Διαφημίσεις

Απίστευτη καταγγελία από τον καθηγητή Ιωάννη Μάζη. Δέχεται απειλές για την ζωή του.

Η μεγάλη αποκάλυψη που κάνει για τον νέο διχασμό με το Ουκρανικό ζήτημα.

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
6 σχόλια στο ““ΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ: «ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ»: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΖΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”
  1. Οποιος μιλαει αντιθετα απο τα σχεδια της σιωνιστικης μαφιας οι δειλοι τον σκοτωνουν .
    Ως ανανδροι παντα αυτο κανουν.

  2. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΑΥΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ.ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

  3. NAI ΣIΓΟΥΡΑ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…ΑΛΛΆ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΡΑ,ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ-ΑΝΕΜΟΛΙΑΣΤΟΥ,ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥ-ΜΗ,ΥΠΑΚΟΥΟΥ-ΜΗ,ΣΥΝΑΙΝΩΝ-ΜΗ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ-ΜΗ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ-ΜΗ,ΣΙΩΠΩΝ-ΜΗ,ΑΝΩΜΑΛΟΥ-ΜΗ,ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ-ΜΗ,ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ-ΜΗ,ΤΥΡΑΝΝΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ???…ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ???…ΕΓΩ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΄΄ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ΄΄ ΓΙΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ,ΕΣΤΙ…

  4. Ας είμαστε ρεαλιστές και ήρεμοι. Ήδη, το θέλουμε ή όχι, βρισκόμαστε σε μια νέα κατάσταση – που χρόνια πριν μας προετοίμαζαν- η οποία δεν έχει καμιά σχέση έστω και με τις περιορισμένες ελευθερίες των περασμένων χρόνων. Καμιά λοιπόν μετωπική σύγκρουση δεν έχει αξία και κανένα αποτέλεσμα δεν φέρνει. Χρειάζεται περίσκεψη και στρατηγικός σχεδιασμός, φώτιση που λέμε. Αμήν…

  5. Στην υποψηφιότητα του Κ. Μπογδάνου, στην Α’ Αθήνας με τη ΝΔ, αναφέρθηκε ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Ι. Μάζης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Κωνσταντίνος είναι “σαν ένα αεράκι σε μια λιμνάζουσα πολιτική πραγματικότητα, που το έχουμε ανάγκη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek