20:23 - 20/01/2023

Ενω τα Ελληνικα ΜΜΕ στηνουν ερωτησεις για την “Ξαφνικιτηδα”…Τα ξενα ΜΜΕ μιλουν για …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Παμε να δουμε λιγο την αξιοπρεπεια ..η αλλοιως να δουμε ξεκαθαρα για ποσο ηλιθιους εχουν τους τηλεθεατες τους , στο βιντεο που θα δεις απο κατω ο Παπαδακης κανει μια αφελη ερωτηση ..χωρις να κρινει οσους την πιστευουν οπως λεει …

Και στο παρακατω βιντεο θα δεις να μιλανε για μια εταιρια …που επενδυει εκατομμυρια δολαρια για να βρει τον τροπο να γλυτωσει τους ανθρωπους απο το να πεθαινουν απο το εμβολιο…Βεβαια και το μεσο ΜΜΕ και η εταιρια που σπαταλα εκτομμυρια για αυτον τον λογο ειναι αφελεις και με βαση τον επιστημοναρα που απαντα στο Ελληνικο καναλι ..ολοι αυτοι οι αφελεις θα πεταξουν εκατομμυρια ..επειδη απλα …ειναι αφελης ;;!!…. Γ@μω την αξιοπρεπεια σας ελληνικες ΓΛΑΣΤΡΕΣ!

@chipolaux #fyp #covid19 #vaccine #fypシ #covidvaccine #SayNoToBoosters ♬ original sound – Manos

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Alice who the fuck is Alice??? 01/20/2023 @ 8:27 ΜΜ

    παπαριες ορθιες ειναι που θελουν να λεγονται και ΕΛΛΗΝΕΣ ουστ απο δω να καθαρισει ο τοπος απο δαυτους

  2. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ 10 ΦΑΣΚΕΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ 79 ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΤΣΑΚΙΣΗ ΤΟΝ ΣΥΧΑΜΕΝΟ.

  3. Βίντεο για το σκεύασμα θανάτου στο Ηνωμένο Βασίλειο από το κανάλι του κ.Αντωνιαδη..

  4. Press Release 21.12.22 – Doctors For Patients UK

    https://www.bitchute.com/video/RRDtH4xLnXtL/

  5. Γειά σας. Πρόσφατα άκουσα τυχαία, ότι καπιοι δημοσιογράφοι έχουν υποκύψει σε χρηματισμο, από τις μεγάλες φαρμακευτικες..Τι πιο σύνηθες θα μου πείτε στη χώρα μας, που χρηματιζεται μέχρι και ο περιπτεράς.. Δυστυχως η διαπλοκή και δυσοδια είναι χρονια καλοστημένη σ αυτή τη χώρα. Απλώς τώρα.. Έχει αρχίσει να φαίνεται.. Η να φωνάζει. Είναι μια ευκαιρία άσχημου παραδειγματισμου, που ωφελεί όσους στοχεύουν στην αυτό βελτίωση τους. Η αντίληψη τους, οδηγεί σε Όλεθρο. Ευχαριστώ πολύ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*