19:39 - 11/04/2022

Αφηστε την “Πληροφορια” της ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ και ασχοληθειτε μονο με το ΕΓΚΛΗΜΑ !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θελετε την αφηγηση , ψοφατε για σοκ και δεος , γουσταρετε το δουλεμα , διψατε για νεες εξελιξεις ,το γνωστο Σεξ , Στεμμα ,Στρατος που σας εχει κανει ολους να περιμενετε με την σειρα στο παραγαδι !

Γουσταρετε να μαθετε τα γεωστρατηγικα , να μαθετε αν εγινε κατι νεο στον “πολεμο” … στον νεο φοβο , αναζητατε ειδησεις … της ιδιες που σας εβαλαν στα γονατα για ολη σας την ζωη αφου επιμενετε να μην θελετε να δειτε τον θιασο , το μονιμο εργο σε σειρες , αφου επιμενετε να βλεπετε δημοσιογραφους και οχι ηθοποιους με σεναριο στο τι πρεπει να δειτε και να σκεφθειτε ..!

Σημερα επελεξα να κανω κατι για να τιμησω τους νεκρους τους Εγκληματος που ολοι κλεινουν τα ματια , τους νεκρους ενος πολεμου που ολοι μαζι χασαμε , τους νεκρους που κανεις δεν θα αναζητησει τον ενοχο επειδη συνεχιζετε να αλλαζετε της πιστες του θριλερ και να ξεχνατε , επειδη σας αρεσει το τι ερχεται μετα ..ακομα και αν αυτο ειναι απολυτα στημενο !

Λεω να κρατησω τα παντελονακια μου και να συνεχιζω στο ιδιο βιολι , για αυτο εκανα σημερα το κατοχικα νεα ενα μεγαλο κηδειοχαρτο , μπας και δεις και ξυπνησεις απο το ληθαργο σου !

Κοιτας για πολεμους χωρις να σκεφτεις οτι κοιτας την ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ και οχι ενα πολεμο , κοιτας το επομενο ντομινο στο τεραστιο εγκλημα και ξεχνας ..οτι το εγκλημα ΗΔΗ εχει γινει …δεν ΘΑ γινει !…

ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ολα οσα ηθελαν , εσυ εκει ..την επομενη πραξη της αφηγησης που θα θολωσει το νου και θα δικαιολογησει οσα δεν μπορουν να κρυφθουν !

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ …το εχεις ακουσει χρονια τωρα , εγινε σφαγη να φτασει στα αυτια σου και να κρατηθει ορθια η πληροφορια , αλλα παραμενεις ιδιος ακριβως , με τα ιδια κουσουρια , της ιδιες αδυναμιες και ενα τεραστιο ελαττωμα …κοιτας παντα αλλου γιατι πιστευεις παντα λαθος, δεν μπορεσες ποτε να δεις τον καθρεφτη του πολιτισμου σου , δεν εμαθες το οτι φαινεται δεν ειναι και οτι δεν ειναι απλα φαινεται , .. σε νικησαν , μαζι σου και εμενα αλλα τουλαχιστον εγω εχασα επειδη εμεινα μονος χωρις δυναμεις να κανω αυτο που πρεπει σε αυτους που πρεπει !..

Τουλαχιστον τιμηστε τους Νεκρους σας , ανοητοι , τιμηστε τους δολοφονημενους σας , γιατι αυριο μεθαυριο δεν θα εχει σημασια αν θα επιβιωσεις αλλα ΜΟΝΟ με το ποιους θα επιβιωσεις …και πιστεψτε με αυτο ειναι χειροτερο και απο τον θανατο !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 04/11/2022 @ 9:03 ΜΜ

    Το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες η αρτηριακή πίεση αυξάνετε ειδικά αν κάνουμε χειρονακτικες εργασίες η εκτεθουμε πολύ ώρα στον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες θα δούμε πολύ χειρότερα

  2. γιωργος τιμπολης 04/11/2022 @ 9:26 ΜΜ

  3. Πραγματι χειροτερο κι απ’τον θανατο να ζει ο άνθρωπος σαν να ειναι κουτορνιθι θελοντας ή μη, με τη βία. Καλη Δυναμη παιδια

  4. Συγκομιδη…σε νικησαν με νικησαν με ποιους υα επιβιωσεις..χριροτερο…Συγκομιδη επανεκκινηση αποπλυθησμος,γκλομποφασισμος,νικησανμπολι εποικισμος ισλαμοπαπαουνισμος,απαγορευση πληροφοριας,επιβιωση με τους σφραγισμενους νεοταξιτες ψευτορωμεικο κολοχανιο των ενωμενων αριστεροδεξιων μισθοτων του ροτσιλντ το σεπτεμβριο νεο μπολι ….ντουρασελ δε σταματανε αλασουν μορφας τυφλοποντικες εμεις το ιδιο οταν βγουν στο φως…ορατοι οι αορατοι…τρωτοι.

  5. ΚΗΔΕΙΟΧΑΡΤΑ/ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 04/11/2022 @ 11:43 ΜΜ

    Περιστατικό το οποίο συνέβη πριν από λίγες ημέρες και το οποίο μου διηγήθηκε γνωστός μου μόλις σήμερα κατά μία συγχρονικότητα:Ενώ περπατούσε σε μια περιοχή σε ένα σημείο ήταν μια παρέα ανδρών οι οποίοι συνομιλούσαν μεταξύ τους με τον έναν να λέει προς τους άλλους κατά λέξη:”Έχουν αυξηθεί πάρα πολύ τα κηδειόχαρτα,δεν ξέρω τι συμβαίνει” με τους άλλους να συμφωνούν.

  6. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ 04/11/2022 @ 11:47 ΜΜ

    Δεν τους μίλησε ο-προφανώς ανεμβολίαστος και αντιεμβολιαστής-γνωστός μου ώστε να τους εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει και να τους ρωτήσει αν έχουν κάνει και οι ίδιοι το εμβόλιο και τον έκραξα για αυτό.Σε αντίστοιχες περιπτώσεις μην διστάσετε να μιλήσετε ούτε στιγμή,ακόμη και σε παντελώς αγνώστους.Η σιωπή είναι συνενοχή.

  7. RAM STONE A (FAREWELL) 04/12/2022 @ 12:45 ΠΜ

    Εγώ σκέφτομαι τους εκλεκτούς που θα μείνουν στην Γη μετά την σκλαβιά η τον όλεθρο. Ελεύθερα. Όποιος αναμάρτητος, ας ρίξει ο τελευταίος την πέτρα εναντίον της ανομίας. Ελευθερία. Δίκαια Τάξη Οντοτήτων λέγεται. Η μεγάλη νύμφευση θεού και ανθρώπου είναι κοντά, των ανθρώπων και θεών. Όσων είναι άνθρωποι, όσων είναι θεοί. Όχι εδώ. Ούτε θνητοί και ΑΤΙΑ. Όχι άλλο είδος. Ούτε καινούργιος πολιτισμός. Όχι κάποια κτίση που κατεβαίνει να μείνει. Ούτε κάποιο κτιστό που υψώνεται να κυριαρχήσει. NEIN.

  8. RAM STONE 1 (FAREWELL) 04/12/2022 @ 12:45 ΠΜ

    Δεν θα κληρονομείται πια η σκλαβιά. Δεν θα κληρονομήσει κάποιος μετά τον όλεθρο. Ούτε αλλάζει χέρια η σκλαβιά, ούτε αλλάζουν τον όλεθρο τα χέρια. Αυτά, που οι άνθρωποι διστάζουν, τα πράττουν οι θεοί, και το αντίθετο ισχύει. Ξέρετε, εγώ δεν τρολάρω. Do not ask, when. Is War. The Greatest War. The First One. The Last One. Do not affraid this War. Beware of the fake peace, for is short.

  9. Τοκ τοκ,,,
    Παρακαλώ?
    Τοκ τοκ,,,
    Ποιος είναι?
    Τοκ τοκ,,,
    Ό Ταχυδρόμος

  10. ΚΑΝΕΝΑΣ 04/12/2022 @ 7:51 ΠΜ

    — Εγκλωβισμένοι στους νόμους μας , όχι μόνο σωματικά αλλά πλήρως πνευματικά …όχι μόνο σε Ελευθερία φυλακισμένος αλλά και σε νόηση …. πόσο έξυπνη τακτική οι νόμοι σου να σε κάμουν βλάκα ;;;;……
    — «Ένας λαός δε κρίνεται μόνο από τους συγκλητικούς που εκλέγει, αλλά και από τις αυταπάτες που ποθεί να βλέπει.» – Κικέρων

  11. ΚΑΝΕΝΑΣ 04/12/2022 @ 7:53 ΠΜ

    — “Την ώρα που αεροκοπάνε οι άρχοντες
    περί δημοκρατικής τάξης,
    ανάμεσά μας οι αμίλητοι ζούνε.
    Κι όσο σαν δούλοι εμείς μένουμε σιωπηλοί,
    οι ηγεμόνες δυναμώνουν,
    ξεσκίζουν, βιάζουν, ληστεύουν,
    των ανυπόταχτων τα μούτρα τσαλακώνουν”

  12. ΚΑΝΕΝΑΣ 04/12/2022 @ 8:02 ΠΜ

    — Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα
    ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι
    κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα
    των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.
    Κωστής Παλαμάς.
    «Από τον δωδεκάλογο του γύφτου»

  13. ΚΑΝΕΝΑΣ 04/12/2022 @ 8:05 ΠΜ

    —Νικολό Μακιαβέλι: “Όποιος ελέγχει τον φόβο των ανθρώπων, γίνεται ο κυρίαρχος των ψυχών τους”

    —Ο άνθρωπος που δεν φοβάται γίνετε δημιουργικός, απρόβλεπτος, πολυμήχανος άρα και απειλητικός για όλους εκείνους που έχουν αποφασίσει πως θέλουν ερήμην του να ορίζουν την ζωή του.

  14. Για να ειμεθα ακριβεις.
    1.η ζεστη προκαλει περιφερικη αγγειοδιαστολη
    2.η σωματικη εργασια αυξανει την αιματωση των σκελετικων μυων.
    Και τα δυο μαζι μειωνουν την αιματωση καρδιας και εγκεφαλου,αρα εμφραγματα-λιποθυμιες κ.ο.κ
    Ο νοων νοειτο.

  15. ΙΩΑΝΝΗΣ 04/13/2022 @ 11:16 ΠΜ

    πανε να περάσουν σε λήθη ολο το στορι με τον κορωναιο,εξου και η “ελαφρυνση” των περιοριστικών μέτρων..παμε για επόμενη πίστα ΣΥΝΤΟΜΑ…!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*