Διαφημίσεις

..Υπερσκιρτίζει, προσοχή, εάν το έκανες συγχώρησον τον εαυτόν σου και αιτήθού συγχώρεση εκ Θεού διά τα αθώα ή μη αθώα Θύματα σου Εγωτροποθύτη !… [Αυτές οι λέξεις μου οι χαμηλής νοημο.σύνης]….

Το IQ υψηλού εφαρμοσμένου εγωϊσμού…. Υπερσκιρτίζει, προσοχή, εάν το έκανες συγχώρησον τον εαυτόν σου και αιτήθού συγχώρεση εκ Θεού διά τα αθώα ή μη αθώα Θύματα σου Εγωτροποθύτη !… [Αυτές οι λέξεις μου οι χαμηλής νοημο.σύνης]….

(Για όψη εξωφύλλου High I Q BOMB OR MORE; [πεντάφυλλη + επτάφυλλη = ασύνδετη μετασύνδετη δωδεκάφυλλη = τριάσταση τριέκσταση]) Χαμηλή νοημοσύνη: α) βλακεία β) βλέπω χαμαί, από κάτω, τα απόκρυφα σε κάθε ύψος, κλιμακοστάσιον, εμφάνιση, βιτρίνα, εσωτερικότητα σάρκας, πνεύματος, ενέργεια γ) ουδέν έτερον ήτοι αμφότερα ή κανένα; Καταργεί η πρώτη περίπτωση το εξής και τέταρτον: δ) ανάμεικτον, σύμπλεγμα προσύμπλεγμα, πολυδιόραμα, fusion in confusion χαχαχα…. Υπήρχαν 4 ποταμοί προς πάσα λέγει κατεύθυνση εις τον Κήπον της Εδέμ του Αδάμ, ο Φισών =  Φυσών, ο Τίγρης = Πύρ, ο Ευϊλάτ ή Ευϊλάτης = όπως Ποδηλάτης και Ιχνηλάτης ήτοι ο Υδάτινος, Υγρός Ρευστός Πανσχηματίζων ελιγμούς έλικες και εξορμισμούς σκέψεις ασπούμε και ο Ευφράτης = Ευφράζων ο Γήϊνος, Γένεσις Τετραπιθανότητα στοιχείων και ροών στοιχείων Φύσης ή Φουσάν ασπούμε παρόμοια ;

Ένας συνεργάτης μου που δεν με έχει σε μεγάλη εκτίμηση εξυπνάδας [ως γενική λέξη ευφυΐας] έκανε τρία εμβόλια. Αυτός από συμφέρον δεν με προτιμάει για έξυπνον, διότι είμαι ο μόνος ή έστω ένας από τους ελάχιστους [μπορεί να υπάρχουν και άλλοι] που προβλημάτισα με μη εχθρικόν αλλά με αγαπητικόν [δεν το εννόησε χαχαχα ή δεν θέλει να παραδεκτεί ότι είμαι της αγάπης, χαχαχα] τρόπον, τεκμήρια και εξισώσεις και με μίσησε από ζήλον φθόνου [δεν θα ειπώ εντελώς φθόνου, και από συμφέρον ενίοτε ειδικόν]. Αφού του προεξόφλησα τα 100 χέρια του Κρίσνα όν πίστευε, ότι η λέξη ομοιάζει με Κριστός από το Χριστός ήτοι ινδική λέξη από αυτόν όπου χρίσμα και χάρισμα ήτοι κρίσμα και κρίση και κάρισμα ή charisma αγγλιστί χαχαχα, αφού του έβαλα αμφιβολίες, και επειδή απεχθάνεται διά τους λόγους του, Τον Χριστιανισμόν, όχι Τον Χριστόν θαρρώ με την προϋπόθεση Το Όν Αυτόν να είναι μόνον άνθρωπος [πάγια προεπιταγή των αιρετικών και δύσπιστων ή άπιστων] και αφού μελέτησε την ούτω καλούμενη αυτόματη γραφή επικοινωνίας με αγγέλους και Θεόν και αφού του είπα ότι εάν μου φέρεις αυτά όπου λές και τους κάνω πεντέξη ερωτήσεις και του είπα κάποιες, τι θα απαντήσουν;

Δεν μπορούν να απαντήσουν, νευρίασε και μου είπε σε άλλη φάση: από την στιμγήν όπου υπάρχουν 3000 θρησκείες συνεπώς κάτι πάει λάθος, άρα όλες είναι λάθος! Του λέγω: ασπούμε ότι έχεις 3000 λύσεις μίας δύσκολης μαθηματικής προβληματικής [και ψυχολογοπροβληματικής] ερώτησης, αποκλείεται μία από αυτές να είναι σωστή [το είπα με μεγάλη σοβαρότητα, αλλά πριν ακούσει έφυγε, διότι γνωρίζει ότι άμα εις τις δήθεν ή όντως δύσκολες ερωτήσεις ανοίξω το στόμα μου πάντοτε απαντάται η ερώτηση υπερπροαφοπλιστικώς].

Η σωστή απάντηση σε κάθε εξίσωση είναι μία, δεύτερη δεν υφίσταται σωστή, εκτός εάν ειπωθέσουμε και υποθέσουμε άλλα νοήματα εις τα μαθηματικά σύμβολα της εξίσωσης, αλλά διά να θεωρηθεί σωστή απάντηση πρέπει οπωσδήποτε να εξηγήσουμε και επισημάνουμε τα δήθεν ή όντως ή υπό έτερες προϋποθέσεις άλλα νοήματα εις τα ίδια μαθηματικά σύμβολα και ταυτοχρόνως να γνωρίζουμε και τα καθιερωμένα ή «κλασικά» νοήματα, ή δε μη τυχαία η δεύτερη σωστή απάντηση ή όχι τυχαία αλλά είναι σφάλμα να μην γνωρίζεις και τα «κλασικά» με την «κλασική» απάντηση και συνήθως εάν όχι πάντοτε ως διά μαγείας Μαθηματικών οι δύο ή περισσότερες απαντήσεις υπό διαφορετικών νοημάτων και συμβολισμών απαντήσεις Ορθότητος, εάν τις εμπεριπλέξεις συνάδουν, αλληλοκαλύπντε, αλληλοσυμπληρώνοντε, αλληλοεπαληθεύοντε μυστικά και δύσκολα ή όχι και τόσον, είτε το διαντιληφθείς είτε όχι….

Είπα εις τον συνεργάτη αυτόν εν έτει 2020 μ.Χ. μην κάνεις τα εμβόλια, το είπα από αγάπη, γνωρίζοντας πώς το μονοπλευρονευροψυχολογικό EQ IQ του περισσότερον παρά το IQ EQ του κάνει αντίστροφα από όσα του λέγω, εντούτοις, έβλεπα ότι ήταν πεπεισμένος και έπρεπε να κάνω την έσχατη εφόρμηση να τον σώσω….

Μία ημέρα αφού δοκιμαζόμασταν με αφαιρέσεις δικαιωμάτων και πιέσεις κατακόψεων ελευθεριών, ήρθε και μού είπε: πήγαινε κάνε τα εμβόλια να ηρεμήσεις και να μην κινδυνεύεις. Το είπε με ύφος γίνε συνετός και υπήκοος «σοφός» χαχαχα… Όχι του είπα, δεν το χρειάζομαι, του είπα με άχρωμον μουντόν ύφος και σιώπησα αφήνοντας άλλους να πάρουν σκυτάλη άλλης συνζήτησης….

Πριν μερικές εβδομάδες παρουσίασε εκτός από αύξηση προβλημάτων εις την μέση, είχε πάντοτε, και προβλήματα όρασης, εν τέλει βλέπει σουρεαλιστικά, κάθισε να παρακολουθήσει ποδόσφαιρον και μάλλωσε με την γυναίκα του διότι ήθελε κάπου να εξεσπάσει, διότι ο εις οφθαλμός του τα βλέπει όλα ζομφά και στραβά, ενώ την νύχθα βλέπει άραχνα ασυμμετρή φώτα. Μετά είπε σε άλλον πρόσωπον εις την παρουσία μου: είναι από τα εμβόλια και ό,τι θα πάθαινες, το παθαίνεις 10 έτη πρίν, ο άλλος εξινάστην και σκίρτησε η καρδία του, είδα την ταραχή του στέρνου, του θώρακα, του στήθους του και τον φόβον εις τους οφθαλμούς του με γουρλωμένες κόρες, διότι εμβολιάστηκε με το μοντέρνα αρχικά επειδή είναι «σοφόν» και δεν χρειαζόνταν συμπληρωματική δεύτερη δόση, δεν γνωρίζω τι έκανε μετά, δεν τον ερώτησα, ενώ η θυγατέρα του την οποία αρχικά έπεισα να μην το κάνει, μου είπε ότι μόλις το έκανε πήγε δισκοθήκη και χόρευε ολονυκτίς, ενώ γνωρίζω ότι σπανίως πάει σε νυχτερινά κέντρα, το έκανε από φόβον και μου το έλεγε με ημίλογια/μισόλογια….

Τα ίδια όπου έπαθε αυτός ο συνεργάτης τα έπαθε άλλος συνεργάτης πριν, το έναν ομμάτιον του ήδη τυφλόν. Ο ιατρός εις την Θεσσαλονίκη εμμέσως πλην σαφώς από φόβον μην καταδιωκτεί του είπε ότι πταίει το εμβόλιον της σατάνας κορώνας!

Αυτός ο πρώτος συνεργάτης δεν με θεωρεί υψηλής νοημοσύνης και ενδιαφέρων άνθρωπον, ενώ συνάμα με θεωρεί, αλλά απορεί πώς είναι δυνατόν να είμαι διαφορετικός από τον ίδιον και να είμαι έξυπνος και ενδιαφέρων [παρουσία, πράγμα ασυμβίβαστον]. Πρόκειται διά καθορισμένη περίπτωση μονοπλευροψυχροIQ και μονοπλευροψυχρομονοδρομοEQ ήτοι για να είσαι έτσι πρέπει να έχεις, ενδιαφέρεσαι, εκφράζεις το άλλον έτσι και ούτω καθεξής με συμπλέγματα κατακόμβων ψυχοσυνδυασμών… μονοπλευροψευδομονοφθαλμίας ή μονοπλευροφθαλμίας, όταν λέγω μονοψευδομονοφθαλμίας εννοώ ότι είναι εις αμφότερα ή όλα τα οφθαλμά νεκρός και στραβοτύφλακας χαχαχα, αλλά δεν το γνωρίζει, χωρίς να αποκλείοντε οι εξάρσεις επιτυχίας ή επιτυχίες θαυμασμού, σε επίπεδα επαγγελματισμού, από αυτούς γεμάτος ο τόπος και παρότι τους εξηγήσαμε σε προγενέστερα άρθρα δεν αποκλείεται να επανέρθουμε υπό νέων σκοπιών, θεάσεων, λεπτομερειών και παραδειγμάτων υπεραπτών !….

Οι εγωμονοπλευροIQϊστές διά να σε ευπαραδεκτούν πρέπει να κάνεις κάτι όπου διά τα κριτήρια του καθενός των είσαι σπουδαίος. Μία ημέρα με κάλεσε ένας κοινός φίλος να προσέλθω διά βολήν με την σκοπευμτική ομάδα της περιοχής. Η βολή μου από 300 μέτρα ήταν επιτυχής και όταν έμαθε ο συνεργάτης αυτός τα αποτελέσματα εξαπλάγην και μου είπε διά ανεξάσκηστον πήγες πολύ καλά, να μπεις στην σκοπευτική ομάδα μας, εγώ μου είπε την επομένη θα αποχωρήσω, κουράστηκα, είναι προχωρημένης ηλικίας και μάλλον έκτοτε είχε πρόβλημα με το μάτι και δεν το αποκάλυψε. Μου είπε: να πάρεις την θέση μου, θα σε προωθήσω στον λοχαγόν. Αρνήθηκα διότι το πρόγραμμα μου εκ τύχεως και άλλων λόγων είναι πάντοτε χαλασμένον και έχω το χούΐ να με πνίγει το πρόγραμμα, εξού και οι λέξεις μου, δεν μπορώ να παράξω τα μέγιστα υπό πειθαρχία προγράμματος όσον με πειθαρχία φιλικής παιδείας…. Ίσως αυτόν είναι και μειονέκτημα και πλεονέκτημα….

Οι έχοντες υψηλόν εγωϊστικόν εφαρμοσμένον IQ είναι μονόπλευροι ή ολιγόπλευροι, εξού και τους αρέσουν οι δικτατορίες, πειθαρχίες βλακείας και κακίας ή ψυχρής μη αγάπης ειρμοί και συνειρμοί, τα κόμματα και οι δημοκρατίες όπως είναι που δεν είναι δημοκρατίες ήτοι Ολιγαρχίες και μπορεί και να αγνοούν και την λέξη ή γνωρίζουν την λέξη χωρίς το νόημα και δεν μπορούν και να τους εξηγήσεις την Συμπαντοαποστασιακή διαφορά δημοκρατία και ολιγαρχία και πως η δεύτερη βασιλεύει εις το όνομα της πρώτης και ότι η πρώτη κυριολεκτικώς δεν υπάρχει.

Οι εγωϊστές υψηλού εφαρμοσμένου μονόπλευρου ή δουλολιγόπλευρου IQ διά να σε ευπαραδεκτούν πρέπει να τους συγκλονίσεις με τις ικανότητες σου σε κάτι το οποίον διά τους ίδιους είναι σπουδαίον, ενδεικτικόν και το θαυμάζουν, ή το μερίδιον εκείνον σε κάθε θέμα…

Οι στρατόκαυλοι με τις στρατόκαυλες ικανότητες σου, οι πουτανιάρηδες σου με το «καμάκι» και πολλάκις με την ατιμία σου με μοιχεία, οι καυγατζήδες με το να δέρνεις ασύνστολα ανεξαρτήτως εάν έχεις δίκαιον ή μπορούσες να το αποφύγεις, και τότε σε θαυμάζουν, εκτός και εάν είσαι απατεώνας ολκής με μεγάλον χρήμαν ή θέση και δόξαν σε κόμμα, οπόταν όλα τα υπήκοα κουτορνίθια σε «αγιοποιούν» χωρίς να σημαίνει πώς άμα διαθέτουν τα εχέγγυα και την προσταδιοδρομία πιθανοτήτων δεν θα σε προδώσουν παρότι «άγιος» και εις την θέση σου θα παραταχθούν οι ίδιοι «άγιοι» αν και δεν το κάνουν όλοι, εντούτοις, οι «άγιοι» αυτών είναι προ+πεπερασμένα είδωλα και «άγιοι» της ώρας, χαχαχα!…

Ο συνεργάτης αυτός μαγγωμένος, κάποτε διάβαζε μόνον τα καλά του εμβολιασμού της κορώνας σατάνα σιώνας ψευδοσιώνας, τώρα κόλλησε εις το αντίστροφον, διαβάζει και μαθαίνει εκείνα όπου έπρεπε να γνωρίζει και συγκρίνει όταν έμπιγε πέους βελόνες απάτης εις το σώμα του… Κατάφερα να πείσω τον υιόν του να μην εμβολιαστεί και να μην αφαιρέσει ποτέ από μέσα του Τον Χριστόν και με λύπη μου είπε: ο πατέρας μου είναι άθεος… Αυτά δεν γράφοντε με διαχωρισμούς αλλά με απτά αφηγήματα Αγάπης…. Ο Θεός υπέρ υμών όλων υμών και ημών ως υμών !….

Κύριος Τρισκύριος Προαπειροακτιστοτρισκύριος ειμοί ΒοηΘείος και ου φοβηθήσομαι τι ποιήσει μοι εγωδαιμονάνθρωπος και εγωδαίμων και ου φοβηθήσομαι κακά!

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
3 σχόλια στο “Το IQ υψηλού εφαρμοσμένου εγωϊσμού….”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek