22:55 - 06/09/2022

Το Μυστικο ειναι στο Φουλερενίο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συνεχιζοντας την ερευνα μου για τον sunghite ανακαλυπτω οτι εχω πεσει μεσα σε σχολιο που εχω κανει σε αλλα μου αρθρα οτι πρεπει να μας ενδιαφερει το Φουλερενιο!

Σας μεταφραζω αυτα που βρηκα σε Ρωσσικη σελιδα με επιστημονικα δεδομενα

Το μέγεθος του φουλερενίου (F) είναι πολύ μικρό, περίπου 1 nm (νανόμετρο), οπότε μπορεί να ανιχνευθεί μόνο με φασματικό μικροσκόπιο. Η δομή του C60 είναι πολύ ασυνήθιστη: και τα 60 άτομα συνθέτουν μια κανονική σφαίρα, αποτελούμενη από 5- και 6-τετράεδρες ενώσεις ατόμων που βρίσκονται στην επιφάνεια της σφαίρας, κοίλες στο εσωτερικό της.

Στη Γη, οι 5-τετράεδρες ενώσεις των ατόμων είναι χαρακτηριστικές μόνο για τους ζωντανούς οργανισμούς- η ηλικία του σουνγκίτη είναι περίπου 2 δισεκατομμύρια χρόνια, και αυτή είναι η εποχή της γέννησης της ζωής στον πλανήτη με τη μορφή των απλούστερων βακτηρίων- ως εκ τούτου, ο Δρ Μπούσεκ είχε αμέσως μια υπόθεση ότι ο Ph είναι μια μεταβατική μορφή από την άψυχη στη ζωντανή ύλη, και ότι αυτός είναι που είναι το πρωτοβακτήριο με το οποίο ξεκίνησε η προέλευση της ζωής.

Αργότερα, σε διάφορα μέρη του κόσμου, σε διάφορα επιστημονικά κέντρα, αυτή η υπόθεση επιβεβαιώθηκε και προέκυψε μια άλλη – ότι μέσα στον Φ υπάρχει ένας συγκεκριμένος “κώδικας ζωής”.

Επτά χρόνια νωρίτερα, μια άλλη ομάδα επιστημόνων είχε συνθέσει το F και είχε κερδίσει το βραβείο Νόμπελ γι’ αυτό. Αλλά το τεχνητό χημικά καθαρό F αποδείχθηκε αδρανές, ενώ τα φυσικά φουλερένια του Maksovit είναι ενυδατωμένα και υπερδραστήρια για τους ζωντανούς οργανισμούς. Επιπλέον, η τιμή του τεχνητού F αποδείχθηκε τότε απαγορευτικά υψηλή.

Εδώ και 22 χρόνια μελετώ τις θεραπευτικές ιδιότητες του σουνγκίτη και αναπτύσσω ιατρικά προϊόντα από σουνγκίτη, οπότε όλη η έρευνα πραγματοποιήθηκε μόνο στο Maxovit.(ο Maxovit ειναι ενα απο τα πολλα τελικα ειδη σουνγκιτη )

Επιστημονικά δεδομένα

Μακροχρόνιες σε βάθος μελέτες των ιδιοτήτων του F έδειξαν ότι η υπερδραστηριότητά του προσδίδει στο Maksovit θεραπευτικές ιδιότητες και εξαιρετική ενέργεια.

Στην εικόνα 2 φαίνεται ότι ο Φ με την ενέργειά του δομεί τον όγκο του νερού 1000 φορές περισσότερο από τον δικό του όγκο. Η ισχύς της ενέργειας είναι τέτοια που ακόμη και η θερμοκρασία κατάψυξης του κοντινού στρώματος του νερού αλλάζει – όχι 00 C, αλλά – 2,80 C.

Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του Φ είναι επίσης μοναδικές λόγω της ενέργειάς του.

Τα αντιοξειδωτικά χρειάζονται από τον οργανισμό προκειμένου να καταστρέψει τις ελεύθερες ρίζες (SR), οι οποίες καταστρέφουν τα πρωτεϊνικά κύτταρα, αυξάνουν διάφορες ασθένειες και επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Τα πιο γνωστά αντιοξειδωτικά είναι οι βιταμίνες C, Ε κ.λπ. Πριν από τη μελέτη της F, το β -καροτένιο θεωρούνταν το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Οποιεσδήποτε βιταμίνες, μπαίνοντας στον οργανισμό, συναντούν τυχαία SR, καταστρέφονται αμοιβαία μαζί τους και φεύγουν από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο. Έτσι, λειτουργούν στο σώμα για κλάσματα του δευτερολέπτου.

Η F λειτουργεί διαφορετικά. Στο σύκο. Εικόνα 3 φαίνεται το σχήμα του ανασυνδυασμού των SR, όπου η F με την ενέργειά της προσελκύει SR διαφορετικών τύπων στην άφθαρτη επιφάνειά της, αλληλοκαταστρέφονται και αυτή, παραμένοντας αναλλοίωτη, συνεχίζει να λειτουργεί στο σώμα για ημέρες, εβδομάδες ή και μήνες. Έτσι, λόγω της ενέργειάς του, το F προστατεύει τον οργανισμό από την καταστροφή και τη γήρανση (θάνατος των πρωτεϊνικών κυττάρων) χιλιάδες φορές ισχυρότερα από τις βιταμίνες.

Οι μελέτες των βιολογικών ιδιοτήτων του F δείχνουν επίσης την ισχυρή του ενέργεια για τη γέννηση της ζωής στη Γη. Σε πίνακα. 4 p. 8. IN VITRO αποδείχθηκε ότι σε διάλυμα F η θερμοκρασία θανάτου των πρωτεϊνικών κυττάρων αυξάνεται σημαντικά. Στην παράγραφο 3. IN VIVO αποδεικνύεται ότι το F αυξάνει την ενέργεια του σώματος, και η ενέργεια ενός ζωντανού πρωτεϊνικού οργανισμού δεν είναι τίποτε άλλο παρά το βιοπεδίο του.

Το βιοπεδίο υπάρχει σε κάθε ζωντανό οργανισμό, επειδή τα πρωτεϊνικά κύτταρα, όπως και ο σουνγκίτης, είναι ανθρακούχες ενώσεις. Αυτές και πολλές άλλες μελέτες επιβεβαιώνουν επανειλημμένα ότι η ενέργεια και πολλές άλλες ιδιότητες είναι εγγενείς στο Maxovit λόγω της παρουσίας του F. Η ενέργεια του Maxovit είναι το βιοπεδίο ενός ζωντανού οργανισμού, μόνο πιο ισχυρό.

Οι στρατιωτικοί μας επιστήμονες γνωρίζουν και χρησιμοποιούν εδώ και καιρό τις εκπληκτικές ιδιότητες του σουνγκίτη. Όταν δοκιμάστηκαν πυρηνικά όπλα στην ΕΣΣΔ, οι ιδιότητες θωράκισης του σουνγκίτη χρησιμοποιήθηκαν αποτελεσματικά – οι συσκευές που βρίσκονταν πιο κοντά στο επίκεντρο της έκρηξης προστατεύονταν από τον σουνγκίτη από την EMP EHF (ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία εξαιρετικά υψηλής συχνότητας), ώστε να μην καούν.

Αποδείχθηκε ότι ο σουνγκίτης θωρακίζει την EMP EHF οποιασδήποτε ισχύος και ταυτόχρονα δεν μεταβάλλει το μαγνητικό πεδίο της Γης, δηλαδή δρα επιλεκτικά. Μελετώντας τις ιδιότητες θωράκισης του σουνγκίτη στο Ινστιτούτο Ακτινολογίας, διαπιστώθηκε ότι ο σουνγκίτης θωρακίζει ακόμη και τη ραδιενεργό ακτινοβολία, αν και όχι πλήρως, κατά περίπου 25-30%.

Όταν ο Dr. Busek ανακάλυψε το φυσικό F στον σουνγκίτη Maxovit και επιβεβαίωσε την υπόθεση ότι το F είναι ένα πρωτοβακτήριο με το οποίο ξεκίνησε η ανάπτυξη της ζωής στη Γη, η υπόθεση ότι υπάρχει ένας “κώδικας ζωής” μέσα στο F δεν φαίνεται τόσο απίθανη.

Στον επιστημονικό κόσμο είναι από καιρό γνωστό ότι κάθε ζωντανός οργανισμός έχει ένα βιοπεδίο, επειδή αποτελείται από πρωτεϊνικά κύτταρα, τα οποία είναι ενώσεις άνθρακα. Μελέτες που διεξήχθησαν στα μέσα του περασμένου αιώνα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Σοβιετικής Ένωσης, διαπίστωσαν ότι κατά τη στιγμή του θανάτου ένα άτομο χάνει 9 γραμμάρια σωματικού βάρους. Αυτό είναι το βάρος του ανθρώπινου βιοπεδίου. Αυτό σημαίνει ότι αν υπάρχει βιοπεδίο σε ένα άτομο, είναι ζωντανό, όταν το βιοπεδίο λείπει, είναι νεκρό. Αυτές οι μελέτες απέδειξαν πειστικά ότι το βιοπεδίο είναι πιο σημαντικό για ένα άτομο από την τροφή, το νερό κ.λπ.

 

Θάλαμος Σουνγκίτη

 

Ο Shungite Maxovit λόγω της δομής, της σύνθεσης και της παρουσίας του F έχει ένα μόνιμο βιοπεδίο, πιο ισχυρό από αυτό ενός ανθρώπου. Οι στρατιωτικοί γιατροί, φυσικά, γνώριζαν για τις ιδιότητες θωράκισης του σουνγκίτη. Και όταν έγινε γνωστό ότι στον σουνγκίτη Maxovit βρέθηκαν φυσικά Φ, χάρη στα οποία διαθέτει ισχυρό βιοπεδίο, διεξήγαγαν τη δική τους έρευνα. Δυστυχώς, η στρατιωτική έρευνα συχνά δεν δημοσιοποιείται. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό ακριβώς συνέβη. Αλλά το γεγονός ότι μετά από αυτό χτίστηκε ένας θάλαμος σουνγκίτη στη Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία δείχνει ότι τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν θετικά. Οι σοβαρότεροι ασθενείς μετά από επεμβάσεις στην κοιλιά τοποθετούνται σε αυτόν τον θάλαμο και η περίοδος αποκατάστασής τους μειώνεται σημαντικά – τα ράμματα και τα οστά αναπτύσσονται ταχύτερα, τα εσωτερικά όργανα αποκαθίστανται.

 

Αυτό συμβαίνει επειδή

πρώτον: αποκαθίσταται το ανθρώπινο βιοπεδίο, το οποίο διαταράχθηκε ως αποτέλεσμα της επέμβασης, γεγονός που επιταχύνει την επούλωση, τη σύντηξη και την αποκατάσταση διαφόρων λειτουργιών του σώματος,

δεύτερον, τα τοιχώματα του θαλάμου shungite προστατεύουν τον ασθενή από το EMP EHF που διεισδύει παντού και παντού, χάρη στο οποίο το σώμα του δεν δαπανά ενέργεια για την εξουδετέρωση αυτής της βλαβερής επίδρασης και αναρρώνει ταχύτερα.

 

Κίνδυνος του EMP EHF

 

Ο κίνδυνος της έκθεσης σε EMP EHF είναι γνωστός εδώ και πολύ καιρό. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα ινστιτούτο που μελετά τη βλάβη της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων στον ανθρώπινο εγκέφαλο διαπίστωσε ότι κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, όταν το τηλέφωνο βρίσκεται κοντά στο αυτί, δημιουργείται ένας συντονισμός στο κρανίο ενός ενήλικα, στον οποίο μετά από 30 δευτερόλεπτα. τα εγκεφαλικά κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν (σε ένα παιδί αυτό συμβαίνει ακόμη πιο γρήγορα). Εμείς δεν το νιώθουμε αυτό, γιατί έχουμε περισσότερα από 60 δισεκατομμύρια από αυτά. Αλλά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) διατηρεί στατιστικά στοιχεία για όλες τις ασθένειες σε όλο τον κόσμο και σημειώνει ότι τα τελευταία 20 χρόνια, όταν εμφανίστηκαν τα κινητά τηλέφωνα, ο αριθμός των περιπτώσεων καρκίνου του εγκεφάλου αυξήθηκε σχεδόν κατά 3 φορές . Παρατηρήσεις μεγάλου αριθμού ανθρώπων έγιναν στις ΗΠΑ πριν από περισσότερα από 10 χρόνια με τηλέφωνα με μπουτόν που λειτουργούν σε συχνότητα 0,8-1 GHz (GHz), ενώ οι σύγχρονες συσκευές λειτουργούν σε συχνότητα 2-3 GHz,

 

Στη Γερμανία και τη Σουηδία, οι άνθρωποι που πάσχουν από επίμονη και σοβαρή κατάθλιψη τοποθετούνται σε ένα δωμάτιο με μεταλλική θωράκιση. Η απουσία θανατηφόρου για αυτούς EMP EHF σας επιτρέπει να αποκαταστήσετε γρήγορα την ψυχολογική ισορροπία.

 

shungite room

 

Δεν χρειάζεται να θωρακίσουμε το δωμάτιο με μέταλλο, επειδή υπάρχει σουνγκίτης. Αυτός, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχει μοναδικές ιδιότητες θωράκισης, δεν αφήνει να περάσει ακόμη και το πιο ισχυρό EMP EHF κατά τη διάρκεια έκρηξης ατομικής βόμβας και, το σημαντικότερο, αποκαθιστά ένα διαταραγμένο ανθρώπινο βιοπεδίο. Και επειδή όλοι ανεξαιρέτως βρισκόμαστε συνεχώς σε ροές EMP EHF, οι οποίες είναι αόρατες, μη ακουστές και ανεπαίσθητες, αλλά αναπόφευκτα μας επηρεάζουν αρνητικά, είναι χρήσιμο για κάθε άνθρωπο να αποκαθιστά περιοδικά το βιοπεδίο του.

 

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής της αίθουσας σουνγκίτη στο Πετροζαβόντσκ (βλ. φωτογραφία 5), λήφθηκαν υπόψη ορισμένα λάθη και ανακρίβειες στο σχεδιασμό του θαλάμου σουνγκίτη της Στρατιωτικής Ιατρικής Ακαδημίας, επιλέχθηκε ο απαραίτητος σουνγκίτης και λήφθηκαν υπόψη τα χαρακτηριστικά του χώρου. Εξαιτίας αυτού, ως προς την ευεργετική του επίδραση, ξεπερνά τον θάλαμο σουνγκίτη. Οι παρατηρήσεις έδειξαν ότι η αποκατάσταση του βιοπεδίου σε αυτόν πραγματοποιείται σε 30-40 λεπτά.

Θα συνεχιζω να φερνω και αλλα στοιχεια για το θεμα του sunghite οσο προχωραω στην ερευνα μου για κατι πολυ συγκεκριμενο που θελω να δημιουργησω …και νοιωθω οτι πρεπει να δημιουργηθει αμεσα πολυ!

Σημερα παρελαβα τα δικα μου βραχιολια και φοραω το δικο μου, δεν εχω θεματα υγειας η πονου ωστε αυτη την στιγμη να σου δωσω μια εικονα τι και πως αλλα τα υπολοιπα βραχιολια τα εχω δωσει σε δικους μου ανθρωπους που εχουν θεματακια και θα παρω απαντησεις ζωντανες συντομα !

Ηδη ομως νοιωθω οτι αυτο που φοραω στο χερι μου κατι κανει , ηδη απο την μελετη μου νοιωθω οτι εδω κατι υπαρχει που πρεπει να το δουμε βαθεια πολυ !..

ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Έτσι όπως περιγράφεται, έχω την αίσθηση ότι είναι Ωφέλιμο. Σίγουρα το ότι ενδέχεται να βοηθά στην προστασία ακτινοβολίας, δεν είναι μικρή υπόθεση.. Καλή Συνέχεια στην προσπάθεια σας. Με Καλό Αποτέλεσμα. Γειά σας.

  2. ..καλημερα.. αυτο που θα ελεγξεις τότε, ειναι η ηλεκ/τικη ακτινοβολια του κινητου τηλεφ. οταν φορας το μπρασελε. !!

  3. ωραια αναλυση
    εφοσον κανεις χρηση θα περιμενω τα συμπερασματα .οφειλουμε να σκεφτοθμε ενα ποσσοτο πλασεμπο για μερικους ..δεν μπορει να γινει ενα ποσοστιαιο πειραμα με ψευτικα και αληθινα σε ποσοστο 10/10 μιας και θα πρεπει να παρακολουθουντε σε ελεγχομενο περιβαλλον για κανα μηνα 24 ωρεσ αλλα αυτα που θα μεταφερεις απο ποροσωπικη εμπειρια θα ληφθουν πολυ σοβαρα υποψηνΠΑρολαυτα για να γινει δωματιο απο το υλικο οικονομικα σχεδον αδυνατο γιατον μεσο .Στολη ειναι εξισου δυσκολο .οποτε καλημερα

  4. Ή αρχική εικόνα που μοιάζει με μπάλα του ποδοσφαίρου, μοιάζει,
    Μου θύμισε κάτι από μια ταινία,
    Είχε σφαιρικό σχήμα,με πλάκες και ήταν ο πυρήνας και πυροκροτητής ταυτόχρονα, μιας
    080400100008050010020008200
    002060040002001200

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*