15:52 - 19/04/2022

Ετσι , συνεχιστε να μας δινετε αφορμες …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ετσι , συνεχιστε να μας δινετε αφορμες …

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ,η νίκη του λαού ή αυτός που νικάει τον λαό; Στο κεφάλαιο 2 της Αποκάλυψης ο υιός του Θεού μας λέει πόσο μισεί τα έργα των Νικολα”ιτων, όπου είναι οι σημερινοί μασόνοι.Τιποτα δεν έχει αλλάξει εδώ και χιλιάδες χρόνια, Όσο ερευνάμε τις γραφές τόσο μας αποκαλύπτει την αλήθεια ,η λύση έχει δωθεί.. Δοκιμασία-πιστη-κρυμμενο μάνα-ασπρη ψιφιδα..

  2. Από τους μασόνους που έκαναν την βρώμικη δουλειά όπως την Κούλα και την παρέα της που ανήκουν στην σύναξη του Σατανά μας παραδίδουν σε ανώτερα δαιμονικά όντα .. Παγκόσμιο το κακό.. Σχέδιο Θεού . Υπομονή, πίστη μέχρι τέλος, ακόμη και αν μας στοιχήσει την ζωή.. Είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας , είμαστε νικητές.. Νικόλα σε ευχαριστώ..

  3. θα μπορουσατε να ενεβασετε το συγκεκριμενο βιντεο?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*