Διαφημίσεις

Αποχωρούν τα ρωσικά στρατεύματα από την περιοχή του Κιέβου μετά από πληροφορίες ότι ο ουκρανικός στρατός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Όπως δήλωσε πηγή του ουκρανικού στρατού, οι δυνάμεις της Ουκρανίας απέκτησαν πρόσφατα όλη την δισκογραφία της Νατάσας Μποφίλιου, την οποία σκοπεύουν να αναμεταδώσουν με ντουντούκες τις οποίες θα στρέψουν εναντίων των ρωσικών δυνάμεων.

Στρατιωτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η χρήση τραγουδιών της Ελληνίδας ερμηνεύτριας είναι το μυστικό όπλο που μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς στην περιοχή, αφού με την αναπαραγωγή τους θεωρείται βέβαιο ότι τα ρωσικά στρατεύματα θα πέσουν σε βαριά θλίψη, θα αναρωτηθούν ποιο είναι τελικά το νόημα της ζωής και θα χάσουν κάθε διάθεση να πολεμήσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι Ουκρανοί στρατιώτες έχουν ήδη εξοπλιστεί και με ειδικές ωτοασπίδες, ώστε να μην κινδυνεύουν να καταλήξουν να κλαίνε αγκαλιά με τους Ρώσους στρατιώτες τους οποίους πολεμάνε.

tovatraxi.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Μια σκέψη στο “Αποχωρούν οι Ρώσοι από το Κίεβο μετά από πληροφορίες ότι η Ουκρανία θα χρησιμοποιήσει τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek