτίστως το προσωπικόν τους θέλημα, όπως κάνουν αντίστοιχα και αντιγραφικά οι διαβολοβασιλείς και διαβολάνθρωποι με το θέλημα τους να γίνεται θέλημα διαβόλου.

Ο Σολομών έκανε μαγείες αλλά δεν ήταν πούστης, έκανε μαγείες διά την εξουσία και φιλαρχία του ασπούμε και ως όπλον, αυτοί όμως είναι όλοι πούστηδες αιμοβόροι παιδίων και ενήλικων και ζώων και δι’ αυτού μεταξύ μας δεν τον πολυσυμπαθούν τον Σολομών που νήστευε πριν μαγοποιήσει, παρότι ήταν και μεγάλος κάπρος ήτοι γυναικάς με χαρέμια πολλά όπως και οι άλλοι Αρχαίοι βασιλείς σε Ελλάδα, Ινδία, Περσία και κάθε τότε, πριν και μετά τέτοιον βασίλειον ειδικώς π.Χ. αλλά και μ.Χ…..

Ο Σολομών πίστευε εις Τον Θεόν και μετά η λαγνοφιλία του τον έκανε να πιστεύει και εις την Αστάρτη επειδή έτσι ήθελε μία που γαμούσε και ήταν πολύ καυλιάρα και έστησε και ναόν προς τιμήν της ειδωλολατρικής θεάς, όπως ο Αδάμαντος μαγεύτηκε από την Εύα, το έχουμε εμείς οι άνδρες, τι να κάνουμε αγαπάμε τις γυναίκες ! Αυτοί που αγαπάνε τις γυναίκες και τον γυναικισμόν νοσηρά γίνονται γυναίκες, ανώμαλοι, πανοργιαστές, αυτά είναι άλλη ρυπαρή σπουδή, υπερπροχωρημένης παθολαγνοαπληστοσατανολατρείας….

Οι μάγοι αυτοί της σύγχρονης σατανικής αταξίας δεν πιστεύουν εις Τον Θεόν, μισούν Τον Θεόν, και έχουν διά θεόν τον διάβολον αρχαίον όφιν ουροβόρον όφιν και πολλοί γνωρίζουν ότι Ο Θεός Ζη και όμως Τον μισούν, λένε ότι δεν τον φοβούνται αλλά είπαμε να κάτσουν να καίγονται μία εβδομάδα χωρίς να αποθαίνουν να ιδούμε την παλλικαριά τους και τα τυφικά, αλαζονικά, υπεροπτικά, νοσηροθλιβερά, οιηματικά, υπερήφανα, επαρσιακά υπεραρρωστημένα λόγια τους όπως οι ίδιοι, δεν λέγω μία αιωνιότητα, λέγω μία εβδομάδα επιβράβευσης της ούτω καλούμενης παλλικαριά τους που χωρίς μπράβους φοβούνται να επισκεφθούν μία τρελλοαλητογειτονία ! Και λένε ότι τα βγάζουν πέρα με την Κόλλαση, ε δεν είναι Ανοήσιατοι Νοσηρίατοι;

Αχασικά ή Ακασικά Αρχεία, θυμήθου και την κάρτα Ιλλουμινάντων διά το Ιράν/Περσία Περσέα Πέρασμα Καθρέπτη Περσέα σε Μέδουσα…. 

Δώσαμε μία ιδέα διά τους μάγους επειδή και αυτοί δεν είναι όλοι ίδιοι, εξού και υπήρξαν και οι Τρεις Αγιασμένοι της Ηθικής και Παρατήρησης των Πεπραγμένων Αστροφυσικοί και άλλως πως Μάγοι Βαλτασάρ, Μελχιώρ και Γασπάρ Χαλδαίοι εκ Παμπυλώνος οίτινες αξιώθηκαν να αντιληφθούν ότι Ο Πανκτίστης έλαβε δούλου μορφή και εγεννήθηκε σε έναν σπήλαιον της Βηθλεέμ και όταν ακόμη Η Παναγιά ήταν ακόμη εις την Αίγυπτον αυτοί εκκίνησαν προς το σπήλαιον όπου θα γεννούσε Ιησούν Χριστόν, δεν αποκλείεται το Άστρον της Βηθλεέμ να το έβλεπαν μόνον αυτοί εξ’ Θαύματος ή Παρατήρησης Μυστικής [μαγεία η υπόθεση και πάλιν!]…. Να μην τους τοποθετούμε όλους τους μάγους εις ίδιον κουβάν, άλλος ο κουβάς του αγαθού, άλλος του κακού, άλλος του ουδέτερου, άλλος του ανάμεικτου και βεβαίως ο κουβάς του αγαθού είναι ο Ευλογημένος, ταδ’ έφη Τετραπιθανότητα !

Αυτόν είναι το συνεμά της ζωής σού !

Το σινεμά , ο κινηματογράφος που λέμε , ήταν η αρχή της σύγχρονης ηλεκτρονικής μαγείας , διότι το φως είναι , ηλεκτρονικόν ,.

Νουν τήρα….

Διότι η μαγεία δεν έχει όρια και είναι Τετραπιθανοτική !

Εσύ τήρα νουν !

Το φως είναι φευγαλέον , εικόνα και η εικόνα φευγαλέα , το κατ’ εικόναν και καθ’ ομοίωσιν , σημαίνει ότι είσαι εικόνα , φως , φευγαλέος ,

Σκοπός σου είναι να γίνεις καθ’ ομοίωση της Πρώτης Άκτιστης Αγίας Αρχής , πριν φύγεις , διότι είσαι φευγαλέος και φευγαλέων ,

Είσαι μία συνπυκνωμένη ενέργεια που καλείται ύλη και αυτόν είναι η ηλεκτρονική ψευδαίσθηση σου , η αληθινή αναλλοίωτη ενέργεια σου είσαι η ψυχή , το πνεύμα και πρέπει όταν φύγεις , διότι η ύλη θα μείνει , εκτός και εάν είσαι τόσον άξιος να μεταμορφωθεί και η ύλη σου σε συμψυχότητα που το λένε και διακτινισμόν κάποιοι χωρίς να αναφέρονται εις την Μεταμόρφωση ,

Πριν φύγεις πρέπει να είσαι καθαρή και Παρθένα ή Αναπαρθένα , ήτοι Ανακαθαρισμένη ,

Διότι είσαι πάντοτε Θηλυκή ,

Η Δημιουργία είναι θηλυκή ,

Διότι Ο Δημιουργός είναι Αρσενικός , σε βαθειά υπερμυστηριακή Πνευματική Έννοια και όταν εναρκώθηκε ήταν αρρέν όπως εις το πεδίον τούτον εννοείται το αρρέν !

Η Δημιουργία είναι Νύμφη , η Ψυχή είναι Νύμφη και πρέπει να είναι ανύμφευτη με οποιονδήποτε άλλον Θέλημαν παρεκτώς το Θέλημαν Του Ανδρός της !

Πουττάνα ψυχή δεν εισβαίνει εις το Χαρέμι των ΚΑΘΑΡΩΝ !

Ο Πασάς, ο Σουλτάνος, ο Σεΐχης, ο Μαχαραγιάς [Μεγάλος Ραγιάς], ο Βασιλεύς, ο Τσάρος, ο Κίνγκ, ο Χάνς [Χάναξ = Άναξ], Ο Άνακτας των Ουρανών δεν δέχεται και δεν επιδέχεται πουττάνες, πόρνες και Αμετανόητες ! Μόνον Παρθένες, εξού και οι 200 χανούμισσες που ελευθέρωσαν εις την Πελοπόννησον και μετάφερε η Μπουμπουλίνα πλησίον των Ιωάννενων, σφαγιάστηκαν από τον Πασά επειδή μπορεί να είδαν ή πηδήκτηκαν με μόρια Χριστιανών, άκουσον άκουσον, ο ακάθαρτος να απαιτεί καθαριότητα και να θεωρεί βεβαίως ακάθαρτους τους Χριστιανούς, εντούτοις, βλέπουμε ότι όλοι γνωρίζουν την Καθαριότητα έστω και εάν παγαπότικα, νοσηρά και ενσφαλμένα δεν διαβλέπουν την Πανακαθαρσία επάνω τους….

Να διατί συνζητήτο το οξύμωρον εν Βυζαντίω εάν οι άγγελοι εισίν θηλέν ή αρρέν φύλου ! Ο Χριστός εξεκαθάρισε εις τους Σαδδουκκαίους ότι εν τοις Ουρανοίς δεν υπάρχουν γαμίζοντες και εκγαμίζοντες. Το αρρέν και θηλέν εκεί λαμβάνει μεταφορική και άλλη έννοια και βασικά η ένωση της ψυχής με Τον Χριστόν την κάνει άγγελον όπου όπως βλέπετε η λέξη άγγελος είναι γένους θετικού, βεβαίως αυτά είναι αποκαλυπτικά λόγω Ελληνικής Γλώττης , σε άλλες γλώσσες δύσκολον να εξηγηθεί ή και δυσκολότερον….

Το πεδίον έχει καταληφθεί από εξωγήϊνους ήτοι πνεύματα εκτός πεδίου που είναι οι γνωστοί αποστάτες που τηρούν αντίθεση με Τον Θεόν ήτοι οι δαίμονες, οι διαβόλοι και ο ίδιος ο αρχαίος ουροβόρος [αυτοκαταστροφικός] όφις ! Αυτός όπου πανηγυρίζει με τα ΚαρναΒαάλια αφού ο Βαάλ είναι αυτός ή έναν από τα ονόματα αυτού, που την ημέρα εκείνη κατάφερε να πείσει την Εύα και η Εύα τον Αδάμαντον να αποστατήσουν όπως και ο ίδιος, διά να φύγουν από τον Παράδεισον ! ήτοι Κυριακή της Τυρινής μία ημέρα πριν την Πανκαθαρή Δευτέρα ! Η Πρώτη Ημέρα Έξωσης ήταν Κυριακή η Δευτέρα Ημέρα Έξωσης αρχίζει η Νηστεία και τα Δάκρυα Αδάμαντου και Εύας επειδή εξ’ εγωϊσμού δεν τόλμησαν να γονατίσουν και να αιτηθούν συγχώρεση εκ Θεού, αλλά ούτως ή άλλως δεν ήταν πλέον της εμπιστοσύνης και υπήρχε η περίπτωση να εγγίξουν Τα Άγια τοις Αγίοις του Δένδρου της Ζωής και να γίνει το κακόν αθάνατον, μυστήρια υπόθεση που βεβαίως εάν ήθελε Ο Θεός δεν τους άφηνε αλλά προτίμησε να τους εξώσει, διά να παλεύσουν εκτός Παραδείσου με την αξία τους να αγιάσουν, σκοτώνοντας το προσωπικόν θέλημαν τους διά χάριν Του Θείου Θελήματος !

Το sinema των δαιμόνων τώρα δημιουργεί καταπίεση, συμπίεση και ψευδοθαύματα εκμετάλλευσης δυνατοτήτων του πεδίου που ζούμε με εξαπάτηση διά να σε κάνει να δεχθείς να χακκαριστεί ή και εξυλωθεί ή και ελεγχθεί και αναληφθεί ο χειρισμός της ελευθέρας και φυσικής βουλήσεως σου από τους δαίμονες και δαιμονάνθρωπους όπως ο Χαράρι σε παρακινεί να κάνεις και να δεχθείς, ήτοι με την συναίνεση και την θέληση και ελευθέρα βούληση σου να χάσεις πρωτίστως την ελευθέρα βούληση σου και αμέσως την ψυχήν σου επ’ αόριστον !

Ο Χαράρι λέγει με δρακόντειον ύφος αν και φαίνεται αμνός ή και επειδή είναι προβατοφόρος δράκων αυτά όπου σε προϊδέασα ότι θα έρθει καιρός που αφού δεκτείς να χακκαριστεί η ελευθέρα βούληση σου με μικροψήγματα και χαράγματα κατ’ εντολήν: πήγαινε πήδηξε τον υιόν σου και πήγαινε πήδηξε τον πατέρα σου, αυτά σας τα έλεγα στα Κατοχικά Νέα και πριν εις τα Ιστολόγια μου από πριν πολλά έτη, κατ’ επανάληψιν, πριν ο αρχιπούσταρος σατανάς δράκων προβατοφόρος Χαράρι και η συγκλίκα του Μάσκας, Παμπυλώνας Βηλ και άλλα θηρία σας προϊδεάσουν….

Εάν δεχθείς μικροψήγματα, μικροκυκλώματα, χαράγματα, προσκυνήματα εικόνων μαγείας διαβόλου και προσώπου θηρίου που θα πληγωθεί εις την κεφαλήν ως εσφαγμένος όπως λέγει ο Ιωάννης ο Θεολόγος της Αποκάλυψης, τότε θα γίνεις sinema περίγελος των δαιμόνων.

Τώρα παρακάτω θα σου αποκαλύψω και διαλύσω τα μάγια εις το πεδίον μας από τους εξωγήϊνους μάγους δαίμονες και πρόσεξε ειδικώς τα λόγια που υπερτονίζω με μαυρισμένα γράμματα, εάν θέλεις ανάγνωσε την όλην, εάν δεν το κάνεις διαλογίστου διατί δεν το κάνεις:

Εχ ξομολογητικ ες τν περαγίαν Θεοτόκον
γίου Γρηγορίου Παλαμᾶ Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης μεγάλης πτωχομάνας….

Παρθένε Δέσποινα Θεοτόκε, ἡ τὸν Θεὸν Λόγον κατὰ σάρκα γεννήσασα, οἶδα μέν, οἶδα, ὅτι οὐκ ἔστιν εὐπρεπές, οὐδὲ ἄξιον ἐμὲ τὸν οὕτω πανάσωτον εἰκόνα καθαρὰν σοῦ τῆς ἁγνῆς, σοῦ τῆς ἀειπαρθένου, σοῦ τῆς σῶμα καὶ ψυχὴν ἐχούσης καθαρὰ καὶ ἀμόλυντα, ὀφθαλμοῖς μεμολυσμένοις ὁρᾶν καὶ χείλεσιν ἀκαθάρτοις καὶ βεβήλοις περιπτύσσεσθαι, ἢ παρακαλεῖν. Δίκαιον γάρ ἐστιν ἐμὲ τὸν οὕτω πανάσωτον ὑπὸ τῆς σῆς καθαρότητος μισεῖσθαι καὶ βδελύττεσθαι· πλήν, ἐπειδήπερ διὰ τοῦτο γέγονεν ὁ Θεός, ὃν ἐγέννησας, ἄνθρωπος, ὅπως καλέσῃ τοὺς ἁμαρτωλοὺς εἰς μετάνοιαν, θαρρῶν κἀγὼ προσέρχομαί σοι μετὰ δακρύων δεόμενος.

Δέξαι μου τὴν παροῦσαν τῶν πολλῶν καὶ χαλεπῶν πταισμάτων ἐξομολόγησιν, καὶ προσάγαγε τῷ μονογενεῖ σου Υἱῷ καὶ Θεῷ, ἱκετηρίαν ποιοῦσα, ὅπως ἵλεως γένηται τῇ ἀθλίᾳ καὶ ταλαιπώρῳ μου ψυχῇ· διὰ γὰρ τὸ πλῆθος τῶν ἀνομιῶν μου κωλύομαι τοῦ πρὸς αὐτὸν ἀτενίσαι καὶ αἰτῆσαι συγχώρησιν. Διὰ τοῦτο σὲ προβάλλομαι πρέσβυν τε καὶ μεσῖτιν, διότι πολλῶν καὶ μεγάλων ἀπολαύσας δωρεῶν παρὰ τοῦ πλαστουργήσαντός με Θεοῦ, ἀμνήμων πάντων φανεὶς ὁ ἄθλιος καὶ ἀχάριστος, εἰκότως παρασυνεβλήθην τοῖς κτήνεσι τοῖς ἀνοήτοις καὶ ὡμοιώθην αὐτοῖς· πτωχεύων ταῖς ἀρεταῖς, πλουτῶν τοῖς πάθεσιν, αἰσχύνης πεπληρωμένος, παρρησίας θείας στερημένος, κατακρινόμενος π Θεο, θρηνούμενος π γγέλων, γελώμενος π δαιμόνων, μισούμενος παρ νθρώπων, λεγχόμενος π το συνειδότος, π τν πονηρν μου πράξεων καταισχυνόμενος, κα πρ θανάτου νεκρς πάρχων, κα πρ τς κρίσεως ατοκατάκριτος ν, κα πρ τς τελευτήτου κολάσεως ατοτιμώρητος π τς πογνώσεως τυγχάνων. Διὸ δὴ εἰς τὴν σὴν καὶ μόνην καταφεύγω θερμοτάτην ἀντίληψιν, Δέσποινα Θεοτόκε, ὁ τῶν μυρίων ὀφειλέτης ταλάντων ἐγώ, ὁ ἀσώτως δαπανήσας τὴν πατρικὴν οὐσίαν μετὰ πορνῶν, ὁ πορνεύσας ὑπὲρ τὴν πόρνην, ὁ παρανομήσας ὑπὲρ τὸν Μανασσῆν, ὁ ὑπὲρ τὸν πλούσιον ἄσπλαγχνος γεγονώς, ὁ λαιμαργιῶν δοῦλος, τὸ τῶν πονηρῶν λογισμῶν δοχεῖον, ὁ τῶν αἰσχρῶν καὶ ῥυπαρῶν λόγων θησαυροφύλαξ, ὁ πάσης ἀκαθαρσίας ἔμπλεως καὶ πάσης ἀγαθῆς ἐργασίας ἀλλότριος.

Ἐλέησόν μου τὴν ταπείνωσιν, οἰκτείρησόν μου τὴν ἀσθένειαν. Μεγάλην ἔχεις πρὸς τὸν ἐκ σοῦ τεχθέντα τὴν παρρησίαν, ὡς οὐδεὶς ἕτερος. Πάντα δύνασαι, ὡς Θεοῦ Μήτηρ. Πάντα ἰσχύεις, ὡς πάντων ὑπερέχουσα κτισμάτων. Οὐδέν σοι ἀδυνατεῖ, ἐὰν θελήσῃς μόνον. Μὴ τὰ δάκρυά μου παρίδῃς· μὴ βδελύξῃ μου τὸν στεναγμόν· μὴ ἀπώσῃ μου τὸν ἐγκάρδιον πόνον· μὴ καταισχύνῃς μου τὴν εἰς σὲ προσδοκίαν· ἀλλὰ ταῖς μητρικαῖς σου δεήσεσι τὴν τοῦ ἀγαθοῦ Υἱοῦ καὶ Θεοῦ σου ἀβίαστον βιασαμένη εὐσπλαγχνίαν, ἀξίωσόν με τὸν ταλαίπωρον καὶ ἀνάξιον δοῦλόν σου τὸ πρῶτον καὶ ἀρχαῖον ἐπαναλαβεῖν κάλλος τῆς ψυχῆς, τὴν τῶν παθῶν ἀμορφίαν ἀποβαλεῖν, ἐλευθερωθῆναι ἀπὸ τῆς ἁμαρτίας, δουλωθῆναι τῇ δικαιοσύνῃ, ἐκδύσασθαι τὸν μιασμὸν τῆς σαρκικῆς ἡδονῆς, ἐνδύσασθαι τὸν ἁγιασμὸν τῆς ψυχικῆς καθαρότητος, νεκρωθῆναι τῷ κόσμῳ, ζῆσαι τῇ ἀρετῇ· ὁδοιποροῦντί μοι συνοδεύουσα, ἐν θαλάσσῃ πλέοντι συμπλέουσα, ἀεὶ πολεμοῦντάς με δαίμονας νικῶσα, ἀγρυπνοῦντά με ἐνισχύουσα, ὑπνοῦντα διαφυλάττουσα, θλιβόμενον παραμυθουμένη, ὀλιγοψυχοῦντα παρακαλοῦσα, ἀσθενοῦντα ῥωννύουσα, ἀδικούμενον ῥυομένη, συκοφαντούμενον ἀθωοῦσα, εἰς θάνατον κινδυνεύοντα συντόμως προφθάνουσα, φοβερόν με ὁρατοῖς ἐχθροῖς καὶ ἀοράτοις δεικνύουσα καθ᾿ ἑκάστην, να γνώσωσι πάντες ο δίκως τυραννοντές με δαίμονες τίνος δολος πάρχω.

Ναί, ὑπεραγία μου Δέσποινα Θεοτόκε, ἐπάκουσόν μου τῆς οἰκτροτάτης ταύτης δεήσεως, καὶ μὴ καταισχύνῃς με ἀπὸ τῆς προσδοκίας μου, ἡ ἐλπὶς πάντων τῶν περάτων τῆς γῆς. Τὸν βρασμὸν τῆς σαρκός μου κατάσβεσον· τὸν ἐν τῇ ψυχῇ μου ἐγειρόμενον ἀγριώτατον κλύδωνα τοῦ ἀκαίρου θυμοῦ καταπράϋνον· τὸν τῦφον καὶ τὴν ἀλαζονείαν τῆς ματαίας νεότητος ἐκ τοῦ νοός μου ἀφάνισον· τὰς νυκτερινὰς φαντασίας τῶν πονηρῶν πνευμάτων καὶ τὰς καθημερινὰς τῶν ἀκαθάρτων ἐννοιῶν προσβολὰς ἐκ τῆς καρδίας μου μείωσον· παίδευσόν μου τὴν γλῶτταν λαλεῖν τὰ συμφέροντα· δίδαξον τοὺς ὀφθαλμούς μου τοῦ βλέπειν ὀρθῶς τῆς ἀρετῆς τὴν εὐθύτητα· τοὺς πόδας μου τρέχειν ἀσκελίστως ποίησον τὴν μακαρίαν ὁδὸν τῶν ἐντολῶν τοῦ Θεοῦ· τὰς χεῖράς μου ἁγιασθῆναι παρασκεύασον, ἵνα ἀξίως αἴρωνται πρὸς τὸν Ὕψιστον· κάθαρόν μου τὸ στόμα, ἵνα μετὰ παρρησίας ἐπικαλέσωμαι Πατέρα τὸν φοβερὸν Θεὸν καὶ πανάγιον. Ἄνοιξόν μου τὰ ὦτα, ἵνα ἀκούσω αἰσθητῶς καὶ νοερῶς τὰ γλυκύτερα μέλιτος καὶ κηρίου τῶν ἁγίων Γραφῶν λόγια· δεχόμενος ποιῶ αὐτὰ ὑπὸ σοῦ κραταιούμενος.

Δός μοι καιρὸν μετανοίας καὶ λογισμὸν ἐπιστροφῆς. Αἰφνιδίου με ἐλευθέρωσον θανάτου. Κατακεκριμένου με συνειδότος ἀπάλλαξον. Τέλος παράστηθί μοι ἐν τῷ χωρισμῷ τῆς ταπεινῆς μου ψυχῆς ἐκ τοῦ ἀθλίου τούτου σώματος, τὴν ἀφόρητον ἐκείνην ἐλαφρύνουσα βίαν, τὸν ἀνέκφραστον ἐκεῖνον ἐπικουφίζουσα πόνον, τὴν ἀπαραμύθητον ἐκείνην παραμυθουμένη στενοχωρίαν, τῆς σκοτεινῆς με τῶν δαιμόνων λυτρουμένη μορφῆς, τοῦ πικροτάτου λογοθεσίου τῶν τελωνῶν τοῦ ἀέρος καὶ τῶν ἀρχόντων τοῦ σκότους ἐξαίρουσα, τὰ χειρόγραφα τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν διαρρήσουσα, τῷ Θεῷ με οἰκειοῦσα, τῆς ἐκ δεξιῶν αὐτοῦ καὶ μακαρίας στάσεως, τῆς ἐν τῷ φοβερῷ κριτηρίῳ, καταξιοῦσα, τῶν αἰωνίων καὶ ἀνυποίστων ῥυομένη κολάσεων, τῶν ἀοιδίμων καὶ ἀκηράτων ἀγαθῶν ποιοῦσα κληρονόμον.

Ταύτην σοι προσφέρω τὴν ἐξομολόγησιν, Δέσποινα Θεοτόκε, τὸ φῶς τῶν ἐσκοτισμένων μου ὀφθαλμῶν, ἡ παραμυθία ἐμῆς ψυχῆς, ἡ μετὰ Θεόν μου ἐλπὶς καὶ προστασία· ἣν εὐμενῶς πρόσδεξαι, καὶ καθάρισόν με ἀπὸ παντὸς μολυσμοῦ σαρκὸς καὶ πνεύματος, ἀξιοῦσά με ἐν τῷ παρόντι αἰῶνι ἀκατακρίτως μετέχειν τοῦ ἀχράντου σώματος καὶ αἵματος τοῦ Υἱοῦ καὶ Θεοῦ σου, ἐν τῷ μέλλοντι δὲ τῆς γλυκύτητος τοῦ οὐρανίου δείπνου, τῆς τρυφῆς τοῦ παραδείσου, τῆς βασιλείας τοῦ Θεοῦ, ἔνθα πάντων ἐστὶν εὐφραινομένων ἡ κατοικία. Καὶ τούτων τυχὼν τῶν ἀγαθῶν ὁ ἀνάξιος, δοξάσω εἰς αἰῶνα αἰῶνος τὸ πάντιμον καὶ μεγαλοπρεπὲς ὄνομα τοῦ Υἱοῦ καὶ Θεοῦ σου, τοῦ δεχομένου πάντας τοὺς ἐξ ὅλης μετανοοῦντας ψυχῆς, διὰ τὸ σὲ γενομένην πάντων τῶν ἁμαρτωλῶν μεσῖτιν καὶ ἐγγυήτριαν, καὶ διὰ σοῦ, πανύμνητε καὶ ὑπεράγαθε Δέσποινα, περισῴζεται πᾶσα βροτεῖα φύσις, αἰνοῦσα καὶ εὐλογοῦσα Πατέρα καὶ Υἱὸν καὶ Ἅγιον Πνεῦμα, τὴν παναγίαν Τριάδα καὶ ὁμοούσιον, πάντοτε, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν.

Όλοι ολίγον ή πολύ, συνειδητώς ή ασυνειδήτως, συναισθητώς ή ασυναισθήτως, παραδεκτώς ή απαραδέκτως ένεκα τύφου και αλαζονείας ώδε είμαστε και αυτόν θα εντατικοποιηθεί με κατάργηση μετρητού χρήματος, κατάργηση περιουσίας, κατάρηγηση ελευθερίας και δικαιωμάτων διά να έρθουν μετά να σου ειπούν θα έχεις δικαιώματα εφόσον δεκτείς τα μικροψήγματα, χαράγματα, προσκύνηση σατανά και να έχεις δικαίωμα να αγοράζεις και πωλείς και βεβαίως θα σε πανχακκάρουν ήτοι πανελέγξουν την φύση και την ελεύθερη βούληση σου….:

παρρησίας θείας στερημένος, κατακρινόμενος π Θεο, θρηνούμενος π γγέλων, γελώμενος π δαιμόνων, μισούμενος παρ νθρώπων, λεγχόμενος π το συνειδότος, π τν πονηρν μου πράξεων καταισχυνόμενος, κα πρ θανάτου νεκρς πάρχων, κα πρ τς κρίσεως ατοκατάκριτος ν, κα πρ τς τελευτήτου κολάσεως ατοτιμώρητος π τς πογνώσεως τυγχάνων

επειδή είσαι Έλλην και υποτίθεται και ειπωτίθεται ότι αντιλαμβάνεσαι τις Ελληνικές Σύνεσης ούτως ή άλλως Έννοιες, υπάρχεις και το ρήμα υπάρχω σημαίνει είμαι υπό αρχών άρα τε είμαι δούλος ούτως ή άλλως διότι το πεδίον τούτον είναι πεδίον σκλαβιάς, υποτέλειας, δουλείας, ανάγκης, αγώνα επιβίωσης, απειλής και βίας εξ’ υπαρχής του σημαίνει ότι είσαι δούλος τινός ή δούλος πεδίου και δύνησαι να είσαι δούλος Θεού εφόσον αρνηθείς τον κόσμον τούτον το πεδίον τούτον ινά μεμισήσεις:

να γνώσωσι πάντες ο δίκως τυραννοντές με δαίμονες τίνος δολος πάρχω.

Δεν έχεις πολύ χρόνον., άρχισε να μεταλλάσσεσαι εις Άγιον διότι διαφορετικώς θα σε μεταλλάξουν σε καραγκιοζομεταλλαγμενοχακκαρισμένον λοβοϋπνωτισμένον που δεν θα έχεις καμμία ελευθέρα βούληση, διότι ως δούλος Θεού έχεις ελευθέρα βούληση και με ελευθέρα βούληση γίνεσαι δούλος Θεού διά να εκπαιδευτείς ως Μαθητής να γίνεις θεός, σύνθεος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση Θεού. Οι εξωγήϊνοι και επίγειοι δαίμονες θέλουν να μην έχεις ελευθέρα βούληση και να καταργήσεις με σύμφωνη συναίνεση σου διά απειλής, γοητείας, εξαπάτησης, φιλοσατανίας μέσω κάθε ονόματος του, θρησκείας του, ιδεολογίας του, τεχνολογολατρείας του και τα όλα άλλα του και να γίνεις δούλος διαβόλου χωρίς βούληση και χωρίς δικαιώματα, πλήρης εξαγορασμένον εκ διαβόλου….

Συντόμευε διότι πεδίον επιτίθεται και γρήγορα θα κάνει Υπερθραύσεις όχι όπως τώρα μικρές πέρα δώθε θραύσεις όπως εις τα Τέμπη, Ανατολική Παλαιστίνη Η.Π.Α., Ουκρανία και αλλού και το κάθετι που κάνει καθημερινώς έκτοτε με θυσίες και παραθυσίες. Το πεδίον χακκαρίστηκε και έχασε την ελευθέρα βούληση του και την φυσική βούληση του όπως το έκτισε Ο Δημιουργός Θεός εν ισορροπία εξελίχθηκε οπισθοκακοδρομικώς! Το πεδίον είναι μαγευμένον και δρα ως όπλον των μάγων δαιμόνων προβατόμορφων ή αισχρόμορφων δράκων δαιμόνων, το πεδίον είναι εναντίον σού όπως ένας μαγευμένος εις τον οίκον σου ή έναν τηλεχειριαζόμενον αυτοκίνητον ή ρομπότι [αυτοκίνητον είναι η ελληνική λέξη διά το ρομπότι ή τεχνητή ανοημοσύνη, πώς δεν το κατάλαβες; Όλα αυτά ίδιας συνομοταξίας και είναι αυτόματα αλλά υπό χειριστή δαίμονα ή ανθρώπου άμεσα ή έμμεσα μέσω αυτοπρογράμματος της οίας τεχνητής νεκρής ανοημοσύνης ψευδονοημοσύνης ή και ψευδοαυτονοημοσύνης].

[ψεκασμός,, πολυψεκασμός, είσαστε ψεκασμένοι ενόσω και εφόσω και αφού δεν γνωρίζετε τον ψεκασμόν και εικονικόν ηλεκτρονικόν πανψεκασμόν της ελευθέρας βουλήσεως και της φυσικής ελευθέρας βουλήσεως εκ Θεού δοσμένη, είσαι φιλοψεκασμένος ή ασυναίσθητος και ασυνείδητος ότι σε ψεκάζουν; είσαι ημιυβρίδιον και καθ’ οδόν διά ΥβριΟποίηση ή ΥβριΟπίοση….]

Το πεδίον βρυχάται και είναι εναντίον σού, ακόμη και σε όλην του την έκταση το πεδίον ή συνπεδίον Σύμπαντος να στραφεί εναντίον σου εσύ Κέρβερος Άγιος όπως είπε ο Μέγας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: να φυλάττετε ψυχή και Χριστόν, και να πέσει ο κόσμος όλος και ο ουρανός τίποτα δεν θα πάθετε….

Επειδή είσαστε από άλλον Πεδίον από το Πεδίον Κινηματολόγου Κινηματογράφου Κινηματοποιού ΚινηματοΘεολόγου Ιησού Χριστού, του Asinema Παραδείσου Θεού !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Μια σκέψη στο “Το sinεμα sinημιν συνεμα συνσινεμα της ζωης σου Asinema εναντίον/vs Πολυκαθρεπτισμού/Multimirrow /συνενμά sinenma μαγικού μουσείου [μασομασονομουζείου]”
  1. el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B9%CE%BF

    οταν το μάτι αναγνώσκει ονοματα του madtricks..
    ουιλλιαμ ντικσον.. will i am δειξον..
    τομας εντισον.. θωμάς ενδυσων.. εδειξων;;
    +αιμα;;
    καλημέρα panagiots..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek