14:53 - 07/04/2022

Η υπακους και συναινεις η πεινας και σε τελειωνουμε …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το εχω αντιμετωπισει σε ολες του της μορφες , απο την μορφη της αποδομησης με στημενα συστηματα μποτ και ψευτικους λογαριασμους , πληρωμενα τρολ ανα σχολιο , καταργση των αξιων σε λινκ μεσα στο ιντερνετ , καταστροφη σεο …και η λιστα συνεχιζει ατελειωτη !

Παλια σου ειχα δειξει την προταση του youtube , τοτε που με ειχαν βγαλει απο συνεργατη αλλα μου προτειναν ξεκαθαρα οτι αν θελησω να παιξω το αφηγημα της πανδημιας θα μπορουσα ξανα να θεωρηθω καλο παιδι και τιμιος ωστε να ειμαι ξανα συνεργατης τους και να πληρωνομαι απο διαφημιση οπως κανουν ολοι οι αλλοι !

Το ιντερνετ ειναι ενας μονιμος ανταγωνισμος , οπου τα πρωτα χρονια τους ξεσκισα ολους , χωρις τηλεοραση , χωρις εφημεριδες , χωρις το κυκλωμα ..τους πατησα ολους , τιμια και με την σωστη ακαταπαυστη εργασια μου , οταν ειδαν οτι με τους νομους που ειχαν δημιουργησει τους ειχα νικησει ..απλα τους αλλαξαν ωστε να με περασουν σελιδες που δεν ειχαν την ιδια ψηφοφορια η αξια μεσα στο ιντερνετ , φροντισαν να κανουν πανω στην σελιδα και στο ονομα της αντι-σεο … ξοδεψαν δηλαδη αρκετα ωστε να κανουν τουν σελιδα μου να φαινεται ως σπαμ σελιδα , χιλιαδες πληρωμενα λινκ σε κακες σελιδες που εδειχναν το κατοχικα ..ακομα και σε πορνοσελιδες απο την ινδια !

Σε μια κανονικη δημοκρατια αν υπηρχε δικαιοσυνη θα ειχα κερδισει παρα πολλα απο αυτον τον αθεμιτο ανταγωνισμο και πολεμο ..αλλα οχι στην Ελλαδα !

Σημερα ελαβα το επομενο ομορφο μηνυμα , ενα μηνυμα που μονο ζομπι δεν θα μπορουσαν να κατανοησουν οτι ζουμε στην σκληροτερη παγκοσμια δικτατορια ..ενα μηνυμα που μου λεει ..η θα συναινεσεις στο αφηγημα του πολεμου και θα λες οτι λεμε ..η θα σε πεινασουμε ..!

Η κεντρικη πηγη εσοδων , οι διαφημισεις της Google , μας λεει ξεκαθαρα οτι δεν θα εχεις διαφημισεις να κανει κλικ ο αναγνωστης σου αν στα θεματα πολεμου δεν λες οτι εμεις θελουμε να πεις , …αυτο ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εκτος απο το οτι ειναι ενα γερο χτυπημα για μια ακομα φορα ενισχυει τον αθεμιτο ανταγωνισμο ..για μια ακομα φορα ειναι ενας ανισος πολεμος ..οπου εγω πρεπει να διαγωνιστω τμε της συστημικες σελιδες που θα συνεχζουν να εχουν εσοδα επειδη μιλανε την γλωσσα των κατακτητων …θα συνεχιζουν να πληρωνουν τα εξοδα τους και να αγοραζουν ψωμι για τα παιδια τους ..ενω εγω θα πρεπει να γινω ληστης για να πληρωσω τον σερβερ μου και να εχω να ταισω την οικογενια μου !

Αρα το ερωτημα ειναι , σε αυτον τον πολεμο της πληροφοριας , χωρις συμμαχους να σου στελνουν οπλισμο , χωρις κυρωσεις απο συμαχικες δυναμεις …ποσο πολυ ακομα μπορει να αντεξει το κατοχικα νεα , ποσο πολυ μπορω ακομα να ανατεξω αυτον τον πολεμο … ;; 12 χρονια εδωσα αυτην την μαχη , περιεργραψα πριν 12 χρονια τον κοσμο του σημερα , και σημερα κανεις δεν με αναγνωριζει , σημερα οι σελιδες τους μιλανε με της δικες μου λεξιπλασιες , με εκλεψε ολος ο ντουνιας πνευματικα , το ερευνητικο ιντερνετ μιλαει με την γλωσσα μου ..και ακουω πλεον ερευνητες που το συστημα ακομα τους πληρωνει να λενε…σαν το λεω ενα χρονο οτι θα εχουμε προβλημα με το φαγητο!….

Δεν γκρινιαζω , αυτο το αρθρο ειναι πιο πολυ για να ξερω οτι τα ειπα , οτι και αυτη την πραγματικοτητα την μετεδωσα, ειναι η δικη μας χουντα …η θα την αφησουμε να μεγαλωσει η θα βρουμε τροπους να την νικησουμε , ειναι η δικη μας επιλογη στο που θα δωσουμε αξια και που οχι … αρα ολοι θα κριθουμε αναλογα ..αν αυριο ειμαστε ακομα εδω τοτε οι συναθρωποι μας θα εχουν κρινει οτι αξιζαμε..αν οχι απλα αποτυχαμε σε ολα…και εγω προσωπικα απετυχα παταγωδως σε ολα οσα ρισκαρα  !..Να θυμασται οτι αυτα που μας πληγωνουν πανω απο ολα ηταν και θα ειναι παντα οι προσδοκιες μας …!

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Απλά να θυμάσαι ότι σε ευχαριστούμε για όλα…

  2. Spyros Voutsinas 04/07/2022 @ 4:08 ΜΜ

    Εγώ πάντως φίλε μου σε παρακολουθώ 11 χρόνια και στην Ελλάδα και τώρα που ζω Αυστραλία σε διαβάζω κάθε βράδυ!!!

  3. Σε διαβάζω από τις πρώτες μέρες σου στα Κατοχικά. Από τότε που το ξεκίνησες σχεδόν…
    Μπορεί να μη συμφωνούσα πάντα μαζί σου. Μπορεί να ήρθαν και στιγμές που μαλώσαμε για διάφορα. Αλλά όσα site και ν’αλλαξω, πάντα θα είσαι η εναλλακτική πληροφόρηση μου. Δίνεις μια διαφορετική οπτική στα γεγονότα και πολλά από τα άρθρα του ιστοχώρου δεν υπάρχουν σε άλλα site. Δε σ’ αλλάζω…

  4. ANALOG STRIKE 04/07/2022 @ 6:30 ΜΜ

    Το μόνο που επιτρέπει αυτό το σύστημα να κινείται άνετα, να έχει την αποδοχή εφαρμογής των ενεργειών του και την αιτιολόγηση, είναι ο έλεγχος της πληροφορίας.
    Πως θα παρουσιάσει τι, πως το αφήγημα πάνω σε κάποιο γεγονός θα επιτρέψει συγκεκριμένες ενέργειες και τι αποδοχή θα έχει, στο μυαλό της κοινής γνώμης.
    Το μάτριξ των ψευδαισθήσεων, δεν σπάει, μόνο η κάθε προσωπικότητα δύναται να το σπάσει για τον εαυτό του. Εκτός και αν, αύριο έσβηνε το δίκτυο ολοκληρωτικά και ξεκινούσαμε πόλεμο ραδιόφωνων.

  5. ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ THE SECRET REAL TRUTH TO ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΠΡΟΣΩΠΗΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΗ ΠΟΛΥ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!

  6. Φίλε Stranger και μόνο που θεωρείς ότι ηττήθηκες απέναντι στο σύστημα στο επίπεδο της επιφάνειας πληροφορίας δείχνει πόσο ψηλά είχες βάλει τον πήχη. Μάχη χαμένη η μάχη που δεν δόθηκε και εσύ πολεμάς χρόνια με θηρία. Εγώ πάλι πιστεύω ότι και έναν συνάνθρωπό να “σώσεις” στον πόλεμο του ψέματος/σκότους το αποτύπωμα σου στην γη είναι θετικό. Καλή αντάμωση σε μελλοντικές μάχες.

  7. Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε διασπάτε σε δύο μέρη.Το πρώτο μέρος θα πεινάσει για χρήμα και θα διψάει για καριέρα και εξουσία,θα υποκύψει και θα ΜΑΧΕΤΑΙ για αυτό με ότι ανήθικο και ξεδιάντροπο τρόπο..Το δεύτερο μέρος θα πεινάσει για την αλήθεια και θα διψάει για δικαιοσύνη και θα ΜΑΧΕΤΑΙ γιατί αυτό του δίνει ζωή ,ζωή αιώνια..

  8. Τα πράγματα είναι απλά, όπου Ρωσία βάλε Ουκρανία, οπου καλό βάλε κακό , οπου χούντα βάλε δημοκρατία κτλ…και συνέχισε, αυτοί που είναι να καταλάβουν θα καταλάβουν…αυτοί που μπορούν..Donate..Donate

  9. Λοιπόν “σύντροφοι”τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ σοβαρά..βέβαια είναι έτσι εδώ και χρόνια αλλά για κάποιο λόγο ο Έλληνας ζει στην κοσμαρα του.. πιστεύω ότι δεν έχει το σθένος να πολεμήσει για τίποτα..έχει παραδώσει ψυχή τε και σώματι..βρίσκετε σε μια άρνηση καθημερινά και σε όλα τα θέματα που τον αφορούν..χέστηκα αν πεινάσω χέστηκα αν χάσω την δουλειά μου χέστηκα αν μου πηδήξουν τα παιδιά μου.. συγνώμη κύριοι αλλά αυτό δεν είναι υγιές..πρέπει να το κοιτάξουμε και εγώ πρώτος

  10. Καποιοι το εχουν δει το μονοπωλειο της google και ερχονται ενναλακτικές διαφημίσεις.
    Εγω λέω σε όλους να μη ψαχνουν σε google αλλωστε για τα μπάζα ειναι.

  11. Αγαπητέ xalias θα συμφωνήσω σε αυτά που λέτε ΑΛΛΑ αυτή η χώρα δεν κατοικείται μόνο από Έλληνες.Οι Έλληνες είναι άξιοι και νοικοκύρηδες, προνοητικοί και αυτάρκεις οι περισσότεροι βλέπουν τι έχει περάσει ο Ελληνικός λαός και τι έρχεται..Η μάχη του Έλληνα δεν έχει δωθεί ακόμη, σίγουρα θα έρθει η χρονική στιγμή ίσως ξαφνική που θα ανατρέψει σχέδια πολλών ετών.. Πρέπει πρώτα να πεινασουν ΌΛΟΙ ..Ίσως ακουστεί σκληρό αλλά πρέπει να λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι.. συνέχ…

  12. Να πεινάσει και ο δάσκαλος που έδιωξε το παιδί μου απ’ το σχολείο,ο αστυνομικός που έκοβε πρόστιμα σε όλη την οικογένεια μου ,ο γιατρός που μου πούλαγε θάνατο οι ανώτατοι στρατιωτικοί που έμαθαν στο παιδί μου πως να πλένει πιάτα ,οι διοικητές,οι δήμαρχοι,τα κομματοσκυλα,οι ναζιστές τα κομμουνια οι ανώμαλοι που κάνουν πάρτυ στις πλατείες ,οι λαθρολαγνοι, αυτοί που παίρνουν από την μάνα μου 100€ το μήνα ,οι δημοσιογράφοι οι εκδότες ΟΛΟΙ όσοι συνέβαλαν και συνενουν στην εξόντωση του Έθνους..

  13. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει για κανέναν από αυτούς ο καθένας μας θα πάρει ότι του αξίζει με ενδιαφέρει να σκέφτομαι θετικά να κάνω με πράξεις τον δικό μου αγώνα γιατί όλα ξεκινούν πρώτα από ατομικό επίπεδο και να βαδίζω με υγιείς σκεπτόμενους ανθρώπους για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών όλου του κόσμου..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*