14:48 - 17/02/2022

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΣΟΚ από τη Δρ. Li-Meng Yan: «Η Κίνα απελευθέρωσε άλλο ένα βιολογικό όπλο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων…έναν ιό αιμορραγικού πυρετού…!»

Διαφημίσεις

«Ο ιός έχει αλλοιωθεί μέσα σε ένα εργαστήριο για να κάνει την περίοδο επώασης μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, ακόμα και 3-4 εβδομάδες, προκειμένου να επιτραπεί στους επισκέπτες στο Πεκίνο να επιστρέψουν στις χώρες τους χωρίς συμπτώματα κατά το ταξίδι…!»

 

Αυτή η σκόπιμη απελευθέρωση, λέει η Δρ Γιαν, είναι προγραμματισμένο να μολύνει συμμετέχοντες από δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταφέρουν εν αγνοία τους αιμορραγικό πυρετό στις χώρες καταγωγής τους, εξαπολύοντας ένα νέο κύμα πανδημίας…

 

Πηγή: Natural News

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Σε μια συνέντευξη-βόμβα με τον JD Rucker, η πρώην ιολόγος του Χονγκ Κονγκ και πληροφοριοδότης του ΚΚΚ Δρ. Li-Meng Yan — η οποία δικαιώθηκε σχετικά με την εργαστηριακή προέλευση του SARS-CoV-2 — ισχυρίζεται τώρα δημόσια ότι το ΚΚ Κίνας και η PLA απελευθερώνουν ένα νέο, κατασκευασμένο βιοόπλο σε αθλητές και συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. 

Σύμφωνα με το Creative Destruction Media , «Έγκυρες πηγές ενημέρωσαν το CDMedia ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, εξαπέλυσαν έναν άλλο ιό στους δικούς τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, προκειμένου οι αθλητές και οι διπλωμάτες να επιστρέψετε σπίτι και να μολύνετε τον υπόλοιπο κόσμο, ιδιαίτερα τη Δύση».

Το CDM εξηγεί επίσης πώς ο ιός έχει σχεδιαστεί για να παρατείνει τον χρόνο επώασης για μέγιστο παγκόσμιο αντίκτυπο:

«Ο ιός έχει αλλοιωθεί μέσα σε ένα εργαστήριο για να κάνει την περίοδο επώασης μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, ακόμα και 3-4 εβδομάδες, προκειμένου να επιτραπεί στους επισκέπτες στο Πεκίνο να επιστρέψουν στις χώρες τους χωρίς συμπτώματα κατά το ταξίδι…! Ο ιός λέγεται ότι είναι εξαιρετικά μεταδοτικός, και προκαλεί αιμορραγία μέσω πολλαπλών στομίων του σώματος, ακόμη και του δέρματος.»

Ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που έχει εγκριθεί για τη θεραπεία του πολλαπλού μυελώματος είναι γνωστό από την Κίνα ότι λειτουργεί ως «αντίδοτο» στο κατασκευασμένο βιοόπλο της.

Αυτό που είναι συναρπαστικό εδώ είναι ότι, σύμφωνα με την Δρ Γιαν, το ΚΚΚ γνωρίζει ήδη ένα αντίδοτο στο νέο βιοόπλο του αιμορραγικού πυρετού και συσσωρεύουν ενεργά το φάρμακο Johnson & Johnson που εξυπηρετεί αυτή τη λειτουργία.

Σύμφωνα με πηγές της Δρ Γιαν, το φάρμακο είναι γνωστό ως Darzalex (daratumumab) και είναι πολύ ακριβό και κάπως ασυνήθιστο. Δεν έχει την ευρεία διαθεσιμότητα της ιβερμεκτίνης.

Το φάρμακο λειτουργεί στοχεύοντας τη γλυκοπρωτεΐνη CD38 η οποία υπερεκφράζεται σε ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα. Πιστεύεται ότι το κατασκευασμένο βιολογικό όπλο αιμορραγικού πυρετού προκαλεί ένα παλιρροϊκό κύμα παραγωγής CD38 στο σώμα, παρεμποδίζοντας τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και προκαλώντας αιφνίδιο κυτταρικό θάνατο (μεταξύ άλλων προβλημάτων).

Από τη σελίδα Science Direct στο CD38:

Το CD38 είναι γλυκοπρωτεΐνη μεμβράνης τύπου II που παίζει ρόλο στην κυτταρική προσκόλληση, μετανάστευση και μεταγωγή σήματος. Επιπλέον, το CD38 είναι ένα εκτοένζυμο που εμπλέκεται στη δημιουργία νουκλεοτιδικών μεταβολιτών, όπως η ADP-Ribose (Lee, 2006). Η έκφραση του CD38 ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ανθρώπινα πλασματοκύτταρα και ιδιαίτερα στα κύτταρα ΜΜ.

Από τον ιστότοπο NIH / PubMed, ακολουθεί μια μελέτη που περιγράφει πώς το φάρμακο J&J στοχεύει τη γλυκοπρωτεΐνη CD38 και θεραπεύει τον καρκίνο του πολλαπλού μυελώματος:

Το Daratumumab είναι ένα ανθρώπινο μονοκλωνικό αντίσωμα που στοχεύει το CD38, μια πρωτεΐνη της κυτταρικής επιφάνειας που υπερεκφράζεται σε κύτταρα πολλαπλού μυελώματος (MM). Προκλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η δαρατουμουμάμπη προκαλεί θάνατο κυττάρων ΜΜ μέσω πολλών μηχανισμών, όπως η εξαρτώμενη από το συμπλήρωμα κυτταροτοξικότητα (CDC), η εξαρτώμενη από αντισώματα κυτταροτοξικότητα (ADCC), η εξαρτώμενη από αντισώματα κυτταρική φαγοκυττάρωση (ADCP) και η απόπτωση.

Η σχέση μεταξύ CD38 και NAD+

Αν και αυτό είναι μια απλοποίηση, υπάρχει μια σχέση σε κάθε ανθρώπινο σώμα μεταξύ του CD38 – της «κακής» πρωτεΐνης» – και του NAD+ – του «καλού» μορίου. Το NAD+ σημαίνει δινουκλεοτίδιο νικοτιναμίδης αδενίνης.

Για να το θέσω απλά, όταν τα επίπεδα NAD+ είναι πολύ χαμηλά, προκαλείται υπερέκφραση του CD38. Τα υψηλότερα επίπεδα CD38 οδηγούν σε φλεγμονή και κυτταρικές δυσλειτουργίες, ενώ καταστέλλουν επίσης το NAD+, οδηγώντας σε μια αυτοενισχυόμενη σπείρα σε φλεγμονή, γήρανση, έλλειψη κυτταρικής ενέργειας και άλλα προβλήματα υγείας.

Ο Δρ JE Williams, γιατρός συμπληρωματικής ιατρικής και αντιγηραντικής, έχει ένα εξαιρετικό άρθρο που εξηγεί τη δυναμική όλων αυτών. Ονομάζεται, ” Πώς να φτάσετε τα 100 χρόνια ζωής με το NAD+ “.

Το εκπληκτικό σωτήριο μυστικό των ανθοκυανινών – τις οποίες μπορείτε να καλλιεργήσετε μόνοι σας

Μία από τις βασικές στρατηγικές που αποκαλύπτει ο Δρ. Ουίλιαμς είναι ο τρόπος καταστολής της παραγωγής CD38 χρησιμοποιώντας ανθοκυανίνες , οι οποίες είναι μόρια μελάγχρωσης που βρίσκονται σε τρόφιμα και βότανα. Όταν κοιτάμε φρέσκα προϊόντα και φυτά, σχεδόν κάθε φυτό με σκούρο κόκκινο, σκούρο μπλε ή μαύρο χρώμα είναι γεμάτο με ανθοκυανίνες, οι οποίες ανήκουν σε μια κατηγορία λειτουργικών φυτικών μορίων γνωστών ως φλαβονοειδή .

Το μαύρο ρεύμα, τα βατόμουρα, τα σμέουρα, τα βατόμουρα, το κόκκινο λάχανο, το μωβ καλαμπόκι και άλλα παρόμοια φυτά με έντονη χρωματική χρώση είναι όλα λειτουργικά, φαρμακευτικά φυτά. Όπως επισημαίνω στο podcast μου παρακάτω – το οποίο είναι πραγματικά ένα από τα πιο σημαντικά που έχω δημοσιεύσει ποτέ – μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε τις δικές σας ανθοκυανίνες χρησιμοποιώντας συστήματα υδροπονικής καλλιέργειας εκτός δικτύου, μη ηλεκτρικά που δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρισμό ή κινούμενα μέρη. Φυτεύοντας απλώς κόκκινο λάχανο, κόκκινο μαρούλι, μελιτζάνα ή άλλα είδη φρούτων ή λαχανικών, θα επωφεληθείτε από την παραγωγή ανθοκυανινών από τη Μητέρα Φύση, τις οποίες μπορείτε να φάτε ως φυσικό φάρμακο (ας είναι η τροφή σας το φάρμακό σας).

Θεωρητικά – αν και αυτό δεν έχει ακόμη αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές – μια υψηλή πρόσληψη φυσικών φυτικών ανθοκυανινών θα μπορούσε να σταματήσει την υπερέκφραση του CD38 κατά την έκθεση σε ιό αιμορραγικού πυρετού ή επίθεση νανοσωματιδίων, αποτρέποντας έτσι τον θάνατο. Αυτή είναι μια λειτουργική θεωρία, αλλά είναι μια εύλογη θεωρία που έχει τις ρίζες της στη διατροφική επιστήμη. Σημειωτέον, δεν υπάρχει αρνητικό στοιχείο στην κατανάλωση περισσότερων ανθοκυανινών , καθώς είναι ευρέως τεκμηριωμένο ότι βοηθούν στην πρόληψη της φλεγμονής, του καρκίνου, των νευροεκφυλιστικών διαταραχών και πολλών άλλων ασθενειών ή καταστάσεων υγείας. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα στη στρατηγική της σκόπιμης κατανάλωσης περισσότερων POC (Plants of Color) ως στρατηγική προφυλακτικής (πρόληψης) ενάντια στην πιθανότητα έκθεσης στο νέο βιολογικό όπλο της Κίνας.

Εκτός από τις ανθοκυανίνες που προέρχονται από κοινές τροφές, ο Δρ Ουίλιαμς προτείνει ορισμένα άλλα μόρια φυτικής προέλευσης που μπορεί να είναι χρήσιμα στην καταστολή των επιπέδων CD38 στο σώμα:

Η ταξιφολίνη είναι το φλαβονοειδές αντιοξειδωτικό διυδροκερσετίνη . Αναστέλλει τα καρκινικά κύτταρα, μειώνει τη φλεγμονή και είναι χρήσιμο στη θεραπεία καρδιαγγειακών και χρόνιων ηπατικών παθήσεων.

Η απιγενίνη είναι επίσης ένα φλαβονοειδές αντιοξειδωτικό. Η απιγενίνη διαπερνά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό για να μειώσει τη φλεγμονή, να βελτιώσει τη λειτουργία των κυττάρων, να ενισχύσει την υγεία του εγκεφάλου και να έχει αντικαρκινικές επιδράσεις.

Η λουτεολίνη είναι ένα άλλο φλαβονοειδές που βρίσκεται σε φυτά και φαρμακευτικά βότανα. Μειώνει τη φλεγμονή, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και ρυθμίζει τον μεταβολισμό των οιστρογόνων.

Η καλλιστεφίνη είναι η ανθοκυανίνη, ένας τύπος φλαβονοειδούς που κάνει τα τρόφιμα σκούρα μπλε, όπως τα βατόμουρα και τα οινοποιήσιμα σταφύλια. Και, τα ρόδια είναι καλές πηγές καλιστεφίνης.

Η κουρομανίνη είναι μια ανθοκυανίνη που βρίσκεται στα φύλλα μουριάς, στο χρυσάνθεμο, στον ιβίσκο, στη μαύρη σταφίδα, στα κόκκινα σμέουρα, στα λίτσι και στο περουβιανό μωβ καλαμπόκι.

Όπως σημειώνω στο podcast μου παρακάτω, όλα αυτά μπορούν να αποκτηθούν με το χυμό φρέσκων φρούτων και λαχανικών και την κατανάλωση αυτών των ωμών, ζωντανών χυμών. Να θυμάστε ότι το μαγείρεμα των ανθοκυανινών μπορεί να αποικοδομήσει / καταστρέψει αυτά τα ευαίσθητα μόρια, επομένως αυτά πρέπει συνήθως να καταναλώνονται στην ακατέργαστη μορφή τους. Αυτό είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα ενός τρόπου ζωής με ωμή τροφή (δηλαδή ο David Wolfe, ειδικός στα ωμά τρόφιμα, έχει περάσει δεκαετίες διδάσκοντας στους ανθρώπους αυτά τα οφέλη και έχει δίκιο).

Σημειώστε ότι οι ανθοκυανίνες υπάρχουν επίσης στα μούρα acai και σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες μούρων.

Σχετικά μόρια γνωστά ως φυκοκυανίνες βρίσκονται σε τεράστιες ποσότητες σε ορισμένα είδη μικροφυκών όπως η σπιρουλίνα. Η εταιρεία με έδρα τη Χαβάη, γνωστή ως “Cyanotech” – η οποία προμηθεύει ασταξανθίνη και σπιρουλίνα στη βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής – βασίζεται στην πολύ υψηλή παρουσία φυκοκυανινών στη σπιρουλίνα. (Πριν από πολλά χρόνια περιηγήθηκα στις εγκαταστάσεις της Cyanotech και είδα το εργαστήριό τους όπου εξήγαγαν τις φυκοκυανίνες για να φτιάξουν ιατρικές βαφές που χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές ιατρικής απεικόνισης.)

Η λέξη ρίζα «κυανό» αναφέρεται στο γαλαζωπό χρώμα. Έτσι η λέξη «ανθοκυανίνες» βασίζεται στην ιδέα των μορίων του μπλε χρώματος. Το χρώμα υποδηλώνει πολλά πράγματα για τη λειτουργική του χρήση στην ανθρώπινη υγεία.

Αν θέλετε να διαβάσετε όλα αυτά, ακολουθεί ένα επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύτηκε το 2017 και μεταφέρθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής: Ανθοκυανιδίνες και ανθοκυανίνες: έγχρωμες χρωστικές ως τρόφιμα, φαρμακευτικά συστατικά και τα πιθανά οφέλη για την υγεία .

Από την περίληψη της μελέτης:

Οι ανθοκυανίνες είναι έγχρωμες υδατοδιαλυτές χρωστικές που ανήκουν στη φαινολική ομάδα. Οι χρωστικές είναι σε γλυκοζυλιωμένες μορφές. Οι ανθοκυανίνες που είναι υπεύθυνες για τα χρώματα, κόκκινο, μωβ και μπλε, βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά. Τα μούρα, οι σταφίδες, τα σταφύλια και ορισμένα τροπικά φρούτα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ανθοκυανίνες. Τα φυλλώδη λαχανικά, οι κόκκοι, οι ρίζες και οι κόνδυλοι με κόκκινο έως μωβ μπλε χρώμα είναι τα βρώσιμα λαχανικά που περιέχουν υψηλό επίπεδο ανθοκυανινών. Μεταξύ των χρωστικών ανθοκυανίνης, η κυανιδίνη-3-γλυκοσίδη είναι η κύρια ανθοκυανίνη που βρίσκεται στα περισσότερα φυτά.

Εκτός από τη χρήση ανθοκυανιδινών και ανθοκυανινών ως φυσικών χρωστικών, αυτές οι έγχρωμες χρωστικές είναι πιθανά φαρμακευτικά συστατικά που δίνουν διάφορα ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία. Επιστημονικές μελέτες, όπως μελέτες κυτταροκαλλιέργειας, ζωικά μοντέλα και κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, δείχνουν ότι οι ανθοκυανιδίνες και οι ανθοκυανίνες έχουν αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, βελτιώνουν την οπτική και νευρολογική υγεία και προστατεύουν από διάφορες μη μεταδοτικές ασθένειες. Αυτές οι μελέτες αποδίδουν τις επιπτώσεις στην υγεία των ανθοκυανιδινών και ανθοκυανινών, οι οποίες οφείλονται στις ισχυρές αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Διαφορετικοί μηχανισμοί και οδοί εμπλέκονται στις προστατευτικές επιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της οδού δέσμευσης ελεύθερων ριζών, της οδού κυκλοοξυγενάσης, της οδού πρωτεϊνικής κινάσης που ενεργοποιείται από μιτογόνο και της σηματοδότησης των φλεγμονωδών κυτοκινών.

Σημειώστε ότι όλα αυτά τα μόρια είναι υδατοδιαλυτά , που σημαίνει ότι εάν είστε αφυδατωμένοι ή δεν έχετε καλό μεταβολισμό κυτταρικής ενυδάτωσης, το σώμα σας δεν θα μπορεί να διανείμει αυτά τα μόρια εκεί που χρειάζονται. Η σωστή ενυδάτωση είναι κρίσιμη για την κατανομή αυτών των λειτουργικών μορίων σε όλο το σώμα σας. Πρόσφατα πήρα συνέντευξη από τους ιδρυτές της Energized Health, John και Chelsea Jubilee, οι οποίοι είναι ειδικοί στην κυτταρική ενυδάτωση και έχουν ένα πρόγραμμα καθοδήγησης υγείας που διδάσκει στους ανθρώπους πώς να βελτιώσουν δραματικά την ενδοκυτταρική ενυδάτωση. Μπορείτε να δείτε αυτή τη συνέντευξη βίντεο σε αυτόν τον σύνδεσμο . (Αποποίηση ευθύνης: Η Energized Health είναι χορηγός του Brighteon.TV )

Αυτό το επιστημονικό άρθρο παραπάνω απαριθμεί επίσης την περιεκτικότητα σε ανθοκυανίνες σε κοινά τρόφιμα, κυρίως φρούτα:

Τύποι ανθοκυανίνης και ανθοκυανιδίνης στα φρούτα:

Μούρο Acai (Euterpe oleracea Martius) – ολόκληρα φρούτα [43]
cya-3-glu, cyan-3-rut, del-3-gal, del-3-glu, del-3-rut , peo-3-glu

Μούρο (Berberis lycium Royle) – ολόκληρα φρούτα [44]
cya-3,5-dihex, cya-3-gal, cya-3-glu, cya-3-lat, cya-3-rut, del-3-glu, mal-3,5-dihex, pel-3,5-diglu, pel-3-pentoxilhex, pel-3-rut, pel-hex, peo-3-rut

Μύρτιλλο (Vaccinium myrtillus L.) – ολόκληρος καρπός [45]
cy-3-ara, cya-3-gal, cya-3-glu, del-3-ara, del-3-glu, del-3-gal, mal -3-ara, mal-3-gal, mal-3-glu, peo-3-ara, peo-3-gal, peo-3-glu, pet-3-ara, pet-3-gal, pet-3 -glu

Βατόμουρο (Rubus fruticosus L.) – ολόκληρα φρούτα [46,47]
cya-3-glu, cya-3-rutl del, mal, pel, pel-3-glu, peo

Μαύρο φραγκοστάφυλο (Ribes nigrum L.) – ολόκληρα φρούτα [46]
cya-3-glu, cya-3-rut, del-3-glu, del-3-rut

Μύρτιλο (V. corymbosum L.) – ολόκληρος καρπός [46]
cya-3-ara, cya-3-gal, cya-3-glu, del-3-ara, del-3-gal, del-3-glu, mal-3-ara, mal-3-gal, mal-3-glu, peo-3-gal, peo-3-glu, pet-3-ara, pet-3-gal, pet-3-glu

…. η λίστα συνεχίζεται στη

διεύθυνση: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC5613902/

Δημοσιεύουμε επίσης άρθρα σχετικά με τα λειτουργικά φυτοθρεπτικά συστατικά στο Phytonutrients.news .

Η ουσία: Προετοιμαστείτε για ένα νέο παγκόσμιο ξέσπασμα αιμορραγικού πυρετού και προετοιμαστείτε χρησιμοποιώντας τη γνώση της διατροφής

Εάν η Δρ Γιαν έχει δίκιο, ο κόσμος μας πρόκειται να υποβληθεί σε κάτι παρόμοιο με το «COVID 2.0» — αλλά πολύ χειρότερο αν πρόκειται για ένα κατασκευασμένο βιολογικό όπλο αιμορραγικού πυρετού.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Covid, δεν υπάρχει κανένα απλό, χαμηλού κόστους, ευρέως διαθέσιμο φάρμακο για το οποίο γνωρίζουμε ότι θα αποτρέψει το 80% των θανάτων (ή ακόμα και κοντά σε αυτό). Η ιβερμεκτίνη έχει σώσει αμέτρητες ζωές στο πλαίσιο του Covid, αλλά η ιβερμεκτίνη δεν είναι αποτελεσματική κατά του αιμορραγικού πυρετού (τουλάχιστον όχι αυτό που γνωρίζουμε).

Αυτό υπογραμμίζει τη σημασία της διατροφικής ετοιμότητας — προετοιμασία του εδάφους του σώματός σας για μια επίθεση επιθετικών, θανατηφόρων νανοσωματιδίων ή στελεχών «ιών» που προφανώς αναπτύσσονται κατά της ανθρωπότητας σε μια κλιμάκωση του παγκόσμιου πολέμου κατά της ανθρώπινης φυλής .

Με τον Covid, εκείνοι που πέθαναν πιο γρήγορα ήταν εκείνοι με παράγοντες συννοσηρότητας όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτης και αναπνευστικές παθήσεις. Όσον αφορά τις κρίσεις αιμορραγικού πυρετού, μπορεί να αποδειχθεί ότι όσοι έχουν κακή διατροφή και ζουν με επεξεργασμένα τρόφιμα που δεν έχουν θρεπτικά συστατικά μπορεί να είναι οι πιο ευάλωτοι.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Νηστεία, εξωμολογηση θεία κοινωνία. Αφού μπλέξαμε με σατανά δες το αντίδοτο θα είναι ο Χριστός.

  2. Ρε δεν είναι αστεία τα πράγματα! Αν ισχύει αυτό την κάτσαμε όλοι την βάρκα. Σε ένα μήνα ξεκινάει η αποκάλυψη. Ποιός θα επιβιώσει στο τέλος; Αυτό σημαίνει στρατιωτικός νόμος και παγκόσμιος φασισμός.

  3. ονειρευτης 02/18/2022 @ 6:51 ΠΜ

    …ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ Η ΓΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ…ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ”ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 9 ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΧΑΝ ΠΟΥ ΑΡΩΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ [ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ]ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΚΟΒΙΝΤ 19 ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΝΟ ΙΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ν ΕΤΣΙ ΕΣΤΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*