17:23 - 21/10/2022

Ο.Υ.Α. Τέθηκαν οι προϋποθέσεις για παγκόσμια σύρραξη. Υπό Τουρκική ηγεμονία η Ελλάδα για τιμωρία ,το Ρωσικό σχέδιο .

Διαφημίσεις

Η δυναμική πλέον των εξελίξεων είναι τόσο μεγάλη , που επιμέρους πρωτοβουλίες ανάσχεσης είναι μάταιες.

Στη μεγάλη εικόνα βλέπουμε το σοβαρό λάθος των ΗΠΑ να αποσύρονται από την Μέση Ανατολή , έμμεσα εμπλεκόμενοι σε πόλεμο και έτσι , το ¨κενό να γεμίζεται ¨από αντιπάλους τους που καταλαμβάνουν πρώην ζωτικής σημασίας θέσεις τους . Χάνουν έτσι το πλεονέκτημα να αφήσουν ¨στο ποδάρι τους¨ δυνάμεις που θα στηρίζουν τα συμφέροντά τους και έτσι , ¨κρεμούν¨ σχεδόν όλες τις πρώην φιλίες τους στην περιοχή.

Η Ρωσία από την άλλη στρέφει την Ευρασία εναντίον της Δύσης . Ινδία , Σαουδάραβες , Ιράν και Κίνα δεν θα ήθελαν εν ουδεμιά περιπτώσει να εξαλειφθεί η Ρωσία από αντίβαρο των ΗΠΑ έτσι , θα στηρίξουν τον Πούτιν όσο χρειαστεί με αποτέλεσμα , όλη η ευρύτερη περιοχή την Μέσης Ανατολής και γενικότερα της Ευρασίας να συντονίζεται πλέον προκειμένου , να αντιπαραταχτεί στη Δύση και στις ΗΠΑ ως ενεργό αντίπαλο δέος.

Οι ΗΠΑ κτυπούν οικονομικά την Κίνα μέσω παράτασης του Ρωσο-Ουκρανικού πολέμου που προκαλεί Ευρωπαϊκή οικονομική κατάρρευση . Μια Ευρώπη – παγιδευμένη πλέον – με την αγοραστική της δύναμη στα τάρταρα , πλήττει τις τεράστιες εξαγωγές της Κίνας προς την Δύση και έτσι , την οικονομία της . Ο δρόμος του Μεταξιού (το δίκτυο των εμπορικών δρόμων μεταξύ της Κίνας και των κρατών που βρίσκονται στα δυτικά και στα νότια αυτής ) κινδυνεύει μετά από 500 χρόνια να απενεργοποιηθεί . Η ΕΛΙΤ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ , ΘΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ …ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Η Κίνα – που είναι έτοιμη να εισβάλει στην Ταιβάν – βλέπει ότι η συνέχιση του Ρωσο-Ουκρανικού πολέμου αποσυντονίζει την παγκόσμια οικονομία και δημιουργεί αχαρτογράφητα νερά και στη δική της γεωοικονομική πολιτική . Δεν μπορεί όμως να αναγκάσει την Ρωσία να σταματήσει για τον ανωτέρω λόγο και έτσι , θα επενδύσει στο νέο οικονομικό Κόσμο των BRICS που ενεργά πλέον είναι ένας διεθνής πολιτικός οργανισμός των κορυφαίων αναδυόμενων αγορών, αποτελούμενος προς το παρόν από πέντε χώρες: τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και τη Νότια Αφρική.

Η Ρωσία ενθαρρύνει την αλαζονεία της Τουρκίας και την φαντασίωση της να διαδραματίσει ηγεμονικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή και της Ανατολικής Μεσογείου και έτσι , θα την μετατρέψει σκόπιμα σε ενεργειακό κόμβο , εξαρτώντας έτσι από τον αγωγό φυσικού αερίου TurkStream -που είναι ένα σημαντικό κομμάτι ενός μεγάλου έργου φυσικού αερίου που συμπληρώνει τον αγωγό Nord Stream-2 της Ρωσίας- τη συγκεκαλυμμένη έως τώρα μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη , μέσω Τουρκίας . Η Τουρκία θα έχει έτσι – και πλέον έχει – στη διάθεσή της , ένα δυνατό χαρτί για να αυξήσει την πίεση για αποστρατικοποίηση νησιών του Αιγαίου και να εντείνει την αναθεωρητική της πολιτική σε βάρος της Ελλάδας αλλά , και να αποσυντονίσει της συμμαχίες μας

Ο ΚΊΝΔΥΝΟΣ η Ελλάδα να βρεθεί υπό Τουρκική Ηγεμονία η οποία θα βρίσκεται υπό την Ρωσική επιρροή , είναι περισσότερο από ορατός …πλέον.

Το διακύβευμα όλων των ανωτέρων είναι τόσο μεγάλο που , όποια πλευρά χάσει , χάνεται . Αυτό , θα πιέσει μέχρι ασφυξίας τη μικροοικονομία των λαών της Ευρώπης που θα στραφούν εναντίων της Ευρωπαϊκής Ελίτ και έτσι , η γηραιά Ήπειρος θα μπει σε μια εποχή εσωστρέφειας και κρίσης ταυτότητας .

Στα πλαίσια αυτά η Ελλάδα – οι διαχειριστές της οποίας θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια νέα μεγάλη δικαιολογία – μέσα από το αφήγημα ,«οι λαοί των δύο χωρών Ελλάδας – Τουρκίας δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα » θα επικυρώσουν πανηγυρικά την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ από την άλωση της Πόλης .

Υ.γ Επειδή η ανωτέρω ανάλυση σε λίγο θα φαντάζει ¨παρωχημένη¨ , ακριβώς επειδή τα συστηματικά μέσα θα σας πείσουν ότι , η λογική της προδοσίας είναι προς όφελός μας και συνιστά μεγάλη διπλωματική νίκη της Ελλάδας .. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ …. για το κατηγορητήριο

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΛΟΓΙΣΤΗΣ 10/21/2022 @ 6:51 ΜΜ

    …κλασικα εικονογραφημενα’ 1.ο καθενας βαζει οσες παραμετρους πιστευει οτι παιζουν σ ενα σεναριο και εξαγει αποτελεσμα’ εαν σε βγαλω μονο μια που δεν ισχυει το “αναδυομενες αγορες” καταρρεει το σεναριο ολο. 2. Φιλια δυναμη δεν ηταν ποτε η Ρωσια. 3. Περαν του συμφεροντος του καθε βασιλεα δεν παιζει τιποτα αλλο σε εξωτερικη και εσωτερικη πολιτικη και οι λαοι τους ειναι φτωχοι. Ολα ειναι αλυσιδωτα δεμενα και ειναι αυταποδεικτο οτι πεφτει η Βαβυλωνα για πολλοστη φορα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*