13:37 - 13/12/2022

Η πανδημια των ψεκασμενων …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εκατομμυρια ειναι πλεον οι ψεκασμενοι ανα τον κοσμο , γνωστοι και αγνωστοι , μεγαλοι και μικροι , φτωχοι και πλουσιοι , ολοι στην θυσια της ανικανοτητας του συνολου να εχει απλη λογικη !

Συντομα θα εχουμε την δικαιοσυνη να αναζητα αναμεσα σε Λογικους και ψεκασμενους την αληθεια που οταν βγει στην επιφανεια θα αλλαξει ολοκληρη η γη , θυμιζω κατι που εχουμε πει εδω και χρονια , παντα σε μια επιθεση ο επιτηθεμενος εχει σκοπο να θυσιασει τα αρχικα του πιονια !

Η αλλαγη που ερχεται ομως δεν θα ειναι μια τιμωρια η μια δικαιοσυνη αλλα ενα ακομα βημα στην σκακιερα της υποδουλωσης μας κατω απο εναν νεο θεο και μια αορατη παγκοσμια εξουσια , θα το πιστεψουμε και αυτο ; Θα πιστεψουμε οτι αλλαξε η ανθρωποτητα και ηρθε η δικαιοσυνη; ..Η θα καταφερουμε να παραμεινουμε αφυπνισμενοι με κατανοηση ποιος ειναι ο εχθρος; ..Συντομα θα το μαθουμε ! Θα πληρωθουμε με εικονα και αισθημα δικαιου…να μην ξεχασουμε ομως οτι παρα το οτι θα βλεπουμε τα πιονια να θυσιαζονται και παρα οτι θα νοιωθουμε εκπληρωση δικαιου οτι θα κοιταμε ακομα μια σκηνη απο το εργο της κατακτησης μας !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ο Υπεριων εδειχνε μεγαλη Αγαπη Εκτιμηση και Σεβασμο στους θηρευτικους κυνες θα προτιμουσε να πεθανει απο το να τους εγκαταλειψει …….
    Συνηθως τα λευκα θυσιαζουν τα μαυρα …..Αυτα

  2. ΟΝΙSITALAS 12/13/2022 @ 3:50 ΜΜ

    Αγαπητη Μαρια,ασε τον Υπεριωνα και τον Μαλακιωνα και προσγειωσε τον αγωνα σου,γιατι δεν ειναι ετουτη εποχη για περικοκλαδες αλλα για σφαιρες..

  3. Ίδιες σκέψεις… Αλλά έχω καταλήξει ότι τα ζόμπι μένουν ζόμπι…

  4. ονειρευτης 12/13/2022 @ 8:58 ΜΜ

    θα τους ονομαζα ..σωστοτερα..χακαρισμενους εγκεφαλους το ψεκασμενοι λιγο παραπλανει..για δειτε τι εγινε στην κινα!!!
    https://www.pronews.gr/ygeia/kina-kai-o-covid-19-elave-telos-oles-oi-periptoseis-tha-anaferontai-pleon-os-krousmata-gripis/

  5. Αν δεν αποκαληφθουν οι δολοφονοι και προδοτες εκ των εσω καθε αγωνας ειναι ματαιος θα εχω τον ιδιο κυκλο και βαρεθηκα να ειμαι ο μ@λ@κας της υποθεσης που αλλοι γινονται ειδημωνες του κ@λουυ γνωστες και και με κλεμενη γνωση και περιουσια …….οσο για τη γειωση καποιοι γνωριζουν πολυ καλα αλλα αυτη τη φορα θα γινει απογειωση μια και καλη ……μπας και βρουν ηρεμια βασανισμενες ψυχες …..

  6. ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΧΑΖΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.

  7. Με κάθε Σεβασμό στον Αγώνα σας για την αποδόμηση των το λιγότερο, φρικτων αποτελεσμάτων του πειράματος, μύησης στην νέα τάξη πραγμάτων Και γνωρίζοντας ότι έρχεται δύσκολος δρόμος.. Θα έλεγα ότι λόγω ιδιοσυγκρασιας μου δεν νιώθω καμία δικαίωση όταν βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν από ασθένειες η να πεθενουν ακόμη επειδή νόμισαν.. Η δεν κατάλαβαν.. Η.. Ωστόσο και οι ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ.. Είναι όντως ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ; με την βαθύτερα έννοια της λέξης.. Γιατί βλέπω και ακούω και κάτι αφυπνισμενους.Γεια σας.!!🌲

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*