Διαφημίσεις

Η Ρωσία έκλεισε τον εναέριο χώρο της και απαγόρευσε τις πτήσεις των χωρών της ΕΕ στα ρωσικά αεροδρόμια, αλλά ακόμα και την διέλευσή τους πάνω από το ρωσικό έδαφος, ως αντίποινα στην απόφαση της ΕΕ σήμερα Σάββατο να κλείσουν τον εναέριο χώρο τους για τις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες.

Αυτό σημαίνει ότι διακόπτεται η αεροπορική επικοινωνία μέσω χωρών της ΕΕ προς και από Μόσχα, ενώ οι εταιρείες που χρησιμοποιούν τον αχανή ρωσικό ενάεριο χώρο για πτήσεις προς την Ανατολή ή από την Ανατολή προς την ΕΕ αναγκαστικά τροποποιούν τα δρομολόγιά τους και ακόμα και διπλασιάζουν τους χρόνους πτήσεων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για τις ελληνικές αεροπορικές εταιρείες η μόνη λύση είναι πλέον η Τουρκία και η Σερβία οι αεροπορικές εταιρείες των οποίων μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα προς και από την Μόσχα στα αεροδρόμια της Ρωσίας.

Για τον ρωσικό τουρισμό στην Ελλάδα, καλύτερα να ξεχαστεί ολοκληρωτικά: Επτάνησα, Κρήτη, Ρόδος, Χαλκιδική πραγματικά θα υποφέρουν…

oparlapipas.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “H Pωσία έκλεισε τον ENAEPIO χώρο της για τις αεροπορικές εταιρείες της EE! -Ανυπολόγιστη καταστροφή για τουρισμό”
  1. μπααα δεν πειραζει θαχει τιναξει το περιεχομενο του παντελονιου της η κουλιτσα και τα εχουν κανει πανω τους οι ρωσοι 😀 😀
    τοσες καταστροφικες αποφασεις για τη χωρα μας πρωτη φορα βλεπω (ισες αποστασεις απο τα εμπλεκομενα μερη ξερουμε;)

  2. Επειδή είσαι άσχετος οι Ρώσοι ποτέ δεν κάναν τουρισμό σε μας μόνο Τούρκους γι’αυτό άσε την προπαγάνδα

  3. αααα .. μην ξεχασουμε και την ενέργεια..
    πχ το κλιμαστικό των καταλυμάτων του καλοκαιριού και τον λογαριασμό που θα πρέπει να πληρώσουν οι ξενοδόχοι κατοπιν εορτής..

    την καλοκαιρινή συνταγή για την τουριστική πίτα την αποφασίζει το κέντρο.. άλλοι την ζυμώνουν,άλλοι την ψήνουν, άλλοι την σερβίρουν, άλλοι την τρώνε και άλλοι την πληρώνουν.

    είναι τοσο προβλέψιμο που καταντάει βαρετό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *