Διαφημίσεις

Ένας (ένας) πούστης γιά καθε χώρα. Μετράτε τούς πούστηδες που: I dont give a shit if Mustafa AttaTurk kill Greeks, I love πουστοshow Zelensky!…

Η ππουστιοσύνη έν φυλή συνώτζιαρη τού κόσμου κανένας δέν εβρέθηκε γιά νά τήν ηξηλείψει κανένας γιατί γλέπει τήν που τήν άβυσσον ό Βαάλ τής… (Χαζζαροσατανισμός)

Η Ρωμειοσύνη έν φυλή συνώτζαιρη τού κόσμου κανένας έν εβρέθηκε γιά νά τήν ηξηλείψη, κανένας γιατί γλέπει που τ’ άψη Ό Θεός μού. (Βασίλης Μιχαηλίδης)

BAS_4 : ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ “Ο” ΒΡΕΘΗΚΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ “Δ” ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Καλό μήνα σε όλους τους Ελληνόψυχους (άραγε θα είναι; κι από ποιά πλευρά; αισιοδοξώ πάντως)

Διαβάζω στην Τρικλοποδιά μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για τον αναφερόμενον στις προφητείες του Τραχωνίου, που το όνομά του αρχίζει από Ο κι όταν πεθάνει θα τρέχουν καταιγιστικά οι εξελίξεις (ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ “ΟΜΙΚΡΟΝ” ΟΛΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ). Ο συγγραφέας πιθανολογεί ότι πρόκειται για την μετάλλαξη Ο και προσωπικά συμφωνώ.

Το θέμα είναι όμως ότι ξεχάσαμε την μετάλλαξη Δ, που ακόμα είναι διαρκώς αυξανόμενα θανατηφόρα. Δεν μιλώ για την “μετάλλαξη Δ του κορωνοϊού” αλλά για την “μετάλλαξη της Δ(ημοκρατίας)”. Αυτήν για την οποίαν κάποιες σκιές του παρελθόντος μπορεί να μας ρωτούσαν σήμερα :

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ “Δ”(ημοκρατίας);

Ποιά μετάλλαξη; Αυτή που η πρόεδρος της Βουλής (βουλής ποιούουου…) δίνει εντολή στον νέο πρόεδρΑ (λόγω έδρΑς) της Δημοκρατίας (λέμε τώρα…) να καταπατήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα του λαού, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ >

Αυτή που ο επόμενος πρόεδρΑς καλεί ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ τους “μετανάστες” να έρθουν στην Ελλάδα και μάλιστα να τους πληρώνει από την τσέπη του Έλληνα >

Μιλάμε για μια χώρα που κυβερνάται από κ@θήκια, που δεν νοιάζονται αν σφάζονται οι Έλληνες >

κι έναν πρωθυπΟΎργο (τόνος στο ΟΥ) που καμαρώνει που η Έλλάδα θα γίνει πολυπολιτισμική >

και μια Πάρεδρο της Δικτατορίας (ΠτΔ), που νοιάζεται για την Ουκρανία αλλά όχι για την Κύπρο ούτε για τους Έλληνες. Την προφητευμένη από τον Χάρυ Κλυν ντε… >

με το άρβυλο εκστρατείας του ουκρανικού στρατού (αμήν και πότε να πάει, να πλέκει τα σώβρακα του στρατιώτη) >

Πάμε άλλη μιά γύρα >

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΩΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ;

ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ; Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ;

Ωιμέ, θα έχουμε χειρότερα…

BAS_4

ΥΓ – Δείτε μια σουφραζέττα λυγάμενη, σουρνάμενη και τακουνιασμένη, εξ Ουκρανίας >

Ενώ ο Τσίπρας φοβάται να ασχοληθεί >

ο Μητσοτάκης λύνει το θέμα της Ουκρανίας >

πριν τους άλλους ευρωπέους >

και πριν καταφθάσει ο ευρωπεηκός στρατός >

(από κορμοστασιά καλά το πάνε, στα μαστάρια χάνουν…)

Μόνο με τέτοια υποχωρεί ο Putin >

Δεν σχολιάζω άλλο … τέρματίσανε!

BAS_4 : ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ “Ο” ΒΡΕΘΗΚΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ “Δ” ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
14 σχόλια στο “Ένας (ένας) πούστης γιά καθε χώρα. Μετράτε τούς πούστηδες που: I dont give a shit if Mustafa AttaTurk kill Greeks, I love πουστοshow Zelensky!…”
  1. τι “μέλι/μέλη” γενέσθαι;;

    “… μελλοντικοί πρεσβευτές στις πατρίδες ΤΟΥΣ της Ελληνικής παιδείας…”;;;

    η πατρίδα απο την οποία έρχονται όμως δεν είναι MIA; ή τελικά είναι γενικοί φοιτητές απο άλλες χώρες;; ποιες χώρες;; δεν βαριέσαι.. Ολοι οι καλοί χωράνε..

    iefimerida.gr/ellada/thessaloniki-apth-yiothetei-foitites-apo-oykrania

  2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΑΙΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΧΙΔΑ ,ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΤΑΡΙΚΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΑΙΩΒΑΛΙΑΝΑΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕ

  3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΚΛΠ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

  4. Ο μαζοχιστης αρχαιοκαπηλος βοθρολοξος πρωκτανθρωπος απο τα Πετραλωνα δεν προκειται ποτε να παψει να μαλακιζεται και να ταιζει την ΠΑΡΑΝΟΙΑ και την αρρωστημενης πολωση. Καθως η ΜΑΛΑΚΙΑ ειναι η ΟΥΣΙΑ της ανουσια πρωκτουπαρξης του ΜΑΛΑΚΑ. https://www.facebook.com/groups/125590111265900/

  5. Ωραία η φωτό με τα….κομαντα της ευρώπ(ε)ης.θα τους διαλύσουν τους Ρώσους.ατυχε Πούτιν.διαταξε πάραυτα..υποχώρηση

  6. Την ώρα που οι ρωσικές δυνάμεις σφυροκοπούν την Μαριούπολη και άλλες περιοχές στην Ουκρανία και η ελληνική πρεσβεία στον Κιέβο έκλεισε η σκέψη όλων βρίσκεται στους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες της περιοχής.

    Η Ουκρανία είναι σήμερα ίσως η μόνη χώρα στον κόσμο όπου υπάρχουν σημαντικές κοινότητες Ελλήνων που φτάνουν περίπου τους 150.000.

    Οι Έλληνες της Ουκρανίας έχουν πίσω τους μια μακρά ιστορία 2.500 ετών. Ηδη από τον 6ο αιώνα είχε αρχίσει η ελληνική εποίκιση στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας και στην

  7. Στα τέλη του 5ο αιώνα οι αρχαίοι Έλληνες αποικιστές άρχισαν να εγκαθίστανται κατά μήκος της Μαύρης Θάλασσας.

    Κάπου εκεί βρισκόταν και η μυθική Κολχίδα από όπου ο Ιάσονας πήρε το χρυσόμαλλο δέρας.

    Το 1777, μετά την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία, η Μεγάλη Αικατερίνη διέταξε την εγκατάσταση όλων των Ελλήνων από τη χερσόνησο στη Βόρεια Αζοφική, έτσι έγιναν γνωστοί ως Έλληνες της Αζοφικής.

    Εκεί θα ιδρύσουν μια νέα πόλη, στην οποία θα δώσουν το όνομα της Παναγίας και θα ονομαστεί Μαριούπολη.

  8. Από εκεί και πέρα η ελληνική μητρόπολη της Ουκρανίας θα μεταφερθεί στην περιοχή της Μαριούπολης με 23 ελληνικά χωριά.

    Στην Οδησσό την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, υπήρχε μία καλά οργανωμένη ελληνική παροικία. Η πόλη είναι συνδεδεμένη με την Ιστορία του Ελληνισμού. Το 1814 ιδρύθηκε στην πόλη η Φιλική Εταιρεία. Την ίδια χρονιά λειτούργησε και το πρώτο ελληνικό σχολείο.

    Από τον 18ο έως τις αρχές του 20ου αιώνα, στον Καύκασο μετανάστευαν μαζικά οι Έλληνες από την Οθωμανική Αυτοκρατορία,

  9. Στη Μαριούπολη δημιουργήθηκε ο εκδοτικός οίκος “Κολεχτιβιστής”, ο οποίος εξέδιδε την ομώνυμη ελληνόγλωσση εφημερίδα είτε στη δημοτική, είτε στη μαριουπολίτικη διάλεκτο. Το 1928, μόνο στην περιοχή της Μαριούπολης, λειτουργούσαν 39 ελληνικά σχολεία πρώτης βαθμίδας και έξι της δεύτερης με 159 δασκάλους.

    Η Οκτωβριανή Επανάσταση και κυρίως η εποχή του Στάλιν θα επηρεάσει αποφασιστικά το μέλλον των ελληνικών κοινοτήτων.

    Τον Δεκέμβριο του 1937, με απόφαση της σταλινικής ηγεσίας η ελληνική μειονότητα

  10. Οι Έλληνες της Ουκρανίας έχουν πίσω τους μια μακρά ιστορία 2.500 ετών. Ηδη από τον 6ο αιώνα είχε αρχίσει η ελληνική εποίκιση στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας και στην χερσόνησο της Κριμαίας. Και η παρουσία αυτή των Ελλήνων είναι αδιάλειπτη εδώ και 27 αιώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek