Διαφημίσεις

Σε περίοδο πολέμου εαν συλληφθεί κάποιος ο οποίος παρακολουθεί τις στρατιωτικές επικοινωνίες ή τις επικοινωνίες των διοικητών των μειζόνων σχηματισμών και των Αρχηγών, ξέρετε ότι στον στρατιωτικό ποινικό κώδικα είναι Εσχάτη Προδοσία” επισήμανε ο Στρατηγός ε..α. Γεώργιος Καμπάς στο Kontra24, ενώ για τον ρόλο της ΕΥΠ εξήγησε ότι “μέσα στην αποστολή της είναι και η αντικατασκοπεία. Δηλαδή η προσπάθεια και δράσις έτσι ώστε να προστατεύονται όλοι οι θεσμοί και οι παράγοντες και οι διοικητικοί παράγοντες του Κράτους, από τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες ξένων κρατών” .

Συμπερασματικά ο Στρατηγός Καμπάς κατέληξε λέγοντας ότι η ΕΥΠ “‘όφειλε να προστατετεύει όλους αυτούς που παρακολουθούσε. Μιλάω για τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Κλάδων βεβαίως.”

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “ΛΑΒΡΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΜΠΑΣ: “Η ΕΥΠ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ” – ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥΣ”
  1. …τωρα την ειδες την εσχατη…εσχατη της εχατης ω εσχατη εσχατοτοτετη εσχατοτοτατη…πατο δεν εχει το πηγαδι..το πρεντατορ δεν ηταν για κουλι αλλα για να τα ξερουν “οοοοολα” οι πραγματικοι κυβερνοντες…αυτοι εδω πρατουν για το καλομας γιατι ξερουν αυτα που εμεις δεν ξερουμε και δε θα θελαμε να μαθουμε…εκ του ασφαλους με το αζημιωτο..εμεις δε θελαμε ο γαμπρος ο εσπεριος επεμενε να μας … το λαο…μπιπ.θεσμοι των θεσμων ω χεσε κι αγνανευε..θεσμων το μεγαλειο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek