19:57 - 23/08/2022

Απαγορευμενη γνωση για προβατα , παλαιο βιντεο που εσωσε ο φιλος Mind lab

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Απαγορευμενη γνωση για προβατα , παλαιο βιντεο που εσωσε ο φιλος Mind lab

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ενωση πνευματος και υλης, δηλαδη συνειδητου και ασυνειδητου(αρσενικου-θυληκου,φωτος και σκοταδιου,καλου-κακου) κλπ κλπ, γενικα ενωση ολων των αντιθετων… Οσο εμεις τους κατηγορουμε για σατανιστες,αυτοι εχουν τη γνωση του Θεου(αλχημεια-ερμητικη φιλοσοφια) και προσπαθουν να Θεωθουν παραλληλα με το να μας ελεγχουν και να μας κρατανε μακρια απο αυτη τη γνωση(διχασμενους εσωτερικα και εξωτερικα) με φοβο..

  2. ΚΑΝΕΝΑΣ 08/24/2022 @ 11:09 ΠΜ

    Ποιος ξέρει να μας πει το ρεζουμέ gais???…

  3. αγνωστος 08/24/2022 @ 3:50 ΜΜ

    η θεωση που θα πετυχουν οι ¨εξυπνοι” δεν τους οδηγει στη θεωση, αλλα στην ένσαρκη ανακύκλωση που χωρις μεμπτές πραξεις θα ειναι καλουλα ας πουμε και γεματη απολαβες, δηλ καλα παιδια στη γη για παντα αλλα δεν ξέρουν ότι έχει τεθει χρονοδιάγραμμα απο την Πηγή όλων για τη σωτηρία και επιστροφή ή την απόλυτη καταστροφή; κάποιοι έπεσαν στην παγίδα του δημιουργού …

  4. ακριβως οπως το λες Αγνωστε,η θεωση ερχεται στο τελος των προδιαγεγραμμενων ενσαρκωσεων της καθε ψυχης..το μονο που καταφερνουν ειναι να εγκλωβιζονται μεσα στο σκοταδι τους(ασυνειδητο)…το θεμα ομως ειναι οτι δεν υπαρχει απολυτη καταστροφη της ψυχης απλα συνεχεις ενσαρκωσεις και αυξηση συνειδητοτητας και εμπειριας του καλου και του κακου μεχρι τον τελικο γυρισμο στην πηγη..δηλαδη με λιγα λογια την αποκτηση γνωσης οτι ολα ειναι Θεος και ολα προερχονται απ τη Μοναδα..

  5. αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι ο Θεος ειναι ερμαφροδιτος και εχει δυο πολους(καλο-κακο,φως-σκοταδι)..ομως τους εχει ενωποιημενους σαν τριτη δυναμη(αγια τριαδα),γι αυτο ειναι Αγαθος!

  6. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ 08/24/2022 @ 6:49 ΜΜ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*