στο στόχαστρο απατεώνισσας
Διαφημίσεις

Στο στόχαστρο απατεώνισσας μπήκε επιχειρηματίας από την Πάτρα. Η γυναίκα επιχείρησε να του αποσπάσει πληροφορίες για τον τραπεζικό του λογαριασμό και – όταν εκείνος δεν ενέδωσε – εκείνη άρχισε να τον εκβιάζει πως θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση!

Όλα ξεκίνησαν όταν η απατεώνισσα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πατρινό επιχειρηματία, με πρόσχημα την πληρωμή των υπηρεσιών που παρείχε η επιχείρησή του. Ο επιχειρηματίας της παραχώρησε τον τραπεζικό του λογαριασμό – θεωρώντας παιδική δυσκοιλιότητα ότι εκείνη θα προχωρήσει σε κατάθεση χρηματικού ποσού – ωστόσο, άρχισε να δέχεται επίμονα τηλεφωνήματα από την ίδια. Η γυναίκα προσπαθούσε να του αποσπάσει τον εξαψήφιο προσωρινό κωδικό του, με σκοπό να του αποσπάσει χρήματα. Ο επιχειρηματίας, όμως, αντιλήφθηκε την απάτη και απέφυγε να της γνωστοποιήσει περισσότερα δεδομένα.

Στη συνέχεια, η απατεώνισσα ξεκίνησε να τον εκβιάζει, λέγοντας ότι θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση! Ο δε επιχειρηματίας διέκοψε κάθε επαφή μαζί της και επικοινώνησε με την τράπεζα, προκειμένου να ενημερωθεί για την ασφάλεια των συναλλαγών του. Τέλος, απευθύνθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία έχει αναλάβει τον εντοπισμό της γυναίκας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *