Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:09 - 08/12/2022

1] Κάθε τρέλλα πρέπει να γίνει και μόδα και κίνημα. Η Γη είναι και επίπεδη και στρογγυλή 2] Και εάν οι αστροφυσικοί συνάντησαν τον μάγον σατανά στην κβάντα τι χαπάρια;…. [η Θεω Ρια τω 4 Ιερόδουλων κβάντα που δεν περι μενεις]

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

1] Κάθε τρέλλα πρέπει να γίνει και μόδα και κίνημα. Η Γη είναι και επίπεδη και στρογγυλή 2] Και εάν οι αστροφυσικοί συνάντησαν τον μάγον σατανά στην κβάντα τι χαπάρια;…. [η Θεω Ρια τω 4 Ιερόδουλων κβάντα που δεν περι μενεις]

Δεν διαφωνεί κανένας ότι η Γη είναι επίπεδη, δεν διαφωνεί κανένας ότι η Γη είναι στρογγυλή, εξαρτάται από πού να της ιδείς. Έδωσε πριν πολλά χρόνια ο πατέρας του Πόμπου μίαν κυπριακήν λίραν και του είπε πήγαινε να μου φέρεις ψάρια από το λιμάνι, ό,τι ψάρια διαθέσιμα. Καθοδόν ο Πόμπος συνάντησε την Ποξυλούν. Πού πάς Πόμπο; Πάω να πάρω ψάρκα για τον πατέρα μου. Πόσα χρήματα έχεις του λέγει η Ποξυλού; Μία λίρα. Πάμε έναν στοίχημαν Πόμπο; Τι στοίχημα; Αν βρεις πούν είναι ο σιήστος [σχίστος = μουνί] μου να σ’ αφήσω να με γαμήσεις ή δε μη και δεν το βρεις να μου δώσεις την λίραν. Ο Πόμπος έξυπνον πουλλίν αλλά μικρός και άβγλατος καυλωμένος με σπαρκωμένα λιμπά της λέγει: πάμε το στοίχημαν. Μα πού θα γίνει της λέγει εδώ στον δρόμον; Όχι του λέγει η Ποξυλού πάω εκεί που μέσα που τους καλαμνιώνες και έλα και συ σε λλίον.

Πάει ο Πόμπος καμαρωτός βαρβαροβιλλωμένος και της λέγει: Ποξυλού ο σιήστος σου εν ομπρός. Κατεβάζει το βρακίν η Ποξυλού, σκύβει και φαίνεται ό πούττος της από πίσω. Έχασες Πόμπον φέρτην λίραν! Της δίδει την λίραν και επιστρέφει στο σπίτιν ο Πόμπος κατσούφης διότι δεν γάμησε και έχασε και την λίραν και συνάμα πεινούσε. Πούντο ψάριν ρε του λέγει ο πατέρας του. Άπα έχασα την λίραν. Μην μαραζώνεις γυιέ μου λαλεί του ο πατέρας του, έλα ννά μιάν άλλην τζαι πήαιννε γλήορα.

Πάει τρεχάτος ο Πόμπος να προλάβει την Ποξυλούν, τούντην βολάν/φοράν εν να την γαμήσω την πουτάναν. Πάει κοντά της τζαι λαλεί της πάεις στοίχημαν; Έντα στοίχημαν λαλεί του η Ποξυλού. Αν έβρω πού εν ο σιήστος σου να σε γαμήσω ή δε μη να σου δώκω μίαν λίραν. Μα πού εν ννα το κάμουμεν λαλεί του η Ποξυλού, δαμέν στην στράταν; Όυ λαλεί της ο Πόμπος πάμεν που πίσω που τους καλαμιώνες. Πάσιν, τζαι λαλεί του η Ποξυλού: λάλε Πόμπο πού εν ο σιήστος μου; Πουπίσω λαλεί της ο Πόμπος. Κατεβάζει το βρατζιήν η Ποξυλού τζαι λαλεί του: έτον Πόμπον εν ομπρός, φέρτην λίραν! Έδωκεν της την λίραν τζια τράβησεν έσσω μαραζωμένος. Μπαίνει μέσα, λαλεί του ο τζιύρης του: ρε Πόμπο πούν το ψάριν τζι’ επείνασα!

Λαλεί του τζι’ ο Πόμπος: που να σταθεροποιηθεί ο σιήστος της Ποξυλούς εννά φάεις τζαι σου ψάριν! [έκαμεν τον πόξυλον η Ποξυλού!!!! Χαχαχα]….

Στα διά ταύτα:

Πρώτον, ο μαζζώνος σε μαθαίνει πώς αυτό που επέλεξες είναι σφάλμα, εσύ υποτίθεται διδάκτηκες και το επιλέγεις την επόμενη φορά, αλλά, τα πράγματα είναι κβαντικά όπως τον σιήστον της Ποξυλούς, την επόμενη φορά, ο μαζζώνος σου λέγει λάθος, έτσι είναι αυτήν την φορά και έτσι έπρεπε να κάνεις και όχι άλλως πως. Μα εσύ του λές έτσι με δίδαξες τότε ή από εσένα έμαθα. Και απαντάει ο μαζζώνος: άλλη εποχή τότες! Ύστερα κάνεις αυτόν της νέας εποχής αλλά ο μαζζώνος κανονίζει να γίνει εκείνον της παλαιάς εποχής! Αυτός είναι ο νόμος, τα κόλπα, η οικονομία, τα εμβόλια, η κοινωνία, στα σωστά και τα λάθη που υποτίθεται ξέρεις ως ξερόλας, ενώ δεν χρειάζεται να ξέρεις κάτι άλλον από το να μην εμπιστεύεσαι ! Άσε όμως άμα είσαι άτυχος γυρίζουν από μόνες τους οι ανατροπές, επειδή είμαι πολυπαθών γνωρίζω, θυμήθου και τον Οιδίποδα, έξυπνος έξυπνος αλλά πεπρωμένον φυγήν αδύνατον, σκότωσε τον πατέρα του, πήδηξε την μάνα του, αυτοτυφλώθηκε, έλυσε το αίνιγμα IQ της Σφίγγας που ήθελε να τον κάνει να νομίζει ότι είναι πανέξυπνος για να γίνει πασίβλακας, διότι άπαξ και καβαλλίσεις την οίηση ότι είσαι σπουδαίος και ευφυής δεν μετράεις εάν κάνεις λάθος, αφού είσαι το ίδιον το σωστόν, αλλά η τύχη είναι η δύναμη της ανατροπής και του διασυρμού !

Η γή είναι και επίπεδη και στρογγυλή! Οίδατε κανέναν αρχιτέκτονα να κτίζει σε στρογγυλή γή; Χαχαχα! Οίδατε κανέναν αεροπόρον να συναντάει κρεμνόν και να κάνει βύθιση 90ο και πάλαι ξανά 90ο για να πάει από την πίσω πάντα της γης; Χαχαχαα! Οι συντεταγμένες είναι βάση της σφαιρικότητος της γης, τα πλοία ταξείδευσαν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και κρεμνόν δεν συνάντησαν. Εάν σταθείς σε έναν ύψωμα προς το πέλαγος που δεν έχει ορατή ξηρά απέναντι θα ιδείς ημικύκλιον και κύκλον, όπως και στο διάστημα. Ο ορίζοντας της θάλασσας και του ουρανού είναι θωλοτής καμπύλωσης, διότι η γη είναι σφαιρική, όχι στρογγυλή ωσάν κολύρα = κουλλούρι ! χαχαχα…

Συνάμα όμως η γη είναι και πολυσχήματη, έχει κορυφές με διάφορα σχήματα, νήσους, πεδιάδες, οροπέδια, καμπυλώσεις και άλλα….χαχαχα!

Αυτή η Τετραπιθανότητα είναι παντού όπου την γυρέψεις εν μέσα, όπως τον σιήστον της Ποξυλούς, η οποία εάν πέσει πλαγίως και ανασύρει άνω τον έναν πόδαν, τότε ο σιήστος της είναι και πλαγίως και συνάμα ομπρός, οπίσω και πλαγίως και το ανάμεικτον αυτών, η γή είναι σφαιρική επίπεδη και πολύσχημη και τέταρτον το ανάμεικτον αυτών χαχαχα!…. Λύθηκεν το θέμαν του σχήματος της γαίας !

Πάμε τώρα στην κβάντα, ήθελα να το ειπώ από εψές αλλά δύστασα ή νύσταξα, δεν θυμάμαι ποίον από τα δύο, χαχαχα!

Εάν ψάξεις όπως πρέπει το ξέρεις ότι μπορείς να ευρεθείς ενώπιον του διαβόλου, αυτόν μπορεί να συμβεί βάσει του Νόμου της Τετραπιθανότητος ως εξής: α] να τον βρεις τυχαία β] να ψάξεις και να τον βρεις γ] να σε εύρει και δ] το ανάμεικτον αυτών των πρώτων δύο ή και των τριών, σωστά; [συμφωνούμε, βλέπω καμμία αντίρρηση, εκτός από εκείνους που έχουν εμπάθεια να έχουν αντίρρηση μαζύν μου ακόμη και εάν γράψω ότι το πορτοκάλι είναι χρώματος πορτοκαλί χαχαχαχα]….

Όμως κουκλάκια μου αυτή η Τετραπιθανότητα διαχωρίζεται σε άλλες δύο, ώστε να γίνοντε οκτώ πιθανότητες.

α] να τον βρεις τυχαία χωρίς αλλά να μην το καταλάβεις β] να ψάξεις και να τον βρεις χωρίς να το θέλεις ή καταλάβεις γ] να σε εύρει και να μην το καταλάβεις και δ] το ανάμεικτον αυτών των πρώτων δύο ή και των τριών, : ε] να τον βρεις τυχαία και να το καταλάβεις ζ] να ψάξεις και να τον βρεις και να το θέλεις και να το καταλάβεις η] να σε εύρει και να το καταλάβεις θ] το ανάμεικτον αυτών των πρώτων δύο ή και των τριών, ήτοι όλα μαζύν 8 ! Τι Χαππάρια τώρα; Χαχαχαχα!

Στην Κβάντα όπως και αλλού ψάχνουν πολύ , χώνουν την μύτην τους εκεί που δεν εγχωράει , ανακατώνονται με τα πίτουρα είτε γνωρίζουν είτε δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν όρνιθες από επάνω εις το διάστημα και είτε είναι παρούσες είτε όχι οι αντιστυμφαλίδες όρνιθες ! Διατί σου τις λέγω έτσι διάβασε το άρθρον μου για τις στυμφαλίδες , δεν σου υπόσχομαι ότι θα καταλάβεις, τέλος πάντων στο λέω, αφού οι στυμφαλίδες όρνιθες είναι οι ερωδιοί, τότε οι αντιστυμφαλίδες είναι αιμοβόρες και όχι ερωδιοί, χαχαχα που δεν ερωτεύονται ποτές ! Είπαμε ανακατώνονται στα πίτουρα των σωματιδίων και κυματιδίων και τους τρώνε οι όρνιθες των κακών τουλάχιστον πνευμάτων !

Εξ’ αρχής σας έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου και της ευκαιρίας , ότι η κβάντα είναι η διάδραση που χρησιμοποιούν οι μάγοι με άλλα μέσα και δη με διάφορα υλικά, ημέρες, ώρες, λόγια προσωπικά αντικείμενα, γνώμες, σχήματα και όλα αυτά είναι φωτοδεσμομηχανική = κβαντομηχανική και συναρτούν συνειρμικές συχνοτικές κραδασμικές δονήσεις ! Τώρα την φωτοδεσμομηχανική την συνάντησαν από άλλον δρόμον και όψιν του όρους οι αστροφυσικοί με άλλον περιβάλλον και ενώ μάγοι και αστροφυσικοί μελετούν το ίδιον Όρος το αντιλαμβάνονται διαφορετικώς, διότι από κάθε πλευρά του έχει διαφορετικόν περιβάλλον, δάση η μεν πλευρά, βράχον η άλλη, καταρράκτη και χώμα η άλλη, πλακατζιάν κρεμνού η άλλη και από την κορυφή με ντρόουν βλέπεις σφαιρικώς εκτός και εάν είσαι υπερμεγαλοευφυΐα και βλέπεις πάντοτε σφαιρικώς μήποτε και εξαπατηθείς ενώ γνωρίζεις συνάμα ότι εξαπατείσαι και αυτοεξαπατείσαι σε πολλά, χαχαχα, ή δε μη δεν είναι μεγαλοϋπερμεγαλοευφυΐα ! χαχαχα! Καπίτο ;

Εις τις διάφορες πλευρές ίσως και αναρίθμητες της φωτοδεσμομηχανικής μία εξ’ αυτών είναι οπωσδήποτε η απάτη και την επισήμανα ουκ ολίγες φορές, θυμάσαι ; Ώστε να λές μα αυτός πότε έχει σχεδόν ή τω όντι ευλάβεια διά την κβάντα και την επομένη μας την λέγει απάτη, τι στο καλό;

Εξεκινάει ο αστροφυσικός προχωράει προχωράει, κλώνει τον έναν μετά τον άλλον τους αντιπαίχτες του όπως τότες ο Λάγιος Ντέταρι επί Σαλιαρέλλη και τρελλαίνεται και συ μαζύν που τον βλέπεις και τα γράφει σε βιβλία, ταινείες, περιοδικά, άρθρα κ.ο.κ…. Κάποια φάση συναντάει τον διάβολο και δεν το ξέρει ή συναντάει την εικονική πραγματικότητα της κβάντας που δεν είναι η ίδια η κβάντα [χαχαχα], αυτόν άμα το καταλάβεις θα καταλάβεις ότι μόλις σου έθεσα και έλυσα το ανώτερον κβαντικόν ερώτημα. Δηλαδή, υφίσταται η αληθής κβάντα και η εικονική ψευδής ψευδαισθησιακή κβάντα, πώς το λέμε, άλλη η φωτοδεσμομηχανική αίσθηση, άλλη η φωτοδεσμομηχανική παραίσθηση και άλλη η φωτοδεσμομηχανική ψευδαίσθηση και τέταρτη το ανάμεικτον των δύο ή των τριών, ώστε ακόμη μία Τετραπιθανότητα, χαχαχα! Εάν με εκτιμάεις φύλαξε αυτά τα άρθρα, διότι μάλλον εγώ θα τα χάσω και κάνε το δι’ ημάς όχι δι’ εμένα, διότι πολύ μας τα έπρηξαν τους έσχατους αιώνες ότι δεν γεννάμε εκκεντρικότητα αλήθειας εμείς οι Έλληνες πιά, χαχαχα:! Σε ευχαριστώ και σε εκτιμάω εκ των προτέρων διά κάθε άρθρον που φυλάγεις σε χαρτί ως μάρτυρας και να θυμάσαι όταν θα έρθει η ώρα να παίξουμε πόκερ μαζύν τους θα βαστάμε όλα τα χαρτιά, αλλά πιά χαρτιά; Τα φωτοδεσμομηχανικά άϋλα και παντοϋλικά χαρτιά και ο νοών νοείτω [ε είπαμε είσαι Έλλην Μεγαλοϋπερευφυϊα]….

Κατά συνέπεια, οι αστροφυσικοί εις την κβάντα ενώ παρακολουθούν ζωντανή όχι μετάδοση αλλά αυτοπτική επί τω έργω εργασία και ροή πραγματικότητος, έρχεται ο διάβολος και τους παρεμβάλλει κινηματογράφον από περυσινού δισεκατομμυρίων ετών στιγμιότυπα ή ψευδείς παραστάσεις όπως εις τον νόμον τους εντός των Βουλών των Ψευδοαντιπροσώπων μας και εντελώς ψευδείς στοιχεία, και πού να το αντιληφθεί ο αστροφυσικός που δεν πιστεύει καν σε πνεύματα και δεν αντιλαμβάνεται ότι η προέκταση της κβάντας είναι το πνεύμα και η προέκταση του πνεύματος είναι η κβάντα, δι’ αυτό επιμένω φύλαξε το σε χαρτί και πέτρα και τα άλλα που σου έδωσα, κάνουν έναν συναρμόν/πάζωλ άνευ προηγουμένου, απλά τα βάζω εσκεμμένα ανακατωμένα, έχω τους λόγους μου να μην φανεί το όλον σφαιρικόν, επίπεδον, πολύσχημον και ανάμεικτον της γης της πανθεωρίας μου προς το παρόν, χαχαχα, όπως την γήν των άλλων , χαχαχα ! Καταλαβού;;;;;;

Άντε τώρα να εντοπίσεις ποία κβάντα και ποία ποσότητα σε κάθε κβάντα είναι αληθής, ψευδής, ουδέτερη και μη κβάντα και το ανάμεικτον αυτής Χωρίς Σταυρόν και Κυριακή Προσευχή, χαχαχαχα! Αφού η κβάντα είναι πνεύμα πως θα την αντιληφθείς; Με πνεύμα, με Αγίω Πνεύμα !

Δεν το έπειασες ακόμη, κοιμάσαι , ή μήπως σ’ έπειασε ; και πάλαι κοιμάσαι ;

Κβάντα παιδί μού κβά ντά !

[τόπειασες;]

Σου άλλαξαν τις σημασίες και άλλα διαβάζεις και άλλα σου επέβαλαν να αντιλαμβάνεσαι και θεωρείς, κάποια φορά μπορεί να κάνω έναν άρθρον με πολλές τέτοιες λέξεις, προς το παρόν αυτά:

Ιερόδουλη! Καλά ρε μάπα είναι Ιερόδουλη η πουττάνα και δεν είναι Ιερόδουλη η Μοναχή, η Αγία, η Οσία, οι Δέκα Παρθένες; Η Παναγία είναι η αποκλειστική Ιερόδουλη Του Τριαδικού Θεού, άγαμη νύμφη ανύμφευτη ! Η ψυχή είναι Ιερόδουλη και κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι Ιερόδουλος ψυχή τε και σώματι, ήτοι δούλοι του Ιερού και δη Του Τριιερού!!!! Η ιερόδουλη πόρνη ζη από το να δανείζει διά γαμήσι το σώμα της με ή χωρίς ανωμαλίες. Ειδικά η γυναίκα όπου δεν έχει άλλη επιλογή ή και πλέον δεν γνωρίζει να κάνει τίποτε άλλον και είναι και ταπεινή, θλιμμένη και απλή σιωπηλή, γνώρισα πολλές τέτοιες, είναι ιερόδουλη, μία ψυχή όπως αυτές όπου αγάπησε Ο Χριστός εις την εποχήν Του επί της επίπεδης,, σφαιρικής,,, πολυσχηματικής,,,, γης και που οικτιρμήθηκε την ταπεινότητα τους και τους εξευτελισμούς τους από θεριάνδρες. Και ο τελώνης μία πουτάνα είναι, μία ιερόδουλη πουτάνα εάν καταλάβει τι άσχημα πράγματα είναι η δουλεία του, τελώνης είναι ο κάθε γραφιάς που τώρα δουλεύει για την νέα τάξη σατανικών απραμγάτων και ανοημοσύνη που συνάμα παραπονιέται για τους γραφιάδες των άλλων κλάδων της αρχιπολυπουτανιάς της νέας σατανικής αταξίας ανοήμονων απραγμάτων…. Αυτά τα άρθρα δεν είναι για τον οποιονδήποτε γι’ αυτό μας κυνηγάνε εξαντλητικά και ακατάπαυστα εμάς τους μη οποιουσδήποτε, Ο Θεός είθε μαζύν μας, δάκρυα ! Το περιμένω ότι σε 20 ασπούμε έτη μπορεί να συλληφθώ και φυλακιστώ και εκτελεστώ για αυτά τα άρθρα που ούτε καν μπορεί να τα θυμάμαι, με νόμον ανάδρομης σύλληψης και καταδίωξης για “κακοποίηση” της δημόσιας αρχισατανοπουτάνας “αιδώ”, θα το θυμάσαι; Και πού σαι και οι άλλοι τέτοιοι αρθρογράφοι να το ξέρουν, δεν αποτελούν εξαίρεση…. Προμάρτυρες Μάρτυρες θα είναι εάν και όσοι αντέξουμε…. ανάθεμα τους …. ιδού τους βλέπω έρχονται, δεν μπορούμε να πηδήξουμε τα 20 και να πάμε στα 30 μπροστά και να μας γυρεύουν στα ανάμεσα 10, χαχαχαχα…. Πώς το ξέρω; από πολλές παρατηρήσεις και απτές καθημερινές της δημόσιας νομοπλανίας και προσωπικά και με άλλους τρόπους…. Όσοι ζούμε έως τότες, άξιος που θα ζήσει και αντέξει…. Καλύτερα να μην ζήσεις άμα δεν θα αντέξεις…. [έτσι νομίζω] 

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. γ αυτό προετοιμάζεσαι καθημερινός να αντέξεις αν καταφέρεις να ζήσεις και μην νομίζεις Παναγιώτη να είσαι σίγουρος!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*