Διαφημίσεις

Το μέλλον είναι το χαρτί και κάτι πιο απρόβλεπτον….

Καθ’ οδόν στο αεροπλάνον ένας περίεργος μεσήλικας Εγγλέζος, αφού συνστηθήκαμε, καθόταν απέναντι από τον διάδρομον μεταξύ μας, και αφού κάναμε τις σχετικές φιλοφρονήσεις κάνει την κρίσιμη ερώτηση: γιατί έπεσαν οι Έλληνες αφού ήσαν κοσμοκράτορες; Εσύ γιατί νομίζεις, του λέγω; They became lazy απαντάει, that’s right, you know the answer του λέγω και συνεχίσαμε. Μού είπε ότι το κατάλαβε αυτόν όταν αντιλήφθηκε την πτώση της δύναμης του Ηνωμένου Βασιλείου και τότε εκτίμησε την σκέψη των Ελλήνων οι οποίοι όμως με κεκτημένη ταχύτητα έγιναν προεφυσηχασμένοι και οκνηροί. Αλλά υπάρχει και κάτι που δεν γνωρίζεις, μας έφαγαν οι πολλοί εμφύλιοι και εξωτερικοί εχθροί μαζύν με την αυξανόμενη οκνηρία και μωρία….

Όλα παρακολουθούνται και όμως αγοράζουμε, μεταφέρουμε, χρησιμοποιούμε και για ασήμαντους λόγους διαρκώς τις κατασκοπευτικές μηχανές, που σημαίνει δεν μας εγνοιάζει εάν είμαστε ασφαλείς και εάν γνωρίζουν τις προθέσεις μας και τις πράξεις μας, αλλά η ευκολία, ενώ συνάμα όταν κάποιος μας ακούει από κοντά ή εξ’ αποστάσεως και σιωπεί μας πείθει και συνάμα αυτοπειθούμαστε ότι δεν μας ακούει και τότε αυτός σχεδιάζει πλάγια και μας καταστρέφει. Αυτή είναι η στρατηγική θα χαλάσω τον κόσμον σου και θα τον κτίσω όπως βολεύει μόνον εμένα. Το ότι αγνοούμε και θεωρούμε το αυτί που δεν μιλάει για κουφό, είναι ότι λησμονούμε ότι μας ακούει οπουδήποτε και οπωσδήποτε Ο Θεός ακόμη και όταν μιλάμε μέσα μας και με τις προθέσεις μας δίχως φωνή, αυτόν το παρατήρησε ο υπερπολυμήχανος διάβολος και το χρησιμοποιεί διά των υποτακτικών του πάμπλουτων ληστών του κόσμου αυτού….

Μάθε τους άλλους ότι κοιμάσαι και δεν θα κρύψουν τίποτε από εσένα….

Μάθε τους άλλους ότι είσαι νεκρός προ καιρού και δεν θα ανησυχούν πιά για τις προθέσεις και δυνάμεις σου, τα ίδια έκαναν ακόμη και αυτοί που προσποιούνται τους νεκρούς με Τον Θεόν!….

Το μέλλον είναι το χαρτί, κανείς δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ή αναγνώσει εξ’ αποστάσεως ή τουλάχιστον χωρίς να το αναγνώσει κάποιος προδότης και κατάσκοπος εξ’ επαφής πρωτίστως, κάτι που είναι δυσκολότερον από το να το έχεις εκτεθειμένον «κρυμμένον» εις τα Ηλεκτρονικοδημόσια!….

Αλλά υπάρχει και έναν άλλον μεγαλύτερον προχωρητότερον μέλλον, η πληροφορία να είναι απομνημονευτική σε ανθρώπινα είδη χωρίς να είναι αυτά μεταλλαγμένα ρομποτομετανθρωπισμένα και να μην μπορεί κανείς να ξέρει τι ξέρουν και πως το ξέρουν και να το μεταφέρουν με το στόμα σε άλλα τέρατα υπερμνήμης και όλα αυτά τα μνημονοσύμπαντα να είναι ορκισμένα και κωδικοποιημένα ομιλούμενα και τότε τυφλώνεται σε τεράστιον βαθμόν η οφθαλμοκακοπορνεία του «Ισραήλ», της Εβρόπης, της Αμερικής και της άλλης κάθε κακής!… Και μάλιστα αυτόν να γίνει χωρίς φωνή με σιωπή και προσποίηση ανίκανου, καθυστερημένου και παραπληγικού σε σκέψη και πνεύμα !….

Οίδες τι σου είπα; Στοιχηματίζω πως οι ήμισυ τουλάχιστον ουκ οίδασιν τι δεν αντιλαμβάνοντε !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
17 σχόλια στο “Το μέλλον είναι το χαρτί και κάτι πιο απρόβλεπτον….”
  1. εχουμε χασει προσανατολισμο…και το ντεστινι του ελληνικου εθνους που ειναι η ορθοδοξια …η δοξα του Θεουμας Ιησου Χριστου..τονεο Βυζαντιο…η πολη…βλεπεις τον Λαρισαιο με το αντιντρονε συστημα..οκευ ρεσπεκτ…αλλα μηνοταυρος διας και περικαιφαλαιες μασονοεσπερια δοτα επιτευγματα κυρησοντας πλεμο σε ρωσια?το θεμα δεν ειναι η μαχη η τουρκια..αλλα ο πολεμος πρωτα πνευματικος…τα μυαλα υπαρχουν αλλα πως λειτουργουν..να κερδισωμε τη μαχη να χασουμε τον Ελληνικο πολεμο τον πνευματικο το Βυζαντιο

  2. Δεν εισαι ποτε μονος σου. Παντα υπαρχουν 2 τυποι με καταστιχα. Καταγραφουν οτι λες, οτι κανεις, ο ενας οτι σκεφτεσαι, ο αλλος κανει probe τι σκεφτεσαι. Οτι ξερεις το ξερουν μυριοι αλλοι. Το μεταδιδουν οπως και οποτε τους διαταξουν. Αντε τωρα κανε αυτο που ελεγε ο αριστοτελης και ο Χριστος, και δουλευε μονο τον λογο. Με τελεια μνημη. Οτι θυμασαι με την τελεια μνημη το ξερουν μυριοι αλλοι. Το μεταδιδουν οποτε λαβουν εντολη. Τα ηλεκτρονικα ειναι ευκολια δεν ειναι προυποθεση.

  3. ποτε δεν ηταν τα ηλεκτρονικα προυποθεση. Προσπαθησαν με τον νερωνα, με τον χιτλερ & τον σταλιν, με εναν αλλ υποψηφιο αχ/ρηστο που εσκασε μυτη στο σαλονικα. Απο τοτε τα χαπατα λενε το σαλονικα ειναι του “περιουσιου” λαου. Ολοι αυτοι δεν ειχαν ηλεκτρονικα. Τα ηλεκτρονικα ακομα και για τα περιουσια χαπατα ειναι ενδιαμεσο βημα. Για full biotech πανε. Ενας αυτιστικος π.χ. ειναι μια χαρα database.

  4. η γεννητρια του “αντιντρονε” Μινοταυρος…που παραγει θερμικο δειγμα …η στοχοποιηση δινει τριωρη αυτονομια…μπορει να λυθει με ψετικους θερμικους στοχους με δευτερη γεννητρια και αν αναβουν αναλογικα ωστε να μπερδευουν τον επιτιθεμενο το στελθ αντιντρονε με στοχοποιημενο παλμο μπορει να απενεργοποιησει τα παντα …οταν η τουρκια κερδισε αρμενια και ζορισε τη ρωσια με μπαιρακταρ μεσω ουκρανιας..τα οποιa ειναι απο πριν και με “σχεδιο”πριν Το 2014 για το σημςρινο πολεμο..ατου ντρονε,ρεμπελο.

  5. Ωραίο άρθρο Παναγιώτη. Γιατί όμως πολλοί αναγνώστες όπως βλέπω στα σχόλια, πασχουν από νοσηρή φαντασία; Μήπως η οκνηρια τους και οι πολλές χολιγουντιανες ταινίες αφήνουν το δαιμόνιο να τους εκμεταλλευεται και να τους οδηγεί συνεχως σε λάθος μονοπάτια σκέψης;; Συστήνω αντί για Ματριξ, Βλακονιο, γεννήτριες αντιτριτρονε ΧΑ ΧΑ ΧΑ… να διαβάσουν αν τολμούν “το Όρος της Σιωπής” του Μαρκιδη Κυριάκου. Αλλιώς βλέπω πολλούς από αυτούς να πιστευουν στους…. Εξωγήινους που έχει αναφέρει ο Γαβριήλ ο Σάλος

  6. Ορθόδοξος, 1. η σφραγίδα εις τους άρτους είναι πανάρχαια 2. ο ρόβμος δεν είναι των μασώνων πάντοτε χρησιμοποιήτο π.Χ. και μ.Χ. 3. από τους άρτους η λέξη art 4. ο γνώμων και το μυρογνωμόνιον δεν είναι των μασόνων τα χρησιμοποιούσαν οι μαθηματικοί έκτοτε και εν χρήσει και ως σύμβολον, οι μασόνοι το πήραν από τον Πυθαγόρα 5. όλα τα σατανικά σύμβολα είναι των μασόνων, αλλά τα σύμβολα που δεν είναι σατανικά τα υιοθέτησαν από άλλους λαούς και δοξασίες όπως και το εν λόγω 5. εις τον άρτον αυτόν

  7. τίθεται ο ρόμβος όπως έκτοτε εις την Εκκλησία πριν καν προκύψουν οι σατανιστές ως τέκτονες, εις την εικόνα Ανάστασης υπάρχει ο ρόμβος, Ο Χριστός είναι Ο Δημιουργός ήτοι Άπειρος Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος κατι περισσότερον από τον σφετερισμόν των μασόνων μέγας αρχιτέκτων του Σύμπαντος που το πήραν από τον Πλάτων και τώρα κάποιοι ψάχνουν τι από ποίους, σκέψου το! 6. όλα τα σχήματα είναι αγαθά εκτός εάν τους προσδώσει συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων κακή έννοια 7. και να είναι κακός ο σφραγοποιός και

  8. αγαθός ο φούρναρης και η οικοκυρά με το πρόσφορον, το σύμβολον ρόμβος ανήκει εις Τον Θεόν όπως έκαστον σύμβολον και συνάμα αγιάζεται εις την Θεία Λειτουργία 7. 1100 έτη οι Ελληνοχριστιανοί και σπαθί και κομποσχοίνι και νικούσαν με λαμπρές νίκες και την μακρύτερη αυτοκρατορία οι Ελληνοβυζαντινοί και μάλιστα σε εποχή με περικύκλωση με εχθρούς Πέρσαι, Γοότθους, Αβάρους, Ούννους, Νομάδες Ουκρανίας, Βανδάλους, Σλαύους και άλλους και ύστερα με Οθωμανούς, Ο Ηράλειτος νίκησε τους Πέρσες

  9. με προσευχή και σπαθί με ολιγότερους εν συγκρίσει με τον Μέγα Αλέξανδρο και οι Πέρσες με περισσότερους εν συγκρίσει με τότες 8. δεν ανήκει τίποτε εις τον σατανά το σφετερίζεται και συνάμα οι οπαδοί του το αποδίδουν σε αυτόν ως θεόν τους το κτίσμα που αυτοθεοποιείται και θεοποιούν…. 10. και τώρα έχουμε όπλα, Χριστιανοί εις τους Βαλκανικούς Πολέμους, Επανάσταση με όρκον 1821 εις το Ευαγγέλιον και εξανέκαθεν και εις το έπος του 1940 και σε νίκες και ήττες με όπλα….

  10. Rumoortodox, μας έχουν κάνει αχταρμά διότι βαστάνε εξουσία, νόμον, και παρεισφρύουν οι σατανάδες παντού, αλλά εμείς με προσευχή και αντοχή, Ο Θεός μαζύν μας… φίλε!

  11. ADS, είσαι εις το πλήρη νόημα και μυημένος, τι άλλον να προσθέσω παρά μόνον Ο Θεός μαζύν μας! Μάλιστα αυτόν όπου είπες με τον αυτιστικόν έχει προεκτάσεις που ολίγοι θα αντιληφθούν μακάρι περισσότεροι, εύγε….

  12. rembelos, όπως τα λές το να μπεις βαθειά στα ηλεκτρονικά είναι ως να ανακατεύεσαι με την κόλλαση και τις ανά στιγμή προθέσεις, εναλλαγές, σήματα αντισήματα, παίγνια διαβόλου και ενεργειών που χάνει τον μπούσουλα, Προσευχή διότι σκοτώνει όλα τα μαγικά ηλεκτρονικά, πάντοτε το έλεγα, Ο Θεός μαζύν μάς!

  13. Δυστυχως το ειπε ο ellison που εχει την oracle. Ενα διααστημε εψαχναν 3000 αυτιστικους να τους προσλαβουν.

  14. ads, και τώρα εδώ ανοίγεις άρθρον! ότι επιβεβαιώνεται διατί με τα εμβόλια από την δεκαετία του 1950 μ.Χ. προώθησαν χιλιάδες χημείες αναμείξεις και μοναδικότητες αυτιστικών = αυτων των ιστών, ήτοι μοναδικοί, εύγε, Ο Θεός μαζύν σου!

  15. ads, εάν έχεις την όλη δήλωση του φέρτην να την επεξεργαστούμε, πότε την είπε με τι άλλα λόγια κτλ…

  16. Ιωάννης Κομνηνός, αυτόν το βιβλίον είναι διαθέσιμον πού; είναι παλειόν ή νέον, εις το διαδίκτυον; αυτόν με τον Γαβριήλ τον Σαλόν ωραίον τι είπε ακριβώς; Ο Θεός μαζύν σου! Είπες το καλύτερον ενώ νομίζουν ότι έχουν φαντασία προοπτικής αντίληψης εις βάθος δεν έχουν, έχουν ό,τι τους φυτέψουν χωρίς να αναλύουν ποίοι είναι και τι ήδη τους έκαναν ήτοι λοβοτομή σε όσα δεν τους θέλουν να αντιληφθούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek