22:43 - 18/03/2022

Γιατι χτυπας τις “ασπιδες” θυσιαζοντας ανθρωπους και οχι τον ανθρωπο “ασπιδα”;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εχω εξηγησει την θεση μου για οτι συμβαινει σημερα δεν με παιρνει καθε φορα να επαναλαμβανομαι !

Λεμε ολοι … οτι πλεον τα κρατη ειναι εταιριες , και ειναι !

Λεμε ολοι ..οτι “λιγοι” διοικουν τον κοσμο μας , και ετσι ειναι !

Ειπε καποτε καποιος , δωστε μου το τροπο να ελεγχω το νομισμα μιας χωρας και δεν με νοιαζει ποια θα ειναι η κυβερνηση !

Σημερα σε ολη την γη φυτευονται οι “ηγετες” που ειναι υπαλληλοι , αυτοι που πηραν το οκ , την χρηματοδοτηση και μεσω των αγορασμενων μμε επιβληθηκαν σε καθε χωρα , μονο ετσι θα μπορουσες να επιβαλεις σε ολη τον κοσμο μια κοινη συμφωνια ωστε να θελησει ολη η …την μεγαλη επανακινηση !

Τα παραπανω ισχυουν στο ακεραιο ασχετα αν το 99% δεν θελει να τα δεχθει !

Αφου λοιπον ισχυουν και ειναι η πραγματικοτητα μας γιατι χτυπαμε της “εταιριες” – “ασπιδες” και δεν χτυπαμε τους ανθρωπους πισω απο αυτες; Η τον ανθρωπο πισω απο αυτες ;

Γιατι τις λεω “ασπιδες”, γιατι οταν εχεις καταφερει να φτασεις σε δυναμη και εξουσια πανω απο τα κρατη τοτε ειναι απολυτα λογικο αυτα τα κρατη που ελεγχεις να τα βαλεις να δημιουργησουν νομικα πλαισια που δεν θα αφηνουν κανεναν να φτασει σε εσενα και να σε απειλησει !

Αυτες οι “ασπιδες” που ελεγχεις απολυτα μεσω του χρεους και του χρηματοπιστωτικου συστηματος εχουν δημιουργησει συνασπισμους , πχ ΝΑΤΟ , οπου καλλιστα μπορεις να επηρεασεις ψηφοφοριες παλι προς οφελος σου ωστε και αυτη η οργανωση να ειναι μια ακομα “ασπιδα” σου η ενα ακομα εργαλειο σου που μπορει και εκτελει στρατηγικους σχεδιασμους με βαση τα μελλοντικα σου σχεδια ..!

Και αναγκαζομαι να ξαναρωτησω , γιατι βαραμε τα σαμαρια και οχι τα γαιδουρια ;…Γιατι ασχολουμαστε με τα νομικα πλαισια που δημουργηθηκαν για να προστατεψουν τον ενα και δεν βαραμε με την μια τον ενα ;

Ειναι καλυτερο να γινει ενας πολεμος που θα θυσιαστουν εκατομμυρια ; Δεν ειναι πιο λογικο να θελουμε λιγοτερες απωλειες σε ψυχη ; ..

Υπαρχουν λοιπον παρα πολλα λογικα ερωτηματα οταν εχεις να κανεις με μια γενικη παρακρουση του πλανητη οπως και αν αυτη παρουσιαζεται , εμεις ομως κοιταμε την επιφανεια ξανα και ξανα !

Εχουμε τα στοιχεια αλλα δεν θελουμε να τα ενωσουμε , εχουμε σχεδιασμους παγκοσμιους αλλα δεν τολμαμε να δουμε τους σχεδιαστες , ανθρωποι ειναι και αυτοι (μπορει και οχι αλλα τι σημασια εχει) ..οντα ειναι , αν αυτα τα οντα ειναι υπευθυνα για το οτι συμβαινει ..γιατι πρεπει να κανουμε πολεμο και οχι απλα να οδηγησουμε αυτα τα οντα στην εξοντωση τους ;…ειτε νομικα , ειτε στερωντας τους την δυναμη τους , ειτε εστω και βιολογικα μιας και ενας ειναι καλυτερη απωλεια απο χιλιαδες!

Τι σημασια εχει λοιπον ο πολεμος στης ασπιδες οταν την κεντρικη ασπιδα δεν την αγγιζεις;;

Εχει σημασια σε κατι απλο , θελεις να εχεις περισσοτερα αυριο ..θες της δικες σου ασπιδες απο την αρχη …θες να κρυφθεις πισω απο το ιδιο κολπο που εκανε ο μεχρι σημερα νικητης του παιχνιδιου …γιατι καλως η κακος το συστημα του ηταν πραγματικα πολυ καλο και με αυτο σκλαβωσε τον πλανητη !

Αρα δεν θες να το τελειωσεις θες απλα να του αλλαξεις την ηγεσια αυτου του συστηματος ;;;… Αν ναι που εχει λογικη ..παλι γιατι δεν χτυπας το αιμα , την πηγη , το κυταρο αλλα πας περιμετρικα και με θυσια; ..

Ενας πολεμος θα ειναι παντα κατι το ανηθικο οσο και το δικαιο να ειναι απο την μια μερια , οι παραπλευρες απωλειες και η χαοτικη εξελιξη γεγονοτων μπορει να στερησουν μεσα στην ιστορια το μεγαλυτερο δικαιο σε εναν αγωνα , το οτι νομικα μπορει να δικαιολογηθει μια πραξη δεν σημαινει οτι μας καλυπτει και ηθικα , το να κανεις παρανομια …εξω απο της νομικες ασπιδες που δημιουργησε αυτος που δεν υπακουσε κανεναν νομο ποτε για να πετυχεις αυτο που πραγματικα χρειαζεται ο πλανητης ειναι ο μονος σωστος δρομος και η μονη αληθινη επιλογη .

Υπαρχει το γραμμα του Νομου και το πνευμα του νομου , σαν να λεμε υπαρχει η διαδικασια και το αποτελεσμα … η σωστη επιλογη ειναι το μυστικο , μην ασχολεισε με της ασπιδες του νομου ..χτυπα τον νομοθετη !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. ΝΙΚΌΛΑ ότι πιο εύστοχο έχει γραφτεί εδώ και πολλά χρόνια, όλα τα άλλα να είχαμε να λέμε ποιον λοιπόν ο ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ και τα μιάσματα που τον ενσαρκώνουν.

  2. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ 03/18/2022 @ 11:28 ΜΜ

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΑΣΠΙΔΕΣ”.ΟΛΟΙ ΟΙ “ΗΓΕΤΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΠΟ “ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ” ΜΕΧΡΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΑΤΗ,ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ “ΑΣΠΙΔΑΣ”…

  3. Κανείς δεν πρέπει να πάει στην Ημέρα της Κρίσεως αδικαιολόγητος, και ούτε λαίμαργος. Ο θάνατος είναι δίκαιος με όλους, εδώ, η ζωή εδώ δεν ήταν δίκαιη με όλους, εδώ.
    Άρα… Sieg Heil, Sieg Verlust.

  4. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ 03/18/2022 @ 11:46 ΜΜ

    “ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ”-ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ/”ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ”.

  5. ο πολεμος ως γεγονος ειναι οτι χειτοτερο για τους ανθρωπους ο πολεμος στην ουκρανια ειναι οτι καλυτερο για την ανθρωποτητα….γιατι ο Πουτιν τα εβαλε με την παγκοσμιοποιηση δυστηχως ο Ζελενσκυ ειναι μαριονετα του Σβαμπ σωρος ροτσιλντ μπιλντεμπεργκ τριντω Μπαιντεν γκλομποφασιστομπολιαστων…στο παρα πεντε του σφραγισματος του πλανητη κυριολεκτικα θα γινομασταν φαρμα του σβαμπ γκοιμ ζωα με πατεντα χωρις ανθρωπινα δικαιωματα μεταλαγμενοι δουλοι…ολοι οι δυτικοι κουληδες ειναι παιδια τουφουστοσβαμπ

  6. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ 03/19/2022 @ 12:50 ΠΜ

    ΕΝΤΟΛΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ:ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ/ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΑΜΟΡΦΗΣ ΜΑΖΑΣ,ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΟΥΛΩΝ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΥΦΛΑ…

  7. Σωτήρης 03/19/2022 @ 12:55 ΠΜ

    Αυτοί που αναφέρεις δεν θα υπήρχαν χωρίς τους όχλους της παρακμής και της πτώσης για να τους βάζουν πλάτη και να υλοποιούν εκ μέρους τους τα σχέδιά τους εις βάρος των δικών τους συνανθρώπων. Δεν είναι αθώοι. Και για αυτό γίνονται οι πόλεμοι, για τον ίδιο λόγο που έγινε και ο Κατακλυσμός του Νώε.

  8. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ 03/19/2022 @ 1:03 ΠΜ

    Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΣΑΥΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΤΙ Η Ε.Ε. ΘΕΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2.050 ΑΛΛΑ 85 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.

  9. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ 03/19/2022 @ 1:28 ΠΜ

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΖΟΦΕΡΗ.ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΟΡΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο. ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.ΑΝΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ…ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ…

  10. Χρόνος δεν Υπάρχει 03/19/2022 @ 5:30 ΠΜ

    Θεός
    10 Εντολές
    Πλάκες (άραγε τι έγιναν αυτές?)
    Μωυσής (νηστεία 40 ημέρες)
    Η Φλεγόμενη βάτος και τά σανδάλια.
    ///
    ΝοΜος Νομοθέτης
    ΜοΝος Μονοθετης+α=Μονοθεατης
    Α=Αρχή+Αργή Αρ Αρ χη γη
    ΑΡΡΑΧΗΓΗ
    ΡΑ ΑΡΧΗΓ Η +Ι
    Ρ Α αρχηγι Η

    Ρ Α Ι Μ Α Η
    +Σ Ω=1000
    Ρ Α Ι Μ Α Η Ω Σ
    //
    Ένας μόνος Παρατηρητής
    Ο Άρης είναι ο Θεός του πολέμου
    Ο Άρης λέγεται κόκκινος πλανήτης
    /
    Α πέφευγα τόν Π όλεμο
    Δ εν Η θελα να γράψω για αυτόν Σ

  11. Γιαννης 03/19/2022 @ 7:07 ΠΜ

    Τελεια σκεψη.Ακριβως για τον ιδιο λογο που τα πολλα προβατα δεν σκοτωνουν τον μοναδικο λυκο,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA και στον προγραμματοσμο τους

  12. η προταση για το “πνεύμα του νόμου” the heart of the law, μου θύμισε ένα έργο.. λεπτο 0,58-2,47
    youtube.com/watch?v=D2eQ3wNBF4U
    και εάν ολο το σύστημα βασίζεται στο “εάν δεν είχαμε νόμους δεν θα είμασταν ουτε καν άνθρωποι πια..”; Τρομακτικό.

  13. Καθ' οδόν 03/19/2022 @ 9:28 ΠΜ

    Κλείστε το Σκάι. Ποιες “ασπίδες”. Μιλάμε για πληρωμένα λεχάρια από όπου βάλει ο νους σας.

    triklopodia.gr/μισθοφόροι-ξεσπούν-σε-κλάματα-η-λεγεώ/

  14. Καθ' οδόν 03/19/2022 @ 9:36 ΠΜ

    …Ούτε αυτό θα δείτε να παίζει στα δικά μας.

    youtube.com/watch?v=pZWVjjZ-Duk&t=1s

  15. Πινόκιο 03/19/2022 @ 1:55 ΜΜ

    Μπράβο είναι πολύ σωστά όλα αυτά, όμως ποιος θα χτυπήσει αυτούς, που τους προστατεύουμε …ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ;;;

  16. ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ 03/19/2022 @ 6:57 ΜΜ

  17. Μονά Ζυγά 03/20/2022 @ 6:04 ΜΜ

    Ο άνθρωπος ασπίδα είναι ο πατριάρχης του σιωνισμού και βρίσκεται πιο πάνω κι από τον Elon Mask και τον Μπέζος. Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό; Με μια επιταγή όλους μας αγοράζει κι όλοι έχουμε μια τιμή εις την τελική.

  18. ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΚΑΠΟΥ 03/23/2022 @ 5:16 ΜΜ

    Μετά από κάποιες σκέψεις, κατέληξα σ’ αυτό που ήδη όλοι ξέρουμε καταβάθος μέσα μας, απ όλη την πληροφορία που έχουμε:
    – Κάθε Ηγέτης (Που δεν είναι μαριονέτα) έχει κάποιους στόχους.
    – Οι επικυρίαρχοι, άλλωτε έχουν, άλλωτε δεν έχουν πάντα άμεσο έλεγχο των καταστάσεων αλλά κινούν νήματα, σπέρνουν/ θερίζουν.
    – Ο άνθρωπος, η επιλέγει στρατόπεδα, η προσπαθεί να κάνει κάτι δικό του, άλλωτε τα καταφέρνει, άλλωτε μπαίνει σε στρατόπεδο άθελά του, άλλωτε οικειωθελώς. Καλά μέχρι εδώ.

  19. ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΚΑΠΟΥ 03/23/2022 @ 5:21 ΜΜ

    – Στην Ατζέντα 2030, συμμετέχουν όλα τα κράτη.
    – Ο Πούτιν και Ντούγκιν, έχουν κάποια σχέδια.
    – Οι καταστάσεις που καθορίστηκαν από τους επικυρίαρχους, οδηγούν στα σχέδια της ατζέντας 2030, ακόμα και την Ρωσία, αφού συμμετέχει στο πρόγραμμα και θα στραφούν και αυτοί, σε κουπόνια και σε Κινεζοποίηση της ζωής και του Εθνικομπολσεβικισμού.
    – Οι καταστάσεις που καθορίστηκαν από τους επικυρίαρχους, οδηγούν στα σχέδια της ατζέντας 2030, εμάς στα ίσια.

    Γιατί όμως;

  20. ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΚΑΠΟΥ 03/23/2022 @ 5:25 ΜΜ

    Γιατί όλες αυτές οι αλλαγές, γίνονται ελεγχόμενα.
    – Δεν χρειάζεται οι επικυρίαρχοι, να χουν καν άμεσο έλεγχο συγκεκριμένων, αυτοί έσπειραν απλά και υπολόγισαν με μαθηματική ακρίβεια, που θα οδηγηθούν τα κράτη.
    – Ο πόλεμος τώρα του Πούτιν, κι αυτός στο Great Reset οδηγεί, εκτός κι αν η ίδια η Ρωσία, δημιουργήσει εναλλακτική οικονομία, εναλλακτικό σύστημα, κυριολεκτικά αυτόνομο.
    – Κάθε κράτος θα κάνει κάποια σχέδια και πάλι θα οδηγηθεί η κατάσταση στο Great Reset.

  21. ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΚΑΠΟΥ 03/23/2022 @ 5:27 ΜΜ

    Υπάρχουν μόνοι οι εξής τρόποι, να πέσει το σύστημα:
    – Να τραβήξουμε το καλώδιο, που μας συνδέει μ’ αυτό!
    – Να γίνει παγκόσμιος πόλεμος και να καταρρεύσουν τα πάντα και να χτιστεί το μέλλον πάνω σε συντρίμμια.
    – Να υπάρξει παγκόσμια αναρχία, παγκόσμιος πόλεμος των πόλεων, των ελεύθερων ενάντια στις κυβερνήσεις.

  22. ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ - Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΣΙΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 03/23/2022 @ 5:32 ΜΜ

    Εμείς, οι ελεύθεροι, τραβάμε το καλώδιο που μας συνδέει με το σύστημα, κάποιοι το κάναμε σε κάποιο βαθμό κι έχουμε ακόμα. Κάποια κράτη (κοινωνίες-λαοί πάνω απ όλα) ενδεχομένως το κάνουνε κι αυτοί. Μακάρι.
    Μένουμε ελεύθεροι, ”Αχακάριστοι” επιβιώνουμε εναλλακτικά. Αν έρθει το χάος, δεν συμμετέχουμε στο ελεγχόμενο χάος, δεν γινόμαστε πιόνια, πράττουμε ανεξάρτητα, είτε σε παγκόσμια αναρχία και πόλεμο των πόλεων, είτε οπουδήποτε.
    Επιβιώσουν κάποιοι επικυρίαρχοι οι όχι, εμείς πάλι ελεύθεροι θα μαστε

  23. Κάτι που κακώς παρέλειψα επίσης 03/23/2022 @ 5:35 ΜΜ

    ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

    Σε καμία περίπτωση… Όποιος το κάνει, τελείωσε συμπαντικά…

  24. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 03/23/2022 @ 5:43 ΜΜ

    Η σύνδεσή μας με την τεχνητή νοημοσύνη και μετάλλαξη του DNA μας αποκόπτει από την τροφική αλυσίδα να το πω, του σύμπαντος και των νόμων της. Ένα ον, δεν είναι τίποτα δίχως την βούλησή του και της συνείδησής του, είτε εν ζωή, είτε μετά, είτε μετά τον θάνατο γινόμαστε ως ύλη και άυλα στοιχεία ένα με το σύμπαν διασκορπιζόμενοι, είτε όχι, η βούλησή μας και ότι ως συνείδηση και προσωπικότητα έχουμε, υπάρχει για πάντα και μεταδίδεται. Ένας επιστήμονας ίσως τ’ αναλύσει καλύτερα από μένα.

  25. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 03/23/2022 @ 5:49 ΜΜ

    Ίσως αυτό βοηθήσει στην κατανόηση:
    Όταν πεθαίνεις, μεταδίδεις ότι δημιουργήθηκε μέσα σου, στην φύση. Το νερό π.χ. αποδεδειγμένα έχει μνήμη (εννοούμε ότι κρατά αυτά τα στοιχεία) το νερό μέχρι και τον ήχο αποθηκεύει προσωρινά και τον μεταδίδει.
    Επίσης, οι πρόγονοι, μεταδίδουν τα πάντα στον γιό η κόρη, ακόμα και αυτά που έζησε. Τα κατάλοιπα ενός σοκ π.χ. κάποιων εμπειριών, κάποιες ικανότητες κλπ. κλπ.
    Τέλοσπάντων, σταματάω εδώ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*