Διαφημίσεις

Η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη μας σέρνει στην άβυσσο

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αφού πήρε το «σήμα» από την ΕΕ αποφάσισε να σύρει την Ελλάδα στην άβυσσο, καθώς το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε το πρωί της Τρίτης ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει ως «κατάφορη παραβίαση των παραβίαση θεμελιωδών αρχών του Διεθνούς Δικαίου» την αναγνώριση την αναγνώριση των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνιετσκ και του Λουγκάνσκ, από τη Ρωσία.

Παράλληλα το ελληνικό ΥΠΕΞ στην ανακοίνωση του τονίζει ότι η Ελλάδα «τάσσεται υπέρ του σεβασμού της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας όλων των κρατών».

Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοινώνει, τέλος, ότι η Ελλάδα «θα συντονιστεί με τους Ευρωπαίους εταίρους και τους Συμμάχους της αναφορικά με την αντίδραση στην απόφαση αυτή».

Πρόκειται για μια ανακοίνωση εν δυνάμει επικίνδυνη για τη χώρα μας, καθώς αντί να κρατήσουμε ουδέτερη στάση απειλούμε τη Ρωσία με κυρώσεις. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μασλόφ είχε υποστηρίξει ότι «αν η Ρωσία δεν είναι ασφαλής, τότε δεν θα είναι κανείς», ότι και εάν σημαίνει αυτό για τη χώρα μας.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

«Η αναγνώριση από τη Ρωσία της παράνομης και μονομερούς ανακήρυξης “ανεξαρτησίας” των αποσχιστικών εδαφών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ της Ουκρανίας αποτελεί κατάφορη παραβίαση θεμελιωδών αρχών του Διεθνούς Δικαίου, της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας, και των συμφωνιών του Μινσκ.

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι η Ελλάδα τάσσεται υπέρ του σεβασμού της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας όλων των κρατών και καταδικάζει κάθε απόφαση που αντιβαίνει τις θεμελιώδεις αυτές αρχές του Διεθνούς Δικαίου.

Στο πλαίσιο των δεσμεύσεων της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ, η Ελλάδα θα διαβουλευθεί και θα συντονιστεί με τους Ευρωπαίους εταίρους και τους Συμμάχους της αναφορικά με την αντίδραση στην απόφαση αυτή».

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Έτοιμη να επιβάλει κυρώσεις η Ελλάδα στη Ρωσία για την αναγνώριση του Ντονμπάς – ΥΠΕΞ: «Μαζί με τους εταίρους μας…»”
  1. θελει προσοχη η σταση μας γιατι έχουμε και την κύπρο όπου πρέπει να ταυτίζεται με τα εκει συμφεροντα μας …

  2. ο χειροτερος εχθρος του Ελληνικου λαου ειναι οχι ο εαυτος του ,γιατι απλουστατα η κυβερνηση ολου του δημοκρατικου γκλομποφασισμου της βολης και της κοντης,το μασωναριο και η ιεραρχια του ποπου καθεδρας σφετεριζεται τη θεληση του …εχουμε το ελαφρυντικο της παραπλανηαης αποπλανησης μπολιβιαζμο σωματος η ψυχη μας ειναι με ΠΟΥΤΙΝ….θα σας καψει…αποθανειτω μετα των ομοφυλοφυλων …μασωνολυκοπροβιων.βοηθα τον Πουτιν Θεεμου για την σωτηρια ολων των Εθνων.και Αμερικανων.ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ.

  3. ΣΤΟΝ Γ ΠΑΓΚ. ΠΟΛΕΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek