10:56 - 13/02/2023

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με τα φώτα «Matrix» στον ουρανό της Χαβάης

Διαφημίσεις

Μυστηριώδη πράσινα λέιζερ εντοπίστηκαν στις ακτές της Χαβάης πριν κάποιες μέρες!!!
Οι κάτοικοι της Χαβάης έχουν συγκλονιστεί από το παράξενο σόου φωτός “Matrix Code” που παίζεται στον ουρανό τους τις τελευταίες εβδομάδες, όπως αναφέρει το The Debrief !

Καταγράφηκε στις 28 Ιανουαρίου από την κάμερα Subaru-Asahi που μεταδίδει ζωντανά τον νυχτερινό ουρανό από το ηφαίστειο Mauna Kea του Big Island , το θέαμα πιστεύεται ότι είναι αποτέλεσμα λέιζερ!

Οι αστρονόμοι στην Ιαπωνία πιστεύουν ότι τα πράσινα φώτα λέιζερ που εντοπίστηκαν πάνω από την Χαβάη τον περασμένο μήνα εκπέμπονταν από έναν κινεζικό μετεωρολογικό δορυφόρο.

«Τα φώτα πιστεύεται ότι προέρχονται από έναν δορυφόρο υψομετρικής τηλεπισκόπησης ICESAT-2/43613» — ένα σκάφος της NASA, είπε η υπηρεσία.

Το βίντεο του παράξενου φαινομένου που κυκλοφόρησε από το NAOJ δείχνει πολλές μυστηριώδεις πράσινες ακτίνες να πυροβολούν διαδοχικά στον νυχτερινό ουρανό.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 6 Φεβρουαρίου, το NOAJ εξέδωσε μια διόρθωση στο βίντεό του δηλώνοντας ότι ο «πιο πιθανός υποψήφιος» ήταν ο κινεζικός δορυφόρος Daqi-1/AEMS αφού η ομάδα ICESat-2 πραγματοποίησε μια προσομοίωση δορυφορικών τροχιών.

Πολλά μυστήρια μαζεμένα!!! Τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι διεθνιστές;;;

Το απροσδόκητο φως συνέβη καθώς οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας γίνονται όλο και πιο επισφαλείς.

Κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Φεβρουαρίου, οι ΗΠΑ κατέρριψαν ένα τεράστιο κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας, αφού πέρασε μέρες διασχίζοντας την χώρα από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Από εκείνη την στιγμή καταρρίπτονται συνεχώς άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*