09:53 - 03/03/2022

Τρομακτική καταγγελία από υγειονομικό σε απεργία πείνας: «Πήγαν να με εξαφανίσουν στον Ευαγγελισμό»

Διαφημίσεις

Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί οι οποίοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, κλείνουν 3 εβδομάδες συνεχούς παρουσίας έξω από το Υπουργείο Υγείας, ζητώντας αρχικώς μια συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη, ώστε να ακούσει τα αιτήματα τους και στη συνέχεια, να επιστρέψουν κανονικά στις θέσεις εργασίας, αφού, όπως θεωρούν οι ίδιοι αυτό αποτελεί κατάφωρη αδικία.

Όμως τα πράγματα φαίνεται πως ξεφεύγουν πέρα από κάθε λογική και γίνονται παράξενα, για να μην πούμε περίεργα.

Ένας από τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, ο Λάμπρος Τσάπαλης από τη Λάρισα, αποφάσισε στις 20 Φεβρουαρίου να ξεκινήσει απεργία πείνας έξω από το Υπουργείο Υγείας, ως ύστατη προσπάθεια αγώνα για την προσωπική, αλλά και την συλλογική δικαίωση.

Τα παράξενα ξεκίνησαν το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου. Λίγο μετά πριν τα μεσάνυχτα, ο κ. Τσάπαλης προσήχθη εντελώς αναίτια από 12 άντρες της ελληνικής αστυνομίας και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ομόνοιας με την κατηγορία της απείθειας.

Μιλώντας ο ίδιος στην κάμερα της primenews.press, ανέφερε πως πέρα από το γεγονός ότι δεν μπορούν να συμπεριφερθούν με τέτοιο τρόπο σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε απεργία πείνας, καθώς μετά από την τρίτη μέρα ο οργανισμός του αρχίζει να εξασθενεί, όταν του ζήτησαν τα χαρτιά του, εκείνος τους έδειξε αμέσως την ταυτότητα του, αλλά εκείνοι τον έβαλαν έτσι κι αλλιώς στο περιπολικό και τον οδήγησαν στο τμήμα.Εκεί, αφού του πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα, του έδωσαν να υπογράψει ένα χαρτί το οποίο μάλιστα δεν ήθελαν να τον αφήσουν να το διαβάσει, το οποίο επάνω έγραφε «εγκληματική πράξη». Με παρέμβαση συναδέλφων του, τελικά δεν κατέληξε στο κρατητήριο, κλήθηκε το ΕΚΑΒ εξαιτίας της κατάστασης υγείας του και μεταφέρθηκε, συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Εκεί, εφόσον δεν υπήρχε εισαγγελική εντολή, οι αστυνομικοί αποχώρησαν και μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν και οι συνάδελφοί του, οι οποίοι μετέβησαν στο νοσοκομείο προς συμπαράσταση. Έπειτα από δύο ώρες, εμφανίστηκαν 3 γιατροί και του είπαν ότι θα μεταφερθεί στην κλινική.

Δεν τον οδηγούσαν όμως σε κλινική ανάρρωσης, αλλά σε κλινική covid! Λίγο πριν διαβεί την πόρτα ο ίδιος κατάλαβε τι πάει να συμβεί, τους ζήτησε το χαρτί του pcr και όταν είδε πως άρχισαν να του τα μασάνε, άρπαξε το χαρτί του αποτελέσματος και τρέχοντας έφυγε από το νοσοκομείο, βγαίνοντας ξυπόλητος στη Βασιλίσσης Σοφίας όπου εκεί πήρε ταξί και μετέβη αμέσως σε διαγνωστικό κέντρο όπου έκανε pcr, το οποίο βγήκε αρνητικό!

Αφού μας εξήγησε για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά, καθώς έκανε λόγο για οριστική απόφαση του κ. Πλεύρη για πλήρη ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων, στο τέλος μας είπε κάτι ακόμα πιο παράξενο.

Όταν επέστρεψε στο Α.Τ Ομόνοιας για να πάρει το αντίγραφο καταγραφής περιστατικού, ώστε να κινηθεί νομικά κατά των αστυνομικών που τον προσήγαγαν, οι υπεύθυνοι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία εκείνη τη στιγμή στο τμήμα, τον ενημέρωσαν πως δεν έχει καταγραφεί κανένα τέτοιο περιστατικό…

Δείτε εδώ το βίντεο με την μαρτυρία του στην primenews.press :

Και εδώ το βίντεο από τη στιγμή της προσαγωγής του κ. Τσάπαλη:

primenews.press



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. αγνωστος 03/03/2022 @ 5:10 ΜΜ

    ολοι για το καλο μας εργαζονται 😀

  2. αγνωστος 03/03/2022 @ 5:14 ΜΜ

    οπως και η παγωνα σημερα το πρωι στον παπαδακη ειπε οτι οι αρρωστοι ειναι ολοι ανεμβολιαστοι 😀 πραγμα που αποδεικνυεται λαθος απο καθε εργαζομενο σε χωρο με κοσμο που βλεπει ολους τους εμβολιασμενους συναδελφους και κοσμο να αρρωσταινει χαχαχαχαχ
    τοσο χαζοι νομιζουν οτι ειμαστε; μπορει να στερουμαστε άλλα, πληρωνουμε προστιμα αλλά εμβολια βρε ερπετα δε κανουμε οσο και να λυσατε

  3. Θα δεις σε λίγο... 03/03/2022 @ 5:19 ΜΜ

    Η δύναμη που ονομάζουν κάποιοι Νέμεσις σαν να μην ήθελε να ασχοληθεί άμεσα με τον “απλό κοσμάκη” δίνοντας του διορία μετανοίας.
    Εδώ και λίγο καιρό παρατήρησα πως έχουμε σχεδόν άμεσα επιπτώσεις όλοι μας οταν αδικούμε ή κάνουμε κακό εν γνώση μας σε συνάνθρωπο και δυστυχώς οι συνέπειες έχουν να κάνουν με την υγεία…
    Μην χρησιμοποιείτε την εξουσία σας για να αδικήσετε άλλους, η κατραπακιά θα είναι τεράστια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*