Πυροβολισμοί στο Αρκάνσας
Διαφημίσεις

Τον τρόμο στην κοινότητα προκάλεσαν άντρες οι οποίοι άνοιξαν πυρ κατά του πλήθους, σε έκθεση αυτοκινήτων στο νοτιοανατολικό Αρκάνσας. Έως τώρα οι πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 1 νεκρός και 24 τραυματίες. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ένα άτομο τέθηκε υπό κράτηση σε συνέχεια ανθρωποκυνηγητού που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πολιτείας του Αρκάνσας, Μπιλ Σάντλερ, δήλωσε στο USA TODAY: πως ελεγχω αν εχω αυλη συνταγογραφηση “Ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση αλλά η έρευνα συνεχίζεται, καθώς μπορεί να υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι μπορεί να πυροβολούσαν στο πλήθος”. Ο Σάντλερ τόνισε ότι η αρχική αναφορά έκανε λόγο για πυροβολισμό γύρω στις 7:25 μ.μ. (ώρα ΗΠΑ) ενώ ταυτόχρονα αστυνομικοί επιχειρούσαν «να αποκαταστήσουν την ηρεμία».

Μερικοί από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώιατρικά ελικόπτερα έσπευσαν στο σημείο. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, είναι πιθανό να υπάρξουν περισσότερες συλλήψεις.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της Dumas, Κιθ Φιντς, άγνωστος παραμένει ο αριθμός παιδιών που τραυματίστηκαν. Ωστόσο, στην ομιλία του αναφέρει ότι «πολλοί ένοπλοι άντρες άρχισαν να πυροβολούν», υπονοώντας ότι υπάρχουν στοιχεία για περισσότερους δράστες.

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek