Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:18 - 20/02/2023

Αυτή η επαναστατική εφεύρεση είναι πιθανότατα η πιο αποτελεσματική θερμάστρα που θα δείτε ποτέ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η καλύτερη επένδυση που κάνατε για το χειμώνα

Πώς λειτουργεί;

Ο καινοτόμος και νέος προσωπικός μας θερμαντήρας χώρου κατακτά την αγορά με καταιγισμό. Μπορείτε να θυμηθείτε πόσο οδυνηρό ήταν όταν εγκαταστήσατε ένα σύστημα θέρμανσης και είδατε τον πρώτο σας λογαριασμό ρεύματος; Ενώ μπορεί να ήσασταν ζεστοί και ζεστοί στο γραφείο, το γραφείο, το γκαράζ ή την κρεβατοκάμαρά σας, θερμαίνατε μέρη του σπιτιού σας που δεν χρησιμοποιούσατε καν. Το αποτέλεσμα; Ένας τόνος χρημάτων που ξοδεύτηκαν για ρεύμα που δεν μπορέσατε καν να απολαύσετε. Η ομάδα μας το είχε βαρεθεί αυτό, και ξέρουμε ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς, γι’ αυτό εφεύραμε την EcoHeat S.

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός. Μπορείτε να το συνδέσετε σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή – είτε πρόκειται για την κρεβατοκάμαρά σας, είτε για το παιδικό δωμάτιο του μωρού, είτε για το γκαράζ σας ενώ κάνετε ερασιτεχνικές εργασίες, είτε για το γραφείο σας. Μόλις το συνδέσετε στην πρίζα, μπορείτε στη συνέχεια να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία, την ταχύτητα με την οποία αντλεί θερμότητα. Θα διατηρεί μια συνεχή θερμοκρασία, ενώ εσείς θα επωφελείστε από ένα ζεστό δωμάτιο χωρίς τον αυξανόμενο λογαριασμό ρεύματος.

Παρακολουθήστε το EcoHeat S σε δράση

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από το EcoHeat S;

Από την εμπεριστατωμένη έρευνά μας, ανακαλύψαμε ότι διάφοροι άνθρωποι βλέπουν τα οφέλη της EcoHeat S για διάφορους λόγους. Οι μητέρες τα χρησιμοποιούν για να διατηρούν το παιδικό δωμάτιο του μωρού τους σε σταθερή θερμοκρασία, ενώ οι επιχειρηματίες κρατούν την ψύχρα μακριά και από τα γραφεία τους στο σπίτι. Επιπλέον, οι μπαμπάδες που ασχολούνται με το DIY τα συνδέουν στο γκαράζ τους, ενώ εργάζονται στα οικιακά τους έργα σε ένα τυπικά κρύο μέρος του σπιτιού.

Ακούσαμε επίσης από ξενοδόχους και εργαζόμενους σε καταλύματα που επενδύουν σε δεκάδες από αυτά για τα δωμάτια των μοτέλ και των ξενοδοχείων τους. Αντί να ξοδεύουν κάθε μήνα έναν τόνο χρημάτων για τη θέρμανση των δωματίων των επισκεπτών τους, συνδέουν ένα μόνο EcoHeat S σε κάθε μονάδα και κρατούν τους επισκέπτες τους ζεστούς και ζεστούς για όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Το καλύτερο είναι ότι, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μονάδες θέρμανσης μοτέλ που οι επισκέπτες συνήθως δεν μπορούν να τροποποιήσουν για να ταιριάζουν στις ανάγκες τους, το EcoHeat S είναι φιλικό προς το χρήστη και ρυθμιζόμενο. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει τη δική του θερμοκρασία και να ρυθμίσει και τον χρονοδιακόπτη.

Μείναμε έκπληκτοι με το πόσες βιομηχανίες είναι κατάλληλες για το EcoHeat S – όχι μόνο για ανθρώπους σαν εμάς σε χώρους γραφείων

 

 

Χαρακτηριστικά EcoHeat S:

Οθόνη LED στην κορυφή για την ένδειξη της συγκεκριμένης θερμοκρασίας. Κυμαίνεται από 60.8°F (16°C) έως 98.6°F (37°C) για την επιλογή ακριβούς θερμοκρασίας για τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας.

3 λειτουργίες για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας στο γραφείο ή στο σπίτι. Λειτουργία μόνο με ανεμιστήρα& Λειτουργία ζέστης& Λειτουργία ζέστης.

Λειτουργία μόνο ανεμιστήρα για φυσικό αέρα χωρίς θερμότητα όταν ανάβουν 3 μπλε φωτεινές ενδείξεις.

Αισθάνεται σαν φυσικός άνεμος, κάνοντάς σας να αισθάνεστε δροσεροί. Ζεστή λειτουργία για χαμηλή θέρμανση, ζεσταίνοντας τρυφερά τον αέρα με μία κόκκινη λυχνία, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ζεστά και άνετα.

Λειτουργία Hot για υψηλή θέρμανση με 3 κόκκινα φώτα αναμμένα, απελευθερώνοντας αρκετή θερμότητα για θέρμανση το σκληρό χειμώνα.

Ταλάντωση ευρείας γωνίας για απελευθέρωση θερμαντικού αέρα γύρω από το χώρο σας. Γυρίζοντας από τη μία πλευρά στην άλλη και θερμαίνοντας τον αέρα του χώρου γύρω σας εκτός από μία κατεύθυνση. Ο αέρας θα θερμαίνεται ομοιόμορφα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε βυθισμένοι στον ζεστό χώρο.

Πιστοποίηση ETL, ενσωματωμένος ηλεκτρονικός μετρητής στάθμης για την ανίχνευση της θερμοκρασίας, αυτόματη απενεργοποίηση εάν η θερμάστρα χώρου ανατραπεί ή υπερθερμανθεί στο εσωτερικό της θερμάστρας, φέρνοντάς σας ευκολίες και ηρεμία ενώ διαβάζετε, εργάζεστε, κοιμάστε ή παρακολουθείτε τηλεόραση.

Βολική λαβή μεταφοράς στο πίσω μέρος, εύκολη μεταφορά όταν χρειάζεται να μεταφερθεί από το πάτωμα στο τραπέζι.

Συμπέρασμα: Αξίζει τον κόπο;

Σταματήστε να τρέμετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ανησυχώντας για το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος. Ο χειμώνας δεν είναι μακριά και θα είστε ευτυχείς που κάνατε τη σωστή επιλογή να αποκτήσετε μία από αυτές τις επαναστατικές συσκευές για να θερμαίνετε τα μέρη του σπιτιού σας που χρησιμοποιείτε πραγματικά.

 

Μην αφήσετε την ποιότητα ζωής σας να συνεχίσει να υποφέρει. Εξοικονομήστε σε ακριβά ενεργειακά έξοδα και κρατηθείτε ζεστοί κατά τη διάρκεια του χειμώνα οπουδήποτε! Αγοράστε το EcoHeat S στη μισή τιμή με δωρεάν παγκόσμια αποστολή – Και γιατί να μην πάρετε ένα και για τους φίλους σας; Σίγουρα δεν θα σας βλάψει να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις για μαζικές παραγγελίες που μπορεί να προσφέρει το EcoHeat S!

H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*