18:30 - 18/04/2022

Οι Βρετανοί μισθοφόροι που αιχμαλωτίστηκαν στη Μαριούπολη παρακαλούν τον Μ.Τζόνσον να τους απελευθερώσει

Διαφημίσεις

Ζητούν να τους ανταλλάξει ακόμα και με τον φυλακισθέντα ηγέτη της ουκρανικής αντιπολίτευσης Βίκτωρ Μεντβέτσουκ

Oι Βρετανοί μισθοφόροι Σον Πίννερ και Έσλιν που αιχμαλωτίστηκαν στις μάχες της Μαριούπολης όπου πολεμούσαν κατά των ρωσικών δυνάμεων, στο πλευρό του Τάγματος Αζόφ, ζήτησαν από τον Βρετανό πρωθυπουργό Μ.Τζόνσον να προχωρήσει σε ενέργειες για την ανταλλαγή τους προφανώς με Ρώσους αιχμαλώτους πολέμου.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Οξάνα Μαρτσένκο, σύζυγος του συλληφθέντος ηγέτη της αντιπολίτευσης της χώρας Βίκτορ Μεντβέτσουκ, παρακάλεσε τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να συνδράμει στην απελευθέρωση του συζύγου της, ανταλλάσσοντάς τον με τους Βρετανούς πολίτες Aiden Eslin και Sean Pinner, που είναι αιχμάλωτοι από τον ρωσικό Στρατό.

Πάντως ο ίδιος ο Pinner συμφώνησε με αυτό και ζήτησε από τον Μ.Τζόνσον να γίνει μία τέτοια ανταλλαγή γιατί θέλει να επιστρέψει στην Βρετανία και να ξαναδεί την οικογένειά του.

Φυσικά κάτι τέτοιο είναι πολύ υποτιμητικό για την Βρετανία, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς είναι αυτοί οι Βρετανοί μισθοφόροι.

Υπολογίζεται ότι ανάμεσα στους 2.000 Ουκρανούς επιζώντες στο Αzovstall βρίσκονται γύρω στους 400 ξένους μισθοφόρους.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούν το 20% της συνολικής τους δύναμης.

Οι Βρετανοί για ευνόητους λόγους δεν θα ήθελαν κάποια άτομα βρετανικής ή και αμερικανικής υπηκοότητας να πέσουν στα χέρια των Ρώσων.

Πέραν του γοήτρου, θα μπορούσαν να αποκαλυφτούν πράγματα για τον ρόλο της Δύσης στην Ουκρανία που σε αρκετά «ανήσυχα» μυαλά στις δυτικές κοινωνίες θα δημιουργούσαν «ενοχλητικά» ερωτήματα.

pronews.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. αγνωστος 04/18/2022 @ 9:57 ΜΜ

    τα παιδια δεν ηξεραν που πανε; καλο παραδεισο φιλαρακια ξεχρεωσατε με οπλα, φονους κι ολα για τα φραγκα καθολου δε σας λυπαμαι …

  2. αγνωστος 04/18/2022 @ 9:59 ΜΜ

    σκετοι κιλλερς, αδειο βλεμμα, μοσχοπαιδα

  3. Εσεις βρεθηκατε στον πολεμο αυτο απο επιλογη. Να σαπισετε στα Γκουλακγ απο εδω και περα !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*