16:01 - 08/04/2022

S.Kirsch: «Δολοφονήθηκαν 410.000 άτομα από το εμβόλιο – Το 93% των νεκρών έχει αυτούς τους άγνωστους θρόμβους»

Διαφημίσεις

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε ο Steve Kirsch, ένα πρώην στέλεχος τεχνολογίας της Silicon Valley, ο οποίος ίδρυσε το Ταμείο Θεραπείας Covid-19 (CETF) για τη χρηματοδότηση έρευνας σε θεραπείες για τον Covid-19, σε πρόσφατη ομιλία του για την πανδημία σε επιτροπή επιστημόνων στην Πενσιλβάνια. 

Ο S.Kirsch αποκάλυψε αρχικά ότι «περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από το εμβόλιο παρά από το placebo. Δεν έπρεπε να λειτουργήσει έτσι. Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι σώζουμε μια ζωή για 20.000 ανθρώπους που θα εμβολιάσουμε. Παρόλα αυτά πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι από το εμβόλιο.

Όλοι ασχολούνται με το πόσες ζωές σώζουμε από τον Covid-19, αλλά κανείς δεν ασχολείται με τους πόσους σκοτώνουμε με το εμβόλιο. Έκανα τους υπολογισμούς. Σώζεις ένα άτομο για 20.000 ανθρώπους που εμβολιάζεις, αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια έσωσαν 10.000 ζωές σε έναν χρόνο. Πεθαίνουν 3 εκατ. άτομα κάθε χρόνο και σώσαμε 10.000 άτομα! Καταστρέψαμε την χώρα για να σώσουμε 10.000 άτομα και τελικά δεν σώσαμε ούτε τα 10.000 άτομα γιατί έχει 150.000 άτομα που πέθαναν από το εμβόλιο.

Κανείς δεν μιλά γι’ αυτά γιατί υπάρχει συγκάλυψη. Οι γιατροί φοβούνται ότι εάν μιλήσουν θα χάσουν την άδεια τους ή θα απολυθούν.

Στη συνέχεια της ομιλίας του τόνισε ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων μετά το εμβόλιο είναι μεγαλύτερος, καθώς υπάρχει υποκαταγραφή.

«Παίρνεις τους 10.000 θανάτους στο VAERS, τους πολλαπλασιάζεις επί 41, και παίρνεις 410.000 θανάτους…

Τώρα, αν αυτοί οι άνθρωποι δεν δολοφονήθηκαν απ’ το εμβόλιο, τι τους σκότωσε;

Κανείς δεν θέλει να απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα… Ξέρετε συμβαίνει το ίδιο με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρείας στην Ιντιάνα νόμιζε ότι απλώς μιλούσε στους ομότιμούς του, όταν ανέφερε ότι υπήρξε μια αύξηση κατά 40% στο 3ο τετράμηνο στους θανάτους των ατόμων κάτω των 64 ετών!

Αυτό δεν έπρεπε να συμβαίνει. Είναι η σπουδαιότερη αιτία θανάτου στην ανθρώπινη ιστορία! Και κανείς δεν ξέρει τι είναι…

Μίλησα με γραφεία κηδειών! Το 93% των περιστατικών της -έτσι αποκαλούν τα νεκρά σώματα, τα αποκαλούν περιστατικά- είχαν αυτούς τους θρόμβους που δεν είχε ξαναδεί ποτέ κανείς πριν την κυκλοφορία των εμβολίων…».

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ? ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΟΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ

  2. Χτυπάει και στη Χολή το εμβόλιο 04/09/2022 @ 6:31 ΜΜ

    Γνωστός μου απόλυτα υγιής, 40 χρονών, έτσι στα ξαφνικά εμφάνισε τρομερούς πόνους στην περιοχή του στομαχιού. Τελικά ο πόνος ερχόταν από ένα πρόβλημα στη χολή. Έχει κάνει τα 3 πρώτα εμβόλια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*