ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Νέα “ΒΟΜΒΑ” Καραχάλιου για τη ΝΔ: «Όλοι ήξεραν την δράση του Πάτση! Καταρρέει το σύστημα “Μητσοτάκης ΑΕ”»

· Γιώργος Μαριόλης

Παίρνει μεγάλες διαστάσεις το θέμα…

Όπως συνέβη και με τις υποκλοπές, τις δικές του “βόμβες” για το σκάνδαλο Πάτση έριξε ο πρώην γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ επί θητείας Καραμανλή, Νίκος Καραχάλιος.

Μιλώντας στον ρ/σ Κόκκινο 105,5 αποκάλυψε τα εξής:
«To σκάνδαλο είναι διπλό. Δεν είναι μόνο η δράση του κ. Πάτση αλλά και η συγκάλυψη. Έχουμε μία παράλληλη συγκάλυψη.

Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο και η επικαιρότητα δεν προλαβαίνει να τα καλύψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την στιγμή που απομακρύνθηκε ο υπερκαλύπτων όλους, δηλαδή ο ανιψιός, αρχίζει να καταρρέει και το σύστημα Μητσοτάκης ΑΕ. Ο κυνικός κ. Πάτσης που όλοι ήξεραν την δράση του, καλύπτονταν από το σύστημα Δημητριάδη. Δεν είναι τυχαίο ότι από την στιγμή που απομακρύνθηκε ο υπερκαλύπτων όλους, δηλαδή ο ανιψιός,αρχίζει να καταρρέει και το σύστημα Μητσοτάκης Α.Ε.

Έχουν όμως την ίδια μήτρα. Η μήτρα είναι ο σημιτισμός. Ο κύριος Μητσοτάκης γνώριζε πριν ακόμα γίνει βουλευτής ο κ. Πάτσης το τι κάνει. Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι έκανε το 2019 (σ.σ. όταν εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής) αλλά ότι δεν σταμάτησε να το κάνει.
Έχουμε μια μπάμπουσκα της Μητσοτάκης Α.Ε. που απέξω έχει τον πρωθυπουργό και όταν φτάνεις στο κέντρο της, βρίσκεις τον κ. Σημίτη και τα ανθρωπάκια τα οποία έπαιζαν τον ρόλο αυτό, εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Δημόσιες υπηρεσίες – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

Στάσεις εργασίας στις εφορίες: Πανελλαδικό πρόγραμμα κινητοποιήσεων έως την απεργία της 25ης Νοεμβρίου

Πληρωμές και ευρώ – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: 71,78 εκατ. ευρώ σε 83.420 δικαιούχους από 19 έως 23 Οκτωβρίου – Όλες οι πληρωμές

Τηλεργασία – ενδεικτική φωτογραφία αρχείουFEATURED

Ακρίβεια καυσίμων: Ο ΟΤΕ διπλασιάζει προσωρινά την τηλεργασία στο 40% – Δύο ημέρες από το σπίτι για εργαζομένους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *