Διαφημίσεις

Πρόεδρος γιατρών Δράμας: «Δύο εμβόλια τον χρόνο! Εμβολιάστε τα παιδιά, βάλτε μάσκα, ΝΑ όπως εγώ»

Χωρίς λόγια:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
7 σχόλια στο “Πρόεδρος γιατρών Δράμας: «Δύο εμβόλια τον χρόνο! Εμβολιάστε τα παιδιά, βάλτε μάσκα, ΝΑ όπως εγώ»”
  1. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΩΝΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!!ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ!!!

  2. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΡΘΩΠΟΚΤΩΝΟΙ???ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΠΙ “ΚΟΒΙΝΤ”=”COVID”=certificate of vaccination identification = Covid!!!!! AND YOU F… BELIEVED IT WAS THE NAME OF A VIRUS !!!! LOL !!!!!!

  3. Δηλαδη αν πει στο κοσμο πηδηξτε απο τα Μετεωρα θα ειστε μ δεν θα παθετε τιποτα και επειδη ειναι Προεχρος του Ι Σ θα πρεπει να πηδηξουν;;;Ετσι και στα μπολια ….ειναι σαν πουλαει ο αντιπροσωπος Μια πανακριβη μαρκα αλλαδεν εχει ουτε τιμονι ουτε ο φρενα ουτε και εγγυηση …θα το αγοραζαν ;;;;;

  4. ενας γεροκουσαλος προεδρος ιατρικου συλλογου; δηλ αυτο που λενε ουδεις μωροτερος διδασκαλων πλην μονον ιατρων ειναι αληθεια;;

  5. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ!
    ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2++ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ SERIAL KILLER ΙΑΤΡΟΥΣ!

    *XALIAS, ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΩ ΜΑΚΡΙΑ.

  6. Το Διαδίκτυο έχει γεμίσει από «πριν» και «μετά»: «πριν» όταν χλεύαζαν τους αντιεμβολιαστές και πόσταραν από τα εμβολιαστικά κέντρα κάνοντας το σήμα της νίκης και απαιτούσαν υποχρεωτικά εμβόλια για όλους και παρότρυναν τους πάντες να τρυπηθούν, «μετά» όταν στους λογαριασμούς τους στο Φέισμπουκ οι τρίτοι γράφουν τα συλλυπητήριά τους. Θα αποθηκεύσω το άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek