Διαφημίσεις

Φροντίζει για την οικογένειά του ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σε πρότζεκτ του Ελληνικού το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις αποφάσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης, προσελήφθη η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου (από τον πρώτο της γάμο), όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento της Κυριακής.

Τώρα το ότι επικεφαλής του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι ο σύζυγος της κ.Μανωλίδου και θετός πατέρας της κόρης της, Άδωνις Γεωργιάδης, είναι μάλλον μια «λεπτομέρεια» που την… πάτησαν οι μπουλντόζες του Ελληνικού.

Μια «λεπτομέρεια» δηλαδή σαν κι αυτή με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη που βολεύτηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, η εταιρεία της οποίας προσελήφθη ως σύμβουλος επικοινωνίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Σχετικά tweets για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας, έκανε ο Κώστας Βαξεβάνης:

newsbreak.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Κανείς καλός δεν χάνεται… Μετά τον υιό Μητσοτάκη που “βολεύτηκε” στο Ευρωκοινοβούλιο, “βολεύτηκε” και η κόρη του Γεωργιάδη στο Ελληνικό!”
  1. ε αφου δεν διαθέτει η Ελλάδα ουκρανικο,πακιστανικό, τουρκικο, αγγλικό, γερμανικό, γαλλικό, αυστραλεζικο, κονγκολικο, ισπανικο, ρωσικό, περουβιανο, ελ σαλβαντορινό, αζερμπαίτζανο, καναδεζικο, ισραηλινό κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ …..

  2. Οι ψαράδες βρέχονται και ψήνονται στον ήλιο, για να πιάσουν ένα ψαράκι…

    Τί τους νοιάζει τους πολιτικούς που τους φτύνουν όλοι; Το φτύσιμο αξίζει, όταν απολαμβάνεις τέτοια προνόμια!! Σιγανή ψιχάλα είναι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek