20:53 - 07/01/2023

Εχεις καταλαβει την ετικετα Μικρης χρονικης διαρκειας Ληξης;;..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εχεις καταλαβει οτι πλεον μεσα στο Σουπερ Μαρκετ της ανθρωπομαζας το μεγαλυτερο ποσσοστο των “προιοντων” εχει πανω του αυτη την ετικετα ;

Εχεις καταλαβει οτι στο πρωτο “κυμα” της “πανδημιας” ειχαμε απο οτι ελεγαν εναν Ιο αγνωστο και αορατο αλλα στο δευτερο “κυμα” θα εχουμε πολλους και αγνωστους μιας και η ετικετα μικρης διαρκειας ληξης της ανθρωπομαζας εχει μετατραπει σε εργαστηριο κατασκευης ιων και μεταλλαξεων;

Γνωριζει νομιζεις κανεις αν καποιο “εργαστηριο” αυριο δεν κανει καποιον συνδιασμο και βγαλει προς τα εξω μια παραλλαγη-μεταλλαξη-ξεχασμενη ασθενεια και τοτε πραγματικα και για πρωτη φορα να μιλησουμε για πανδημια; ..Κανεις δεν μπορει να υπογραψει το ναι η το οχι ..!

Εχεις καταλαβει οτι στο πρωτο “κυμα” εμπαιναν στης εντατικες ανθρωποι με κανονικο ανοσοποιητικο συστημα ..(ασχετα τι εκαναν με το πρωτοκολλο μετα οι παπαγαλοι της γνωσης ) ..ενω στο δευτερο κυμα θα εχουμε αναγκη για ΜΕΘ που θα πρεπει να διαχειριστουν πολυπαραγοντικο – πολυδιασταστικο – πολυτοπικο ασθενη;…Δεν καταλαβες εε;

Γνωριζεις οτι τα νοσοκομεια μας εχουν μονιμο προβλημα με ισχυρα μικροβια και οτι πολλοι συναθρωποι μας πεθαινουν απο αυτα με το που μπαινουν στα νοσοκομεια;…Τι θα γινει αν σε αυτα …βαλεις και νεα … νεα μιξη , νεα επαφη ;;..Με ποιο ανοσοποιητικο οι εμβολιασμενοι θα αντιμετωπισουν το κοκτεηλ που σιγοβραζει; ..

Σε ολο αυτο οπου η ετικετα φωναζει ..Μικρης Διαρκειας πλεον τα προιοντα και ειναι σε προσφορα ..βαλε και οτι το συστημα με καποιον μαγικο τροπο καταφερε να εχει ελειψεις σε βασικα φαρμακα , ενω καταφεραν να κανουν τοσα πολλα αλματα στην Μπιστημη τους τα τελευταια χρονια και να παραγουν δις εμβολια απο μοναδες που ηταν ανικανες να παραγουν δις εμβολια … σημερα δεν εχουν απλα φαρμακα , ισως να φταιει ο καιρος , ισως να φταει ο Ερμης ο αναδρομος …αλλα συμβαινει !

Ενωσε τα ολα αυτα μαζι τωρα, ετικετα μικρης διαρκειας , εργαστηριο παραγωγης νεων ασθενειων , ανθεκτικα μικροβια  , μη τροπος νοσηλειας στο σπιτι …και θα καταλαβεις οτι στο Σουπερ Μαρκετ της ζωης αυτη την στιγμη η φθηνοτερη προσφορα σε κρεας ειναι για το ανθρωπινο κρεας !

Δεν σε προχωραω σε ελειψη τροφης , ενεργειας κοκ ..δεν εχει σημασια αν δεν καταλαβεις πρωτα τα παραπανω , κοιτας εξω και τους βλεπεις ευτυχισμενους να διασκεδαζουν , να περιμενουν την κανονικοτητα να ερθει ξανα και απο πανω απο το κεφαλι τους αναβοσβηνει η ετικετα ληξης σαν πρωτοχρονιατικο λαμπιονι !

Και οτι και αν κανεις , οτι και αν πεις δεν θελουν να αντιληφθουν οτι τα προιοντα σε εναν κοσμο χτισμενο πανω στο κερδος και στην βολεψη καποτε ληγουν ..ειτε τεχνικα ειτε φυσικα !

Λυπαμαι πολυ …

Stranger..

 

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Alice who the fuck is Alice??? 01/07/2023 @ 9:22 ΜΜ

    δυστυχως και γω λυπαμαι πολυ που περασαμε μεσα σε ολο αυτο μεσα στην ληξη του προιοντος οπως ακριβως εισαι για αυτους μια ακομη ετικετα που οταν ερθει η στιγμη και δεν τους κανεις πια απλα σε σβησβουν με τον οποιαδηποτε τροπο και οι συγκομιδες ειναι μια απο της καλυτερες λυσεις η εργασια γινετε αορατη (ορατη για καποιους) που το συστημα τους τρεμει αυτους που εχουν την ορατητα και ετσι πανε και χτυπανε την ευκολη λεια πφφφφ

  2. Εν Χαλκιδευς 01/07/2023 @ 9:35 ΜΜ

    Πόσο δίκιο έχεις…12 χρόνια δίκιο είναι πολλά.

  3. Alice who the fuck is Alice??? 01/07/2023 @ 9:39 ΜΜ

    Αλλωστε μας το εχουν πει και δειξει ξεκαθαρα απο την πρωτη ημερα που γεννιομαστε μας φορανε το καρτελακι παραγωγης μας… Καλως ηρθατε στην γη!Το προιον μολις εισηλθε στην φαρμα μας.Καλη χωνεψει αφεντες του τοπου και αρχιζουν να σου πινουν το αιμα με ολους τους τροπους…Αυτα χαχαχαχαχαχα

  4. Απο τα πιο περιεργα που εχω δει τελευταια :

    https://www.bitchute.com/video/n2M22dMGCdif/

  5. “Μας τραγουδούσαν πουλιά Παραδεισένια,Ηταν ωραία η Ζωή.. Ήταν ωραία..” Ένα Παγωμένο Σοκ προκαλεί το άρθρο σας. Λυπάμαι κι εγώ..Ετσι ακριβώς είναι. Και δεν υπάρχουν άλλα λόγια περισσεύουν. Καλή Δύναμη Σε σας και όλους όσους Λυπούνται επίσης.. Ο Θεός μαζί μας.

  6. Eμμανουηλ Κομνηνός 01/08/2023 @ 8:56 ΠΜ

    Να υπενθυμίσουμε οτι το πρωτόκολλο παραμένει το ίδιο με το Δολοφονικό που ξεκίνησε να εφαρμόζεται εδώ και 3 χρόνια κατ εντολή του ΠΟΥ καταργώντας το κλασσικό πρωτόκολλο αντιμετωπισης αναπνευστικων λοιμώξεων…

  7. ΗΛΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ 01/08/2023 @ 3:21 ΜΜ

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ. https://www.facebook.com/groups/astralwarrior

  8. προς ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ;

    λίστα;;;
    no es muy listo = δεν ειναι πολυ έξ.υπνο.
    λύστο με τους τριγύρω σου….
    ρωτα ρωτα φτάνεις εκει που επιθυμείς..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*