Διαφημίσεις

Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤ:
Συναδέλφισσες, ΣυνάδελφοιΗ ΟΜΕ ΕΡΤ σας καλεί να συμμετέχετε στην 24ωρη απεργία την Δευτέρα 4/10/2010 γιατί θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση πρέπει να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και ειδικά σ’ αυτούς που επιβουλεύονται το μέλλον της εταιρίας, το εργασιακό μας μέλλον.

Πρέπει κάποτε να καταλάβουν ότι πίσω από τους αριθμούς των οποιονδήποτε τεχνοκρατών – χαρτογιακάδων, πίσω από τους ισολογισμούς και τους προϋπολογισμούς τους, πίσω από…

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

 τα λογιστικά μεγέθη υπάρχουν οικογένειες. Υπάρχουν ανθρώπινες ζωές.
Απαιτούμε:
► Να σταματήσει η υποβάθμιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, να στηριχθεί στην πράξη ο ρόλος της. Η Πολιτεία πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της και η κυβέρνηση τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Πρέπει επιτέλους η ΕΡΤ να αποκτήσει Διοίκηση. Η «σκιώδης» άσκηση Διοίκησης στην εταιρία μόνο προβλήματα και απαξίωση δημιουργεί, ρίχνοντας ταυτόχρονα νερό στον μύλο των εποχούμενων «καλοθελητών» -μεγαλοκαναλαρχών.
► Να τερματίσει ο εμπαιγμός των συναδέλφων – Συμβασιούχων που επί τρίμηνο πληρώνουν τις «Μνημονιακές» επιλογές. Η πρόσληψή τους δεν αποτελεί την υλοποίηση με νόμιμο τρόπο των ρουσφετιών της ΕΡΤ αλλά την κάλυψη των αναγκών της εταιρίας αφού επί 20 χρόνια δεν έχουν γίνει προσλήψεις.
► Άμεση υπογραφή Σ.Σ.Ε. του 2009. Παρότι δεν είμαστε αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη της υπογραφής της, και παρά τις οποιεσδήποτε ενστάσεις μας, είναι επιτακτική η ανάγκη για υπογραφή της. Οι αιτιάσεις ότι αντίκειται στην Οικονομική Πολιτική του Μνημονίου δεν μπορούν να σταθούν αφού αφορά αυξήσεις πριν το Μνημόνιό τους. Όταν την ίδια στιγμή δίνουν φορολογικά «συγχωροχάρτια», ακόμη και σε περιπτώσεις πλαστών τιμολογίων μέσω περαίωσης, μας αρνούνται αυξήσεις που εκκρεμούν 2 χρόνια τώρα. Για τους εργαζόμενους δεν διατίθεται «περαίωση». Μας έχουν μόνο για να πληρώνουμε μέσω περικοπών («λεφτά υπάρχουν») των μισθών μας τις εκ των Δυσμών μονεταριστικές επιλογές τους;
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Ως εδώ. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να γίνουμε «κωπηλάτες» στις σύγχρονες Δυτικής έμπνευσης, της Τρόικας και του Δ.Ν.Τ, «ρωμαϊκές» γαλέρες τους.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΘΜΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, εργαζόμενοι που έχουν προγραμματίσει το μέλλον τους και κάποιοι με τις επιλογές τους το αλλάζουν. Μας αλλάζουν τη ζωή μας μόνο και μόνο γιατί έτσι απαιτούν οι «μεγαλοκαρχαρίες», οι μόνιμοι αιμοσταγείς βρυκόλακες που ρουφάνε τους κόπους και τις θυσίες του κόσμου της μισθωτής εργασίας.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/10/2010.
Για την ΟΜΕ ΕΡΤ
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΡΒΑΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *