Διαφημίσεις

Share

Αναγκασμένοι να πλένονται στο νιπτήρα του μικρού μπάνιου είναι ένας 52χρονος άνδρας και η 47χρονη γυναίκα του από τη Βουδαπέστη.
Ο λόγος… ένα περίεργο πλακάκι στο κυρίως μπάνιο του σπιτιού, πάνω στο οποίο έχει εμφανιστεί μία φιγούρα. Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι πρόκειται για το πρόσωπο του διαβόλου.
Ο Laszlo Csrefko ανακαίνισε το μπάνιο του σπιτιού, αλλάζοντας τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια.

Διαβάστε περισσότερα


Η γυναίκα του Andrea είπε να εγκαινιάσει το καινούργιο μπάνιο χρησιμοποιώντας το για ένα ζεστό ντους. Είδε όμως ότι σε ένα από τα πλακάκια είχε σχηματιστεί μία περίεργη φιγούρα.
«Ενώ έκανα μπάνιο, ξαφνικά ένιωσα πως κάποιος με κοιτούσε. Είδα το πλακάκι και τα μάτια του προσώπου, που είχε σχηματιστεί, ήταν καρφωμένα πάνω μου. Άρχισα να ουρλιάζω και να τρέχω» είπε η γυναίκα. Ο σύζυγός της εξήγησε ότι το πρόσωπο αυτό δεν υπήρχε πάνω στο πλακάκι όταν τα τοποθέτησαν και όσο κι αν έχουν προσπαθήσει, δεν έχουν καταφέρει να το σβήσουν.
Μάλιστα λέει, ότι όσο δυνατά και αν έχουν βάλει το καλοριφέρ, το συγκεκριμένο μπάνιο είναι πάντα παγωμένο. Έτσι λοιπόν, έπαψαν να το χρησιμοποιούν γιατί τους τρόμαζε πολύ.
«Πλενόμαστε στο νιπτήρα στον κάτω όροφο» σημείωσε ο κ. Csrefko.
Πλέον, σκέφτονται να φωνάξουν έναν εξορκιστή, για να διώξουν τα κακά πνεύματα από το μπάνιο τους. Αν το σχέδιο αυτό δεν πετύχει, τότε θα το σφραγίσουν για πάντα…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *