Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:59 - 05/12/2022

Ψηφίστηκαν 64 «φύλα» από την βουλή = Βυβυλωνία = Παν+πυλωνία των «Ελληνοκυπρίων». Ιδού η απάντηση μου, σε συμφέρει να την προσωθήσεις….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ψηφίστηκαν 64 «φύλα» από την βουλή = Βυβυλωνία = Παν+πυλωνία των «Ελληνοκυπρίων». Ιδού η απάντηση μου, σε συμφέρει να την προσωθήσεις….

[Μελετήστε με προσοχή και ιστορική αναδρομή όλες τις εικόνες και βίδεααααα….. τ’ άρθρου…..]

Φύλον δεν είναι η κάθε τρύπα και ο κάθε πάσσαλος ή μακρύ….

Φύλον είναι αυτόν όπου έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά διά την τεκνοποίηση… Φύλον δεν είναι το φύλλον ούτε εφύλλον το εφύλον, ούτε τα εθνικά φύλα ή εφύλα τα γενετικά φύλα ή εφύλα….

Φύλον είναι όχι η τρύπα και το πέος αλλά τα σπερματοζωάρια και τα ωάρια, γνωρίζουμε ότι η τεκνοποίηση γίνεται με ωάρια και σπερματοζωάρια….

Κατά συνέπεια, φύλον δεν είναι το πέος και ο κόλπος, αυτά είναι τα όργανα, της φυλετικής διαφοράς…

Και κατά συνέπεια, ο πρώκτος δεν είναι φύλον. Εάν κάθε τρύπα είναι φύλον τότε ο καθένας μας είναι δωδεκαφυλές, διότι διαθέτει 12 τρύπες [των οφθαλμών, των ώτων, του στόματος, των μαστών, του ομφαλού, του πέους ή κόλπου και του πρώκτου] χαχαχαχα!….

Καμμία τεκνοποίηση δεν γίνεται διά πρώκτου [των οφθαλμών, των ώτων, του στόματος, των μαστών, του ομφαλού, του πέους ή κόλπου και του, χαχαχαχα, οι γέλωτες ώδε άλλη μορφή οδυρμού διά την υπεράθλια ηθική υπερπτώση των ανθρώπων ήτοι πρώην ανθρώπων νυν ψευδομετάνθρωπων!]….

Έρωτας είναι α] η αγάπη ή αρεσκεία ή μανία ή αισθησιασμός ή διαστροφή προς έναν ή περισσότερα πρόσωπα, άτομα, όντα, πράγματα ο οποίος δεν είναι έρωτας αλλά πάθος και αναλόγως κακά ή καλά ή ουδέτερα ή ανάμεικτα παρερωτικά συναισθήματα, διανοήματα, ιδεολογήματα, ψευδοπίσεις, πίστεις ή τα ανάμεικτα αυτών βάσει του Νόμου της Τετραπιθανότητος…. β] Κυριολεκτικός και μόνον έρωτας είναι η συνουσία αρρέν και θηλέν, πέους και κόλπου, ο,τιδήποτε άλλον από την πεοληψία, κολποληψία, πρωκτοεμβολιασμός με έμβολον πέος ή άλλον όργανον είναι διαστροφή με διάφορες βαθμίδες ανομαλίας !…. Η Φύση είναι πολύ συγκεκριμένη: ο έρωτας φέρνει τέκνον και είναι η πράξη η οποία φέρνει τέκνον! Τα όργανα τεκνοποίησης είναι το πέος και ο κόλπος, ο φυσικός ανήρ με πέος και η φυσική γυνή με κόλπον, έστω και εάν τα όργανα ή τα χύματα τους [σπερματοζωάρια και ωάρια] είναι στείρα, δεν παύει αυτή να είναι η οδός του έρωτος και η ελπίδα τεκνοποίησης έστω εις τα 100 έτη όπως ο Αυραάμ και η Σάρρα ή και οποιοιδήποτε άλλοι ή έστω και τεκνοποίησης μετά τα 100 έτη !….

Ποία είναι τα άλλα φύλα;

Τα ερμαφρόδιτα, επικονιαστικά και τα κλωνοποιητικά, προσέξετε τι τεκμηριώνουμε ώδε πέραν πάσας αμφιβολίας έξω από την εσκεμμένη προαρρωστημένη διεστραμμένη παράταξη διασποράς των μέσων μαζικής εξαπάτησης του σατανά:

Τα ερμαφρόδιτα ζώα ή φυτά δεν είναι άλλα φύλα πέραν των δύο φύλων, διότι έκαστον ερμαφρόδιτον δεν διαθέτει τρίτον φύλον, αλλά αμφότερα τα δύο αξεπέραστα φύλα ήτοι το αρρέν και το θηλέν. Το αρρέν και το θηλέν είναι αντιστοίχως η θετική και αρνητική ενέργεια, ένας συσσωρευτής και τροφοδότης ενέργειας [η μπαταρία, φυσική ή σε οιανδήποτε τεχνητή εκ φύσεως διάταξη, μορφή, τεχνολογία, επιστήμη]  παράγει ενέργεια από την σύνζευξη θετικού και αρνητικού, διά τους ερευνητές των όρων Δίας και Ζευς σημειώνω ότι το Ζευς προέρχεται από την ζεύξη όπου σημαίνει δυάδα και συνένωση, αλληλαντίδραση και αμφίδρομη ή μονόδρομη δράση και αντίδραση του μεν ή του δε προς το άλλον, ήτοι θετικού/αρρέν προς αρνητικού/θηλέν ή το αντίστροφον ή ανά διάφορα απλά ή πολύπλοκα εναλλάξ ή ταυτόχρονα στάδια, μορφές, σχήματα, τάσεις, ποσότητες, είδη και ποιότητες διενεργήσεως των ενεργειών τους !…. Η ζεύξη όμως σημαίνει και ζεύση και ζέση και αυτή σημαίνει ζέστη, συνεπώς, η τριβή και αλληλοαντίδραση θετικού και αρνητικού δημιουργεί την θερμότητα και την συνένωση τους όταν αυτή εμπεριέχει σωματίδια, κυματίδια, ενέργειες θετικές και αρνητικές και όποτε η μεν ενέργεια [θετική ή αρνητική] είναι δεξιόστροφη η δε ενέργεια [αρνητική ή θετική] είναι αριστερόστροφη !…. Υπάρχει δηλαδή Μαθηματική Προσυνέπεια όπως εις τα συν [+] και πλην [-] και οπώς δείχνουν τα πράγματα θα τα καταργήσουν και αυτά από τα κυριότερα μέσα μαζικής εξαπάτησης ήτοι τα σατανοσχολεία [όπως εξελίσσονται] και βεβαίως αυτοί όπου γνωρίζουν τα Μαθηματικά τα γνωρίζουν τυπικοειδές και δεν βλέπουν τις Ιερές Προσυνέπειες των !….

Τα ίδια με τα ερμαφρόδιτα ισχύουν και με τα επικονιαστικά ζώα και φυτά. Επειδή τα φυτά δεν μετακινούνται Ο Θεός προνόησε ακόμη και διά τα σπανιότερα φυτά επικονιαστικά έντομα, όπως έναν έντομον με προβοσκίδα 30 εκατοστόμετρα εις την Μαδαγασκάρη, όπου όταν έστειλαν έναν άνθος με 60 εκατοστόμετρα βάθος εις τον Δαρβίνον, αυτός μελετώντας το πρόβλεψε ότι πρέπει να υπάρχει έναν έντομον με 30 εκατοστόμετρα προβοσκίδα! Το έντομον αυτόν ανακαλύφθηκε, σημειώθηκε και σκοτώθηκε διά να περισυλλεγχθεί από ερευνητές εις την Μαδαγασκάρη 20 έτη μετά τον θάνατον του Δαρβίνου ήτοι το 1903 μ.Χ. και ονομάστηκε η «η προβλεπόμενη» όπου σημαίνει και προφητευμένη και της προφυτείας Του Θεού δι’ έκαστον είδος του ! Έναν άνθος όπου υπάρχει μόνον εις τις κορυφές των Άνδεων έχει μία ιδιαίτερη μέλισσα να το επικονιάζει η οποία ζη μαζύν του σ’ εκείνον το σπάνιον από ζώα και φυτά περιβάλλον ! Η ερώτηση εάν εμφανίζεται πρώτος ο επικονιαστής ή το άνθος είναι ίδια με την απάντηση εις το εάν έγινε πρώτον το ωόν ή η όρνιθα: εξελίχθηκαν μαζύν [χέρι χέρι] συνταυτοχρόνως ! Συνεπώς υφίσταται Προφυσική Προμαθηματική Προσυνέπεια, έναν ορισμόν όπου φωνάζω έκτοτε !

Συμπέρασμα, ο ερμαφρόδιτος δεν είναι τρίτον φύλον αλλά αμφοτερόφυλος και η επικονίαση γίνεται πάντοτε από το αρρέν προς το θηλέν ή και από το θετικόν προς το αρνητικόν ίδιου είδους φυτόν και πάντοτε είναι μία ερωτική συνουσία αρσενικού και θηλυκού ή και σπέρματος/σπερματοζωαρίου και ωαρίου, ενώ το ερμαφρόδιτον είναι μία μυθοπλαστική ωραιοποίηση ή αλλοποίηση του κυριολεκτικού αρσενικοθήλυκου ! Κατά συνέπεια, πάλαι πρωταγωνιστές και μόνοι εις την αναπαραγωγή και τεκνοποίηση τα δύο φύλα, ήτοι αρσενικόν και θηλυκόν !

Η κλωνοποίηση όπως λέγει η λέξη είναι ένας κλώνος ενός ζώου ή φυτού ή μονοκύτταρου σε περισσότερα μονοκύτταρα ή ενός πολυκύτταρου σε περισσότερα πολυκύτταρα, όπως εάν κόψουμε έναν αστερία σε πέντε τεμάχια θα μας κάνει πέντε αστερίες και όπως ο ένας σπόρος αποβιωμένος γεννάει δένδρον το οποίον κάνει εκατοντάδες σπόρους όπως επισήμανε Ο Χριστός εις την γνωστή παραβολή. Ένας μικρός κλώνος από έναν φυτόν φυτεύεται και κάνει δεύτερον φυτόν, αυτή η διαδικασία είναι κλωνοποίηση του πρώτου όμοιου φυτού. Συνάμα οι παραφυάδες είναι κλωνοποίηση. Όταν έγινε η πρώτη κλωνοποίηση ζώου ενός προβάτου  της Ντόλλυ [Dolly = Idollyn = Idol] εις την Αγγλία και ανακοινώθηκε το 1997 μ.Χ. αμέσως αντιλήφθηκα ότι επιβεβαιώνεται και επαληθεύεται η Κλωνοποίηση ανθρώπου εκ Του Χριστού εις τον Κήπον της Εδέμ, ήτοι της Εύας εκ του Αδάμαντου και έσπευσα να το κατοχυρώσω [μέχρι σήμερα παρόλον ότι το έχω δημοσιοποιήσει πολλές φορές δεν έγινε ευρέως γνωστόν και παρότι οι ειδήμονες σφετεριστές το αναγνωρίζουν δεν θέλουν να το παραδεκτούν με τρόπον τινάν ώστε να με επιβεβαιώνει]. Μάλιστα η κλωνοποίηση του προβάτου έγινε με χρήση πλευράς/παΐδιας [παιδίας = παιδίον!!!! Τίποτε τυχαίον εις την Πρωτοπροελληνική Προπρωτόγλωσσα!!!!] όπως και με την Εύα [ευ = καλή = καλή α+ρχή!]. Η Εύα είναι μία παραφυάδα του Αδάμαντου. Η τεχνητή γονιμοποίηση του επικονιαστή είναι αντίστοιχη της τεχνητής νοημοσύνης του επιστήμονα εις το εργαστήριον και των βλαστοκυττάρων η κλωνοποίηση ήτοι Πολλαπλασιασμός του Κλώνου!!!!

Τι είναι ο κλώνος; Έναν μέρος του όλου σώματος, σύμπαντος, όντος, πράγματος…. Η λέξη κλώνος είναι όμοιας ρίζας με το κλάσμα ήτοι διαίρεση διά πολλαπλασιασμόν, λέγεται εις την Καινή Διαθήκη ότι Ο Χριστός έκλασε τον άρτον και τους ιχθείς και πολλαπλασιάστηκαν [και μετάτρψε το ύδωρ σε οίνον και ο Άγιος Επιφάνιος αργότερα μετάτρεψε τον οίνον σε ύδωρ όταν εν πλω διψούσαν], με το ρήμα έκλασε σημαίνει διαμοίρασε σε τεμάχια ήτοι σε κλώνους και αυτοί οι κλώνοι γέννησαν περισσότερα:

Ιω. 2,1 Καὶ τῇ ἡμέρᾳ τῇ τρίτῃ γάμος ἐγένετο ἐν Κανᾶ τῆς Γαλιλαίας, καὶ ἦν ἡ μήτηρ τοῦ Ἰησοῦ ἐκεῖ·

Ιω. 2,2 ἐκλήθη δὲ καὶ ὁ Ἰησοῦς καὶ οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ εἰς τὸν γάμον.

Ιω. 2,3 καὶ ὑστερήσαντος οἴνου λέγει ἡ μήτηρ τοῦ Ἰησοῦ πρὸς αὐτόν· οἶνον οὐκ ἔχουσι.

Ιω. 2,9 ὡς δὲ ἐγεύσατο ὁ ἀρχιτρίκλινος τὸ ὕδωρ οἶνον γεγενημένον -καὶ οὐκ ᾔδει πόθεν ἐστίν· οἱ δὲ διάκονοι ᾔδεισαν οἱ ἠντληκότες τὸ ὕδωρ- φωνεῖ τὸν νυμφίον ὁ ἀρχιτρίκλινος [διαβάστε όλον το κεφ.]

Λουκ. 9,13 εἶπε δὲ πρὸς αὐτούς· δότε αὐτοῖς ὑμεῖς φαγεῖν. οἱ δὲ εἶπον· οὐκ εἰσὶν ἡμῖν πλεῖον ἢ πέντε ἄρτοι καὶ ἰχθύες δύο, εἰ μήτι πορευθέντες ἡμεῖς ἀγοράσωμεν εἰς πάντα τὸν λαὸν τοῦτον βρώματα· [εις το 13 είναι το πρόβλημα]

Λουκ. 9,14 ἦσαν γὰρ ὡσεὶ ἄνδρες πεντακισχίλιοι. εἶπε δὲ πρὸς τοὺς μαθητὰς αὐτοῦ· κατακλίνατε αὐτοὺς κλισίας ἀνὰ πεντήκοντα. [εις το 14 λαμβάνεται η απόφαση της λύτρωσης από της ελλείψεως]

Λουκ. 9,16 λαβὼν δὲ τοὺς πέντε ἄρτους καὶ τοὺς δύο ἰχθύας, ἀναβλέψας εἰς τὸν οὐρανὸν εὐλόγησεν αὐτοὺς καὶ κατέκλασε, καὶ ἐδίδου τοῖς μαθηταῖς παραθεῖναι τῷ ὄχλῳ.

[Παπάς ευλογεί τον διάβολο, χαχαχα, Νεορθοδοξία και Νεορθόδοξους Απορθόδοξους, τι να κάνει και αυτός ο καϋμένος; Υπακοή στον Οικουμενικό Απατριάρχη και τον Ααρχιεπίσκοπο Αθηνών, τρελλάθηκε ο άνθρωπος, πόσα σήματα, έγινε το μυαλόν του αναρή = αφρόγαλα χαλλουμιού. Υπακοή με Διάκριση την λένε ρε! Υπακοή εφόσον γνωρίζεις τους Πατέρες, τους Αγίους, Τον Χριστόν, Υπακοή εις Τον Χριστόν όχι σε όποιον φορεί αρχιράσον, δεν κάνει το ράσον τον παπά και άμα ο αρχιπαπάς γίνει διάβολος υπακοή όπως τους συνπαπάδες ραββίνους υπακοή εις τον μπαχομέθ, χαχαχαχα! Ιδού ιδού η Αποκάλυψις του Ιωάννη!]

Όπως βλέπετε η κλωνοποίηση εκ Χριστού συνεχίζεται εξ’ Αδάμαντος έως της επίγειας παρουσίας του και μετά την Ανάληψη Του εις τους Ουρανούς μετά την Ανάσταση Του….  Ο Χριστός με υπερταχύτητα προσέτρεξε τον χρόνον και οι άρτοι και οι ιχθείς πήραν ιδιότητες αστερία και πολλαπλασιάστηκαν με Θαύμα διά να χορτάσουν 5,000 άνθρωποι. [5000+5+7=17=8 και 5+7=12=3 και 7+5=12=3 =3+3=33=6+8=14 = αριθμός λύτρωσης και αριθμός Χριστού και αιωνιότητος = 8 και Ιησούς = 888 = 24 και 57+75=132 σημαντικός αριθμός το αναλύσαμε σε άλλα άρθρα και 57=12, 75=12 και 12+12=24 = κύβος = 888, το δε 33+33 αναγραμματισμός =66=12=3 = Αγία Τριάδα, τους διαεχώρισε ανά 50 ήτοι 5000/50=100 =1 και 50 = 5 = 15=6 και 15+αναγραμματιστί 51=66=12=3 = Αγία Τριάδα]. Εις το 16 η λύση = 7 και 9,16=25=7 [πέντε άρτοι και 2 ιχθείς]….

[Ο ξετσίπωτος άγγελος εωσφόρος ο γραφιάς της πλάνης, ο ωραιοπαθής όπως τους αισθησιακούς πονηρούς αγγέλους των ψευδοχριστιανικών παραδόσεων ζωγραφικής,,,, του δημοκρατικού = ολιγαρχοδικτατορικού συν+αγείρω = συναγερμού – Δησύ = αντιστραφί Δύση = τέλος και σατανοσιωναμαρική που έχει την κύπρ’ούλλα εταιρεία…., της γαλλικής επανάστασης σύμβολον μασονικότατον….]

Ό,τι κάνει η φύση με εκατομμύρια έτη χυμείας Ο Θεός τα κάνει σε απειροελάχιστον χρόνον ή καθόλου χρόνου άμα θέλει να τα επισπεύσει, ώστε όταν εις την Γένεση αναφαίρεται η εξαήμερος πλάση του κόσμου, κάλλιστα τούτον σημαίνει ποίηση σε 6 ημέρας 24 ωρών ή σε χρόνον απειροελάχιστον ή άνευ χρόνου ή σε δισεκατομμύρια έτη, και πριν απαντήσεις σκέψου ποίον έγινε πρώτον το ωόν ή όρνιθα; Η αλήθεια είναι ότι εις τους ανθρώπους και δη τους Αδάμαντο και Εύα έγινε πρώτον το αρσενικόν ήτοι θετικόν εξού και άθελα μας εις τα υποσωματίδια και υποκυματίδια το ονομάσαμε ή θεωρήσαμε σωστόν ή ανακαλύψαμε κάπως ότι έγινε πρώτον το πρωτό+νιον = θετικόν και ύστερα τα ουδετερόνιον και ηλεκτρόνιον, έστω και εάν το ουδετερόνιον έγινε συνάμα με το πρωτόνιον ή ολίγον αργότερα ή κατόπιν του ηλεκτρονιού….

Είναι λοιπόν η κλωνοποίηση αρσενική ή θηλυκή;

Διατί το ερωτάμε τούτον; Διότι έναν θηλυκόν κλωνοποιημένον λογικώς πρέπει να γεννάει θηλυκόν και έναν κλωνοποιημένον αρσενικόν να γεννάει αρσενικόν. Εις την περίπτωση της Εύας έγινε αλλόφυλον, από αρσενικόν σε θηλυκόν, και τούτον σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος και παν ζώον και φυτόν εμπεριέχει μέσα του την άλλη φυλετική υπόσταση και ότι υπάρχουν μόνον δύο φυλετικές υποστάσεις, το αρρέν και το θηλέν!!!! Συνεπώς, η κλωνοποίηση κυττάρου είναι κλωνοποίηση αμφότερων των φύλων διότι εις τα γονίδια ενυπάρχουν αμφότερα τα φύλα, εξού και εις την θυγατέρα ή υιόν τόσον ο θηλυκός όσον και αρσενικός γονέας δίδουν γονίδια χρωματοσωμάτων ανεξαρτήτως φύλου του τέκνου τους ! Συνεπομένως η κλωνοποίηση είναι αρσενικοθήλυκη όπως και η συνουσιαστική γονιμοποίηση, επικονίαση, τεχνητή εξωτερική γονιμοποίηση και κλωνοποίηση, ήτοι όλα αρρέν και θηλέν!

Κάποιοι θα μ’ ερωτούσαν και πού είναι η Τετραπιθανότητα; Μα είδη ανάφερα κάποια ανωτέρω αλλά ιδού και άλλη:

α] αρρέν φύλον β] θηλέν φύλον] γ] ουδέν φύλον δ] ανάμειξη δύο ή περισσοτέρων εκ των προηγούμενων όπως αρσενικοθήλυξ = ερμαφρόδιτος και κλωνοποίηση = αυτοαρσενικοθήλυξ εν γονιδίω, και το ουδέτερον δεν υφίσταται ή είναι μία ισορροπία σε όλα τα όντα και πράγματα όπως και αντιστοίχως με αυτές τις ισορροπίες όπου προσφέρει το ουδετερόνιον και κάθε ουδέτερη ενέργεια του κόσμου ή συμπάντων των Συμπάντων. Συνάμα ο Άγιος και Παρθένος είναι ως ουδέν φύλον επειδή είναι άγγελος επί γης, τα πνεύματα δεν έχουν φύλα είναι Ουδετερόφυλα όπως είπε ο Χριστός εις τους Σαδδουκαίους και ο ευνούχος είναι δίχως όργανον και ορμόνες φύλου αν και γεννηθείς αρρέν [ή και θηλέν] και δεν έχει τάση διά συνουσία διότι δεν έχει έλξη και καύλα. Κάποιοι από τους κίναιδους είναι παραουδέτεροι, ήτοι επειδή δεν έχουν έλξη ερωτική ως άνδρες και είναι συνάμα μαλθακοί κα σε λήθαργον δίχως προσωπική πρωτοβουλία ή επειδή τους καταργήθηκε άμεσα ή έμμεσα με ψυχολογικούς και βιωτικοψυχολογικούς τραυματισμούς γίνοντε έρμαια ορέξεων δαιμονισμένων και διεστραμμένων όπως είναι άλλοι κίναιδοι. Οι λοβοτομημένοι είναι είδος παραουδέτερων διότι δεν έχουν ελευθέραν βούλησιν όπως οι άβουλοι παραουδέτεροι κίναιδοι, ό,τι τους διατάξουν κάνουν, είτε ως άνδρες είτε ως κίναιδοι. Όμως τούτα δεν παύουν τα δύο φύλα μέσα τους, το αρρέν και το θηλέν και την έκφανση με θετικόν = αρσενικόν ή με αρνητικόν = θηλυκόν όργανον ήτοι την φυλετική τους ταυτότητα και αυτοταυτότητα [αυτόν όπου ισχύει κάθε στιγμή ως φύλον] και πάσα ανωμαλία και μη ισορροπία μεταξύ οργάνου αναπαραγωγής και αίσθησης του σώματος είναι αρρώστεια και δαιμονισμός και χρίζει θεραπείας όχι αναγνώρισης φυσικής υγείας ! Ο πρώκτος είναι τρύπα αλλά δεν προσδιορίζει φύλον ούτως ώστε ένας κίναιδος δεν είναι τρίτου φύλου, δεν υπάρχει τρίτον φύλον, ούτε ένας πεοληπτικός εκ στόματος, ούτε κάποιος όταν βάλλει πέος ή άλλον όργανον ή πράγμα από τα ώτα/αυτιά, οπές οφθαλμών, βελόνες εις τις οπές μαστών και εις τον ομφαλόν είναι άλλων φύλων, και αυτά δεν είναι ερωτικά αλλά παραερωτικές διεστραμμένες περιπτύξεις και ανωμαλίες ψευδοέρωτος κατά φαντασίαν και δαιμονισμόν….

Η Βουλή = Ψευδοβουλή = Προκατεχόμενη Ψευδοβουλή = Βαβυλωνία = Παν πυλών [παμπυλών καλείτο η Βαβυλωνία εις την ελληνική γλώσσα της και σημαίνει παν πυλών = των πάντων πυλών των θεών το μεταπαρερμήνευαν = όλων των δαιμονοψευδοθεών οι πύλες εξού και τους καταράσθηκε με ασυνεννοησία Ο Τριαδικός Θεός] των «Ελληνοκυπρίων» ψήφισε/ψόφισε ότι τα «φύλα» είναι 64. Δεν τα είδα ακόμη, αλλά τεκμηριώνω ότι η πράξη τους αυτή είναι σατανοφασιστοκομμουνιστική, διότι ο Λαός δεν γνωρίζει 64 φύλα, ούτε τα ανάλυσαν εις τον Λαόν πριν τα αναγνωρίσουν, συνεπώς είναι εκτός από διαστροφή προς τα παιδιά αφού αυτόν θα διδάσκονται δι’ άνομου νόμου από την ηλικία των 6 ετών, δεν έγινε ενημέρωση των 64 φύλων και δεν είναι τεκμηριωμένον ούτε θρησκευτικώς ούτε επιστημονικώς ούτε λογικώς, συνεπώς είναι Ολιγάρχες υπόδουλοι της σατανικής νέας τάξης πραγμάτων Αρχιπραξικοπηματίες και καταργούν πάσα έννοια Δημοκρατίας, περαιτέρω του ότι δεν έχουμε δημοκρατία διότι αυτή προαπαιτεί οριζόντια και κάθετη ψηφοφορία, εκλογές ανά έτος, μη άσυλον βουλευτών, ενημέρωση λαού διά κάθε απόφαση και άγνωση υπόθεση [υποθέτουν δεν αληθεύει] και άλλα πολλά όπως ισχύει εις την γνήσια δημοκρατία των δήμων της Αθήνας, Σπάρτης και αλλαχού [σε πρωτόγονες και μη πρωτόγονες κοινότητες του παρελθόντος]….

Ο αριθμός 64 σας είπα σε διάφορα άρθρα είναι πολύ σημαντικός, επειδή έχει σχέση με το 4 και 16 των ενεργειακών/αιθερικών κέντρων ή τσάκρα, και άλλες προεκτάσεις σε σχέση με το 32, σας ανάφερα την υποτιθέμενη και αναφερόμενη ανώτερη πολεμική/αριανή τέχνη ήτοι τα 64 Χέρια και άλλα δυσκολότερα και άλλα τα οποία δεν φέρνει τώρα η μνήμη μου συμπεριλαμβανομένων μυστικών σε σχήματα/σχύματα. Ας ιδούμε έναν παράδειγμα Αριθμολογίας, 64 αναγραμματιστί = 46 = ο αριθμός των χρωματοσωμάτων ενός ανθρώπου και τα οποία λαμβάνει 23 από κάθε γονέα και εάν είναι κλωνοποιημένος και τα 46 εξ’ ιδίου όπως Ο Χριστός εκ Της Παναγίας αφού Τω Αγίω Πνεύματι απλούστατα αγίασε αυτά τα 46. Δηλαδή αποτελείσαι πάντοτε από 46 χαρακτήρες όπου είναι η Γονιοδομή [DNA] σού και αριστερόστροφα όπως αναγνώθουν οι Εβραίοι και οι Άραβες είναι ο αριθμός 64! Ήτοι το ψεύδος 64 φύλα είναι η νευροψυχολογία, χημειβιολογία, ηλεκτρονική βιομηχανία και ηλεκτρονική ανάπλαση συνειρμικών κραδασμικών δονητικών συχνοτήτων μετάλλαξης σου σε ψευδάνθρωπος και αψυχάνθρωπον ! [ψευδομετ’αψυχάνθρωπον]. Συνάμα 64+46=110=11=66 διότι εις τα εβραϊκά και αραβικά το σύμβολον 1 ή Ι σημαίνει 6.

Δυστυχώς είχα προβλέψει ότι το κυριότερον μέσον μαζικής εξαπάτησης θα είναι τα σχολεία [οίδαμε τι ψεύδη, παραπλανήσεις και εγκλήματα τροφοδότησαν πανεπιστήμια και άλλα σχολεία διά τον κορωνοκοροϊδοϊόν κ.α.], οι νόμοι και ο σατανικός Οικουμενισμός ψευδοθρησκείας του σατανά εις τον οποίον συμμετάσχουν και οι Ψευδορθόδοξοι ή πεπλανημένοι ή κατά ποσοστόν χωλαίνωντας με τα δύο πόδια πότε εις τον σατανά και πότε εις Τον Θεόν όπως είπε ο προφύτης Ηλίας εις το Γ΄Βασιλέων γραμμένον όταν κατέβηκε και αφού με Θαύματα άναψε πυρ εις το θυσίασμα του κατεβαίνον εξ’ ουρανού, ύστερα έσφαξε τους ψευδοϊερείς και ψευδοπροφύτες του Βαάλ και της Αστάρτης [την οποία πίστευε τουλάχιστον έναν διάστημα και ο Σολομώντας διά να ικανοποιήσει τις Βαβυλώνιες παλλακίδες του και εξ’ αυτών τα μαγικά Κλειδιά του Σολομώντος, των 850 μάγων όπου κατέσφαξε ο προφύτης Ηλίας οι οποίοι είχαν την εύνοια του βασιλέα Αχαάβ, μερικά έτη αργότερα μετά την εύνοια του Σολομώντα προς τους σατανοθεούς ψευδοθεούς….

Τα παιδιά από έξη [συμβολισμός του 666 ήτοι από 6 ετών συν 64+46=110=660=66+6 ετών = 666, νάτην αριθμολογία τους] διδάσκοντε 64 φύλα 46 χρωματοσωμάτων [πού τα ηύραν 64 φύλα] και με την ηλεκτρονική ταυτότητα που δεν θα μπορείς να εκφέρεις γνώμη διαδικτυακώς χωρίς αυτή και να έχεις συναλλαγή χωρίς αυτή και με έλεγχον και καταγραφή στην κάρτα σου του τι λες όταν επιβάλουν την κβαντική ηλεκτρονική μηχανή, να διατί κάνουν αγάλματα ανά τω παγκόσμιω του Μπαφομέθ [bath on μέθη = λουτρόν της μέθης = λουτρόν επί της μέθης = λουτρόν εν τη μέθη] Μπαχομέθη/Μπαθομέθη = Βαθομέθη [αφού εις την Ινδία ο «θεός» αυτός έρχεται από τα έγκατα της κόλλασης = αρχαίος δράκος σατανάς διάβολος] όπως σε Λονδίνον, Κηφισιά και Πειραιά άλλωτε με παιδιά δίπλα του και άλλωτε με πτερά διαβολαγγέλου όπως και το σήμα του ΔΗ.ΣΥ. [Δημοκρατικός Συναγερμός από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, ενώ το ΑΚΕΛ πιστεύει και έχει εικόνες εις τους συλλόγους του Λένιν ος είπε: ο θεός που εμπιστεύομαι είναι ο σατανάς = in god we tust εις το δολάριον με τον αετόν και τα 13 βέλη και άλλα μαζονικά σύμβολα και ως γνωστόν οι σατανιστές όπου ελέγχουν την Αμερική και ίδρυσαν την κεφαλαιοκρατία ίδρυσαν και τον κομμουνισμόν. Ο δε Βαθομέθης του Πειραιά είναι κόκκινος όπως η φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Αριστεράς, ο νοών νοείτο, ποίοι, πώς και διατί προωθούν τις ειδωλολατρείες και ποίους ευνοούν. Όταν έμεινα κάποτε εις τον Πειραιά για διακοπές ένοιωσα τον εκεί ειδωλολατρικόν σατανισμόν του Ολυμπιακού και μην νομίσετε ότι υποστηρίζω άλλη ομάδα, όχι τον Ολυμπιακό υποστήριζα! Πήγα εις τον ναόν Της Αγίας Τριάδος και ένας ημικαθυστερημένος εις το παγκάρι άρχισε ως να με ήξευρε δεκαετίες να μου κάνει κήρυγμα διά τον Ολυμπιακό και του λέγω: εδώ δεν μιλάμε για ειδωλολατρείες, και σιώπησε, ο διάβολος έχει προγράμματα και προγράμματα του ηλεκτρονικά θέλει να κάνει όλους μας]….

Η έσχατη ανακοίνωση του αθηναϊκού ραδιοσταθμού προ της εισβολής των Γερμανών εις τις 27/04/1941 ήταν αφού παιανίσθηκε ο Εθνικός Ύμνος και έφερε συγκίνηση εις τους ακροατάς:

κούγεται ο Εθνικός Ύμνος, που φέρνει νέα συγκίνηση στους ακροατές και ο εκφωνητής κλείνει αναγκαστικά την τελευταία ελεύθερη εκπομπή του ραδιοφώνου:

Προσοχή!

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών ύστερα από λίγο δεν θα είναι ελληνικός. Θα είναι γερμανικός και θα μεταδίδει ψέμματα!

Έλληνες! Μην τον ακούτε!

Ο πόλεμός μας συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής νίκης!

Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!

Και εγώ τώρα σας λέγω:

[Δώσε βάση στην μπενιά αλλά δώσε και βάση στο σύνθημα: μη σκοτώνετε τα κουνούπια άλλοι σας πίνουν το αίμα…. = μη σκοτώνετε τα κουνούπια άλλοι σας πίνουν το ψυχαίμα και το σωματαίμα….]

Προσοχή Αγίοι, Οσίοι, Δικαίοι, Πιστοί, Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί, Ανθρώποι Του ΘεούΈλληνες, Ανθρώποι!

Τα σχολεία από το νηπειαγωγείον έως το πανεπιστήμιον, οι ναοί, οι τηλεσταθμοί, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι τηλεειδήσεις, τηλαναφορές, τηλεδιαφημίσεις από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα τηλέφωνα, η βουλές, οι πολιτικοί, οι ιατροί, οι επιστήμονες, οι οικονολόγοι, οι οικολόγοι, οι στρατιωτικοί, οι δημοσιογράφοι, όλον το σύνστημαν συλλώβροντον και σύσσωμον  ύστερα από λίγο δεν θα είναι χριστιανικά Θεοσεβούμενα, Ηθικά και ελληνικά. Θα είναι σατανικά και θα μεταδίδουν ψέμματα για να χάσετε κυριαρχία στα σώματα σας και στις ψυχές σας!

Χριστιανοί, Ανθρώποι Του Θεού, Έλληνες! Μην τους ακούτε!

Ο πόλεμός μας συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής νίκης!

Ζήτω το Έθνος των Ανθρώπων Του Θεού, των Χριστιανών, των Ελλήνων! Η νίκη θριάμβου θα έρθει υπερκυριολεκτικώς διά πειρός και σιδήρου!

Γιατί επιλέχθηκε η ίδια ημέρα «κατάργησης» του Γρίβα Διγενή ως Εθνάρχη των Ελληνοκυπρίων και του ψηφίσματος ότι τα γενετικά φύλα είναι 64….

[Τα παιδιά του Πειραιά, τα Παλαιοπαιδία του Πειραιά = Πειρατών = Πειαιρεύς και τα Νεοπαιδία του Νεοπειραιά είναι Νεοπαιδεία του Σατανά Νεοσατανά; χαχαχα! Η Μελίνα Μερκούρη = Μαύρη Mercury  χαχαχα τραγουδάει τα παιδία τα σατανά ω σόρρυ του Πειραιά, πού πήγε ωρέ η πολυδιαφημιζόμενη μαγγιά; Φρύγανα άμα και φάνει ο πολύ βαθομέθης σατανάς να πούμε; χαχαχα, τροφή διά αναδιάσκεψη της σκέψης….]

[Αυτός ο Λόρκα ήταν pushτης και ωμιλούσε και διά τον ουρανόν, και αυτός ο χατζιδάκις pushτης και μίλησε για το τέρας, πού να βγάλεις άκρη, μέσα μας το τέρας και δεν το αναγνωρίζουμε, να ήξεραν τι τέρας κουβαλούσαν, τι τέρατα αλλόκοτα κουβαλάμε όλοι μας, τώρα ήρθε ο μπαφομέτης και μας κανονίζει μία “χαρά” και εφτά τρομάρες, χαχαχα, τροφή διά πνευματική ανάσκεψη, έχουμε κάτι λίγα χρονικά χρονάκια….Πολιτισμός και Ψυχοσωτηρία φαίνεται ότι τα τσούγκρισαν, χαχαχαχα!…. Διότι ο Πολιτισμός από την στιγμήν που είναι συγγενής με την Πολιτική είναι πούστης και η Πολιτική η μάνα του αρχιοργιοπουττάνα, χαχαχαχα!….Και άμα είσαι Πολίτης; χαχαχα, τι χαπάρια; δεν είναι το ίδιον με το να είσαι Άνθρωπος, χαχαχαχα!…..]

Σημείωση αποκαλυπτικά σχόλια που τα βάζω εδώ μήπως σκανδαλισθεί κάποιος αλλά και για αποκάλυψη της Αλήθειας:

ΕΛΛΗΝΙΣ 12/06/2022 @ 6:04 ΠΜ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ……
ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ.
Ο ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.
ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΗΣΙ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ.
ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ….ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ.

ΕΛΛΗΝΙΣ, είδες πως βγαίνει η αλήθεια άμα θέλει Ο Θεός; όχι μόνον ήταν λάθος μου, ήταν και αμαρτία μου [τα όσα έγραψα ήταν αιτία να φανή πως έφυγε ο διάβολος], βεβαίως εννοουσα που δέχθηκε να κάνει αγιασμόν κάτω από αυτόν το άγαλμα, αλλά επειδή έκανε τον αγιασμόν ο διάβολος αυτός έφυγε! Έκανε τον κόσμον να εξαγριωθεί! Μάθαμε λοιπόν την αιτία πώς πώς και γιατί έφυγε ο διάβολος αυτός, θα το βάλω στο άρθρον να μην σκανδαλίζεται αδελφός αλλά τουναντίον να χαίρεται! Ο Θεός μαζύν σού!

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΕΛΛΗΝΙΣ 12/06/2022 @ 6:04 ΠΜ

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ……
    ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ.
    Ο ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.
    ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΗΣΙ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ.
    ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ….ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ.

  2. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 12/06/2022 @ 6:06 ΠΜ

    Έχουμε μπλέξει με ανώμαλους????????????

    Ντροπή και αίσχος! Ακούστε τι καταγγέλει στον @FOCUSFM1036
    μητέρα 11χρονης! Παιδιά δημοτικού στην Κύπρο που πήγαν με το σχολείο να δουν το «Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», έγιναν μάρτυρες ομοφυλοφιλικών σκηνοθετικών απόψεων. Τον Φιλέα μου μέσα δηλαδή! #ΛΟΑΤΚΙ

  3. ΠάνοςΓέριμου 12/06/2022 @ 9:45 ΠΜ

    ΕΛΛΗΝΙΣ, είδες πως βγαίνει η αλήθεια άμα θέλει Ο Θεός; όχι μόνον ήταν λάθος μου, ήταν και αμαρτία μου [τα όσα έγραψα ήταν αιτία να φανή πως έφυγε ο διάβολος], βεβαίως εννοουσα που δέχθηκε να κάνει αγιασμόν κάτω από αυτόν το άγαλμα, αλλά επειδή έκανε τον αγιασμόν ο διάβολος αυτός έφυγε! Έκανε τον κόσμον να εξαγριωθεί! Μάθαμε λοιπόν την αιτία πώς πώς και γιατί έφυγε ο διάβολος αυτός, θα το βάλω στο άρθρον να μην σκανδαλίζεται αδελφός αλλά τουναντίον να χαίρεται! Ο Θεός μαζύν σού!

  4. ΠάνοςΓέριμου 12/06/2022 @ 9:47 ΠΜ

    Αγγελική μου, έχουμε μπλέξει με τους ίδιους τους διαβολάνθρωπους και διαβόλους! Δυστυχώς και βλέπω τον κόσμον ημέρα μετά την ημέρα να γίνεται όλον και περισσότερον αλλόκοτος, ειδικώς όσοι είναι υπερήφανοι…. Ο Θεός μαζύν σού!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*