Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:07 - 25/04/2022

Η Μουσική είναι πιο Σημαντική για τα Παιδιά μας απ όσο νομίζουμε!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτή η εμετική αηδία συγκεντρώνει 2,3 εκατομμύρια θεάσεις μέσα σε 5 24ωρα;

Περί του βίντεο “Madame” ο λόγος. Νέο “τραγούδι”*1 (ο Θεός να το κάνει) ανέβηκε στο Utube από την Panic Records*2 και τους υποτιθέμενους καλλιτέχνες KINGS & TRANNOS.
Ένα θα πω μόνο*3: ντρέπομαι για λογαριασμό ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας για αυτό τον ξεπεσμό, την απόλυτη κατάντια και την παρακμή του Πολιτισμού μας! Είναι αυτό που λέμε τα τελευταία χρόνια Cancel Culture. Κάναμε τόσο τενεκεδένια και ανώριμη τη νεολαία μας που μετά απ’ όλα τα ασύλληπτα και Εσχατολογικά γεγονότα που ζούμε σαν χώρα και σαν ανθρωπότητα εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια, αντί να αφυπνιστεί και να δει ταχύτατα τι συμβαίνει γύρω της, τελικά το μόνο που περιμένει είναι ένα βλακώδες, υλιστικό και χυδαίο TRAP χιτάκι όπως αυτό, ώστε να ξεχυθεί στα κλάμπ και να το χορεύει μανιακά και όντας σε κατάσταση σχιζοπάθειας και πλήρους εσωτερικού χάους και ψυχοσωματικής διάλυσης! Όλα αυτά φυσικά δίχως η νεολαία να έχει επίγνωση του τι συμβαίνει μέσα της.

Η ελληνική οικογένεια αποδεικνύεται πιο τρωτή από ποτέ! Φοβάστε γονείς μην σας αρπάξουν το παιδί κάποιοι #Lover_boys*4 και τελικά πολύ πριν σας τα πάρουν οι μαστρωποί, οι νταβατζήδες και οι βιαστές, σας τα έχει πάρει ήδη η Νέα Τάξη Πραγμάτων διαμέσου του Cancel Culture.
Δηλαδή, η πλήρης πολιτισμική παρακμή, αμορφωσιά και μουσική ακαλλιεργησία των παιδιών, και ακούγοντας κάθε μέρα στο σπίτι, στο σχολείο και στα πάρκα τρισάθλια και εμμέσως (ή μήπως αμέσως; Δες φωτο στις υποσημειώσεις*5) σατανικά τραγούδια με στίχους επιπέδου Τρίτης Δημοτικού χωρίς ομοιοκαταληξία, χωρίς τίποτα απολύτως το ψυχικά ωφέλιμο (“ψυχικά; Τιναφτόρε” θα λένε από δω και πέρα οι νεολαίροι της ΝΤΠ και της Μεγάλης Επανεκκίνησης) αλλά αντιθέτως με πλήρως ψυχοκαταστροφικούς στίχους, τελικά καλλιεργείται συστηματικά εδώ και δεκαετίες στη χώρα η κουλτούρα του απόλυτου μηδενισμού των αξιών, της ακύρωσης του έρωτα ως βαθιάς και κατ αρχήν ρομαντικής, καθαρά ψυχικής και άϋλης – μεταφυσικής κατάστασης, της υποβάθμισης του ανθρώπινου προσώπου σε προϊόν προς βρώση και υλιστική κατανάλωση, και φυσικά της προώθησης ως παραδείγματος προς μίμηση του πλουσιόπαιδου με τα τατουάζ που κερδίζει μια κοπέλα επειδή θα της ψωνίσει τη μισή Ερμού και όλες τις πανάκριβες μάρκες ρούχων και γυναικείων αξεσουάρ.

Όταν σας λέμε εμείς οι μουσικοί ότι πρέπει τα παιδιά σας να μάθουν ένα μουσικό όργανο, αλλά και να μην μάθουν, πηγαίνετέ τα σε μια χορωδία, ακούστε καλή μουσική στο σπίτι και στο αυτοκίνητο, τα λέμε αυτά όχι για να σας περάσουμε το δικό μας θέλημα. Σας το λέμε γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολλή βρομιά στο χώρο της μουσικής. Γνωρίζουμε ότι κάποιοι δεν θέλουν το καλό των παιδιών σας. Μπορείτε κάποτε να το καταλάβετε αυτό;

