Διαφημίσεις
Σοκ στα Χανιά: Δύο αιφνίδιοι θάνατοι μέσα σε λίγη ώρα!
Συγκλονισμένα είναι τα Χανιά για δύο αιφνίδιους θανάτους που σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Ένας 25χρονος και ένας 63χρονος άφησαν την τελευταία τους πνοή κάτω από συνθήκες που θα διερευνήσουν οι αρμόδιες Αρχές.

Ο 25χρονος άνδρας κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις του κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στον Βατόλακκο του δήμου Πλατανιά. Στο σημείο κλήθηκε ιδιώτης γιατρός, δυστυχώς όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για την οποιαδήποτε ιατρική συνδρομή.

Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για την τραγική εξέλιξη, ενώ “φως” στα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού άνδρα αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που θα διενεργηθεί.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, ο 25χρονος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε στους γείτονες ότι έχει πόνο στο στήθος.

Λίγη ώρα αργότερα, ένας άλλος άνδρας, 63 ετών άφηνε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Νέα Χώρα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο 63χρονος που ζούσε μόνος του και τον φρόντιζαν οι γείτονες, διαμαρτυρήθηκε για έντονο πόνο στο στήθος.

Λίγο αργότερα, οι ίδιοι γείτονες που ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας του, τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο σπίτι του με την πόρτα ανοιχτή.

Όπως επισημαίνει το cretalive.gr, ο άνδρας έμενε μόνος στο σπίτι και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον φρόντιζαν γείτονες, οι οποίοι ανά τακτά διαστήματα του έδιναν φαγητό.

Το μεσημέρι διαμαρτυρήθηκε ότι έχει πόνο στο στήθος και όταν γείτονες αργότερα πήγαν στο σπίτι του, ώστε να διαπιστώσουν εάν είναι καλά, βρήκαν την πόρτα ανοιχτή και το άψυχο σώμα του στο εσωτερικό του σπιτιού. Συγγενικό πρόσωπο του 63χρονου ενημερώθηκε για τον θάνατό του και στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία.

Πηγή: enikos.gr

Τρικαλινή γιατρός πέθανε ξαφνικά μέσα στο ιατρείο της

Σοκ προκλήθηκε στα Τρίκαλα από τον ξαφνικό θάνατο μιας γιατρού το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η 67χρονη γιατρός βρίσκονταν μέχρι αργά το απόγευμα στο ιατρείο της επί της Βύρωνος στα Τρίκαλα.

Ξεκινώντας να φύγει ένιωσε αδιαθεσία, πρόλαβε ειδοποίησε οικεία της πρόσωπα τα οποία και έφτασαν στο σημείο, ωστόσο εκείνη είχε εκπνεύσει. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

aftodioikisi.gr

Θρήνος για την ξαφνική απώλεια της 44χρονης Παναγιώτας (Πέννυ) Καλογεροπούλου

Θρήνος στα Καλάβρυτα από την απώλεια μια νέας γυναίκας, της 44χρονης Παναγιώτας (Πέννυ) Καλογεροπούλου κόρη του πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Καλαβρύτων Βασίλη Καλογερόπουλου και της Γεωργίας. Η αγαπητή σε όλους Πένη έγγαμη και μητέρα ενός ανήλικου τέκνου, έφυγε σήμερα από την ζωή πρόωρα και εντελώς ξεφνικά, ανείπωτο πόνο στην τοπική κοινωνία.

kalavrytanews.com

Πέθανε ξαφνικά ο 48χρονος παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής Κώστας Γκαλαμέλος

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Γκαλαμέλος που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Λεβαδειακό, Χαλκηδόνα, Παναιγιάλειο και Φωστήρα πέθανε σε ηλικία 48 ετών τη Μεγάλη Τρίτη (19/4) στη διάρκεια φιλικού αγώνα παλαιμάχων.

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Γκαλαμέλου που πέθανε σε ηλικία 48 ετών τη Μεγάλη Τρίτη (19/4) στη διάρκεια τουρνουά παλαιμάχων.

Ο Γκαλαμένος ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Χαλκηδόνα, Παναιγιάλειο και Φωστήρα και μάλιστα έχει περάσει και από τη Super League υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, έπαιζε σε φιλικό τουρνουά παλαιμάχων που είχαν διοργανώσει οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού στο στάδιο Λιβαδειάς με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού.

Ο Γκαλαμέλος κατέρρευσε στο γήπεδο και αμέσως βρέθηκαν πάνω του διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, ο δήμαρχος Λιβαδαίων Τάκης Ταγκαλέγκας που είναι γιατρός, ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Περγαντάς, επίσης γιατρός.

Παρά τις προσπάθειες τους, και τη χρήση απινιδωτή δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν, καθώς υπέστη ανακοπή.

Στην καριέρα του αγωνίστηκε για χρόνια στον Λεβαδειακό, ακόμα και στην Α’ Εθνική, Παναιγιάλειο, Φωστήρα, Χαλκηδόνα σε Β’ και Γ’ Εθνική, αλλά και σε Αναγέννηση Ορχομενού και Δάφνη Λιβανάτων.

titormosnet.gr

Τραγωδία στην Άμφισσα – 49χρονη κατέρρευσε στο ασανσέρ καταστήματος που εργαζόταν

23 Απρ 2022

Όταν οι συνάδελφοι της την εντόπισαν κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες προσπάθησαν να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ, την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν νεκρή.

Μια ακόμη τραγική είδηση έγινε από την περιοχή της Άμφισσας. Μια 49χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια της εργασίας της σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εργατικού κέντρου Φωκίδας: “…εργαζόμενη σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Άμφισσα έχασε τη ζωή της. Η συνάδελφος κατά τη διάρκεια της εργασίας της αισθάνθηκε δυσφορία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε”.

Η άτυχη γυναίκα ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε στο ασανσέρ του καταστήματος. Όταν οι συνάδελφοι της την εντόπισαν κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες προσπάθησαν να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ, την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν νεκρή.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε την θλίψη στην Άμφισσα και την Φωκίδα.

πηγή: lamianow.gr

 

 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Μια σκέψη στο “Εφυγαν αιφνίδια μέσα στην εβδομάδα…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek