Διαφημίσεις

Με ειρωνεία για το ρεκόρ πληθωρισμού και συστάσεις προς τους πολίτες της χώρας να μη διαμαρτύρονται για την ακρίβεια γιατί στην Ουκρανία πέφτουν βόμβες, η ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ και υπουργού Ανάπτυξης στη Βουλή.

«Μου είπατε “έχετε ρεκόρ πληθωρισμού”. Έλα; Μου το είπατε απότομα και συγκλονίστηκα. Μόνο αν είχαμε εδώ πέρα έναν θαυματοποιό να κυβερνά δεν θα είχαμε ρεκόρ πληθωρισμού. Θα μου πεις θα μπορούσαμε να είμαστε χαμηλότερα από άλλες χώρες. Δεν είμαστε η χαμηλότερη», δήλωσε μέσα στην ειρωνεία, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια παίρνοντας ένα ακόμα πιο υποκριτικό ύφος δήλωσε: «Θέλω να είμαι και ειλικρινής εδώ, μπροστά στο δράμα που περνάει ο ουκρανικός λαός, τις βόμβες που πέφτουν στα κεφάλια τους, τους νεκρούς που έχουνε, τα μαιευτήρια που καίγονται, να μιλάμε εδώ εμείς για τα δικά μας δράματα το θεωρώ και λίγο ύβρη».

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο υπουργός Ανάπτυξης κατηγορεί τους πολίτες της χώρας ως γκρινιάρηδες, υπερβολικούς και λαϊκιστές.

2020mag.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
8 σχόλια στο “Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι ύβρις να διαμαρτύρονται οι Έλληνες για ακρίβεια όταν πέφτουν βόμβες στην Ουκρανία»”
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ,ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ.
    Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥΣ :
    – ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ .
    -ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
    -ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    -ΕΙΡΩΝΕΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ…
    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ;;;
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ …
    ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    1. Τό νου σας όσοι τόν ακολουθείται μην γλιστρισετε από τα σάλια που αφήνει. Οι ψηφοφόροι του πέτρα στο λαιμό και οξω από τη Φαλκονέρα έχει ένα ωραίο μέρος .

  2. 610.037 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019:

    https://katohika.gr/ellada/metanastefsi-rekor-610-037-ellinon-tin-periodo-ton-mnimonion-se-poies-chores-metanastefsan/
    ΚΑΙ
    https://katohika.gr/ellada/33-508-epipleon-thanatoi-stin-ellada-to-2009-2014-arthro-tou-2015/

    ΛΑΜΟΓΙΟ ,ΘΡΗΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ,ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,Σ’ΕΝΑΝ ΑΚΗΡΥΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ.

    Α Υ Τ Ο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Υ Β Ρ Ι Σ ΡΕΕΕΕΕ;;;;;;;;

  3. ο ανθρωπος ειναι για τον γιατρό– πότε θα φυγουν ολοι μαζι, περιμενουμε κι ευχομαι να τον ξεχασουν και τα παιδια του ακομα ….

  4. Ναι, θελει να πει υπαρχουν και χειροτερα.. Τους πολεμους ποιος τους κανει? Οι πολιτικοι η ο Κυρ Μητσος ο μαναβης? Στα κεφαλια τους πρεπει να πεσει βομβα και οχι στους αθωους ανθρωπους..

  5. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΙΟ ΧΑΜΕΡΠΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΝΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑ@@Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek