Διαφημίσεις

Εις τα Άδυτα των Μυστικών. Ο Μηχανικός Φόνος, ο Φόνος. Η Ευδιάκριση….   Χάραγμα/M+ark[Μ+άρκοςQ]: World Queue Quantum Final Financial Satan System = Προλοβοτομή-Λοβολογοτομή & Μεταλοβοτομή!…. Be a zo [zoo] being [zo bie/bee/been να τους δουλοεξυπηρετείς]

[εικόνα εξωφύλλου: λοβοτομή = λοβός = love + τομή χαχαχα, και ο νοών ήδη εννόησε προ καιρού!]

Το ρομπότι κάνει φόνον. Δεν κρίνεται είναι μηχανή δηλαδή μηχάνη = μηχάνει = με ακρίβειαν = προγραμματισμός χωρίς ψυχή και πνεύμα = δίχως υπόσταση αυτοσυνείδησης και αυτοσυναίσθησης ως αυτοϋπόσταση….

Το ρομπότι δεν χρειάζεται ψυχανάλυση είναι μηχανή, το ρομπότι δεν χρειάζεται Εξομολόγηση είναι μηχανή. Είναι ελεύθερον, είναι νεκρόν, είναι προνεκρόν, είναι ανύπαρκτον. Ό,τι δεν ζη δεν υπάρχει με την έννοια δεν ζη! Ό,τι δεν έχει πνεύμα δεν ζη….

[Σε υπνωτίζουν με νέες λέξεις, το ζώμπυ = zo+being = ζωόβιος είναι ο ηλεκτρονικολοβοτομημένος μετάνθρωπος, τεχνητή νοημοσύνη, υπεράνθρωπος κ.α., ακόμη τους εμπιστεύεσαι και τους πιστεύεις; Κύτταξε την εικόνα ποία η διαφορά μετάνθρωπου, λοβοτομημένου, λοβοευλευθεροβουλησιακού άνθρωπου και μετάνθρωπου του Χαράρι, τώρα σε υπνωτίζει: δεν έχεις ελεύθερη βούληση: επανέλαβε: δεν έχω ελεύθερη βούληση ώσπου να αποκοιμηθείς να σου κάνουν ηλεκτρονική λοβοτομή ή λογοτομή η ελευθεροβουλοτομή και ό,τι θέλουν ανά δευτερόλεπτον αφού τίποτε δεν θα είναι μόνιμον εάν δεν το επιθυμούν]

Το σώμα δεν κρίνεται είναι μηχανή. Η ψυχή κρίνεται είναι ζωή. Όποιος και ό,τι είναι σώμα χωρίς ζωή δεν θα κριθεί, όποια ζωή είναι χωρίς ψυχή τεχνητή ή προτεχνητή εκ φύσεως, δεν ζη, δεν ζη όποιος δεν ζη πνευματικώς….

Το σώμα δεν χρειάζεται ψυχανάλυση, το σώμα ιατρεύεται με ψυχανάλυση και σωματανάλυση, αλλά αυτόν συμβαίνει διότι έχει ψυχή. Το σώμα χωρίς ψυχή είναι πρόγραμμα μηχανής = μη+χάνει = με ακρίβειαν = πρόγραμμα = αυτοματισμός με έναν η εκατομμύρια χαρίσματα [θνητά] όπως η μεταλλαγμένη τεχνητή νοημοσύνη τους….

Όταν ο άνθρωπος γίνει πρόγραμμα έγινε μηχανή δηλαδή ήδη αρνήθηκε, παραγκώνισε, αψήφισε και απίστησε εις την ψυχήν….

Ο πειό επίμαχος στίχος/εδάφιον:

13-15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.

[13-15 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και θα πράξει έτσι, ώστε όσοι δεν θα προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου, να φονευθούν.]

Οι ερμηνείες, του εδόθηκε πνεύμα να το δώσει εις την εικόνα του θηρίου. Το πνεύμα αυτόν είναι τεχνητόν; Δηλαδή ενέργεια όπως η κβάντα = Quantum FinalFinancial System; Είναι πνεύμα εκ Θεού; Είναι πνεύμα καμωμένον εκ Θεού ήτοι δαιμόνιον;

[οι “επιστήμονες”, οι “ιατροί”, οι “σωτήρες” τότες και σήμερα, γιά ρίξτε μία ματιά εις τις ειδήσεις και τα γεγονότα από κορωνοΐου και ύστερα, γεμάτος ο τόπος από αυτούς, ακόμη τους εμπιστεύεσαι; Πολλοί θα έρθουν εις το Όνομαν μου, μην τους πιστεύσετε, είπεν Ο Χριστός, πολλοί οι ψευδοπροφύτες, πολλά τα δαιμόνια, ακόμη τα εμπιστεύεσαι διά των μαγγανειών και γοητειών τους παντός είδους με πρώτην ύλην της ύλης την ενέργειαν και την μάζαν και το πνεύμαν το δαιμονικόν το υπνωτικόν και εξαπατικόν. Ιδού οι μετάνθρωποι “ιατροί” να μετανθρωπίζουν τους ανθρώπους]

Το πνεύμα είναι και η ενέργεια. Η ενέργεια δεν είναι νεκρή, αλλά συνάμα δεν έχει αυτοσυναίσθηση και αυτοσυνείδηση αυτοϋπόστασης και εάν θεωρήσουμε ότι δεν έχει, τότε δεν έχει ελευθέραν βούλησιν και εάν θεωρήσουμε ότι έχει και φέρει ελευθεράν βούλησιν, τότε δεν δύναται να αντισταθεί, διαμαρτυρηθεί, αρνηθεί ως ενέργεια ή ασπούμε όπλον όπου πυροβολεί όταν χρησιμοποιείται από ανθρώπινες συνειδήσεις, εξού οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι την ενέργεια και την μάζα ήτοι την ύλην την έλεγαν υλικά αγαθά ήτοι είναι αγαθά και είναι η χρήση τους από αυτοσυναισθήσεις αυτεξούσιες όπου τα χρησιμοποιεί με κακόν τρόπον. Όταν έχεις μία μάχαιρα δεν σου λέγει η ίδια κόψε άρτον ή λαιμόν, εσύ το αποφασίζεις!

Η εικόνα του θηρίου θα λαλήσει και ποιήσει ούτως, ώστε να προσκυνήσουσι την εικόνα του θηρίου όπου είχεν την ως κεκομμένη κεφαλή και εθεραπεύθηκε και όστις δεν το πράξει να φονεύεται… Αλλά αυτόν δεν δύναται να το κάνει σε όσους δεν είναι συνδεδεμένοι με το ερχόμενον κβαντικό υπερσύνστημα ένωσης των ανθρώπων έξω από τους ίδιους, έξω από τους εγκεφάλους τους και τις καρδίες τους όπου αυτόν το έξω θα είναι μέσα εις τους εγκεφάλους και τις καρδίες τους… Εάν δεν ισχύει αυτόν, τότε με κάποιον τρόπον ο πανόπτης οφθαλμός αυτός θα βλέπει και όσους δεν είναι χαραγμένοι με το όνομα, εικόνα, αριθμόν του θηρίου και θα τους σκοτώσει, συνεπώς, δεν θα παραμείνει ούτε ένας ζωντανός εξ’ όσων δεν θα λάβουν το χάραγμα και δεν θα προσκυνήσουσι την εικόνα του θηρίου;

Όμως η Προσυνέπεια αυτή είναι κατατοπιστική:

13-15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 13-16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν =

Πρωτίστως θα τους εξαναγκάσει να προσκυνούν την εικόνα του θηρίου [εφόσον τα γεγονότα αυτά εξελίσσονται με πειθαρχημένη σειρά]. Άρα τε αυτόν το θηρίον θα παρουσιαστεί ως «Χριστός» [ο Αντίχριστος] και κάνει τους πάντες [Τι κάνει εις τους πάντες; Αυτόν όπου ακολουθεί ή και άλλα…;], και συνεχίζει: ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν = ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς = ινά δώσουν σε αυτούς δηλαδή σε αυτούς όπου ποίησε ό,τι ποίησε και οι οποίοι προσκύνησαν την εικόνα του θηρίου….

Εάν όλα εξελιχθούν με σειρά προπειθαρχημένης ακρίβειας, τότε πρωτίστως θα προσκυνήσουν το θηρίον και μετά θα βάλουν εις τους προσκυνημένους χάραγμα….

Προσέξετε, πρώτον λαλεί και ποιεί η εικόνα του θηρίου [καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, Πώς θα την έλεγε την ενέργεια τότες ο Ιωάννης διά να είναι κατανοητή εις όλους τους αιώνες; Πνεύμα! Πνοή είναι ο αέρας, πνεύμα είναι ο αέρας εξού και πνοή, αναπνοή, αναπνευστήρ, πνεύμονες = αυτοί όπου δέχονται και φιλοξενούν μέσα τους τον αέρα της αναπνοής. Συνάμα πνεύμα είναι ο αήρ, το φύσημα Του Θεού και δη τα άϋλα πνεύματα, συνεπώς έχουμε υλικά και άϋλα πνεύματα, η ενέργεια ως ύλη όπου είναι, είναι υλικόν πνεύμα. Κατά συνέπεια, το πνεύμα όπου θα δοθή εις την εικόνα του θηρίου, είναι είτε υλική ενέργεια [παγκόσμιον δίκτυον, σαγήνη, ενέργειας] είτε άϋλη ενέργεια ήτοι εκτός των πλαισίων της ύλης, όπως έναν πνεύμα αγγέλου ή δαίμονα ή ανθρώπου εν σώματι το οποίον διατηρείται μετά θάνατον….

Επειδή λέγει ότι το πνεύμα θα του δοθή, από ποίους θα του δοθή; Από τα άλλα επί γης θηρία, από τους ειδικούς τεχνολόγους επιστήμονες; Από τον διάβολον, τον σατανά, τον βαάλ, τον μπαχομέθ/βαθομέθη; Εάν ισχύει το πρώτον, τότε είναι κάτι όπως εις την υπερκβαντική/υπερφωτοδεσμο+μηχανική μηχανή όπου ποιούν νυν εις το «Ισραήλ» και ενδεχομένως μερίδια αλλού [όπου διά του μικροψήγματος θα ενωθούν όλοι με όλους και όλα τα δεδομένα και τράπεζες δεδομένα και θα είναι όλοι κοινωνία, σατανική κοινωνία, συνστημική κοινωνία, ενωμένη και συνενωμένη προαδιακλόνητη κοινωνία, ένας ποιμήν διάβολος μία ποίμνη διαβολόπιστων]. Κατόπιν, η εικόνα θα ωμιλεί και ποιεί, ήδη η μαγνητοφώνηση ωμιλεί εδώ και πάρα πολλά έτη, ομοίως και ζωντανή φωνητική μετάδοση. Η εικόνα αυτή όμως συνάμα θα ποιεί ήτοι θα εξαναγκάζει, επιβάλλεται, αρχεί, ως νόμος σε κάθε σώμα όπου είναι συνδεδεμένον και σε κάθε ψυχή σώματος συν+συνδε+δεμένη….

Η απαίτηση είναι η προσκύνηση ή θάνατος [όχι ελευθερία ή θάνατος αλλά άκρως το αντίστροφον και προασυμβίβαστον, ήτοι σκλαβιά ή θάνατος, το αντίστροφον σύνθημα της Ελληνικής Επαναστάσεως].

Η επόμενη απαίτηση είναι το χάραγμα [13-16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,], κάθε απαίτηση θα ψηφίζεται, ορίζεται, προορίζεται ως κοινός νόμος της κοινοκτημοσύνης της κοινωνίας αυτής, ήτοι της κοινωνίας του σατανά…

Επόμενη απαίτηση [νόμος]: 13-17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Μετεπομένως ο Ιωάννης προδίδει το ποίον είναι το θηρίον:

13-18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς’.

13-18 Εδώ είναι η σοφία. Όποιος έχει νου ας λογαριάσει από τα ψηφία του (διότι στην Ελληνική τα γράμματα του αλφαβήτου αντιστοιχούν σε αριθμούς), τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου (διότι άνθρωπος θα είναι ο Αντίχριστος)· και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι (666).

Το εδάφιον αυτόν είναι κάπως περίεργον, διότι υπαινίσσεται ότι από τον αριθμόν θα μπορούμε να εύρουμε το όνομα του θηρίου, το οποίον θα μεσουρανεί τότες εις τις ειδήσεις και θα είναι δημοφιλής και δημογνωστότατον! Το ψηφισάτω ενδεχομένως σημαίνει και ψοφισάτω [αρνηθείτε το] εκτός από συμψηφισμόν. Αφού μας λέγει εν τέλει ότι ο αριθμός είναι χξς, τότε διατί μας επισημαίνει ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· [;] και διατί μας λέγει κατόπιν · ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· [;], αφού οι αριθμοί δεν είναι του ανθρώπου είναι Άκτιστοι και κτίζουν τα πάντα. Εννοεί ότι είναι σύμβολα αριθμών ανθρώπων, μία ερμηνεία και δεύτερον είναι αριθμός ανθρώπινου ονόματος….

Άρα έχουμε κατά σειράν τα γεγονότα:

1] κατάργηση μετρητού χρήματος και ταυτόχρονα αντικατάσταση του με ηλεκτρονικόν μέσω καρτών και ηλεκτρονικών υπολογιστών 2] κατάργηση καρτών και ταυτόχρονη απαίτηση [νόμος] διά ηλεκτρονικόν χρήμαν μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και μικροψήγματος ως ενδιάμεσος σταθμός [νόμος], 3] διά το μικροψήγμα χρήματος χωρίς τους εξωτερικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χωρίς οι εξωτερικοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές να λειτουργούν από άνθρωπον ος δεν φέρει μικροψήγμα μέσα του και επιδερμικώς [νόμος «ασφαλείας» και ελέγχου], 4] ένταξη εις την κοινωνία [παγκόσμια «μοναδική» κοινωνία] της υπερφωτοδεσμομηχανικής μηχανής [διά νόμου και πιστοποιητικού ύπαρξης, γεννήσεως, δικαιωμάτων και ελευθεριών, όλα εντός εισαγωγικών], 5] τότε θα κάνει τα ψευδοθαύματα του [«θαύματα»] με ασύλληπτους τεχνολογικούς φακκιρικούς ελέγχους και προστημένες παντομηχανικές συναρτήσεις και θα απαιτήσει [διά νόμου!] την αποδοχή από όλα τα μέλη της κοινωνίας της «θεότητος» του [Νεοφαραώ = φαραώ = φέρω έως = φέρω φως = Εωσφόρος] και όστις αρνηθεί θα αποκτήνεται = φονεύεται ως άχρηστον, αδαής και «ασεβές» κτήνος και «αλήτης» [πρώτον Μαρτύριον;] διά νόμου, 6] τότε θα απαιτήσει χάραγμα [νόμον] κυριολεκτικού χαράγματος με ζεστόν σίδηρον όπως έκανε εις τους Ιουδαίους ο Αντίοχος Δ΄ο Επιφανής [δεν με ενδιαφέρει η καταγωγή του ανθρώπου αυτού και δεν λέγει τίποτε το ελληνικόν όνομα του, πιθανόν και να ήταν άλλης εθνικότητος, όπως τώρα μας διοικούν αλλοεθνείς εν Ελλάδι και εν Κύπρω, διατί όχι και τότε; Ήταν γόνος των Σευλεκήδων = εις έλευξη = εις έλευση και δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα την καταγωγή της μητρός του ό,τι και εάν γράφει η Ιστορία, διότι όπως δεν τους πιστεύουμε τώρα μάθαμε ή πρέπει να μάθουμε να μην τους πιστεύουμε ούτε διά τα τότες, ο νοών εννοείτω!] ο οποίος χάραξε χάραγμαν εις τα μέτωπα των Ιουδαίων έναν κισσόν του Διόνυσου [Dionysus/Dionisus = Die on isus/Isus = Die on is us, η λέξη Isus μπορεί να θεωρηθεί Ίσις/Ίσιδα και Ιησούς διότι σε πολλές γλώσσες καλείται Ίσα/Ίσους και Die onis us και Die onis U.S. = Die onis United/Unidead States World. Λατινιστί: onis = βάρος, di onis = του θεού, onys = ένας, onys di = ένας θεός, sus = χοίρος, us = μας, Ysus = Ιησούς, Dion Ysus]. Δεν αποκλείεται να απαιτήσει [νόμος] ηλεκτρονικόν χάραγμαν αλλά και τριττόν χάραγμαν ήτοι ηλεκτρονικόν εντός χαράγματος με ξύσμαν και μέσα με ζεματισμένον σίδηρον [ασπούμε εάν χάραγμα = 6, τότε αυτά τα τρία μαζύν τριττώς = 666].

Η καρδία είναι ένας συνσωρευτής ενέργειας με δύο πόλους ή άνω πόλους την αριστερά χείρα και την δεξιά χείρα. Με ενωμένες τις δύο παλάμες ασπούμε με διαλογισμόν και χωρίς αυτόν συνάμα σημειώνεται κύκλωμα, ήτοι μικροκύκλωμα ηλεκτρικόν. Αναλόγως της καρδίας ρέουν εκτός ηλεκτρόνια εις την αριστερά χείρα εφόσον εισέρχονται πρωτόνια εκ της δεξιάς χείρας και το αντίστροφον. Βεβαίως η τοποθέτηση χαράγματος εις το μέτωπον ή την δεξιάν χείραν είναι σφράγισμαν Αντίχριστον το οποίον προεξουδετερώνει την Δύναμιν Του Τιμίου Σταυρού, αλλά συνάμα είναι παρέμβαση εις το μικροκύκλωμα του ανθρώπου προς την καρδίαν και τον εγκέφαλον, ήτοι από την δεξιάν χείρα εισδοχή ενέργειας από το QFS ή και υπερφωτοδεσμο+μηχανική προς την καρδίαν διά να την ελέγχει ή λοβοτομή ή και λογοέλεγχος και βουλησέλεγχος μέσω του χαράγματος εις το μέτωπον [αυτά εφόσον το χάραγμα φέρει ηλεκτρονική μορφή], ή και χωρίς αυτά η πληρωμή θα γίνεται δι’ αναγνώρισης των σαρωτών/σκάννερς των χαραγμάτων είτε αυτά είναι ηλεκτρονικά είτε όχι είτε και ηλεκτρονικά και ξυστά και με πυρόκαυση…. [αναφέρω ότι αγαπημένη επιχείρηση του Αντίοχου Δ΄Επιφανή ήταν η αύξηση φόρων, σας λέγει κάτι με τον τρέχον χρόνον; Φόρος και νόμος, νόμος και φόρος, συνάμα η λέξη Αντίοχος θυμίζει την σύνθεση αντί+έχω = Αντιέχων = Αντίχριστος;].

Σημείωση, ούτως ή άλλως, η λοβοτομή δύναται να γίνει εκ της στιγμής όπου ένας άνθρωπος ενωθεί με την ηλεκτρονική κοινωνία έξω από τον εαυτόν [διά μέσω του έσωθεν του εαυτού του] με την υπερφωτοδεσμομηχανική μηχανή = QFS/QFFS… = Q = σειρά F=6, F=6, S=6… Serial number FSS και εις την σειράν τα προλοβοτομημένα κτηνανθρώπια διά FSS/FFS = QFFS = [Quantum Final Financial Satan System = Queue Quantum Final Financial Satan System = Ουρά[κυριοεκτικώς και ως με την σειράν]/Σειρά Τελικού Οικονομικού Συνστήματος].

Η Πολιτική είναι Προλοβοτομή και Προλοβολογοτομή, ο Νόμος Λοβοτομή και Λογολοβοτομή και Λογολοβοτομή και η εφαρμογή Μεταλοβοτομή και Μεταλογολοβοτομή…. [Πού είσαι σε αυτά και σε σχέση με αυτά;]/..

Κύριος ειμοί Βοή Θειός και ου φοβηθήσομαι τι ποιήσει μοι δαίμων και άνθρωπος και ου φοβηθήσομαι κακά.

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Εις τα Άδυτα των Μυστικών. Ο Μηχανικός Φόνος, ο Φόνος. Η Ευδιάκριση. World Queue Quantum Final Financial Satan System = Προλοβοτομή & Μεταλοβοτομή!Be a zo [zoo] being [zo bie/bee/been να τους δουλοεξυπηρετείς]”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek