ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ κηρύσσει πόλεμο κατά της παραπληροφόρησης: «Πρέπει να κλειδώσουμε ελεύθερους στοχαστές»

· ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ κηρύσσει πόλεμο κατά της παραπληροφόρησης: «Πρέπει να κλειδώσουμε ελεύθερους στοχαστές».. Με αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά κηρύσσει πόλεμο κατά της ελευθερίας του λόγου, ειδικά σε όσους αντιλέγουν στα παγκοσμιοποιητικά αφηγήματα… Και μάλιστα καλεί ακόμα και τις κυβερνήσεις των κρατών να εφαρμόσουν αυτό το κυνήγι πιο ουσιαστικά πλέον..

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν κηρύξει τον πόλεμο κατά των διαδοτών της λεγόμενης «παραπληροφόρησης» και προέτρεψαν τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να τιμωρήσουν τους ανθρώπους που διαδίδουν μη κυρίαρχες απόψεις.

Τη Δευτέρα, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες μίλησε στη Γενική Συνέλευση στη Νέα Υόρκη και χαρακτήρισε την παραπληροφόρηση και την συνωμοσιολογία ως όχημα για τη διάδοση «μίσους» στο Διαδίκτυο.

«Θα ζητήσουμε δράση από όλους όσους επηρεάζουν τη διάδοση παραπληροφόρησης και παραπληροφόρησης στο Διαδίκτυο – Κυβερνήσεις, ρυθμιστικές αρχές, φορείς χάραξης πολιτικής, εταιρείες τεχνολογίας, μέσα ενημέρωσης, κοινωνία των πολιτών», δήλωσε ο Γκουτέρες.

«Σταματήστε το μίσος. Τοποθετήστε ισχυρά προστατευτικά κιγκλιδώματα. Να είστε υπόλογοι για τη γλώσσα που προκαλεί βλάβη». Βλάβη σε ποιους προκαλεί η γλώσσα αρκετών ανθρώπων που μέσω της δύναμης του διαδικτύου αντιστέκονται στην παράνοια των Νεοταξιτών;;

Το Infowars.com αναφέρει: Με άλλα λόγια, τα Ηνωμένα Έθνη δεν ενδιαφέρονται για την ελευθερία του λόγου ή την προστασία της ελευθερίας του λόγου που περιγράφεται στην Πρώτη Τροποποίηση του Συντάγματος των ΗΠΑ που διασφαλίζει το δικαίωμα ενός πολίτη να λέει ελεύθερα τη γνώμη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι προσπάθειες του ΟΗΕ αναμφίβολα θα ενθαρρύνουν τις εταιρείες Big Tech να αποσυνδέσουν την πλατφόρμα και να απαγορεύσουν τους χρήστες που διαφωνούν και αμφισβητούν τις προδιαγεγραμμένες αφηγήσεις και θα φιμώσουν τους επικριτές της ατζέντας του ΟΗΕ για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η κήρυξη πολέμου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ κατά της ελευθερίας του λόγου έρχεται καθώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας του ΟΗΕ δημοσίευσε επίσης τη «διεθνή συνθήκη πανδημίας» καλώντας τα κράτη μέλη «να αντιμετωπίσουν την ψευδή, παραπλανητική παραπληροφόρηση μεταξύ άλλων μέσω της προώθησης της διεθνούς συνεργασίας».

Με λίγα λόγια και για να μην έχετε καμία αμφιβολία, ο Γκουτιέρες καλεί τις κυβερνήσεις και την Big Tech να προβούν σε διώξεις εναντίον οποιουδήποτε έχει διαφορετική από την δική τους άποψη και την εκφράζει είτε σε κάποιο προφίλ του, είτε σε ιστολόγιο, είτε ακόμα και γράφοντας κάποιο βιβλίο.. Δημοκρατικά πράγματα δεν νομίζετε;; Τα οποία όμως δείχνουν καθαρά σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκονται οι νεοταξίτες , που αναγκάζονται για μια ακόμα φορά να προβούν σε εξτρεμιστικές θα λέγαμε δηλώσεις..

Η Big Tech ήδη εφαρμόζει αυτά που ζήτησε ο Γκουτιέρες, σβήνοντας προφίλ και αποκλείοντας ανθρώπους από τις πλατφόρμες της.. Μένει να το δούμε να γίνεται και νόμος από κάποιες κυβερνήσεις αυτό, ώστε μετά να μιλήσουμε για τον απόλυτο ολοκληρωτισμό!!!

lumi-news.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κατεστραμμένο στρατιωτικό υλικό στο ΚίεβοΔΙΕΘΝΗ

Η Βρετανία δίνει στην Ουκρανία τεχνογνωσία για πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς – η Μόσχα προειδοποιεί για κλιμάκωση

Εμπορικά πλοία στη θάλασσα - Στενά του ΟρμούζΔΙΕΘΝΗ

Χτύπημα σε δεξαμενόπλοιο κοντά στα Στενά του Ορμούζ: η ναυσιπλοΐα μπαίνει ξανά στο επίκεντρο της κρίσης

Ευρώπη - τεχνητή νοημοσύνη και νέα ψηφιακή επενδυτική αγοράΔΙΕΘΝΗ

Η τεχνητή νοημοσύνη περνά από το chatbot στον τραπεζικό λογαριασμό: η νέα μάχη για τον έλεγχο των επενδύσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά