Διαφημίσεις

ΟΚ = ΟΛΑ ΚΑΛΑ [Ή] ΌΛΑ ΚΑΚΑ…. Εν πολλήν το cash τσακκισμένη φουντάνα

Λέγεται ότι η λέξη ΟΚ ήτοι OKEY ήτοι αγγλιστί το γράμμα Ο και Κ = ΚΕΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙ [ΧΑΧΑΧΑΧΑ] προήλθε από Έλληνες που έλεγαν όλα καλά και μετά το είπαν αγγλιστί Ο Κ….

[ρέ μπας και γίναμε ασυνείδητοι ασυναίσθητοι κομμουνισταί και οι κομμουνισταί ωσάν τους άλλους που κατηγορούσαν; χαχαχα]

Αλλά όταν κάποιος σου λέγει ΟΚ ασυναίσθητα σου λέγει Όλα Καλά είτε το πιστεύει είτε όχι, ή, Όλα κακά είτε το πιστεύει είτε όχι, με απονηριά = ασυνείδητη πονηριά και μειδίασμα ύπουλον, ομοίως και το σύμβολον της πρότασης του μυαλιώνα/αντίχειρα σημαίνει μείνε εκεί, μείνε μακρυά, μην ανακατευτείς, μην ξανά ανακατευτείς, σε προειδοποιώ, δεν με ενδιαφέρεις, είσαι ενοχλητικός και σπαστικός και αυτά από τους ασυνείδητους και ασυναίσθητους αγενείς, διότι άμα το προσέξεις είναι Αγένεια!….

Ο ΚΕΥ είναι το κλειδί να λές ψεύδη με χαμόγελα….

Έγιναν όλοι πολιτικοί δηλαδή ανήθικοι και υπερανήθικοι, βλέπεις οι ανηθικότητες είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος και του παρόντος και ολιγότερον του παρελθόντος, ειδικώς όταν οι άνθρωποι διακατέχονταν από Χριστιανική εντροπή, όνειδον, τιμήν, σεμνότητα, αισχαίσθηση….

Ο αεροπόρος ψεκάζει καθώς μεταφέρει επιβάτες, κάνει την δουλεία του.

Ο ιατρός συνστήσει δηλητήρια και μεταλλαγμένα φάρμακα, εμβόλια, συνταγές, ψευδοκαθησυχάσεις εν γνώσει του, κάνει την δουλεία του.

Ο τραπεζικός εξεγελάσει και τον συγγενή πρώτου βαθμού διά δανειοδότηση και παγίδες, όπου είναι φούρνος που φέρνει ύστερα την πυρά, κάνει την δουλεία του.

Ο λογιστής εξαπατάει και προδίδει εις τον Φόρον Εισοδήματος, κάνει την δουλεία του.

Ο δικηγόρος σε υποσκάπτει, προδίδει, θαύει, κάνει την δουλεία του ο νεκροθαύτης.

Ο πολιτικός καθησυχάζει, βρέχει συμφορές και λέγει η Ελλάδα και η Κύπρος μπροστά, όλο μπροστά [αφήνει έξω την λέξη κρεμμός, μπροστά προσώ ολοταχώς προς τον κρεμμό], κάνει την δουλεία του.

Ο δικαστής καταδικάζει τον εξαπατημένον, πτωχόν, βιοπαλαιστή, κάνει την δουλεία του, το συνδικάτον της Σκιάς, βλέπετε.

Και ούτω καθ’ εξής, από αστυνομία, στρατόν και άλλα, ο καθ’ ένας κάνει την δουλεία του βάσει νόμου και διαταγής υπερνόμου Πολιτικής Σκιάς….

Ο κάθένας Σκιαγραφεί με υποεκτέλεση τους άλλους και ο καθένας κάνει την δουλεία του….

Η δουλεία του καθενός, σχεδόν όλων των επαγγελμάτων είναι να γαμάει τον άλλον, γαμάτε γιατί χανόμαστε, είπε ο Πανούσης, ενώ είναι γαμάτε ψυχές να χαθούμε γοργότερα….

Τα επαγγέλματα είναι χωρίς Ηθική….

Τα επαγγέλματα χωρίς Ηθική είναι Εγκλήματα και όταν αντιληφθείς ότι σε γάμησαν επειδή γαμείς, θα καταλάβεις ότι ζης στα κράτη των Κεράτων του Κερατά Παναμπαφομέθη….

Τι δουλεία κάνεις; Γαμάω τους άλλους από την θέση που έχω χαχαχαχαχαχα…..

Τέτοιον Εθνομπάχαλον είμαστε και καταντήσαμε Πατριώτες, αλλά εις τις παρελάσεις για σορολό πρώτοι και μην πει κανείς λέξη για την Πατρίδα, βρε Πατρίδα είναι ο συνάνθρωπος σου, ο συγγενής σου, ο Συνπατριώτης σου, ο Αγαπών σε….

Αλλά είπαμε κάνει Δουλεία…. Αυτά έχει η Δουλεία, ενώ

Ιω. 8,32 κα γνώσεσθε τν λήθειαν, κα λήθεια λευθερώσει μς.

Δεν είναι εξυπνάδα, είναι πληκτικότητα, δεν είναι πειθαρχία, δεν είναι ασυναίσθητη φοβοεκθαυμασμόν, δεν είναι επάγγελμα, δεν αποφέρει χρήμα ζουμερόν και πολύν όπως η τσακκσμένη φουντάνα/βρύση, εν πολλήν το cash της Δουλείας διά να παραμένεις ελεύθερος, χαχαχαχα…..και δεν έχει action η ζωή, χαχαχαχα….,

Πόσες φορές δεν ακούσαμε: καλά ρε φίλε τι κάνεις δεν ντρέπεσαι; Κάνω την δουλειά μου, κύτταξε και εσύ την δουλειά σου, χαχαχαχα…..

Το Έθνος της Εθνοδουλείας της Εθνοεπαγγελματικότητος…. Τι σπουδάζεις; Σπουδάζω Δούλος για να γίνω πλούσιος Δούλος κι’ όποιον πάρει ο Χάρος…. Χαχαχαχα…..

Ζήτω το Εθνόδουλος ζήτω η Παλιγγενεσεία της Εθνοδουλείας, Ιδιότης ο έξυπνος Idiot…. Εν πολλήν το cash τσακκισμένη φουντάνα…. που τρέχει χρήμα, αίμα, ατιμία και σάρκα….

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Μια σκέψη στο “ΟΚ = ΟΛΑ ΚΑΛΑ [Ή] ΌΛΑ ΚΑΚΑ…. Εν πολλήν το cash τσακκισμένη φουντάνα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek