21:42 - 16/04/2022

Προσπαθησε να καταλαβεις , σε Παρακαλω…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Προσπαθησε να καταλαβεις , σε Παρακαλω…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Γιωργος 04/16/2022 @ 10:13 ΜΜ

    Δεν υπαρχει κανενα νεο ειδος.
    Ειναι οι ιδιοι χιλιαδες χρονια που τοσες χιλιετιες απεκτησαν δυναμη και νομιζουν οτι ειναι κατι αλλο ως ειδος.
    Νιωθουν περιουσιοι οπως λενε τα ιερατεια τους αλλα ειναι απλα σκουπιδια.πομηρα υπουλα σκουπιδια.δεν εχουν καμια δυναμη αν ο κοσμος ηθελε να τους τελειωσει.

  2. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 04/16/2022 @ 11:20 ΜΜ

    Ακριβώς.Δεν έχουν καμμία πραγματική δύναμη για αυτό τον λόγο και όλο το σύστημα τους βασίζεται στο ψέυδος και στην εξαπάτηση των μαζών.Οι μάζες που δεν αφυπνίζονται είναι όλη η ισχύς τους.

  3. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 04/16/2022 @ 11:52 ΜΜ

    Σοπενάουερ:”ο εβραίος είναι ο πατέρας του ψεύδους”.

  4. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 04/17/2022 @ 3:25 ΠΜ

    O KOΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ KU LEE

    Χαράρι: «Για τους άχρηστους, η καλύτερη εικασία μου προς το παρόν είναι..»

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΣΑ(ΟΥΚΡΑΝΙΑ) ???????????

  5. Δυο λέξεις.. ΜΟΡΦΟΣΗ, που σου δίνουν στη μορφή που σου θέτει η κοινωνία για να είσαι “μέσα’ και να είσαι ΑΣΦΑΛΗΣ, μιας και απο παιδι “ρουφάς σαν σγουγγάρι”. Η λέξη ασφαλής σου λέει κατάφατσα ότι, οτι και να θες,σκεπτεσαι, υπολογίζεις σφάλεις, γιαυτο πρέπει να είσαι Α-σφαλείς σε μια “ανθρωπινη” κοινωνία. Ειναι δύσκολο να “ξεράσει” το σφουγγάρι ότι έχει ρουφήξει και να ξαναρχίσει σε μια τέτοια κοινωνία κομμένη και ραμμένη στα μετρα… οχι συνεχόμενο υ.φασμα. Εάν γεννηθήκαμε στην ήδη “κερδισμένη”

  6. επ-ανά-σταση, η οπτική οτι θα γίνει αποδεκτή και αυτή που διανύουομε ειναι μια οπτική που για να ζήσεις σε αφήνει να βλέπεις μόνο με τα μάτια της ψύχης και όχι της “ανθρώπινης” λογικής.. διοτι η τελευταία θέλουν να εξ-αφανιστεί, εξατμιστεί για να πάρει τη θέση του μια άλλη λογική, ένας άλλος τύπος λόγου ή ακόμη χειρότερα να μην υπάρχει
    λόγος-λογική.

  7. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 04/17/2022 @ 10:30 ΜΜ

    Επειδή είναι επίκαιρο σύμφωνα με κάποιες πηγές Ένας συγκεκριμμένος απευθυνόμενος προς τους εβραίους φέρεται να είπε:”εσείς δεν είστε παιδιά του Θεού,εσάς πατέρας σας είναι ο διάβολος”,”γενιά ρυπαρή και φαύλη”,”γενιά άπιστη και διεστραμμένη”,”γεννήματα εχιδνών”,”δολοφόνοι και παιδιά δολοφόνων” και (η συκιά είναι το δέντρο-σύμβολο των εβραίων) “καταραμένη συκή,να ξεραθείς και να μην κάνεις πια καρπούς”.

  8. Φωτεινή Δαμαλάκη – Official Music Video

  9. Η επιστήμη είναι πιο μπροστά 04/20/2022 @ 7:38 ΜΜ

    Εγώ επειδή έχω κάποια προβλήματα με τα δόντια μου ψάχνω συνεχώς και διαβάζω ότι επιστημονικές έρευνες υπάρχουν. Διαπίστωσα ότι ήδη έχουν εφευρεθεί δύο τρόποι ώστε να φυτρώσει ξανά ένα δόντι, επίσης έχει ανακαλυφθεί ουσία που την βάζεις σαν σφράγισμα μέσα στο δόντι και μετά τοποθετείς κάτι σαν καπάκι από πάνω και μετά τα ιόντα ασβεστίου αναπλάθουν το δόντι και το κάνουν όπως ήτανε στην αρχή σαν καινούργιο! Αυτά έχουν αποδειχθεί ότι λειτουργούν σε ποντίκια αλλά δεν τα εφαρμόζουν στον άνθρωπο ακόμη

  10. Καθ' οδόν 04/29/2022 @ 11:41 ΠΜ

    Σε παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον – όπως πάντα. Προς το τέλος, όταν μπήκες στην ουσία, μ’ έπιασε ρίγος, αλλά αφού μας κάνεις να ψαχνόμαστε με τον τρόπο σου, ένα μόνο για τώρα: σ’ ευχαριστώ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*