13:59 - 25/03/2022

Ερωτησεις προς τους “Ειδικους”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το συστημα αποδομησης , στερησης ελευθεριας του λογου φροντισε να σβησει εργο μιας δεκαετιας ωστε να μην υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια και πληροφορια που ειναι χρησιμη για την κατανοηση της αληθειας σημερα , ταυτοχρονα σε ολες της πλατφορμες ο λογος μου δεχεται ανελεητο πολεμο ωστε να μην μπορουν οι συνανθρωποι μου να ακουσουν την αποψη μου και την ιδεολογια μου ! Ο μονος τροπος να νικηθει αυτη η σταση ειναι ΕΣΥ να αναλαβεις την ευθυνη της πληροφοριας σου και αν αυτα που προσφερω ειναι ικανα και χρησιμα για την ζωη σου και το μελλον σου να ξεκινησεις ΕΣΥ να εισαι ο μεταφορεας της πληροφοριας μου ! Η εγγραφη σου στα νεα καναλια επικοινωνιας αλλα και ο διαμοιρασμος των βιντεο σε αλλους ειναι η μοναδικη λυση να κερδισουμε πισω τον κοσμο που μας ψαχνει και δεν μας βρισκει αλλα πανω απο ολα να κανουμε την πληροφορια που την θεωρουν απαγορευμενη για το κοινο να φτασει παντου !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. οι αγγλοσαξωνες… στο κινοβουλιο της Αγγλιας ο τζονσον και οι γριματσες του τα λενε ολα ο υπουργος βαρυσημαντη ο μιλια κι αυτος ειρωνεία… η Αμερική θα στελνει μεσω βρετανιας το LNG.. διπλυτισμος η Γερμανία και ευρωπη φτωχωποιητε διαλυεται χρησιμη ηλιθια για κανονια εξοπλισμος Γερμανίας, και παγκοσμιοποιηση αποπλυθησμο με μπολι πυρηνικα και ωφελιμενοι οι νεοταξιτες ροτσιλντ μια απο τα ιδια, κλειμο το Ρουσια τυντει ωστε να ακουμε τους μαντολατους του Μεγκαλουλιδων δυτικων, BisnesBidenJonson.

  2. spiros tsiskakis 03/25/2022 @ 3:15 ΜΜ

    Η τελευταία ελπίδα για την χώρα μας ήταν το κίνημα των αγανακτισμένων όταν μέσα από τους λιγοστούς καθημερινούς επαναστάτες διαδηλωτές του τότε τα κουβέντιαζαν στα πηγαδάκια τρώγοντας γκλοπ και δακρυγόνα ενώ οι επαναστάτες του καφέ ήταν στην πολυθρόνα και απολάμβαναν τις πληγές και τα δάκρυα μας.Οι εκλεκτοί τους θα επιβιώσουν.Ποιοι είναι αυτοί και πόσοι ίσως να το γν@ρίζεις σε ποσοστό 70-80%.η γαλούχηση ενός ποσοστού γαλουχήθηκε από σημεία που προ ανέφερες..Τώρα τα ζούμε..

  3. ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΔΙΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ 03/25/2022 @ 5:37 ΜΜ

    Αν τσεκάρεις το Pronews θα δεις πόσοι μαζεύτηκαν εκεί που ήταν εδώ πριν 5-10 χρόνια. Αν δεις και την ροή σχολίων στην οποία συμμετέχουν, ε εκεί νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε γιατί.
    Επειδή ο μέσος Έλληνας (αφυπνησμένος) ενώ κράζει τους κοιμισμένους, έχει και αυτός συνηθήσει να δέχεται ήττες. Έχει γίνει μαζόχας και ξεχνιέται με το τρολάρισμα στο διαδίκτυο. Λίγοι πράξαν και εξασφαλίζουν αυτονομία από το σύστημα.
    Οπότε είναι ζήτημα προτεραιότητας για αυτούς. Δεν τους ενδιαφέρει. Εθίστηκαν σ’ αυτό.

  4. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 03/25/2022 @ 6:30 ΜΜ

    ΝΙΚΟΛΑ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ…ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΄΄ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ΄΄ ΙΔΕΕΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ-ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ…ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…ΑΠΛΑ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΜΕ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ…ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ…

  5. ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ Κ ΕΓΙΝΑ ΠΑΡΩΝ 03/25/2022 @ 10:36 ΜΜ

    γιατι αμα ελεγες οτι η alien agenda and the nwo are one and the same δεν θα το πιαναμε? Εξαφανιζονται καθε χρονο μερικα εκατ ανθρωποι και ακομα κοιταμε το δακτυλο…

  6. Πρακτωρ 03/26/2022 @ 8:04 ΠΜ

    Καλημέρα Νίκο
    Η απάντηση στην ερώτηση σου έχει να κάνει με το προστατευόμενο είδος. Για να το τερματίσουμε υπάρχει και αρχηγός πίσω απο αυτό. Αιώνιος,

    Αν πάρει κανείς τα αποτελέσματα των 2 Π.Π καταλαβαίνει το σχέδιο,. Την Αρχή.
    Αν πάρει κανείς την οργάνωση απο τα νεαρά τους χρόνια προκειμένου να δημιουργηθεί η Άρχουσα τάξη αλλά και η κατώτερη διοικούσα τάξη καταλαβαίνει.
    Είναι σε όλα τα επίπεδα δομημένοι.
    Αν δείς ποιες σέχτες και οργανώσεις έχουν την κρυφή εξουσία καταλαβαίνεις.