Η Μουσική παίζει κορυφαίο ρόλο στην σωστή ή μη σωστή ψυχική, νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων. Η μουσική μπορεί να βγάλει μορφωμένους ανθρώπους. Και μπορεί να βγάλει και αμόρφωτους ανθρώπους. Μπορεί να ανυψώσει τον άνθρωπο σε υψηλά επίπεδα νόησης, συναισθήματος και στοχασμού. Και ταυτόχρονα μια άλλη μουσική μπορεί να τα φυλακίσει στα κατώτερα, ζωώδη, απόλυτα εγωιστικά ένστικτα. Και από εκεί να μην καταφέρουν ποτέ να ξεφύγουν. Γιατί τους έχουν εντυπωθεί στο υποσυνείδητο και σε ευαίσθητες ηλικίες, τιποτένιοι και σκοτεινοί στίχοι, που πολύ εύκολα το διαπέρασαν μέσω εύκολων, εύπεπτων και άκρως εμπορικών ρυθμών και μελωδιών. Ως μουσικός αλλά και ως θεολόγος βλέπω ξεκάθαρα την σκοπιμότητα αυτής της μουσικής, η οποία είναι πολύ πέρα από τα λεφτά. Την ψυχή και το σώμα των παιδιών σας θέλουν!

Γι αυτό προστατεύστε τα που να πάρει! Μάθετέ τα μουσική! Προσφέρετέ τους μουσική παιδεία! Κινείστε σε εντελώς λάθος κατεύθυνση όταν τοποθετείτε τη μουσική ουραγό των δραστηριοτήτων των παιδιών σας! Η μουσική παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή των παιδιών και των εφήβων απ’ ο,τι η φυσική, τα μαθηματικά, τα αγγλικά και τα γαλλικά. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει στο μυαλό και στην συναισθηματική φύση του παιδιού είναι ένας σκοπός, μια μελωδία κι ένας στίχος.

Πάρτε πιο πολύ στα σοβαρά τη Μουσική. Διότι αν δεν τα μάθετε εσείς ποιοτική και πραγματικά εμπνευσμένη*6 μουσική, κάποιος άλλος θα έρθει να αναπληρώσει και αυτό το κενό, μαζί με τα άλλα που δεν καταφέρατε να καλύψετε, και αυτός ο άλλος συνήθως δεν είναι καλός οδηγός ζωής για τα παιδιά!

Η ΜΟΥΣΙΚΉ ΣΏΖΕΙ! Ή ΟΔΗΓΕΊ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΏΛΕΙΑ!*7
Από εσάς τους γονείς εξαρτάται κατά πόσο η Μουσική θα είναι Φως ή Σκοτάδι για την ζωή των παιδιών σας!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*1 https://www.youtube.com/watch?v=8BpQkw5a_mU

*2 Αυτή με τον μασκοφορεμένο με μάσκα πυρηνικού πολέμου στο λογότυπο της εταιρείας. Τυχαίο;

*3 Ο Βασίλης Ρωμανός  είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη θεολογική σχολή του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη, μουσικός και μέλος του Κύκλου Μαθητείας “Έργο Λόγου Αγάπης”. Βρείτε τις σελίδες του στο fb Romanos the Melodian και Πνευματική Ψυχολογία.

*4 Για όσους δεν γνωρίζετε το θέμα: https://www.lifo.gr/now/greece/ti-einai-ta-lover-boys-o-adistaktos-tropos-poy-diakinites-anthropon-pagideyoyn-ta

*5 Οι φωτογραφίες είναι screenshots από το βιντεοκλίπ!! Τι δουλειά έχει μια σκελετωμένη Παναγία (και άρα νεκρή, δηλαδή μεταφυσικά ανύπαρκτη) κι ένας σκελετωμένος -και άρα νεκρός, άρα μεταφυσικά ανύπαρκτος- Χριστός; Μου αρέσει που μας τα δίνουν όλα φόρα παρτίδα έτσι για την πλάκα τους. Αλλά εμείς συνεχίζουμε να πέφτουμε σαν τον ποντικό στη φάκα της ΝΤΠ και να αγοράζουμε μεθ υστερίας τα προϊόντα τους! Ντροπή μας πραγματικά! Πώς θα ξεπλυθεί αυτή η ξευτίλα της ελληνικής κοινωνίας νομίζετε; Διαμέσου ανείπωτου πόνου και πισογυρίσματος του πολιτισμού κατα πολλές δεκαετίες πίσω. Πλέον έχω σιγουρευτεί. Ο μόνος τρόπος να σωθούμε είναι να ενεργοποιήσει ο Θεός το δικό του Cancel Culture. Να προκαλέσει γεγονότα Αποκάλυψης και να γυρίσουμε πίσω στην προ ηλεκτρικού ρεύματος εποχή. Δεν μας αξίζει αυτό το απόλυτο αίσχος που ζούμε. Ας μας δώσει ο Χριστός μια 2η ευκαιρία μπας και τα καταφέρουμε αυτή τη φορά.

*6 Τι είναι η έμπνευση; Στοχαστείτε παρακαλώ πάνω σ αυτό το θέμα. Σας συστήνω το βιβλίο του Εσωτεριστή φιλοσόφου και πνευματικού δασκάλου Όμρααμ Μίκαελ Άιβανχωφ “Δημιουργία στον Κόσμο της Τέχνης και στον Κόσμο του Πνεύματος”. Θα το βρείτε στο www.eiselixibooks.gr. Ένα κατατοπιστικό βιβλίο που, αν το διαβάσετε, θα καταλάβετε τι είναι έμπνευση και τι δεν είναι. Και σίγουρα το MADAME έμπνευση δεν είναι. Μάθετε στα παιδιά σας αλλά και σε εσάς τους ίδιους να ακούτε τραγούδια που είναι προϊόντα έμπνευσης, δηλαδή αποτέλεσμα της αληθινής επαφής του ανθρώπου – καλλιτέχνη με τον εαυτό του και με τον αόρατο εσωτερικό του κόσμο. Τα ανέπνευστα, εμπορικά, επί υλιστικώ σκοπώ δημιουργημένα τραγούδια, υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής σας και σας κοιμίζει. Η ανέπνευστη μουσική έκανε τεράστια ζημιά στην Νεοελληνική μας κοινωνία των τελευταίων 40 ετών, και το θέμα είναι ότι αν δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις την ανέπνευστη μουσική από την εμπνευσμένη, τότε ναι, υπάρχει θέμα παιδείας και ευρύτερης πνευματικής σου καλλιέργειας, όσο κι αν η mainstream νοοτροπία που κυριαρχεί στο Πόπολο είναι ότι η μουσική είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και καθαρά θέμα γούστου. Όχι. Δεν είναι η μουσική κάτι το καθαρά θέμα γούστου. Είναι και θέμα παιδείας, μορφωτικού επιπέδου, εσωτερικής καλλιέργειας, συναισθηματικής νοημοσύνης και πνευματικής αφύπνισης!

*7 Στην κυριολεξία η Μουσική δεν σώζει. Ο Χριστός σώζει την ψυχή μας από την απώλεια και την αμάυρωσή της μέσα στον σκοτεινό όσο ποτέ κόσμο της ύλης και της απολυτοποίησης αυτής. Ωστόσο αποδίδω εδώ σωτηριολογικό χαρακτηριστικό στη Μουσική, για να τονίσω την σημασία που έχει η Μουσική πάνω στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη και κατάσταση των παιδιών και των εφήβων. Και πράγματι, μιας που λόγω Θεολογίας γνωρίζω ότι στους έφηβους ειδικά, δεν πιάνουν καθόλου σχεδόν οι πνευματικές συζητήσεις, αντιθέτως προκαλούν μεγαλύτερη αντίδραση και αντι-θεϊστικές συμπεριφορές, αυτό που μένει στον έφηβο ως παράγοντες επιρροής της ψυχολογίας του, είναι οι  παρέες του και η μουσική. Συνεπώς όντως για τον έφηβο το τι μουσική θ ακούσει, αποκτά σχεδόν υπαρξιακή σημασίας ζήτημα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Φυσικα και θα μαζεψει θεασεις.Ποιος θα μαζεψει;Η Ακαδημια Αθηνων με τα πτωματα;Καμμια σωστη εκπομπη που απαγορευεται να υπαρχει;Μηπως τα καθαρματα της Κυβερνησης που μας ειρωνευονται;Μηπως ενα σωστο τραγουδι με ποιητικους στιχους;Γιαυτο το χαλι,φταις εσυ,φταιω εγω,ολοι μας που δινουμε αξια στα σκουπιδια του μπιγκ μπαδερ,στους κιναιδους της Εκκλησιας,στα καθαρματα της πολιτικης.

  2. Αν ήμουν Άλλος…

    Ένας ύμνος εις τον μεγαλύτερο κατακτητή του πλανήτη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*