20:19 - 25/01/2023

«Καμπανάκι» από τον Μ.Γκέιτς: «Προετοιμαστείτε για τον επόμενο ιό – Θα είναι κατασκευασμένος και πιο σκληρός»

bill-gates
Διαφημίσεις

Προειδοποιητικός φάνηκε ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς στην Αυστραλία, ο οποίος επεσήμανε να είναι έτοιμη για την επόμενη πανδημία, η οποία θα μπορούσε να είναι… ανθρωπογενής και πολύ πιο βάναυση από την covid!

Ο κ. Γκέιτς είπε στο think tank Lowy Institute στο Σίδνεϊ τη Δευτέρα ότι οι πολιτικοί ηγέτες έπρεπε να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να εργαστούν από κοινού για να προετοιμαστούν για τον επόμενο ιό, προφανώς με μέτρα σκληρού περιορισμού να συμπεριλαμβάνονται στον σχεδιασμό.

Κάλεσε για μεγαλύτερη παγκόσμια συνεργασία χρησιμοποιώντας την πανδημία Covid-19 ως παράδειγμα για το πώς οι χώρες θα μπορούσαν να βελτιώσουν την απάντησή τους εάν συνεργαστούν.

«Με την πανδημία ήμασταν ανόητοι που δεν είχαμε τα εργαλεία, την πρακτική και την παγκόσμια ικανότητα να είμαστε σε ετοιμότητα όπως κάνουμε με την φωτιά ή τους σεισμούς», είπε.

Τέλος δεν ξέχασε τα lockdown εκ των οποίων η Αυστραλία είχε από τα πλέον αυστηρά και γι αυτό το λόγο της έδωσε τα… συγχαρητήριά του.

pelop.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. KALLISTRATOS FM 01/25/2023 @ 9:47 ΜΜ

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ?ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΕΙΣΤΕ,ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ ΕΙΣΤΕ,ΜΑΓΑΛΟΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΣΤΕ,ΕΞΠΕΡ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΤΟ 2017 ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗ@ΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΥΡΑ..ΚΟΛΙΣΤΡΑΒΑ..ΒΡΩΜΟΨΥΧΕ ΛΙΓΔΑ..ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΦΑΣΙΝΑ…ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΗΛΙΟ ΝΑ ΠΑΣΜΕΤΑΠΑΝΘΡΩΠΕ,ΕΡΠΕΤΙΚΕ

  2. Θεέ μου, δεν μπορώ να ακούω αυτά τα αποβράσματα, να λένε ότι τους κατέβει, και να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

  3. ΕΛΛΗΝΙΣ 01/26/2023 @ 6:49 ΠΜ

    https://www.pronews.gr/ygeia/se-synagermo-oi-arxes-tis-aystralias-emfanisi-kounoupion-pou-metaferoun-enan-agnosto-io/
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Ο ΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΑΥΤΟΝ.

  4. Οι ανθρώπινες ζωές στην ατζέντα του σκότους. Όλα προγραμματισμένα, προσχεδιασμένα και προμελετημένα.

  5. Μαντης ( traveller 01/26/2023 @ 11:17 ΠΜ

    Εγω νομιζω οτι συντομα ο μπιλυ θα προσκυνησει το φως για να εχει μια ελπιδα να ελευθερωθει απο το κακο που θα τον βρει.Οι ανθρωποι οταν παιζουν τους θεους θα εχουν και τις ακολουθες συνεπειες.Μια φορα αφησαμε το παραμυθι να περασει αλλα δεν ειναι καθε μερα κυριακη.Η ψυχη του θα βασανιζεται στην αιωνιοτητα κι αν δεν εχει θα κανονισουμε να αποκτησει μια. Το ονειρο του θα εκπληρωθει θα ζησει για παντα αλλα το πως θα ειναι μια εκπληξη…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*