17:49 - 07/09/2022

Ειμαι σε πολυ καλο δρομο …για να “βαψω” μια πανοπλια ..!

Διαφημίσεις

Ολα βεβαια εχουν να κανουν με μετρησεις και αποτελεσμα και παρα της καποιες οπως εμαθα δηλωσεις παλαιων συνεργατων θα συνεχισω να ψαχνω αυτο που εχω μυριστει , μου κανει βεβαια εντυπωση που παλαιοι συνεργατες και φιλοι αμεσα εκαναν δηλωσεις για το οτι ασχολουμε με το θεμα του Sunghite , εγω ποτε δεν εχω ασχοληθει η εχω κανει δηλωσεις οταν καποιος ερευνητης προσπαθει κατι η παραγει κατι και μαλιστα σε περιπτωσεις που καποιοι ειχαν και παραπονα παντα κρατουσα της ισες και δικαιες αποστασεις ως οφειλω σαν δικαιος ανθρωπος !

Εν πασει να μην σε ζαλιζω με τα κοινωνικα ολισθηματα των ανθρωπων , ψαχνω , μελεταω το πως θα αποκοψω καποια συγκεκριμενα σηματα , αν με διαβαζεις γνωριζεις οτι κανω πολλα πειραματα σε πολλους στιβους , ισως καποιοι απο εσας (αρκετα λιγοι μιας και δεν πουλησα τι ανακαλυψα απο την τελευταια μου μελετη) να εχετε οφεληθει απο προσφατη ανακαλυψη μου ..σε θεματα υγειας !… Να πω γιατι θα σκασω οτι ως ερευνητης οφειλω να προστατευω το εργο μου και την πληροφορια μου και οχι να την στολιζω με ιστοριες απο δρακους και σκιες για να υποστηριζω την πωληση τους !

Στο θεμα του Sunghite λοιπον μελετωντας βλεπω οτι υπαρχουν αντικρουομενα συμφεροντα και δυναμεις που μαχονται να περασουν την δικη τους πληροφορια , λογικο οταν προκειτε για συμφεροντα …αλλα τι αλλα συμφεροντα μπορει να υπαρχουν περαν των πωλησεων και ανταγωνισμου ειναι αυτο που με ενδιαφερει για να καταληξω αν στην μελετη μου ειμαι σε καλο δρομο η οχι ..!

Βεβαια δεν προκειτε ποτε σχολια η δημοσιευματα να με εμποδισουν απο τα πειραματα μου μιας και ειναι πολυ ευκολο να κατανοησεις τους λογους που καποιος ειναι θετικος η αρνητικος

Επεσα λοιπον σε ενα πολυ καλο βιντεο με ενα ομορφο πειραμα με sunghite που εγινε με βαση της μελισσες που σου το βαζω για να εχεις και εσυ εικονα ..

Εχω παραγγειλει τρια βραχολια αλλα ακομα δεν εχουν ερθει ωστε να μετρησω και εγω καποια θεματα , περιμενω με αγωνια να δω την ποιοτητα και την δυναμικη τους !

Μετα το πρωτο αυτο μερος μετρησεων και πειραματων πανω σε μενα και σε δικους μου ανθρωπους θα περασω στο μιγμα που εχω …χμμ ξανα μυριστει ωστε να …βαψω τον ντουνια ολοκληρο … !

Γνωριζω οτι το πετρωμα βοηθαει σε πολλα , ενεργειακα , ισως και θεραπευτικα σε καποιες περιπτωσεις (ολα εχουν να κανουν με την αρχικη πηγη αιτιας ..αν η δονηση δηλαδη ειναι εκει να ακουσει) αρα ειτε ενα καλο ομορφο βραχιολι , ειτε ενα μεσω και βοηθημα για καλυτερη υγεια και προστασια ,ειτε για λιγοτερη ενταση η πονο , ειτε για καλυτερη σκεψη και ηρεμια η βοηθεια στον διαλογισμο , ειτε αποκοβει οσο λεει το σημα καλο ειναι να παρεις ενα δωρακι στον εαυτο σου..αν μπορει η τσεπη σου !

Να ζητησω συγνωμη στον φιλο και ερευνητη που αμεσα προεβει σε δηλωσεις και ειρωνια που δεν εξηγησα τους σκοπους μου και δεν δινω φορα πατριδα την γνωση μου για τα πειραματα μου , νομιζω και ο ιδιος ποτε δεν ειπε πως κανει της δικες του κατασκευες (οχι οτι με εδιαφερει να μαθω) αλλα μονο μεχρι εκει μπορω να ζητησω συγνωμη και οχι πχ…οτι δεν συνεχιζω να πουλαω την δικη του πραματεια !…

Καλη καρδια λοιπον για ολους και ευχομαι καποτε ολοι μας να δημιουργησουμε ενα καλο ζυγι συμπεριφορας και πραξεων ψυχης … και αν φαγατε βαρια το μεσημερι σας ευχομαι καλοχωνευτοι !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Στο Ισραήλ εμφανίστηκε ο Ψευτομεσσίας των Εβραίων. Τον παρουσιάζουν ανοιχτά πλέον και το όνομα αυτού Shlomo Yehuda.Γυρίζει σε όλο το Ισραήλ κάνει ψευτοθαύματα και τον προσκυνάνε. Βάζει φωτιά και παρουσιάζει τον σατανά

  2. Alice who the fuck is Alice??? 01/28/2023 @ 9:56 ΜΜ

    https://www.youtube.com/watch?v=ZXl96QU-2S4 εχει και υποτιτλους στα Ελληνικα!

  3. Alice who the fuck is Alice??? 01/28/2023 @ 9:58 ΜΜ

    ενδιαφερων αυτα που λενε και στο τελος..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*