Διαφημίσεις

Αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα σε νοσοκομείο της Βαλτιμόρης, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, αφού νωρίτερα είχε τραυματίσει και ένα γιατρό, όταν πληροφορήθηκε από τι ακριβώς έπασχε η μητέρα του.Διαβάστε περισσότερα

Η αστυνομία και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών δεν διευκρίνισαν τι ήταν αυτό που αναστάτωσε σε τέτοιο βαθμό τον δράστη, τον 50χρονο Πολ Γουόρεν Πάρντους ώστε να οδηγηθεί στην πράξη αυτή μέσα στο γνωστό νοσοκομείο «Τζονς Χόπκινς».
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας είχε μόλις ενημερωθεί ότι η μητέρα του, η οποία είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, θα έμενε παράλυτη.
«Ενημερωνόταν για τη θεραπεία και την κατάσταση της μητέρας του, όταν αναστατώθηκε και κλονίστηκε συναισθηματικά μαθαίνοντας σε τι κατάσταση βρισκόταν εκείνη», εξήγησε η δήμαρχος της Βαλτιμόρης, Στέφανι Ρόουλινγκς-Μπλέικ.
«Ενώ συζητούσε με το γιατρό, έβγαλε από τη ζώνη του ένα μικρό ημιαυτόματο όπλο και πυροβόλησε το γιατρό στο κάτω μέρος του στήθους ή στην άνω κοιλιακή χώρα», πρόσθεσε.
Ο γιατρός σωριάστηκε έξω από το δωμάτιο της μητέρας και κατόπιν είδαν το δράστη να τρέχει μέσα στο δωμάτιο κραδαίνοντας το όπλο προς την πλευρά της γυναίκας που ήταν ακινητοποιημένη στο κρεβάτι της.
Αστυνομικοί «πολιόρκησαν» επί τρεις ώρες το δωμάτιο και όταν τελικά άνοιξαν την πόρτα διαπίστωσαν ότι ο 50χρονος είχε πυροβολήσει τη μητέρα του και είχε αυτοκτονήσει.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Άντονι Τζουλιέλμι, είπε ότι ο τραυματισμένος γιατρός χειρουργήθηκε και δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Μια νοσοκόμα του Τζον Χόπκινς είπε εξάλλου στην εφημερίδα Μπάλτιμορ Σαν ότι ο δράστης ήταν θυμωμένος με τη θεραπεία της μητέρας του και είχε απειλήσει να πηδήξει από το παράθυρο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *