Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:49 - 21/05/2022

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Χριστός Ανέστη μερικά λόγια για τον πάτερ Κλεομένη, πολύς κόσμος εμπιστεύεται το σύστημα που υποστηρίζει ότι ο πάτερ Κλεομένης δεν είναι πραγματικός ιερέας και ότι είναι ένας ψεύτης.

Ο πάτερ Κλεομένης έχει αυτή τη στιγμή γύρω στα 14 με 15 δικαστήρια ακόμη να γίνουνε που έχει δεχτεί μηνύσεις από διάφορους πολίτες σε όλες αυτές τις κατηγορίες που του απαγγέλλουν όπως παραδείγματος χάρη το κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο (ΚΙΣ) η εκκλησία της Ελλάδος και διάφοροι άλλοι κανένας δεν του έχει κάνει μήνυση για αντιποίηση αρχής, η ποινή για την αντιποίηση είναι δύο με πέντε χρόνια φυλάκιση και γιατί αυτό;

μήπως γιατί είναι πραγματικός ιερέας ας ακούσουμε τι έχει να πει ο πατέρας Κλεομένης σχετικά με τα 3 τελευταία δικαστήρια που του γίνανε Μέσα σε τέσσερις μέρες.

Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο πατέρας Κλεομένης έχει χειροτονηθεί από δύο μητροπολίτες και συγκεκριμένα από το Μητροπολίτη Σαλαμίνος και τον Μητροπολίτη Πειραιώς με το πάτριο εορτολόγιο. Στο σύστημα στο κράτος και στην εκκλησία της Ελλάδος δεν τους αρέσει οι αλήθειες που λέει ο πάτερ Κλεομένης για αυτό έχουνε βάλει διάφορους παρατρεχάμενους να του έχουνε κάνει μηνύσεις.

Από τον κόσμο έχω ακούσει διάφορες ψευτιές και κατηγορίες για τον συγκεκριμένο ιερέα του Θεού κανένας όμως από αυτούς δεν είδε με τα ίδια του τα μάτια να κατηγορούνται αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα κατηγορούν τον πάτερ Κλεομένη παρά λένε μου το είπε ένας φίλος μου το είπε ο τάδε μου το είπε ο άλλος Ναι αυτός ο άλλος το είδε με τα μάτια του; όχι αλλά το άκουσε από κάποιον άλλον η αλήθεια πονάει ξυπνάτε κοιτάξτε να μάθετε ποιο είναι το θέλημα του Θεού και όχι το δικό σας το θέλημα και όταν το καταλάβετε αυτό τότε και ίσως καταλάβετε αν ο πατέρας Κλεομένης είναι πραγματικός ιερέας του Θεού

ή είναι ψεύτικος. Και κάτι τελευταίο οι άνθρωποι αποδεχόμαστε πολύ εύκολα να ακούσουμε κάτι άσχημο ή να πούμε κάτι άσχημο για κάποιον συνάνθρωπό μας παρά να ακούσουμε ένα καλό λόγο για κάποιον συνάνθρωπό μας ή να πούμε έναν καλό λόγο για έναν συνάνθρωπο μας γιατί πολύ εύκολα πιστεύουμε στο ψέμα.

ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΕ ΨΕΥΤΕΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Υπαρχει αρθρο στο συνταγμα και επιτρεπει στον πατερ να το χρησιμοποιησει , ο κληρος εχει ακαταδιοκτο , μονο οι εκκλησιαστικοι νομοι και κανωνες επιτρεποντε σε ιερεις ρητα σε ολο το κληρο

  2. δε το λεω για να εφυσυχασε το κοινο και τους φιλους του πατερ αλλα πρεπει ο δικαστης και ολοι οι παρισταμενοι π.χ. συνηγορος η οποιαδηποτε αλλη αρχη να τον εξαιρεσουν . ελλιος θα ειναι ολοι στο δικαστηριο παρανομοι μιας και η αγνια νομου ειναι παρανομη ( και το συνταγμα ειναι ανωτερο ακομα και των νομων )

  3. Αληθώς Ανέστη!!!

    Τον έχω γνωρίσει από κοντά στα ΚΤΕΛ στην Καλαμάτα! Του είπα βάστα γερά! Θυμάμαι τα σκισμένα ράσα και τη λάμψη στο πρόσωπό του!

  4. μπαμπας 05/21/2022 @ 11:45 ΜΜ

    ποιον πατερ ρε; αυτος ειναι παπατζης! ενας αμορφωτος που δεν εχει ανοιξει βιβλιο στη ζωη του και κανει τον παπα επειδη ειναι κολλημενος αλλα και για να κονομαει να εχει να ζησει γτ ουτε να εργαζεται ξερει.

    • Μια χαρά εργάζεται, αυτή είναι η δουλειά του, όπως και η δουλειά του κάθε ιερέα.. Όσο για το αμόρφωτος τους είδαμε και του Χάρβαρντ..Ναι μπορεί να ζεί από προσφορές συνανθρώπων ,δεν τους κλέβει ούτε κοιμάται σε σουίτες οδηγώντας λιμουζίνες.

  5. spiros tsiskakis 05/22/2022 @ 2:19 ΠΜ

    Πρεσβεύει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ με τον δικό του τρόπο και αγωνίζεται γι αυτό δείχνοντας τα δώρα του δημιουργού και γονατίζει για να ευχαριστήσει τον δημιουργό για την δημιουργία του.Τις πράξεις του τις ονομάζω
    Αγωνιστικό ανθρωπισμό…ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ.

  6. ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹 05/22/2022 @ 2:41 ΠΜ

    ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ…….ΕΛΕΟΣ

  7. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 05/22/2022 @ 2:45 ΠΜ

    MΠAMΠAKIA…………….ΦΙΛΕ…
    Εχει χειροτονηθεί από δύο μητροπολίτες και συγκεκριμένα από το Μητροπολίτη Σαλαμίνος και τον Μητροπολίτη Πειραιώς με το πάτριο εορτολόγιο.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ….

  8. μπαμπας 05/22/2022 @ 8:44 ΜΜ

    AGELA o θεος τον εχρησε παπα; οπως ο θεος εχρησε παπαδες τους γκει και τους παιδεραστες παπαδες της ελλαδας; ή ακομα καλυτερα τους παπαδες της καθολικης εκκλησιας που βιαζουν κ σφαζουν παιδακια σε σατανιστηκες τελετες; ή δεν ξερεις τιποτα απο τα παραπανω για ορθοδοξια και καθολικισμο;

    • Δεν έχει καμία σχέση με όλους αυτούς που αναφέρεσαι,Να κοιτάς τα έργα των ανθρώπων και όχι την ιδιότητα τους..

  9. 🇬🇷 Γρηγόριος ☦️ 05/23/2022 @ 9:24 ΠΜ

    Εσύ μπάρμπα,πώς διακινδυνεύεις εκφέροντας γνώμη καί έχεις έτοιμον τόν πρώτον λίθον πρός εκσφενδόνιση αφ’ής στιγμής δέν γνωρίζεις κ’άν τούς αγώνας καί βίον τού π.Κλεομένη,αφ’ετέρου έχεις μαύρα κι’άραχνα μεσάνυκτα περί Τού Λόγου Τού Θεού;Πώς ανερυθριάστως ιεροκατακρίνεις καί μάλιστα θέτεις άπαντας εις ιδίαν νοσηρά κατάσταση κάποιων αποστατών;Ως φαίνεται εξ ιδίων κρίνεις τά αλλότρια.Ως εκ τούτου, μερίμνησε διά τούς εν υμίν δοκούς καί μήν ασχολείσαι μέ τήν σκόνη εις οφθαλμούς άλλων.

  10. Μονο αξιος θαυμασμου ο πατερ Ουτε ψιλος στον κορφο αυτων που θα δικασουντο πιστο τεκνο του Θεου Δεν θα ηθελα να ειμαι ουτε ψιλος στον κορφο τους

  11. Και ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, να ερχοντανσημερα θα τον έκλειναν σε τρελάδικο.
    Μπράβο στον πατέρα.
    Δύναμη και προστασία,να του χαρίζει η γλυκιά μας Παναγία και όλοι οι άγιοι!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*