  7. Πρακτωρ 03/26/2022 @ 8:20 ΠΜ

    Είναι αυτοί που κινούν τα νήματα αλλάζουν τις έννοιες την Θρησκεία τις σχέσεις τα χρήματα τις κρίσεις και προχωρούν στον αφανισμό του αντιθέτου.

    Είναι οι ίδιοι που κινούν την μόδα μέσα απο τα ΜΜΕ και παρασύρουν τον κόσμο μέσα απο Ταινίες Θέατρα ραδιόφωνα ιστοσελίδες.
    Είναι οι ίδιοι που σήμερα έκαναν το ξεκαθάρισμα τους πρώτοι μιάς και ο σπαρτός Ιός δείχνει γονιδιακός

    Πίσω από αυτούς όλους που το παίζουν στα δάχτυλα όλο αυτό είναι ο Μισόκαλος.

    Αν κανεις θέλει να αντιδράσει οφείλει ..

  8. Πρακτωρ 03/26/2022 @ 8:27 ΠΜ

    να ξέρει ότι είναι μόνος του.

    Είναι έτσι το σύστημα που σου κολλά την ταμπέλα αμέσως μόλις γράψεις η πεις κάτι διότι αυτοί γνωρίζουν πως θα το σπρώξουν εκεί.
    Είναι και το βόλεμα που σου παρέχουν για να χάνεις τον σκοπό σου και να ασχολείσαι με τα καθημερινά … απο άλλο επίπεδο. Μας έχουν μελετήσει ΠΛΗΡΩΣ.

    Διαμόρφωσαν το πεδίο πολέμου με σκοπό την νίκη τους

    Αυτό που κατάλαβα μέχρι σήμερα είναι ότι ο πόλεμος αυτός είναι μεταξύ δύο δυνάμεων ΚΑλού Κακού.
    Είμαι βέβαιος ..

  9. Ωραία ακούγονται αυτά που λες και δεν διαφωνώ!!!
    Όμως για να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής για την ελευθερία πρέπει να περάσουμε κάποια στάδια!!!
    Ο διαχωρισμός της κοινωνίας που αναφέρεις είναι και αυτός στο πρόγραμμα!!!
    Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι άνθρωποι!!!

  10. Πρακτωρ 03/26/2022 @ 8:32 ΠΜ

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
    Ο πόλεμος αυτός είναι αρχαίος.
    Οσοι τον κατάλαβαν ανα τους αιώνες άφηναν σημάδια βάση τεχνολογίας η δεδομένων της εποχής.

    Π.Χ
    Ο ευαγγελισμός της Θεοτόκου ημέρα αναγγελίας κυήσεως Θεανθρώπου για την σωτηρία του ανθρώπου η επιλεγμένη ημερομηνία κυοφορίας της Ελευθερίας του γένους.
    Κα ι εδώ αλλάζουν την ιστορία …
    Οχι σου λένε στις 23 έγινε αλλά το βάλαμε στις 25 και αφού κάνανε γενιές μέσω σχολίων να το γνωρίσουν τώρα εσύ πρέπει να το δεχθείς …
    Πόλεμος πληροφορίας.

  11. Πρακτωρ 03/26/2022 @ 8:41 ΠΜ

    Δεν είναι μόνο αυτό λοιπόν Νίκο και αδέλφια.

    Αν βάλεις πυξίδα και προχωρήσεις με προσευχή θα δείς πολλά περισσότερα και θα φτάνεις στην ίδια ρίζα

    Πόλεμος Καλού – ΚΑκού

    Συγνώμη για το κατεβατό αλλά πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να ωφεληθεί στον αγώνα του.

    Θα μπορούσα να αναφέρω πάνω απο 100 παραδείγματα χωρίς υπερβολή με αποδείξεις για το ότι αυτό συμβαίνει.
    Και για σένα που έχεις αμφιβολία πήγαινε στην Μ.Λαύρας και δές το λάβαρο τι απεικονίζει.
    25 Μαρτίου – Ευαγγελισμός
    ΚΑλη δύναμη

  12. Πρακτωρ 03/26/2022 @ 3:32 ΜΜ

    Μια διευκρίνηση όταν λέω εσένα εννοώ αυτον που δεν πιστεύει ότι είναι έτσι και όχι τον Αρθρογράφο.

    Το λάβαρο απεικονίζει την κοίμηση επέλεξαν το λάβαρο που αφορά την Παναγία μας την ημέρα του ευαγγελισμού.

    Αφησαν λοιπόν ένα σημάδι.

    Τέλος, ο μαχητής που μπορεί να ανατρέψει όλο αυτό που ζούμε είναι ο Ορθόδοξος Ελληνας και μόνο.
    Για αυτό και μας μειώνουν. Για αυτό και μας μπλέκουν , για αυτο και μας μπασταρδεύουν.

    Αλλα ας γραφτεί και το οτι ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    Καλή δύναμη

  13. απο το frame info βρισκει κανείς το λινκ π’ευθείας στο βίντεο κατ’επέκτασιν και στο κανάλι σου στο bitchute που αγια έκανες και έφτιαξες Νικο. Δε μπορούν όλοι να βγάλουν το λινκ όμως, γι’αυτό καλο ειναι εκτός από το embedding, να δίνεις και απ’ευθείας λινκ προς το βίντεο, για να πηγαίνει ο κοσμος και να κλικάρει και συνδρομή αν έχει λογαριασμό εκει.
    https://www.bitchute.com/video/9Mr38AwenoZQ/

  14. Τι ειναι το CDBC και πως θα σας ελεγχουν

    https://www.bitchute.com/video/AhEWdo5tuhDi

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*