17:59 - 12/10/2022

Μηνυμα προς Ελευθερους Ελληνες Μπλογκερς, Youtubers ,Ερευνητες …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μηνυμα προς Ελευθερους Ελληνες Μπλογκερς, Youtubers ,Ερευνητες …

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ερώτηση 10/12/2022 @ 6:03 ΜΜ

    δεν έχει κάποιο μήνυμα για τον Κασταμονίτη;;;; στέλνει και φωτογραφίες με το πουλί του από το βάιμπερ

    • Ελένη Καβα-Καυγακου 10/12/2022 @ 7:23 ΜΜ

      Ο Κασταμονιτης έκανε τις δυο δοσεις κι έχει πάθει καλπάζουσα παράκρουση…..δεν ξέρω τί άλλο έκτροπο θα δούμε απο αυτόν…..
      Μέχρι και τον Απρίλιο 2028 ΟΛΟΙ οι μπολιασμένοι θα έχουν χαιρετίσει τον κόσμο τούτο…..δυστυχώς για κάποιους άλλους πολύ χειρότερους…

  2. “ολοι το εκαναν στο λαό τους”.. κοινή γραμμή για όλους.. στο ενδιάμεσο ο λαος τους συνεχιζει να τρώει “χαστουκια” και “αντιπερισπασμους”, καθώς μεσα στα πανεπιστήμια διδάσκουν για βιο-ηθική και μετανθρωπισμό, μέχρι ολοι οι νεοι ανθρωποι να φτιαχθουν με καινουρια πάστα καθως πηγαινοντας απο στοχο σε στοχο θα ξεχνουν..το ιδιο που επαθαν και οι πρωην..

    που πηγε η λεγόμενη νυρεμβέργη;; στα χαρτιά έμεινε μαλλον.. και τα γραπτα μενουν .. μετα φευγουμε απο δω..

  3. Tι εχετε παθει με τον τον Κασταμονιτη?ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ…ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*