Διαφημίσεις

Είναι όντως η εξαπάτηση η διπλανή της εμπιστοσύνης;…

Παρατήρηστε όλες τις εξαπατήσεις όλων των εποχών από τράπεζες έως αλώσεις, η εμπιστοσύνη εξαπατήθηκε από την εξαπάτηση, π.χ. οι άνθρωποι όπου άνοιξαν την Κερκόπορτα εις την Κωνσταντινούπολη λέγεται ήταν ιουδαίοι διότι η κερκόπορτα ήταν εντός της συνοικίας τους, συνεπώς τους εμπιστεύτηκαν οι Ελληνοβυζαντινοί ότι δεν θα την ανοίξουν ακόμη και αυτόν εάν ήταν από λησμόνηση τους και της, χαχαχα. Η Τράπεζα σε εξαπατεί επειδή εμπιστεύεσαι τα τυποποιημένα έγγραφα της. Ο πολιτικός σε εξαπατάει επειδή εμπιστεύεσαι στα χέρια του την χώρα και την μοίρα σου, ο επιχειρηματίας, ο φίλος, ο εχθρός, ο δανειζόμενος, ο μοίχος η μοιχαλίς σε εξαπατούν επειδή τους εμπιστεύεσαι. Όταν δεν τους εμπιστεύεσαι, δεν τους ψηφίζεις, δεν τους υπογράφεις δεν μένεις άνεγνοιος δεν τους φημίζεις ενώ εκείνοι σε πηδούν δεν τους θεωρείς φίλους ενώ είναι εχθροί χειρότεροι από εχθρούς κοκ, καλόν δι’ άρθρον…

Λέγεται ότι το Μαντείον των Δελφών ήταν αιγυπτοφοθνικοχαζαροεβραιοκρατούμενο, αυτό που ίδρυσαν οι Φοίνικες που κατάκτησαν την Ελλάδα περί τα 1581 π.Χ. και έφεραν το δωδεκάθεον, συνεπώς εάν ισχύει σου λένε ότι η διπλανή της εξαπατήσεως είναι εμπιστοσύνη, για να κερδίζουν την εμπιστοσύνη σου, εκεί θανατώθηκε από ιερείς ο Αίσωπος επειδή τους είπε απατεώνες την ίδια εποχή που ο Δανιήλ είπε απατεώνες τους ιερείς της Βαβυλώνας, αλλά επειδή η Βαβυλώνα είχε έναν μόνον βασιλέα του είπε απόδειξε του ή θα σε σκοτώσω ή αυτούς εάν ισχύουν αυτά που λές. Εις την Ελλάδα όμως το μαντείον των Δελφών ήταν ανεξάρτητον, φοβικόν και σεβούμενον από όλα τα βασίλεια και κράτη της Ελλάδος κάτι ωσάν Βατικάνό και εβροπαϊκή τράπεζα, σου θυμίζει κάτι [φιλοδώρημα: η ίδια συνταγή η ίδια τακτική]. Διαδώστε το εάν σας άρεσε και βοηθάει…]

[Ότι το Μαντείον των Δελφών είναι Φοινικοσατανοαιγυπτιακή ψευδοϊρεατική βασιλεία [δίχως να σημαίνει πώς όλοι ήσαν απατεώνες ή όλοι δεν ήσαν απατεώνες] μας πληροφορεί ο αντικειμενικός και ακριβής Ηρόδοτος [καλούμενος και πατέρας της Ιστορίας ήτοι ως έννοια αυτός όπου λέγει την Ιστορία αληθινώς όποιον και εάν πονάει!] ος μας πληροφορεί διά την κατάκτηση της Ελλάδος από τους Φοίνικες γύρω εις το 1580 μ.Χ….]

Μην εμπιστευτείς τα λουκάνικα εις τον σκύλλον όσον πιστός και εάν είναι εκτός [και όχι πάντοτε] είναι τόσον εκπαιδευμένος από το δάρσιμον και την φοβίαν προσυπακοής ώστε να είναι κανονικός μεταλλαγμένος μετάνθρωπος… , δηλαδή άχρηστης ελευθέρας βουλήσεως και λοβοτομημένος άλλως πως ήτοι με υποσυνείδητη και υποσυναίσθητη εκπαίδευση λοβοτομής, λογοτομής, λοβοελευθεροθελήσεως και με υπντωτισμένον έως αχρηστοποιημένον λοβόν….

Εις την Κύπρον λέμε όταν κάποιος έδωσε εμπιστοσύνη σε γνωστόν απατεώνα: έβαλες τον αλουπόν/αλεπού να γλέπει τις όρνιθες; [και μετά έχεις παράπονον, είσαι βλάκας ή καλόψυχος έως βλακείας]….

Υπάρχει και η περίπτωση του κύνα/σκύλλου της κοίτης ο οποίος προσέχει ως μαχόμενος σε Θερμοπύλες υπερασπιστικώς τις όρνιθες από ανθρώπους, αλουπούς, άλλους κύνες, αλλά διατί; Διά να τρώγει τα ωά τους !….

Μετά έκαμε παιδιά και τους είπε: δεν πρέπει να τρώμε όλα τα ωά, πρέπει να αφήσουμε τον πληθυσμόν να μεγαλώσει. Τα παιδιά ερώτησαν διατί; Τους απάντησε διότι μετά άμα αποθάνουν οι όρνιθες ποίος θα μας γεννάει ωά; Και τα παιδιά του σκύλλου του απάντησαν: θα γίνουμε άνθρωποι δηλαδή !….

Ποία και πόσα είναι τα είδη εξαπάτησης; Όπως πάντοτε τρία ή τέσσερα, μία Τετραπιθανότητα.

α] εξαπάτηση εκ του σύνεγγυς με αμεσότητα ή έμμεση αμεσότητα έστω β] τηλεξαπάτηση με διάφορους τρόπους όποως και το α], γ] τυχαώς διά της παρατήρησης και των φαινομένων όπου εξαπατούν ή εξαπατούν οι συνδυασμοί τους και αυτόν είναι και αυτοεξαπάτηση ή εν μέρει αυτοεξαπάτηση δ] το ανάμεικτον των α], β] και γ]….

Υπάρχει περίπτωση να σε εξαπατήσει τις εάν δεν έχει επαφή μαζύν σού άμεση ή έμμεση εκ του σύνεγγυς ή εκ του τηλέ ; όχι! Άρα τε, εξαπάτηση ίσον επαφή και εξ’ επαφής εμπιστοσύνη…. Ασπούμε ότι έπεσες σε μία παγίδα εις το δάσος, είναι επειδή εμπιστεύτηκες το έδαφος αυτόν όπου είναι βούρκος ή άλλη μορφή τσάκρας = κλειδοπαγίδα ή παγίδα….

Πίστευε και μη, ερεύνα !!!!

Εάν είσαι ευλογημένος και το πήρες είδηση τότε είσαι πολλαπλά ευλογημένος όπου εμπιστεύεσαι την Αλήθεια. Δεν είναι κανόνας πώς εάν εμπιστευτείς θα εξαπατηθείς αλλά είναι κανόνας πώς διά να εξαπατηθείς πρέπει να εμπιστευτείς και δεν ισχύει το αντίστροφον: διά να εμπιστευθείς πρέπει να εξαπατηθείς…. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση ισχύει μία Τετραπιθανότητα: διά της εμπιστοσύνη εξαπάτηση, διά της εμπιστοσύνης σωτηρία και ψυχοσωτηρία, διά της εμπιστοσύνης ούτε μεν ούτε δε ήτοι ουδέτερον και τέταρτον διά της εμπιστοσύνης όλα ή δύο εξ’ αυτών σε διάφορα ποσοστά!…

Δεν μπορείς να τα βάλεις με την Τετραπιθανότητα σου το λέγω, εάν τα βάλεις τα βάλλεις με τον εαυτόν σου και με την Αλήθεια!…

Λοιπόν, εξαπάτηση εκ του σύνεγγυς και με αμεσότητα. Δεύτερον τηλεξαπάτηση, τι είναι αυτή; Η εξαπάτηση μέσω ενός έντυπου, διαφήμισης, βιβλίου, φήμης, εξαπάτησης γεγονότος, συμβάντος και ισχύοντος όπου δεν ισχύει ή δεν ισχύει ακριβώς όπως διαφημίζεται ως αλήθεια [είπαμε ότι η εξαπάτηση απαιτεί: μέρος αλήθειας, μέρος ψεύδους, μέρος πλάνης ή και παραπληοροφόρισης, διότι το στυγνόν απτόν ψεύδος γίνεται ευκόλως κατανοητόν αυταπόδεικτα και με τεκμήρια επ’ αυτοφόρω]. Τούδε τηλεξαπάτηση μέσω τηλεπικοινωνίων από την τηλεόραση και το διαδίκτυον έως τις συχνότητες όπου διατάσσουν το πνεύμα σου, την θέληση σου, την ελευθέρα βούληση σου, το είναι σου τι να θέλει, τι να μην θέλει, τι να μισεί, τι να έλκυται, τι να κάνει ως λοβοτομημένος ή λοβοϋπνωμένος με εμβόλια, μικρικυκλώματα, μικροψήγματα και προεπηρεασμόν και προετοιμασία προπαγάνδος εκ του σύνεγγυς και εκ του τηλέ!

Και τι είναι ουδέτερη εξαπάτηση; Η παρατήρηση πραγμάτων και φαινομένων τα οποία εκλαμβάνεις π.χ. ως θεούς ενώ δεν είναι, αλήθεια ενώ δεν είναι ή και δεν είναι απολύτως αλήθεια και ούτω καθεξής. Βεβαίως σε αυτόν συμβάλλουν οι προπατεώνες δαίμονες και συναπατεώνες ανρθωποδαίμονες, σου βάζουν έναν σύμβολον κάπου εις την πόλη, την ταινεία, την διαφήμιση, το δάσος και εσύ το ρουφάεις υποσυναίσθητα και υποσυνείδητα και τότε αρχίζει να αναπαράγεται και συμπαθείται εκ του συνειδητού και συναισθητού ρομπότι διότι δεν το αντιλήφθηκες συνάμα συνειδητά και συναισθητά ότι ήταν εκεί ή άλλου σκόπιμα και εσκεμμένα, εάν το κάνεις αυτόν, τότε δεν θα πειάνουν τα μάγια των μάγων ! Δοκίμασε και τα λέμε….

Κατακτώ και αμύνομαι με υπερεπιτυχία σημαίνει γνωρίζω τι φυτεύουν διά να με επηρεάσουν, προεπηρεάσουν, επηρεάσουν και προεπηρεάσουν εν αγνοία του συνειδητού και συναισθητού μου, δηλαδή είμαι εις τα πάντα Καθυποπτονευροπνευματοπαρατηρητολόγος!…. Η Καθυποψία δεν είναι το ήμισυ του παντός είναι η έρευνα προς το παν, η έρευνα του παντός !….

Ανάμεικτη εξαπάτηση είναι όλα αυτά μαζύν, άμεση, ουδέτερη και τηλεξαπάτηση…. Η ισχυρότερη συνταγή του αρχιμάγου αχριπατεώνα σατανά με τα τρισεκτομμύρια πρόσωπα ψευδοαυτοθεοποιήσεως του και των ακόλουθων του ανυποψίαστων όπου βλέπουν όχι μόνον το δένδρον αλλά όχι το δάσος, αλλά βλέπουν το δάσος σε απόσταση όπου δεν δύναται να ιδεί ομματός ήτοι σε άλλη Ήπειρον χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά αλλά δεν βλέπουν το τεράστιον βάραθρον έμπροσθεν τους ή αυτόν όπου εισίν μέσα… !

Πότε δεν είναι εξαπάτηση; Όταν δεν σε εξεγελάει με την θέληση ή παραθέληση σου κάποιος, αλλά σε κλέβει και αυτοκλέβει! Λέγεις όχι και τότε σε κλέβει όταν δεν είσαι παρών ή κοιμάσαι, εξού και Ο Χριστός μας είπε γρηγορείτε διότι δεν εξεύρετε πότε έρχεται ο κλέπτης και Ο Χριστός Ο Υιός Του Θεού Ο Πανδίκαιος Πανκριτής!

Η άλλη περίπτωση είναι όταν σε κλέβει δι’ εξαπάτησης. Δηλαδή ενώ του λές ότι δεν τον εμπιστεύεσαι σου λέγει εντάξει, δείξε μου τον δρόμον να φύγω ή δώσε μου μία κανδήλαν νήρον ύδωρ και τότε επειδή εφησύχασες ή απομακρύνθηκες κάπως ή γύρισες από την άλλη να τον εξυπηρετήσεις να φύγει, σε κλέβει! Η ίδια περίπτωση ισχύει εις τον προσδιορισμόν και ορισμόν αυτοκλέβει! Ενώ προσποιείται ότι υποχωρεί και τω όντι υποχωρεί καταφέρνει επειδή εφησύχασες να κλέψει το είναι σού, την ψυχήν σου, π.χ. με μικροκύκλμωα, εμβόλιον, μικροψήγμα, χάραγμα, αποδοχή του, αποδοχή του ένεκα πίεσης του διά την επιβίωση σου και ούτω καθ’ εξής.

Κύριε Ιησού Χριστέ Ο Θεός πρόσεχε μας τους παναμαρτωλούς ανάξιους δούλους σε θερμοπαρακαλώ με ταπεινή αυτοσυνείδητη αχρειότητα, υποκρισία, αναξιότητα, αναισθησία, κακία και συγχώρησε με και δι’ αυτά….

Τα παιδιά έχουν δικαίωμα εις την αγαθή εμπιστοσύνη και όχι σε παιδοβιαστές γονείς, φίλους, παγιδευτές και σε ανώμαλους κρατικούς λειτουργούς, αξιωματούχους, πολιτικούς, στρατιωτικούς και άλλους εις τα σχολεία, την παιδεία την μόρφωση [διά αγαθήν μόρφωσιν = ψυχοευμόρφωσιν] και παιδιά είμαστε όλοι εκτός εξ’ όσων εισίν δαίμονες…. ! Τάδ’ έφη Αγάπης Έργον!

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
22 σχόλια στο “Είναι όντως η εξαπάτηση η διπλανή της εμπιστοσύνης;…”
  1. Μην πιανεις στο στομα σου το μαντειο των δελφων προκατειλημμενο μυασμα . Αρκετα σε ανεχτηκαμε. Παρε δρομο !!!

  2. Στελάρα, επειδή είσαι της εξαπάτησης θίκτηκες, δεν σου άρεσε το άρθρον διότι πονάει, μαζύν μου σε τέτοια άρθρα δεν μπορείς να διαφωνήσεις, μπορείς να συμφωνήσεις, να βρίσεις ή να σιωπήσεις, εσύ έβρισες, μία Τετραπιθανότητα το ανάμεικτον αυτών των τριών…

    1. Χεσε μας με την τετραπιθανοτητα . Γελασα πολυ οταν καποιος σε ταπωσε με την αγια τριαδα. Ποσες τετραπιθανοτητες εχει? Χαχα Εισαι για γελια

  3. Νίκη, σε πονάει η αλήθεια, όταν είπαν στους Έλληνες να κάνουν ξύλινα τείχη και ο Θεμιστοκλής τους πήρε είδηση και τους είπε εάν κανετε ξύλινα τείχη πέριξ Αθήνας θα μας κάψουν ζωντανούς, στη θάλασσα πρέπει να γίνει, είπαν στους Αθηναίους να μην πολεμήσουν εκτός εδάφους Αθήνας διότι θα χάσουν και οι Πλαταιείς αρνούντο να τους αφήσουν να πολεμήσουν στις Πλαταιές, εν τέλει πολέμησαν στις Πλαταιές και νίκησαν, χαχαχα, αλλά αφού ο στρατηγός των Αθηναίων δεν θυμάμαι τώρα το όνομα είπε σε αμφότερους οκ

  4. ασπούμε ότι το έδασφος Πλαταιών είναι της Αθήνας τώρα προσωρινά για να μην έχετε παράπονον και έσωσε τους Έλληνες χαχαχα, και άλλα, βεβαίως υπήρχαν και καλοί που είπαν μεταξύ άλλων διά Τον Χριστόν, εξαρτάται από ποίους ελέγχουν ανά καιρούς, σκότωσαν τον Αίσωπον που ανακάλυψε και είπε διάφορες απάτες τους το 700 π.Χ. ήξεις αφήξεις και δεν είναι δικόν σου, η αλήθεια πονάει…. Άντε να δούμε τι σημαίνει Δελφών όπως δή ποτέ το αντίστροφον των Α+δελφών,…

  5. Πολλοί απατεώνες μου έστειλαν μήνυμα ότιδεν συμφωνούν ότι στην πύλη των Δελφών έγραφε ότι η εξαπάτηση είναι η διπλανή της εμπιστοσύνης, τι να έπρεπε να γράφει για να τους αρέσει άραγε; Ότι οι απατεώνες είναι οι “σοφοί” αυτού του κράτους χώρου χώρας λαού…

    1. Γνώθι σαυτόν
      Δελφικά παραγγέλματα

      Αυτά ήταν χαραγμένα στον πρόσθιο τοίχο απατεώνα !!!

  6. Γεια χαρά σου Πάνο.
    Η συγκεκριμένη ρήση… έχει την αλήθεια της, έχει την διδαχή της.
    Από δική μου εμπειρία..σε ανάλογες καταστάσεις, επιβεβαιώνεται!
    Τώρα! Για τον σκοπό, αφορμή, αιτία, πρόθεση, προέλευση κατασκευής των Δελφών και κάθε άλλο μαντείο… επιφυλάσσομαι!
    Δεν το υποστηρίζω αλλά ούτε και το απορρίπτω!
    Πάντα και παντού υπάρχουν χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αξίζουν.

  7. Παναγιωτη η κυρια Δεσποινα υποστηριζει σταθερα τους αρχαιοκαπηλους νεοναζι και με τα αναστροφα διπλα εψιλον κλπ που σοδομιζουν αθωους λογω και του Εβραιου Ιησου κλπ. Εσυ με ποιον εισαι με τον Εβραιο και τον εαυτο σου η με τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ? Αρχαιοκαπηλος νεοναζι και φιλος του Εβραιου δεν γινεται δεν υπαρχει σε κανενα παρλληλο συμπαν καθως μιλαμε για τους θυτες και το θυμα και αυτος που το ισχυριζεται προσεγγγιζει τα ορια της υποκρισιας και προφανωες ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

  8. ο ένας λέγει ότι δεν ήταν γραμμένον, ο άλλος ότι ήταν γραμμένον σε πρόσθιον ο άλλος το κατατάσσει στα παραγγέλματα, το διάβασα τουλάχιστον πριν 20 έτη, και όπως και να έχει είναι το ωραιότερον ρητόν και αποδεικνύεται εις το άρθρον εφ’ όλης της ύλης αλλά όσοι με μισούν ηύραν ευκαιρία, εμπιστευτείτε τους πολιτικούς σας και τα κόμματα σας, τους τραπεζίτες σας και όσους σας εξαπατούν, διότι χωρίς να τους εμπιστευτείτε δεν μπορούν να σας εξαπατούν, αλλά σας αρέσει και συνάμα είσαστε και φανατικοί,

  9. σας ενοχλεί που είμαι Ο Χριστιανός και Ο Χριστός, γι’ αυτό σας ενοχλεί το ρητόν: η εξαπάτηση είναι η διπλανή της εμπιστοσύνης διότι είναι αλήθεια η οποία επιβεβαιώνεται καθημερινώς κάθε στιγμή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη σοφία άμυνας, επιστήμης και πίστης από αυτόν το ρητόν…

  10. βαγγέλη, μυαλό μώρο, η Τετραπιθανότητα αποτελείται από τα μεν, δε, ουδέτερον και σύνολον = ανάμεικτον, θετικόν, αρνητικόν, ουδέτερον = ανάμεικτον, μαγνητισμός, ηλεκτρισμός, βαρύτητα = σύμπαν = ανάμεικτον, το λένε και οι επιστήμονες έκτοτε, λευκόν φως = μπλε, κόκκινο, πράσινον = σύνθετον λευκόν φως, τότε πώς με τάπωσε χαιρέκακε κουτοκέφαλε, από την κακία σου γελάεις, και πονείς από φθόνον! χαχαχαχα! Ποίος είναι Ο Θεός; Ο Πατήρ, Ό Υιός και Τω Αγίω Πνεύματι = Ανάμεικτον Πατήρ, Υιός και Αγίω Πνεύματι. Ποίος είναι ο χώρος, πάχος, βάθος; το ύψος, πλάτος και μήκος = ανάμεικτον, πιο βρεφικά δεν γίνεται χαχαχα….

  11. Σου έστειλα μήνυμα, βρες το άλλο με την διαφορετική φωτογραφία ληνικα καταλαβες, το άλλο δεν μπορώ να έχω προσέγγιση…

  12. Το μαντείον των δελφών τουλάχιστον είχε τα καλά του και τα σκάνδαλα του όπως κάθε εκλλησία και θρησκεία από ανθρώπους της. Πήγαινε ο Κωστίκας να ρωτήσει αν θα νικήσει τον Γιουρίκα σε καυγά και του έλεγε, πήγαινε ο αθλητής να του πει αν θα νικήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και του έλεγε εάν έβγαινε ή όχι ξεθάψετε τους ρωτήστε τους. Πήγαινε η Σπάρτη και ρωτούσε αν θα νικήσει την Αθήνα και της έλεγε, πήγαινε ο Πέρσης και ρωτούσε αν θα νικήσει τον Έλληνα και του έλεγε, πήγαινε ο Έλληνας και ρωτούσε αν θα νικήσει τον Πέρση και του έλεγε. Σκότωσαν και τον Αίσωπον τουλάχιστον, κάποιοι γράφουν σχόλια χωρίς να διαβάσουν και καταλάβουν άρθρον. Αλλά όταν πήγαινε η Σπάρτη και ρωτούσε αν θα νικήσει την Αθήνα και της έλεγε, ποίος κέρδιζε οι Έλληνες ή οι Έλληνες και ποίος έχανε οι Έλληνες ή οι Έλληνες; Ασπούμε ότι έλεγε την αλήθεια και ποία αλήθεια; Ότι θα νικήσει η Σπάρτη; Αφού 40 με 50 έτη πόλεμον έχασαν αμφότερες όποιος και εάν “νίκησε” και συνάμα ΕΧΑΣΑΝ οι Έλληνες, γιατί δεν τους το είπε και αυτόν, δηλ. έλεγαν ασπούμε την λοβοτομημένη αλήθεια δίχως κρίση και ειρήνευση των Ελλήνων; Απορίας άξιον! Ενώ ο Κινέζος [τα χάλια του έχει κι’ αυτός, και παλαιότερα και τώρα με τα εμβόλια κ.α. συναφή] που είναι 1.000.000.000 ψυχές αντί 9.000.000 αλοβητομικώς έλεγε: άμα πάρεις εκδίκηση βγάλε δύο λάκκους έναν για εσένα και έναν για τον άλλον και κόπαζε ο καυγάς αντί να αππώνει πήγαινε και θα νικήσεις Έλλην τον Έλλην…. Αυτόν είναι Μαντείον της Σύνεσης…. και ώς τώρα δεν το έχουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek